TvojaLucka Zverejnené 13. Marec, 2010 Zverejnené 13. Marec, 2010 Aký máte názor - mať milenku či platenú spoločníčku?:lol:
lopata555 Zverejnené 13. Marec, 2010 Zverejnené 13. Marec, 2010 a manželka je kde :lol: ? z týchto dvoch ani jedno nechcem :)
dead Zverejnené 13. Marec, 2010 Zverejnené 13. Marec, 2010 manzelka je najskor akurat doma pri sporaku ale tu "anketu" by som o nu rozsiril :lol:
doll Zverejnené 13. Marec, 2010 Zverejnené 13. Marec, 2010 TvojaLucka a co z toho si ty? :) sorry hmm, milenka vyznieva lepsie ako platena spolocnicka :lol: aj ked ani jedno, ani druhe nie je vyhra :)
majuska Zverejnené 13. Marec, 2010 Zverejnené 13. Marec, 2010 milenka nie je nikdy dost aby bola manzelka, vacsinou ju muz nepredstavuje priatelom. Nie je to dobra pozicia pre zenu, ak sa ma co len trosku rada. mozno na nejake prehlusenie samoty, urcite ti to sebavedomie nezdvihne platena spolocnicka mi pride ako biznis
doll Zverejnené 13. Marec, 2010 Zverejnené 13. Marec, 2010 platena spolocnicka = dobre zarabajuca prostitutka .. k tomu sa nejdem ani vyjadrovat mam kamaratku, ktora bola cez rok milenkou zenaca, a stale dufala, ze on sa rozhodne pre nu...stale som ju uzemnovala...a nakoniec nastastie pochopila...je stastna, s mladencom bez zavazkov milenka nebude nikdy spokojna...a vo vacsine pripadov nikdy nedosiahne to, aby sa zadany muz rozhodol pre nu a opustil zazemie, manzelku, deti..
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz