Sniper Zverejnené 8. Marec, 2010 Zverejnené 8. Marec, 2010 Už si pripadám ako Tantalos, často ma trápi hlad. Nie že by ma doma týrali, alebo by som nemal na chleba, ale aj keď sa najem, necítim úplne zasýtenie a často po dvoch -troch hodinách už mi Cigáni v žalúdku hraju znovu. Jem primerane na dospelého človeka, dosť často aj niečo navyše. Je to už dlhodobejší problém, zmienil som sa o tom už pred vyše rokom. Pomaly priberám, ale vzhľadom na to ako jem by som mal priberať oveľa viac. Kde môže byť problém? Pred hodinou som doobedoval a už som hladný znovu.
elfant Zverejnené 8. Marec, 2010 Zverejnené 8. Marec, 2010 mozno si len vo vyvoji :lol:alebo si hyperaktivny, alebo mam pobabrany metabolizmusalebo mas pasomnicu ...
secretka Zverejnené 8. Marec, 2010 Zverejnené 8. Marec, 2010 Kde môže byť problém? Pred hodinou som doobedoval a už som hladný znovu. Nemas problem so stitnou zlazou? Toto by mohol byt prejav poruchy jej funkcie.
Sniper Zverejnené 8. Marec, 2010 Autor Zverejnené 8. Marec, 2010 No budem to musieť pozisťovať lebo ja si myslím že hlad po dvoch hodinách ako som niečo zládoval asi nebude normálny.
Althea Zverejnené 7. Máj, 2010 Zverejnené 7. Máj, 2010 no, mozno zalezi aj na tom,co zjes. tuto som nasla: moze to byt ona otazka glykemickehpo indexu Ak totiž zjete tortu, takmer okamžite sa cukor znej dostáva do krvi. Veľmi rýchlo sa vyplaví inzulín. Cukor z torty sa "zmení" na tuk a rýchly výkyv glykémie spôsobí následný hlad. A tak zhruba hodinku po vypití malinovky dostanete ukrutnú, možno až neovládateľnú chuť na niečo dobré. Nie však preto, že by váš organizmus potreboval doplniť energiu! Len preto, že ste si to navodili konzumáciou nerozumnej potraviny.
MUDrHaskovaMichaela Zverejnené 18. Jún, 2010 Zverejnené 18. Jún, 2010 Dobrý deň.Mohli by ste skúsiť zjesť surovú zeleninu, s tou má telo viac práce. Na tzv. večerný hlad pomáha 100% pomarančový džús. Ďalej to môžu byť príznaky cukrovky, alebo Váš žalúdok produkuje nadmerné množstvo kyseliny. V každom prípade by som odporučila vyšetrenie na gastro oddelení. Pekný deň. 3
Darkman Zverejnené 18. Jún, 2010 Zverejnené 18. Jún, 2010 Mohli by ste skúsiť zjesť surovú zeleninu, s tou má telo viac práceKeby len telo, so surovou zeleninou mam dost prace aj sam :lol:
majuska Zverejnené 18. Jún, 2010 Zverejnené 18. Jún, 2010 co je praca so zeleninou? prehovorit sa a zjest ju, ci ocistit a pripravit?
littlewitch Zverejnené 19. Jún, 2010 Zverejnené 19. Jún, 2010 Darky, napriklad na taky hrosok, to by bolo celkom lahke,nie ? :lol:
lopata555 Zverejnené 19. Jún, 2010 Zverejnené 19. Jún, 2010 Na tzv. večerný hlad pomáha 100% pomarančový džús. neviem či to bol preklep ale téma je večný hlad :lol:
Sniper Zverejnené 19. Jún, 2010 Autor Zverejnené 19. Jún, 2010 Ďalej to môžu byť príznaky cukrovky, alebo Váš žalúdok produkuje nadmerné množstvo kyseliny. Asi problém bude s kyselinou, lebo často ma pála záha. No to je relatívne ako často, niekedy to mám 2-3 dni v kuse po 2-3-4 týždňovom pokoji. Ale ten hlad pripisujem asi horšej životospráve, v poslednej dobe sa ju snažím zlepšiť a zatiaľ to vyzerá lepšie. Ďakujem za radu, ak sa to nezlepší tak sa možno predpíšem na to gastro. neviem či to bol preklep ale téma je večný hlad :lol: Hlad zaženú aj niektoré druhy tekutín, na to že si moderátor Chatu by si to mal vedieť.
lopata555 Zverejnené 19. Jún, 2010 Zverejnené 19. Jún, 2010 Hlad zaženú aj niektoré druhy tekutín, na to že si moderátor Chatu by si to mal vedieť. Samozrejme že zaženú ... a nie len niektoré ale skoro každé :lol: a inak axel polievky jedávaš ?
game Zverejnené 19. Jún, 2010 Zverejnené 19. Jún, 2010 to mi pripomína ten vtip ... si hladný ? napi sa vody ... ešte si hladný ? ešte napi vody ... no vidíš, ty si ani nebol taký hladný ako smädný :lol: s tou zeleninou to pasuje na "večerný" hlad, radšej chrúmať zeleninu alebo nejaký šalát, ako hranolky, ale zelenina na večný hlad ... zelenina aj rýchlo vytrávi, a človek je za chvíľu zasa hladný.obrovské porcie zeleninového šalátu cez deň na tom nič nezmenia, človek je chvíľu najedený, ale zanedlho zasa hladný :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Marec, 2014 Zverejnené 29. Marec, 2014 ja mám skôr opačný "problém" - nepotrebujem jesť veľa, keď idem jesť "von", hľadám reštauráciu, kde dávajú detské porcie, lebo normálna porcia je pre mňa priveľká, a keď je ešte aj polievka, tak to je koniec. Ani väčšinou nechodím na obedy s kolegami, lebo polovicu obeda aj tak nevládzem zjesť. Buď si nosím z domu, alebo si nechám obed doviezť - je u nás taká možnosť - a to mám niekedy na 2 a niekedy aj na 3 dni. Skrátka nemám rada pocit plného brucha, nerobí mi to dobre. A ani sa medzitým nenapchávam, od rána do obeda obvykle pijem len čaj alebo vodu, a po obede si občas dám nejaký keksík (malý), v poslednej dobe mi chutí polystyrén máčaný v horkej čokoláde, a zasa čaj alebo voda, ak nerátam rannú a popoludňajšiu kávu s mliekom.nechutenstvo to určite nie je, lebo mne chutí a jem rada, len málo. A hladovku neznášam, ak aspoň čo-to nezobnem, prídu tras a studený pot a na záver odporúčanie sa k zemi - no, cukrovku nemám, ale nalačno mávam niekedy hypoglykémiu.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz