Sniper Zverejnené 12. Február, 2010 Zverejnené 12. Február, 2010 Nedávno som dostal od jedného člena Fóra feedback, že v tejto sekcii sa niekedy pomenej vyzná a vždy musí niečo hľadať. Sú tu podľa vás kategórie, ktoré by sa mohli zlúčiť alebo úplne odstrániť aby sa zefektívnilo prezeranie tejto sekcie? Okrem toho myslíte si, že sekcia Komunita a najmä niektoré jej kategórie by mali byť naďalej prístupné len zaregistrovaným členom?
game Zverejnené 12. Február, 2010 Zverejnené 12. Február, 2010 občas sa podarí aj mne hľadať v tejto sekcii, odjakživa v tom trochu napriek všetkému tápem, zatiaľ mi napadajú Aktívni členovia a Ľudia na fóre, ale niekedy sú to aj iné veci, /zriedka, ale sem tam sú / nejaká pomoc či odkaz pre členov, ale teraz neviem, ako to riešiťmám zdravotné problémy a nemyslí mi to, pozriem sa na to keď budem schopná myslieť
Sniper Zverejnené 13. Február, 2010 Autor Zverejnené 13. Február, 2010 Reorganizáciu to určite potrebuje, pretože aj mne sa stáva že niečo tu hľadám a chvíľu mi to trvá. Najskôr to vidím cez zlúčenie viacerých kategórií, asi je viacero vecí zbytočne rozkúskovaných.Asi najlepšie by bolo zrušiť archívne kategórie, témy sa presunú medzi aktívne, len budú zamknuté. Ďalej by som zrejme zrušil kategórie pre aktívnych členov, ale to ešte porozmýšľam. Témy z kategórií o diskusiách a Blogoch, Fotogalérii, Chatu a pod., by sa presunuli priamo do kategórie Fórum. Taktiež kategória Administrácia by sa preriedila, všetky témy by boli v jednej kope. Asi. Kategórie Administrácia a Diskusie o Fóre sú si dosť podobné.
game Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 to by šlo. ešte by som skôr aj tie zatvorené témy presunula do nejakej zálohy či archívu, nech je tam toho, čo skutočne je treba, menej a prehľadnejšie.
Cactales Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 Asi najlepšie by bolo zrušiť archívne kategórie, témy sa presunú medzi aktívne, len budú zamknuté. Ďalej by som zrejme zrušil kategórie pre aktívnych členov, ale to ešte porozmýšľam. Témy z kategórií o diskusiách a Blogoch, Fotogalérii, Chatu a pod., by sa presunuli priamo do kategórie Fórum. Taktiež kategória Administrácia by sa preriedila, všetky témy by boli v jednej kope. Asi. Kategórie Administrácia a Diskusie o Fóre sú si dosť podobné. Administrácia by sa asi mohla zlúčiť s kategóriou Diskusie o fóre. Taktiež kategórie o diskusiách o Blogoch, Fotogalérii a Chate. Archív neaktuálnych tém by som skôr ponechal. Pri hľadaní v témach bude prehľadnejšie, ak z nich budú vyčlenené už neaktuálne témy. Témy o Upgrade a iné informačné témy by sa mohli presunúť do blogov a subkategóriu Aktívni členovia bude lepšie ponechať aspoň pod kategóriou Ľudia na Fóre. myslíte si, že sekcia Komunita a najmä niektoré jej kategórie by mali byť naďalej prístupné len zaregistrovaným členom? Áno, ponechať prístup do kategórií v Komunite v doterajšom rozsahu.
Sniper Zverejnené 15. Február, 2010 Autor Zverejnené 15. Február, 2010 Z kategórií, ktoré by sa zrušili mohli by sa spraviť sub-kategórie pre tie filmy. Aj archívu by sa dalo predísť tak, že témy by sa proste len zamkli a časom by sa samé prepadli dozadu.
game Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 archívy prosím ponechať v každom prípade, bez nich by to bolo úplne neprehľadné táto kategória napríkladhttps://www.freespace.sk/kategoria/126-diskusie-o-fore/page__prune_day__100__sort_by__Z-A__sort_key__last_post__topicfilter__all__st__90 má 4 strany, niektoré témy sú tam pozatvárané, mali by sme ich presunúť do Archívu, a je tam ešte dosť tém na zatvorenie, už neaktuálne a zastaralé, tiež by sme ich mali presunúť do archívu, nech sa to trochu prečistí a nech sú prehľadnejšie živé témy témy, ktoré možno budú ešte menené / ako Karma / nechať v kategórii zatvorené, to tam veľa vody nenamúti
Cactales Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 Subkategórie pre filmy by zo zrušených kategórií mohli byť. Minimálne jeden archív by skôr mohol ostať, a to v Diskusiach o Fóre. Po zlúčení kategórií bude terajšia kategória Diskusie o Fóre rozsiahlejšia a niekoľko desiatok už neaktuálnych tém z archívu aj keď zamknutých ju už skôr zneprehľadní.
Sniper Zverejnené 15. Február, 2010 Autor Zverejnené 15. Február, 2010 Popresúval som to ako sa dalo, ešte niečo ponastavujem, ale to asi až zajtra. Teraz je to všetko pod jendou kategóriou, ešte treba premenovať "Administrácia" na niečo iné, tak vymyslite čo.
game Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 ano, vyzerá to dobre, aj vyselktovanie toho množstva starých upgrade tém. jedna vec : ponechala by som Moderovanie ako kategóriu, ale len s tými tromi používanými témami: moderátorské zásahy, otázky na moderátorov a otázky od moderátorov. plus tam bola ešte téma o zmenách moderátorov - to je informácia pre členov, tá by mohla zostať ako štvrtá. / bola tam ešte jedna o voľbe supermoderátora, už dávno neplatí, presunieme ju do archívu/ pre všetkých členov vrátane nových by to bolo prehľadnejšie. celú ostatnú Administráciu / celú kategóriu / môžeme riešiť priebežne, pozrieme na to zajtra - pozajtra, aj so zatváraním tém aj s dávaním do archívu už nad tým premýšľame, ako to zúžiť na prehľadnú kategóriu a čo zatvoriť a presunúť do archívu. zatiaľ nemám nový názov, tak ju volám Administrácia.
Sniper Zverejnené 16. Február, 2010 Autor Zverejnené 16. Február, 2010 otázky od moderátorovMňa by takáto téma desila. Tak ako sa to bude volať? Tá "Administrácia".
game Zverejnené 16. Február, 2010 Zverejnené 16. Február, 2010 nemôže zostať administrácia ? na to je už každý zvyknutý a vie, čo tam môže čakať otázky od moderátorov nemusia byť, ani veľmi nie sú potrebné ...
Sniper Zverejnené 17. Február, 2010 Autor Zverejnené 17. Február, 2010 Premenoval som to. Uvažujem nad zrušením kategórie Diskusie o FSP Chate, myslím, že tá kategória nie je až taká potrebná.
Sniper Zverejnené 17. Február, 2010 Autor Zverejnené 17. Február, 2010 OK, pred chvíľou som to dokončil, niektoré kategórie som zlúčil, niektoré som presunul pod Filmy a vytvoril z nich pod-kategórie. Teraz by to malo byť prehľadnejšie.
Odporúčané príspevky