Skočiť na obsah

Pravda o Haiti :)


starsi

Odporúčané príspevky

Pravda o Haiti !

 

Americký test zemětřesení "měl hrůzné následky", zanechal na Haiti 500 000 mrtvých. Chmurná zpráva připravená Ruskou severní flotilou pro prvního ministra Putina dnes tvrdí, že katastrofální zemětřesení, které zničilo ostrov Haiti, bylo "jasným výsledkem" testu Amerického loďstva (US Navy), které testovalo jednu ze svých "zbraní působících zemětřesení", jejíž použití je plánováno Američany proti perskému národu Íránu; "mělo hrůzné následky".

:lol:

čerpané z:

http://dolezite.sk/O...l#ixzz0dGCx2V74

 

Čítajte viac: http://dolezite.sk/O...l#ixzz0eWMCklss

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 12
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • elfant

    6

  • game

    2

  • Darkman

    2

  • starsi

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

velmi povabna stranka, je tam vsetko od iluminatov, cez kontrolu ludi, az po zarucene prave proroctva o konecnom konci svete, ale tentoraz uz naozaj vazne

 

ak som clanok dobre pochopil, tak na Haiti odpalovali Americania a smerovo odrazali Rusi, sak v ramci reciprocity a vypomoci

este ze toho Teslu mame, pasaz o vreckovom vibratore mi ale neprisla ani tak prekvapiva, kopa zien ich nosi v kabelke a narusit nim dokazu vselico, nielen nejaku nedokoncenu budovu so zelezobetonym skeletom ... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď už, toto je lepšie ...

 

Tragickým následkom zemetrasenia na Haiti sa mohlo predísť, keby ľudstvo poznalo skutočné, hlboké, vnútorné, duchovné príčiny katastrof podobného druhu.

Pre slepotu a hluchotu ľudí, pre ich vnútorné upriamenie sa iba na hmotný prospech a hmotné pôžitky je teda nakoniec málokto schopný zachytiť výstražné hlasy prírodných bytostí a z tohto dôvodu potom dochádza k obrovským a zbytočným stratám na ľudských životoch. Jemné hlasy bytostných môžu totiž vnímať iba ľudskí jedinci čistého vnútra, čistého vnútorného, to znamená, citového a myšlienkového života, ktorí sú ešte spojení s prírodou.

...

Tento text vznikol preto, aby v ňom boli presne a jasne definované možné príčiny katastrof, akou bolo nedávne zemetrasenie na Haiti, aby sa takéto niečo už nikdy nemuselo opakovať. Ak budú dve vyššie uvedené, základné príčiny ľuďmi správne pochopené a ich pozitívnym prístupom k veci definitívne odstránené, potom vznikne na našej zemi dokonalá harmónia. Dokonalá harmónia medzi ľuďmi navzájom i medzi ľuďmi a prírodou! Harmónia, v ktorej budú nešťastia podobného druhu raz a navždy jednoducho vylúčené.

 

zdroj ... kto iný ? utečenec z psychiatrie m.s.

 

starsi, aj ten tvoj zdroj utiekol z nejakej gumenej izby ? :lol:

 

 

tak ... a koniec zemetraseniam a sopky sa zaštupľujú a zemské platne sa prestanú vzďalovať či približovať a američania prestanú používať vreckové vibrátory a rusi odrážať vlny a číňania sa rozmnožovať. a bude pokoj ... aké je to jednoduché, len sa musíme navzájom ľúbiť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

konspiratori ma ani neprekvapuju, skor ludia, ktori im to zozeru aj s chlpmi

skoda za rozculovat, ze novy cas a plus 7 dni ma taku citanost a senzi senzus s drislakom taku pocuvanost Obrázok

 

nie je to ale zle vymyslene, ak niekto nemiestne nesuhlasi, tak staci tvrdit ze je ocipovany a riadeny temnymi silami, popripade sa nadychal chemickych stop po lietadlach ... a je vymalovane

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

samozrejme, Hugo vidí do všetkého, zrovna do tohto by nevidel ?

 

a m.s. a spol. to vidia tiež, zadajte si do google text :

Tragickým následkom zemetrasenia na Haiti sa mohlo predísť, keby ľudstvo poznalo skutočné, hlboké, vnútorné, duchovné príčiny katastrof podobného druhu.

to je prvá veta článku spoločenstva naprávačov ľudstva ... kam všade stihli ten text šupnúť - v google sedem strán ... lepší ako Hugo, namojdušu

 

ináč podľa má v tom majú prsty aj číňania. kedysi boli v móde rusi, potom prišli do módy američania, prečo nie aj číňania ? :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ináč podľa má v tom majú prsty aj číňania. kedysi boli v móde rusi, potom prišli do módy američania, prečo nie aj číňania ? Obrázok

 

aj cinania, ale na slovensku hlavne madari ...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak by USA testovali nejakú tektonickú zbraň tak by ju použili niekde na Blízkom východe (Somálsko, Jemen, Irán a pod.) a nie pod nosom na Haiti. A vlastne ani tam nemôžu však na Vianoce 2004 to nechali vybuchnúť pri Indonézii :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak by USA testovali nejakú tektonickú zbraň tak by ju použili niekde na Blízkom východe (Somálsko, Jemen, Irán a pod.) a nie pod nosom na Haiti.

Preco? V Irane by to bolo moc okate, a kedze Haiti maju zarohom, mozu tam poslat tony pomoci a napravit si tak posramotene renome. Este ze ich Hugo prekukol!
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aj to dokazuje, aki su podli, zakerni a bezcharakterni.

Keby aspon testovali a neprovokovali nejakou pomocou, bezcharakterni dvojtvarnici to su ... aj miesto testovania si vyberu podla toho, aby im vyslo posielanie pomoci lacnejsie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov