Skočiť na obsah

Kto je to? Kde je to? Čo je to?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

lopata niesi normalny, ten fisan bol v pohode vedel som ze je to brankar trnavi kvoli nazvu sponzora, a ze trnavu sponzoroval, aj som si ho pamatal, uz som v tedy nasu ligu sledoval. Ale toto.

Zverejnené

reprezentoval Československo v behu :), bol náš najlepší bežec 70 rokov :) a bol účastník OH 68,72,76,80

lopata niesi normalny

ani nevieš akú máš pravdu :lol:

Zverejnené

Po tejto nápovede ma napadá jedine Plachý, ale nevie ma napadnúť krstné meno :lol:

A možno to ani neni on, len iných československých bežcov zo 70tych rokov ani nepoznám...

Zverejnené

fajn, tak teraz niečo zo zimných športov,

a strašne strašne ľahúčke:

Obrázok

Zverejnené

nie, a je to zimný šport

edit.

pomôcka - je to jedna z nezabudnuteľných postáv hlavne z OH v Nagane

Zverejnené

A aspoň národnosť? Tvár mi je známa, len ju neviem zaradiť... :lol:

Zverejnené

Lenže v Nagane žiadny Talian v behu na lyžiach nežiaril ... Najväčšou ikonou Nagana behu na lyžiach a aj celkovo bol Bjoern Daehlie - bral 3 zlaté a 1 striebornu, ale to na tej foto asi nebude on! Neviem, rozmýšľam ... ale nič! :lol:

Zverejnené

je to Francúz, a v Nagane bol miláčikom publika, dodnes je to úžasný šoumen vo svojom fachu ...

nie, nebehá na lyžiach :lol:

Zverejnené

Ja si tiez nemozem vsetko pamatat. niekedy taliani vyhrali stafetu. Ale zaz vela vitazov z francuzska v nagane nebolo.

Boby ani sane to nebudu, korculiara niekedy mali dobreho ale len asi na urovni europi a aj to neskor. Biatlon a hokej nie.

Idem googlit.

Gwendal Peizerat

Zverejnené

jasné, francúzsky mušketier na korčuliach? - Philippe Candeloro :lol:

Zverejnené

Ale pozrite sa aj na to meno co som dal ja, celkom sa na neho podoba, ale nebol som si isty. A tiez je vitaz vkrasokorculovani z nagana.

Zverejnené

Candeloro - trochu nezvyklý image :lol: ale tak vďaka tej nápovede už to bolo jasné!

idem ja pohľadať teda, tu máte:

Obrázok

Zverejnené

monokle, hokejista, fin to nebude je tmavy. Takze kanadan. bitkar - orr

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov