Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Všimli ste si na čistej oblohe množstvo bielych a veľmi pomaly miznúcich pásov, ktoré zostali po lietadlách? Vraj je to nový spôsob ako spomaliť globálne otepľovanie. Ide o tajný projekt, o ktorom bežní ľudia nie sú informovaní, pretože chemtrails obsahujú ťažké kovy, ktoré sú zdraviu škodlivé.

 

http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3b433a3e3a413d4338 . http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3d433a3e3b39414338

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

áno áno, o chemtrails zasvätení šuškajú dosť nahlas a dosť dlho, len ich nikto nepočúva ... práškujú nám nebo, zastavujú evolúciu, a dokonca nám menia genetické kódy, a to všetko spolu vraj od deväťdesiatych rokov spolu s "RFMP (Radiofrekvenční Plánováč Misí)" a len niektorí vnímaví jedinci to prekukli, budeme sa musieť baliť zrejme celí do alobalu, aby nás to nezasiahlo, a najviac sa mi páči jeden článok, ktorý je dokonca varovaním od jedného lekára, ktorý do toho celého vidí, má informácie priamo zo zdroja

je to vážna vec :lol:

 

Lékař otevřeně hovoří o chemtrails

 

je tam prosba, že máme rozoslať tento článok všetkým svojim známym, tak týmto tak činím, nebyť tejto témy, trestuhodne na to zabudnem, ľudstvo by mi to neodpustilo :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

a je to tu !

 

niekto si nebodaj myslel, že výbuch nejakej islandskej sopky a chŕlenie popola je len tak ? chyba !

tí, čo nás práškujú s chemtrails, sa dopočuli čosi o pokusoch spojencov hádzať bomby do Vezuvu, aby vyprovokovali výbuch, našťastie mala sopka viac rozumu ...

ale nič nie je nemožné, chemtrailsáci nespia, a islandskú sopku využili na vojenské cvičenie, vypínajú ju a zapínajú ako žiarovku doma v obývačke : )

 

prepracovane, s grafmi, nákresmi, s prepočtami, tajnými kódmi, komplet celý článok, len sa čudujem, ako to, že autor ešte po takom rozsiahlom odhalení takého rozsiahleho komplotu žije :lol:

 

...

Má interpretace je, že to celé je součástí scénáře vojenského cvičení, které spočívá v "poškádlení" sopky klimatickými zbraněmi, následná kontrola uniklého oblaku plynů a jeho vedení na určené místo.

 

Zastavení civilního leteckého provozu - když pro nic jiného, tak to aspoň způsobí problémy ve spoustě oblastí.

 

Chemtrailsová letadla pak nelétají proto, že vlastně neexistují a jsou vydávána za civilní. Anebo z nějakého důvodu potřebují vojáci vědět, co bude s Evropou bez letového provozu. Jinak ovšem nepřestali řídit vzduchové masy potřebnými směry...

 

zdroj : orgonet : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja nechapem ludi, ktori su schopni uverit takymto kravinam. Ved sopky vybuchuju furt, a okrem toho....je to Island... stat postaveny na geotermalnej energii. Napriklad na http://www.infoplease.com/ipa/A0763388.html si clovek moze pozriet zoznam nedavnych erupcii. Ked clovek cumi na tu tabulku, tak sa len cuduje, ako je len mozne ze k niecomu podobnemu nedoslo skor. Okrem toho Eyjafjallajokull je v porovnani napr. so Mount St. Helen len taky prd vo vetre :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mna by zaujimal sposob uvazovania takych ludi...

 

http://www.cez-okno.net/clanok/v-skratke/zahada-tajomna-ziara-nad-slovenskom

 

Nieco napovie prispevok jedneho anonyma :lol:

 

mám tiez vlastný zážitok z tej noci, ale nechcem ho tu rozpisovať.Kým sa nenajdu dokazy o tom, že to sposobil meteorit zostane tento jav nad vychodom slovenska zahadou. Je viac vysvetlení, jedno z nich kludne môže byť akysi pokus o utok, možno nie na slovensko...ktovie, može ist o pokus uvedenia činnosti spiacej sopky vihorlat. Verím, že je plán, podla ktoreho sa má niečo udiať. Budeme manipulovaní a nebudeme vedieť kde je pravda a aka je skutočnosť.naozaj deje niečo účelovo.Verím v silu modlitieb.

Zachytil som aj teoriu, podla ktorej nedavne zemetrasenie na vychode Slovenska zapada do obrazu cieleneho utoku.

 

Ti ludia automaticky nesuhlasia s nicim oficialnym.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

neviem ako uvažujú, vlastne ... kopa ľudí potrebuje kúsok "do vecí vidieť" a niekto vidí tak veľmi, že špióni sú za každým stromom a spoiknututie vidí aj v kartovej hre ako v haškovi : )

toto mi pripomenul jeden kolujúci mail, samozrejme že sa po poľskom nešťastí vyrojili konšpirácie každého druhu, ale paprsky z vesmíru už sú demodé, na výslní je chcemtrails a globalizácia

a tí, čo bedlivo sledujú chemtrails, vedia, ako to bolo presne

pasovalo by to do došlých mailov, konkrétne tento mi došiel z dvoch strán, ale tu mu bude lepšie, ako medzi svojimi :lol:

 

# Předmět: Tak jak je to ze zabitim Polske politicke elity?

 

Zhledni rychle dokud to tam je !

 

Datum: 26.4.2010 20:21:05

 

Hmmmm.....

 

Mimoradne vydani - aktuality z KRAKOWA !

Uz jsem psal svuj nazor..........

Ted posilam dukazy a videa brane hned par minut po padu letadla ! ! !

Tak ted podavam trochu podrobnejsi informace o likvidaci polske

politicke elity.

 

# http://gazbom.blogspot.com/2010/04/guy-who-filmed-shots-fired-at-polish.html

ctvrte video odzhora !

Par Politiku pad letadla prezilo ale byli zastreleni na miste. Aby sichr byl sichr !

Ctvrte video od shora sleduj celou reportaz!

 

A posli to dal vsem vydubenym lidem, kteri veri podvodum a lzim

# televiznich stanic o pristavani na 4x v mlze.....a na stare letadlo Tupolev ktery

bylo technicky na hunte.....a na piloty magory a jejich chyby........

 

Tohle je pro me uz od pocatku jasna cistka Polske elity.

President Obama neprileti na pohreb nebot se vymluvil na to ze je v ovzdusi nad Polskem sopecny popel s Islandu.

Jak vidime, obloha je naprosto cista a jasna...

Sledujte hlavne zaver reportaze kdo umi anglicky je to 10 minut a vysvetleno je hodne.

 

Polska elita nechtela zadluzovat vice obcany sve zeme.

 

Polska republika byla jedina zeme Evropy diky politikum proti ZidoBolsevickemu komandu EU , ktera ihned zakazala a nedovolila ockovat lidi ze swine flue ockovanim.

 

Poska republika jako jedina zeme evropy odmitla revalvovat svou menu

Zloty proti Euru jak ji bylo narizeno EU . POlsko muze dekovat svemu centralnimubankeri.

 

Polsko benefitovalo hodne z tohoto rozhodnuti nebot dobre situovany ZLoty pomohl zlepsit rapidne export zeme a vylepsil Polsku nezamestnanost a job market. Ekonomie Polska zacala benefitovat z tohoto rozhodnuti centralniho bankere.

 

Cenralni banker odmitl vzit nastrcenou PUJCKU z zidobolsevicke IMF (International monetary fund - Mezinarodni menovy fond ) a zadluzit zemi jeste vice.

 

Polsko je jedinou zemi ktera neni v EU v RECESI a ma 2.7% grow GDP.

 

Video odzhora cislo 5 natocil nahodny rus s kamosem , ktery nahral strileni po padu. ( neni NEJMENSICH POCHYB ze filmuje Polske letadlo primo po padu !) a jeste rika rusky kamosovi: nechot tam! Kdyby tam sel tak ma diru v hlave jako Polska elita ktera dychala......

Je videt na videu ze tam nekdo lezi a zveda ruku. Tudiz prezil pad na nekolik minut navic nez byl sichr zastrelenim.

 

A pokud chcete dalsi zpravy o podvodech zidobolsevismu tak je to z jedne

z top website taktez o chemtrails :

http://www.rense.com/

Odtud je i pad Polske elity.

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ani to nie je uplna pravda, za tym vsetkym je naplnenie prekliatia za masaker v Jedwabnom a priznacne sa to udialo prave v blizkosti Katyne.

Perzekucie za neuposluchnutie diktatu zidobolsevickej kilky sa zviezli len tak pomimo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale musíš do toho zamontovať chemtrails.

dnes žiadna konšpirácia neprejde bez chemtrails, židobolševické uskupenia sú nemohúce bez patričného chemického práškovania mozgov.

toľko kdečoho sa dá skonšpirovať, šlo by to jemne, posplietať pavučinku, ale umenie kardinála richelieu už dnes len tak neovládajú masívny novodobí konšpirátori ... hm ... možno len tie tieňové šedé eminencie v pozadí :lol:

ktoré hýbu dejinami, usmerňujú vody, prechádzajú storočiami a riadia dejiny ... a chemtrails nechávajú svojim predĺženým menej jemným rukám na nete ... : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sak praskovanie je samozrejmostou, kedysi praskovali DDT a rozhadzovali mandelinky, teraz rozhadzuju chemikalie rovno v atmosfere.

Tot nedavno som tiez zistil, ze som riadeny, aj ked este neviem kym ....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

no jo ... zvedavec nie je práve najrelevantnejší zdroj informácií, ale ok :)

 

ale stále neviem, aký je tvoj názor, dobre, HAARP, ale čo hovoríš na to sledovanie ty osobne ? konšpirácia, fakt, pravda, nezmysly ... ?

podľa mňa sa niekomu poriadne pohla fantázia ... a pri tom, ako to tu kdekade píšem, milujem konšpirácie, ale milujem im ísť aj do útrob :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ovladanie pocasia + ovladanie myslenia.. ako niektori maju v hlavach celkom slusnu burku.:) Jasne vsetko pravda, ak sa smiem opytat, kolko akademickych titulov z oplasti fyziky mas? Ci mas aspon elementarnu predstavu o tom, ci je to mozne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm, ovladanie mysle...zalezi len na cloveku, ci tomu uveri a co si pusti do hlavy. Ak tomu masy ludi uveria, uz to je o ovladani mysle :) mozog spracuje len to, co si don pustime, moj malinkaty nazor

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

net je zlatá baňa ...

ďalší a rozhodne iný pohľad na čosi, čo časť vyznavačov považuje za chemtrails a ovplyvňovanie myslí chemicky ... podľa mňa je toto lepšie :

 

Pozrite sa na nebo!

 

Vidíte, aké je počiarané čiarami... Sú to rovné priamky – rysuje ich computer!

 

Existujú na monitoroch počítačov riadiacich centier ako kurzy lietadiel.

 

Automatický pilot sleduje program z počítača – stroj poslušne drží kurz a zanecháva stopu v chladnom, riedkom vzduchu...

 

Iné sú stopy modulovaných vlnení, ktoré nesú našu komunikáciu. Sieť týchto lúčov obalila Planétu neviditeľným hodvábom... Planéta je zámotok priadky morušovej – to my sme tým motýľom, ktorý tká svoje nekonečné nite: vyzerajú ako priamky v smere našich kurzov – od prístavu po prístav...

autor to zobral poetickejšie ako surové chemtrails ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Uzasne,

 

nikdy by ma nenapadlo, co vsetko sa da vyspekulovat z obycajneho zrazania vody v chladnom vzduchu, ktora vznika ako produkt horenia leteckeho petroleju...

Podozrive by bolo naopak, keby sme za lietadlami ziadne ciary nevideli.

 

Mozno stacilo v skole na hodiny fyziky o jeden nazorny experiment viac, aby tejto konspiracnej teorii definitivne odzvonilo...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chemtrails je skvelá konšpirácia, žiadne tajnosti, na nebi to každý vidí, a nie každý dával pozor na hodinách fyziky ... -_-

a ľudia radi veria na tajné spolky a riadenie sveta, slobodomurári a bilderberg sú jedna strana mince, tá schovaná, chemtrails je tá bezostyšná, robia to nám na očiach !!!

jeden by myslel, že no chcemtrails, už vyšpekuľovali okolo nich všetko, ale kdeže ... nakoniec je z toho vďačná téma, ktorá sa dá rozťahovať akýmkoľvek smerom, dokonca nimi jednoducho zastavujú / oni! / evolúciu !

 

krásny článok, kde konšpirátor chemtrails vysvetľuje, že konšpirácie tých druhých konšpirátorov sú chybné, tá jeho konšpirácia je tá správna ... jaj, krásne :)

 

... existují ohledně vysvětlení fenoménu chemtrails tři hlavní teorie:

  • modifikace počasí
  • hromadné očkování
  • kontrola populace
Tyto teorie nevysvětlují shromážděná data adekvátním způsobem.

 

http://tajomstva.org...lidske-evoluce/ ... fuha, tak toto je iná úroveň :o -_-
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chemtrails je ako lakmusovy papierik - pretoze to je konspiracia natolko stupidna, ze kludne moze sluzit ako hranica medzi ludmi s dvoj- a trojcifernym IQ.

 

Za prve - rozsah tejto konspiracie by vyzadoval zapojenie asi zopar milionov ludi uplne vsade. Kazdy operator lietadla, vyrobca, banka, poistovna, mechanik, letuska, zamestnanec letiska, letecky , modelar, zachranar....atd. by musel byt zapojeny.

Za druhe - logicky to absolutne nedava zmysel. Nijake z udajnych vysvetleni. Kontrola pocasia by bola OK, ale zjavne nefunguje. Plus sa ciary objavuju bez ohladu na pocasie, takze zjavne nejde na reakciu na konkretne pocasie a snahu o jeho zmenu, cize nezmysel. Ockovanie by bolo v podstate super. Take dobro v nas prospech, o ktorom by sme nevedeli. Ale pritomnost ockovacich latok by sa asi musela objavit v organizmoch, co sa neobjavuje a vlatne nejake nie je vysvetlene, preco by nas a proti comu ockoval. Ale kedze ciary su aj nad Afrikou - tam to je mozno velmi pozitivne, vzhladom na uroven zdravotnictva. A nehrozi nakaza znecistenou ihlou.

Kontrola populacie je dost divny argument....v afrike aj azii sa ludia mnozia ako kobylky, v europe sa o deti ludia zjavne moc nesnazia, ani nepotrebuju postrek. To najlepsie co sa tymto podari je, ze europania vyhynu a budu nahradeni arabmi a africanmi, ktorym postrek europy zjavne nevadi v rozmnozovani. Takze cielom konspiracie je vyhladit bielu rasu, alebo co?

 

Proste je to jedna krasna a dokonale blba hlupost :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov