Skočiť na obsah

Zobrazovanie obrázkov Fóra

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nestáva sa vám za posledné 2-3 dni, že niektoré obrázky Fóra (príp. avatary a pod.) sa nezobrazia hneď, ale až po refreshe stránky?

• Odpovedí 12
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

6

• Cactales

3

• aljak63

3

• Eiensama

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

mne zobrazuje všetko vždy a hneď ...

jedine tie tinypics, alebo imageshack idú pomaly

(asi preto, že sú vianoce)

Zverejnené

Nie, mám na mysli obrázky Fóra, napr. tá mala online/offlina ikona naľavo od tvojho mena. Ešte neviem či je to chyba tu alebo u mňa, pretože robí mi to iba na FSPF.

Zverejnené

Jáj, tak to nie. Žiadne chyby som nezaregistroval :lol:

Iba občas mi nejde pustiť fórum - ale to neni chyba fóra :)

to mám zlý signál na WiFi v notebooku :)

Zverejnené

A nevyhodí ti tiež občas chybu 404 (Stránka sa nedá zobraziť) keď odošleš príspevok alebo sa preklikneš na index Fóra?

Zverejnené

Včera mi to raz vyhodilo a bolo to asi pri načítaní niektorej témy

edit: raz už aj dnes

Zverejnené

Tu chybu 404 vyhodilo uz aj mne... Tiez sa mi raz stalo, ze mi nezobrazovalo obrazky... Nikdy som nechapala preco.

Zverejnené

Používam IE/Maxthon takže spozoroval som to pod týmto browserom. Pod Firefoxom nie, ale to som len namátkovo preklikol pár stránok. A väčšinou to robí len pri prvom otvorení stránky, keď sa stránka viac krát otvorí potom sa to prejavuje menej.

Obrázok

Zverejnené

Prehliadačom to nebude. Prejavuje sa to aj vo Firefoxe a Opere

Zverejnené

Najhoršie je, že v error logoch nič nie je ani len náznak niečoho zlého. Providera som už kontaktoval, už raz s týmto bol problém, vtedy to fixli rýchlo. Vtedy.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov