Skočiť na obsah

Voľby do VÚC

Odporúčané príspevky

Zverejnené

A mal si niekiedy inu moznost ako volit pragmaticky? Nemal. A volit/nevolit na zaklade emocii no to nedopadlo nikdy dobre, keby sa zachoval kazdy pragmaticky tak nemame problem. Ale volit nacionalistu a hlupaka no to vysiela o nas pekny obraz ..

• Pridať bod 1
Zverejnené

myslím, že viac ľudí je v podobných pochybách, ale žiada si to dve poznámky...

1. nikto by nemal ani len uvažovať o voľbe Kotlebu a jeho suity ako trucpodniku,  hlavne po skúsenosti s už raz zvoleným neonacistickým Kotlebom za župana,

aj naposledy to bol trucpodnik proti jednofarebnej červeni Smeru - a neosvedčil sa.

2. trochu protirečenia v týchto dvoch vyjadreniach, chápem ich, ale aj tak si trochu protirečia:

Keby som veril, že Kotleba má reálnu šancu k uchopeniu moci a nastolenie fašistickej ideológie, volil by som aj Mečiara, keby kandidoval. Ti preceňuješ politický potenciál Kotlebovej strany. Drvivá väčšina ľudí na Slovensku si uvedomuje, že byť súčasťou EU je jediná alternatíva pre Slovensko, ak chce zostať prosperujúcim demokratickým štátom. Kto si želá, aby bolo Slovensko izolované, aby jeho občania nemohli voľne cestovať po Európe, aby tam nemohli študovať, pracovať, podnikať? ....

robopol

Neviem, či by som skutočne, ako prejav vzdoru, dokázal dať hlas Kotlebovej strane. Ale mnoho ľudí to pravdepodobne urobí. Kandidát v mojom kraji za  SaS, KDH a OĽaNO začal svoju kariéru vstupom do KSČ. Jeho kariéra bola založená hlavne na ritnom alpinizme. Takže akú mám voľbu? Opäť voliť menšie zlo? Z najväčšou pravdepodobnosťou nepôjdem voliť. Ale potom musím držať hubu a krok.

drvivá väčšina nie je až taká drvivá, preferencie kotlebovskej chamrade stúpajú, ide na ľudí potichu a neústupne ako plazivá choroba. ovšem čo je podstatné, áno - mnoho ľudí ho bude voliť, zo sprostosti a zo vzdoru, znovu a znovu.

nielen v tejto krajine sa volí menšie zlo, hoci si to radi myslíme - ovšem voliť menšie zlo je vždy lepšie, ako voliť zo vzdoru neonacistickú chásku.

ktorá samozrejme robí v politike všetko to, čo ktorákoľvek iná strana s inými politikmi, od rodinkárstva po kradnutie a plané sľuby a je ešte aj nacistická. lebo bez debaty je.

Zverejnené

game

Svetová hospodárska kríza, nutnosť platiť reparácie z prvej svetovej vojny, nezamestnanosť, boli v 30 tich rokoch minulého storočia príčiny nástupu fašizmu v Nemecku. Ekonomika v eurozóne dnes rastie najrýchlejšie za posledných desať rokov. Hospodárska situácia Slovenska je tiež na vzostupe, nezamestnanosť klesá. V západných krajinách EU, môžeme popularitu extrémistických strán pripísať na vrub migračnej vlne a prijatiu státisícov migrantov a pracovnej sily z bývalého východného bloku. Na Slovensku tieto problémy nemáme. Napriek tomu popularita Kotlebovej strany narastá? Kde je podľa teba príčina tohto faktu?

Zverejnené

nezabudnime ovšem na dedičstvo slovakštátu - dokonca dodnes tu máme jedného fórumáka, ktorý ovšem už nepíše, starí fórumáci vedia prečo: Tiso, Hlinka a Slovenský štát a 14. marec boli dôvodom na oslavu v celej rodine...

a nezabudnime ovšem ani na to, že na Slovensku po vojne nevyhrali komunisti, nacizmus tu má celkom hlboké korene, ani zďaleka to nie je len to, že ktosi bol bývalý člen KSČ a že vplyv Ruska...

podstatné je, že prichádzajú voľby do VÚC, a napriek tomu, že tie problémy západu na Slovensku nemáme, noviny píšu len veľmi opatrne o tom, že Kotleba snáď slabne... čo je pri prieskumoch vždy nejako naopak.

keď sa pýtaš na príčinu faktu, už bola reč o tom vyššie, prečo teda neonacis silnejú, kdesi to slovač má v krvi, po sedemdesiatich rokoch tretia generácia nevie o histórii nič, učebnice sa menia každý rok, a ľu´dom sa prieči jednofarebnosť - jednu sme tu mali v 90. rokoch, jednu máme furt, slovač sa rada necháva zblbnúť - radšej z trucu budú voliť chamraď, lebo z času na čas potrebuje voličstvo tú jednofarebnosť vymeniť - vlastne stačí pozrieť na tie ohromné fotky na stránkach kotlebovcov - jazdy autom, trčiace zástavy, tričká, sme zasa národ, sme dôležití aj s vymletými hlavami, je to zábava, a ideme voliť z trucu, hurá.

a potom niekto ako slimak tu napíše, že just bude voliť Kotlebu, lebo všetci tu, čo volili tých iných, sú prije..ní, nenávidí ich, nemôže im prísť na meno, a to je tu v poslednom čase v každom príspevku.

a prečo?

z trucu? ja viem, týkalo sa to parlamentných volieb, a toho, kto sa ku komu pridal - ale môžeme na to pozerať rôznou optikou, niekto sa dokáže dívať len jednou - že MostHíd trochu otupil Ficoizmus... /už sme zažili triumvirát Fico Mečiar Slota, nikdy viac/

vieme, kde a ako by sme boli dnes bez tohto terajšieho spolku? stačí pozrieť na Danka, čo tam stvára ten pablb... aspoň niekto to trochu udržuje pri zemi...

ale kdeže... všetkých voličov Mostu treba nenávidieť, potom ľudia rozmýšľajú presne tak: jedno, aké voľby, jedno, čo stváral pán župan Kotleba vo svojom kraji, ideme voliť Kotlebu, lebo z trucu,

lebo je to zábavné, sedíme v kostole v prvej lavici, máme rovnaké tričká, a máme vlajky, trúbime autami, a to je len taký žart, niečo ako "oni nie sú fašistami-nacistami z presvedčenia, to je len akože protistrana, trucpodnik voči vládnucim"...

že všetky tie ťahy s čiernymi zástavami na SNP, šekmi na 1488 eur a ostatné srandičky sú len kratochvíle na pobavenie národa... a ten národ to žerie, zjavne.

/ako podotkol Michal Havran v jednom svojom hodne inšpirujúcom článku/

im je nejaké EU ukradnuté, aj trhy, veď šéf Kotleba fondy EU sabotuje, nech para tlačí školy a kultúru a všetko, čo potrebuje peniaze, tak čo.

takže preto.  tam všade je príčina. komplexnejšia a zložitejšia, a radšej budem voliť menšie zlo, aj keď ma slimak bude nenávidieť až za hrob.

mimochodom - aby bolo jasno: tento rok voľby prvýkrát vynechám, zo zdravotných dôvodov.

Zverejnené

game

Dedičstvo poznačené fašistickou minulosťou nemá iba Slovensko. Má ho Nemecko, Taliansko, Maďarsko, Chorvátsko,  Španielsko, Rakúsko, Grécko... Najradikálnejšie extrémistické strany v súčasnosti sú však na Slovensku, Maďarsku a v Grécku. Takže tomu historickému dedičstvu by som až takú významnú rolu nepripisoval. Skôr by som videl príčinu v politickom prostredí a kultúre v danej krajine. Ak občan stráca dôveru v politickú moc, justíciu, spravodlivosť, ak cíti, že politici nezastupujú jeho záujmy, ale iba stranícke a svoje vlastné, ak sa miera korupcie a vymožiteľnosti práva zhoršuje, tak sa nedivým, že extrémistickým stranám rastú preferencie. V nezávislosti súdnictva sa Slovensko umiestnilo na 140 mieste, medzi 148 vybraných krajín vo svete. Maďarsko je pred nami iba o 3 priečky. Podľa Transparency International Slovensko skončilo v miere korupcie za rok 2015 na 50. až 53. mieste, spolu s Chorvátskom, Maďarskom a Bahrainom. Za nami skončilo Grécko. No máme aj prvenstvo. Slovensko sa umiestnilo na špičke krajín EU byrokracii. V počte úradníkov na 1000 obyvateľov sa Slovensko umiestnilo na druhej priečke medzi krajinami EU. Ľudia to vnímajú v bežnom živote. Radikálne strany samozrejme nedokážu problém vyriešiť, ale frustráciu občanov využiť.

Zverejnené

samozrejme, je to tak, tak to bolo aj v Nemecku po prvej vojne.
to všetko dokopy. spolu s mentalitou národa, a všetkým ostatným.

ovšem žiadalo by sa k tomuto ešte niečo - že aj nevoliči Kotlebovcov sú frustrovaní, aj nevoliči Kotlebovcov vidia, ako je tu nevymožiteľnosť práva, ako sa riadi krajina, ako ktorí politici obabrávajú a rodinkária a hrabú a že je korupcia a to všetko ostatné....

Takže tomu historickému dedičstvu by som až takú významnú rolu nepripisoval. Skôr by som videl príčinu v politickom prostredí a kultúre v danej krajine. Ak občan stráca dôveru v politickú moc, justíciu, spravodlivosť, ak cíti, že politici nezastupujú jeho záujmy, ale iba stranícke a svoje vlastné, ..........

všetci tým trpíme, ovšem neutekáme zato voliť nacistov a Kotlebu, ktorý robí de facto to isté. len pod jednotnými tričkami.

a áno, ľudia môžu voliť koho chcú, to nikto neupiera. to je demokracia.

vospolok by sme si mali pripomenúť mečiarizmus. a povinne pozrieť film.
obávam sa ovšem, že nie sme na to dosť zrelí, aby sa rozjasaní nosiči tričiek a zástav poučili.

hovorí sa, že každý národ má takých otcov vlasti, akých si zaslúži, čo je ovšem hodne kruté - niektorých si nezaslúži proste nikto.
ale akých si národ zvolí, takých má. takže kolotoč.

Zverejnené

tono,  a kto z byvalych KSC hlasa ze to bolo fajn a  snazi sa obnovit diktaturu ?   To co pises je naivne a nebezpecne,   politici nikdy nebudu chapat funkciu ako sluzbu, vzdy je o to moci.  Len ta moc sa da pouzivat slusne alebo aj nie.  Kotleba je skodlivy aj preto ze sa sa znizuje latka co je este mozne a co nie, 

A naco mam chodit volit a koho ked kotlebu nie? ja mam volit o######avaca? To co by som za kredenc. Teda volit nemam ist? 

Ja to esteraz skusim. Budem volitt. Asi kotlebu ,alebo jeho protikandidata. Dnes mi je to jedo. Sme fasisticky kraj. ALe trnava, trencin, zilina, presov a kosice su pre mna ponozky

Preco? Vol si Blanara ci akeho koho chces smeraka - na ukor inych - si inteligentnejsi -tak to ma byt?  Ja neviem co su liptaci ci Xilincania zac - ale su to predajne defky ? Ako to kysucania volia su - ja snimi nechcem mat nic spolocne.

------------

Ja len poslednu myslienku a tu najdolezitejsiu. Vy mate na vyber - ale vy na to ete - ci myslite na seba. Teda na to ete. Ci volite smeraka.

Ja som rad za posledne dve volby - ze smerak nevyhral ani vrece ani druhe vrece. A co v trnave, trencine, ziline ,presove a kosiciach, bude kvoli vam tu vladnut smer? A Vam to vyhovuje?

Zverejnené

tak sa tu predvadzaju demokraticke hviezdy ....... kto voli Kotlebu je s IQ tykve, hovado....a to su asi tie bezne oznacenia....zaklincuje to prezident Kiska oznacenim volicov Kotlebu za fasistov a odignorovanim orijatia ich zastupcu legalne zvoleneho do parlamentu...oznacenie obcanov slovenska za obcanov druhej kategorie a za hovada si zasluzi rad zlatej varesky...ozaj demokraticky pristup od kritikov strany zvolenej podla zakona a legalne. Co tak sa vratit do cias sociku a zaviest trestanie s oznacenim "MUKL"? Takto si tu predstavujete fungovanie slobodnej a demokratickej spolocnosti? Kto nie je so mno, tak je proti mne a treba ho znicit za pouzitia vsetkych dostupnych a aj nedostupnych (neskor ich z legalizujeme) prostriedkov? to som sa dockal ozaj retra v spolocenskom spravani?...tak to teda pekne dakujem za takuto slobodu :(

A to "zistovanie" priciny pre co je to tak a nie onak...uf.....tak to je super zistenie, ze je to v mentalite, v zabudnuti historie, a v podobnych nezmysloch, len treba odsunut do autu spolocensky nemoznu politicku klimu, ktoru maju na na svedomi "elity" na Slovensku. Len slepy nevidi (nechce vidiet?), ako sa u nas zradikalizovala za poslednych 10 rokov spolocnost. Ja s toho vinim hlavne terajsiu opoziciu, ktora je uz vlastne opoziciou tych 10 rokov. Jej extremisticke spravanie a vystupovanie, ci uz v parlamente, tak aj na verejnosti, sa prejavilo sposobom narastu popularity Kotlebu a spol. a nie narastom preferencii politikov hlavne z SaS a OLaNO (teraz uz aj nastupom Kollara, ktoreho do NR tiez vlastne dostalo vystupovanie SaS+OLaNO). Takze hladanie vinnika v Putinovi resp. v Ruskej propagande je totalna blbost...je to iba snaha o odvratenie  zodovednosti za tento stav v spolocnosti na niekoho ineho. Ake populisticko komunisticke. Co je to propaganda Ruska?....to akoze EU nerobi propagandu?...ci uz doma, ako aj za hranicou? Vsetko je dovolene, ked sa obhajuje moje konanie...ci nie?

Sa mi zda, ze Rusi su zodpovedny uz aj za hurikany v Karibiku.   :)

PS. Ja obdivujem Svatopluka, a ten dal v zaujme blaha pre celok zlikvidovat svoju rodinu.....v chapani terajsieho vykladu som zastacom jeho cinov?...teda ich schvalujem a ja by som konal tak isto?....ci ako je to?

Ja som rad za posledne dve volby - ze smerak nevyhral ani vrece ani druhe vrece. A co v trnave, trencine, ziline ,presove a kosiciach, bude kvoli vam tu vladnut smer? A Vam to vyhovuje?

To je demokraticky uzakonene v zakone o volbach, ze si mozes vybrat a slobodne sa rozhodnut komu das svoj hlas. Niekto da hlas zlodejom zo Smeru, niekto extremistom z SaS a OLaNO, niekto fasistom z LSNS, niekto populistom zo Sme rodina, niekto hej slovakom zo SNS......a pod. Je to vsetko o tom kto komu vyhovuje a dokaze ho presvedcit ten, ci onen kandidat, za tu ktoru politicku stranu. Dolezite je ale hlavne to, ze sa vzdy budu raspektovat vysledky volieb...pretoze ak nie, tak nastupuje radikalizacia spolocnosti a strata dovery obcanov v institucie.....ako je to vidiet aj teraz :(

Zverejnené

"ked si frustrovany voliš kotlebu", to nech si da zaramovat na billboard. A samozrejme kto iny ako hlupak voli kotlebu :)

Zverejnené

tono, uz niekedy v historii zabrala takato vychova politikov? vies ze nie, naopak to viedlo k radikalizacii a posilnovaniu extremizmu. obavam ze si podlahol nazoru ze politik by mal byt svaty a dokonaly inak nie je hodny pochvaly v podobe hlasu. lenze takych nebolo a nebude, a aj keby sa nasiel tak nebude schopny nieco dobre spravit. politici su obrazom spolocnosti, nie naopak. za rast extremizmu mozu volici, to su ich nazory a podledne roky mame posun k tomu ze sa uz ani nehanbia. civilizacia je krehka vec, a uspesne mazeme hranice co sa povazuje za slusne.

informator, do hovad ti nenadavam, ale predstavujes tu prototyp volica ktoremu nevadi kotleba ale ludia ktori ho povazuju za zlo. a volici su rozni, to ze ma niekto volebne pravo neznamena ze nechce poslat ciganov do plynu, tebe nevadia ale su este ludia a je ich este dost komu to vadi. nemyslim ze ty osobne pojdes zabit svojho cigana ale ani nebudes proti. hlavne ak budu zakazane drogy.

Zverejnené

Ja ked nemam alternativu - nekandiduje, ci je pre mna nevolitelny politik - a nechcem smer dam kotlebu. Pre smeraka .. to je jedno. A pre dzurindovca voli smeraka. Sme rozni ludia s roznymi preferenciami. Robopol tyso vam okradanie statu vo velmi velkom rozsahu nevadi? Vam to nevadi tak, ze po desat rocnom kradnuti tu ostava polovica mladych? Nie ci nieje to pravda -ze odtialto zmizne polovica mladych ? Ci zije te v Galante a je to lepsie ze tam navozia rumunov a srbov? Ci ukrajincov. 

https://blog.etrend.sk/listy-z-zenevy/dph-poklesne.html

Preco my si budeme vyberat nejakych posukov a nikdy,nebudeme rozhodovat o svojej krajine? Kde by si usiel? Do akej krajiny? Tam kde sam rozhodnes ako to chces ci si predstavujes - ci aspon to lepsie funguje? Ci na Slovensko? Kto tu rozhoduje ake DPH bude? 

Zverejnené

slimak jasne ze vadi, ale ina cesta ako trpezlivo volit to najlepsie co sa da vybrat v danom okamziku nie je. volit kradnutie a este k tomu nenavist je celkom zjavne horsie

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes mali kotleby "stretnutie s obcanmi" v nasej obci. Okrem poslanca Mazureka som identifikoval par skinheadov a bitkarov z mesta (jeden z nich kandiduje za poslanca zupy). Na to, ze je u nas pocetna romska mensina prislo iba zo 20 ludi a polovica z nich aj tak isla onedlho prec. Najprv som mal v plane ist kuknut, ale nakoniec som musel ist na rande (a vlastne som to mal aj zakazane). Pocul som vsak, ze atmosfera tam nebola taka vrucna, ako by si chalani v zelenom predstavovali.

Inac takto. Dat v ramci akehosi obcianskeho protestu proti politike hlas typkovi, co nosi boxer v keseni, dnes ho oblecu do saka a pasuje sa za spasitela zemegule, to je podla mna dost od veci zmyslanie. Ludia by si mali uvedomit, ze nevolia najvacsieho exota do bigbrother, ale niekoho, kto by mal zastupovat ich zaujmy a premietat ich do politickej reality. Ak si myslia, ze toho budu schopne tieto ubohe tvory, u ktorych reflexom reaguje maximalne prva signalna, nedbam,

• Pridať bod 2
Zverejnené

tyso ta beriem - mne uz Kotleba stacil - skusim toho deda.  Dead - ked zacnes stavat dialnice aj inde ako okolo Ziliny sa prihlas. Davat hlasi a pracu oavacom to je terno.

Inak vraj uz dnes je stvrtina dochodcov.

Zverejnené

informator, do hovad ti nenadavam, ale predstavujes tu prototyp volica ktoremu nevadi kotleba ale ludia ktori ho povazuju za zlo. a volici su rozni, to ze ma niekto volebne pravo neznamena ze nechce poslat ciganov do plynu, tebe nevadia ale su este ludia a je ich este dost komu to vadi. nemyslim ze ty osobne pojdes zabit svojho cigana ale ani nebudes proti. hlavne ak budu zakazane drogy.

no tak mne to vobec nevadi, ked sa na mne "vyburis" zo svojej frustracie.....ale ked mi nenadavas (hoci som nevolic LSNS), tak si ma aj tak v jednom zo svojich "buditelskych" prispevkov k hovadam priradil...ak neveris, tak si to skus najst. Preto si ma k nim priradil, lebo som zastancom toho, ze kazdy ma pravo byt voleny a volit?....samozrejme za splnenia zakonnych podmienok.....pokial bude existovat slobodna volba byt slobodne voleny, tak tu nezanasaj totalitne usmernenia. Mne osobne je jedno, kto si zalozi nejaku politicku stranu a ide s nou do politickeho superenia, pretoze o tom je demokracia. A je potom len a len na mne (a ostatku volicov) komu dam-nedam svoj hlas. Ak nahodou teda vyhra strana, ktora ma radikalnejsie spravanie, tak to je ale chyba stran, ktore maju spravanie umiernene, pretoze nedokazali oslovit viac volicov....ty to chces riesit ako?....mas nejaky nastroj (okrem presadenia akehosi "demokratickeho" zakona na odstranenia radikalnej strany), ako zabezpecit, aby sa tvoja-moja politicka strana dostala k moci?....tiez je mozne zrusit politicke strany a slobodny vyber....teda navrat k "starym dobrym casom" :(  tak by si si to ptredstavoval?....ja teda urcite nie.

A prosim ta, uz by si mohol prestat tymi atakmi typu plyn a veci podobne...je to smiesna predstava nemozneho.

Zverejnené

informator,  to ze je to nemozne si mysleli aj ludia v nemecku,   ako vidis nebolo to nemozne. Ak sa dnes celkom normalne diskutuje ci mame migrantov na hranici zabijat  (to realne padlo v diskusii Afd ale ani Axel nie je proti a Kotlebovci to hovoria nahlas)  tak to uz je za hranicou.   A ako spravne oslovis takehoto volica ?  Len tym ze mu to slubis.  

A ja predsa nehovorim kto sa ma k moci dostat,   ale ze taketo strany sa nesmu dostat aj ked si ich volici myslia ze by to bolo fajn.    Predstava ze je normalne dat vladu do ruk nasilnikom  je tvoja,   nechapes demokraciu inak ako populizmus.

Nieco take ze civilizacia ma branit prejaveniu takychto pudov to nechapes ani omylom,    Ved ked ludia chcu diktaturu tak im to treba umoznit, nie ? 

Na rozdiel od teba ale nebudem mlcat ked ideme pachat civilizacnu sebevrazdu.     Aj ked mi to chces zakazovat,   to je inak vzdy  ludia co maju chut na diktaturu  ziadaju demokraciu aby ju mohli obhajovat.   A potom ju potlacia.     

Zverejnené

tyso, dobre teda...skusim teda s tebou suhlasit a vezmem su tvoj nazor v tejto teme za svoj (docasne)....tak mi ale teda otvorene napis, ako sa vyvarovat stranam podobneho typu, ako je (podla teba teraz a tu) LSNS, pri dnesnej legislative a zakone o volbach a neporust nic s prepdisov-zakonov.

A k tomu  plyne uz sa nebudem radsej vyjadrovat.

Zverejnené

Kedze neodpovedas na moju jednoznacnu otazku, tak si obycajny populista, ktory sice pomenuje problem ale nenavrhuje riesenia (ak je teda na mieste definicia populistu - problem pomenuje, ale neponukne jeho zakonne riesenie)....aky je teda rozdiel medzi tebou a Kotlebom spasitelom alebo takym Kollarom a spol.?? Skoda casu s tebou a tvojou ideologiou, co balansuje na hrane :(

Zverejnené

Som cital ,ze z eurofondou necerpal VUC BB - bud to nechcel Kotleba ci mal tam mal ciernych zamestnancov. Teda to neslo. Inak mne to nevadi. Dochodcovia. ######u na mna ######em na vas. 

Samozrejme ak mal problem z ciernmi zamestnancami Jaguar sa upravil zakon aj retroaktivne. Teda vam to vyhovuje. Aj mne. A tu by som rad videl reakcie IQ Tysa a deada.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Voliť pôjdem a skúsim presvedčiť aj tých, čo nechodia voliť, aby išli voliť, aj keď nepočítam, že pôjdu voliť, aj keby som ich presvedčil. Odporúčam voliť kandidátov SaS, OĽaNO, prípadne SME Rodina alebo ešte KDH. Nie kotlebovcov, ani smerácku chobotnicu.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ale volit nacionalistu a hlupaka no to vysiela o nas pekny obraz ..

Je pravda že v zahraničí to nedáva dobrá obraz ALE

Nikto by nemal ani len uvažovať o voľbe Kotlebu a jeho suity ako trucpodniku

Pozor, nieje to vždy z trucu. Mne sa ako obete asiciálov páčia niektoré opatrenia čo Kotleba robí! Ale keby sa o to zaujímala aj SaS či SMK tak by Kotleba pre mňa prestal mať zmysel. Musím pochváliť miestnych neonacistov lebo z ich strany aspoň bola ochota pomôcť obetiam rómskeho teroru v meste. To že ich je menej ako rómov preto väčšinou vyhrajú rómovia ale mali snahu pomstiť sa im. Čo napríklad polícia má na háku lebo rómov a asociálov berú tak že sú nenapraviteľní, nepotrestateľný. 

Takže ja som si vybral všetkých 5 kandidujúcich za Kotlebu v mojom obvode a prajem im aby ich volilo veľa ľudí a aby naplnili čo sľúbili. Keďže kandidátov môžeme v našom obvode dávať 7 tak som dal ešte dvom šikovným SMK-šom ktorý sa majú veľké šance dostať. 

Zverejnené

Odvolené, kandidáti s podporou SaS a OĽaNO dostali svoj hlas.

prajem im aby ich volilo veľa ľudí a aby naplnili čo sľúbili.

Ty nie si z tejto planéty, že? :zubiska:

Zverejnené

Kotleba je z Marsu a Sulík z Venuše  :lol: ale dobre aspoň som prvýkrát mohol podporiť aj nepriateľov mojich nepriateľov...

Nezabúdajte na príslovie že "nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ" ale keďže som ešte mal dve voľné krúžky, tak som tradične podporil aj dvoch maďarov ktorých tradične volievam. Dlhšie fungujú ako starostovia, poslanci miest, funkcie v úradoch, takže klasika bola zachovaná a novým šanca daná.

Zverejnené

tak si ešte daj kotlebovské tričko a hybaj sa presjť po tých okolitých dedinách... keď si ich volil, priznaj sa k tomu... budú ťa milovať : )

a hlavne si môžeš gratulovať, že si volil nádejných fašistov, ktorí sľúbili, že ťa ochránia, a sľúbili, že nebudú kradnúť ... svatá prostoto...

Zverejnené

Ináč všetko o voľbách nájdete na tejto stránke kde online priebežne informujú o volebnom dianí...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov