slimak Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 A ty si ako pomozes?, ja v skutocnosti nemam plan sa stahovat, nechcem. Doklepem to tu. Snad.
Nokia Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 no ked sa odstahujem zo slovenska tak si pomozem :lol: a ostatnym boh pomahaj :)
game Zverejnené 16. November, 2009 Autor Zverejnené 16. November, 2009 pámboh pomáhaj, dnes som si len tak letmo prečítala, kto každý kandidoval kdekade, len časť z nich ... úžasné mená, posty, zuby nechty, príťažlivosť vreca je ohromujúca Martinákovej Markíza nepomohla
starsi Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 Ja by som bol osobne za povinné voľby. Ludia nie sú až tak šlahnutí aby potom niekoho nevolili keď tam už musia prísť. :lol:
slimak Zverejnené 17. November, 2009 Zverejnené 17. November, 2009 Na stranke mesta sme mali vysledky volieb za mesto uz v pondelok. U nas sa hlasy nekupovali. Ani primatorka(dostala sa do parlametu) ani predseda Smeru v okrese tam nebodovali. Dopadli tam horsie ako v inych okrskoch. Som velmi rad.
slimak Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 http://korzar.sme.sk/c/5114255/vysledky-potvrdili-ze-osadnici-volili-chudika-s-hagyarim.html Ja som Kotlebu volil z casti kvoli solidarite s ludmi zo spisa ci sarisa. Ale ked pozeram na ucast a vysledky volieb v presovskom kraji,tak ... som zvedavy na druhe kolo.
dead Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 http://korzar.sme.sk/c/5114255/vysledky-potvrdili-ze-osadnici-volili-chudika-s-hagyarim.html Ja som Kotlebu volil z casti kvoli solidarite s ludmi zo spisa ci sarisa. Ale ked pozeram na ucast a vysledky volieb v presovskom kraji,tak ... som zvedavy na druhe kolo. Ach pravda, co by sme si tu bez solidarity nejakeho nacka z Bystrice pocali...
Sniper Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 Ach pravda, co by sme si tu bez solidarity nejakeho nacka z Bystrice pocali... Keď vidím tento obrázok tak sa vlastne ani nedivím, že niekto volil Kotlebu
elfant Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 mozeme pokracovat aj k inym stranam :lol:
slimak Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 Dead, cakal som nejaku podobnu reakciu od elfanta, lebo sa do diskusie v tejto teme zapaja. Bud mu to nestalo zato, alebo si aspon nieco uvedomil, alebo si to nevsimol. Ty si blbsi ako delova gula, ale ta trochu chapem. Mam strach pred tym co sa deje v presovskom kraji, u nas to nieje. nedeje sa to. Mam strach aby sa to rozsirilo hlavne k nam. Ale deadovi by som to zelal. Hlupak to musi zazit na vlastnej kozi. Jedna moja motivacia bola solidarita, druha aby si to ludia s troskou rozumom uvedomili co sa deje. Aby sa to riesilo.http://www.sme.sk/c/5111842/kotleba-ziskal-az-desat-percent.htmlVrazda o prebleme pise, zrejme zije v regione, ale je blby ako dead. este blbsi, lebo problem pozna. Nacek niesom, ani nie rasista(nebol to hlavny motiv, nemyslim ze som rasista, ja sa ich nebojim, zijem medzi nimi, to nieje ako ked zilincan voli slotu), ja medzi nimi zijem, nikdy ma nezbili, ak sme sa bili bolo to len zapasanie - sport ako s inymi deckami. Nik ma neokradol, raz jedno dievca mi trosku ukmasilo z cukrovej vaty. Viem ze s nimi budem zit, a chcem snimi zit slusne a pokojne. Piatok som hral tenis z jednym ciganom. On ziaden problem nie je a nikdy nebol. Inak uvedomujem si aky moze byt problem v nevrazivosti medzi nami. Dlho som spekuloval ci ho zaskrtnem ci nie, skrtol som ho. Nemal som na vyber. Zial. Chvala bohu ma predbehol aj elfant, tak ze som ho neohovaral. Mna nacek Kotleba nezaujima, a ak trochu poznate o com pisete, pospolitost v minulosti nebola orientovana proti ciganom. Na zapade ich nepoznali a mali ine priority. Kotleba len vyuziva svoju velku prilezitost. je to tupec. Kotleba zazal az neskor. preco by som ho nevyuzil,ked mozem? problem bude ak tam bude o trosku inteligentnejsi clovek, nejaky maly Fico ci velky.Pravdepodobnost ze ho niekto vymeni, lebo to posype je 100%. Ale to ja na rukach mat nebudem, maju to elfant a dead.
game Zverejnené 18. November, 2009 Autor Zverejnené 18. November, 2009 slimak, nemýľ si to, keď si tu niekto urobí vtip z absurdností pri voľbách s tým, že tu budeš hlava nehlava kdekoho urážať. a skutočne nemusíš zasrať každú tému svojimi urážkami na kdekoho, kto má iný názor ako ty. počítaj s tým, že akékoľvek útoky na kohokoľvek budú netolerované. bez komentárov prosím, ďakujem. a vraciame sa k téme Voľby do VÚC.
dead Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 slimak Az privela toho chapes. Je smiesne, ked sa k problemu na vychode vyjadruje a "riesi" ho solidaritou (ako si napisal) xenofob z Banskej Bystrice a je takisto ubohe, ked mu niekto na toto dava legitimitu ...a este sa s tym pride pochvalit. O tom, ze prevazna vacsina prispevkov v diskusiach pozastavajucich sa nad vycinanim Romov tu na vychode zacina v Bratislave, ide cez Trencin, naberie grady v Bystrici a konci 100 kilakov zapadne od Kosic som uz inde pisal. Je to tiez smiesne, ale pre pokoj v dusi asi nieco napisat treba.. Malokto si uvedomi, ze problem sa vyriesi iba vtedy, pokial ti ludia nebudu diskriminovani pri vybere zamestnania, vzdelavani, nebudu ich oddelovat plotmi atd. Obavam sa vsak, ze prave kvoli takym, dnes solidarnym tupcom ako je Kotleba a mudrlantom s ostnatym drotom, je dnes uz neskoro. Zaujimave tiez je, ze ktorukolvek inu kauzu rozoberies v konspiraciach do srubky so zaverom, ze media zavadzaju a posolstvo o zlodejskych a agresivnych Romoch im zozeries aj s navijakom, viac nemam co dodat, vlastne by to ani nepatrilo do tejto temy :lol:
slimak Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 nerozumiem o ceste z bratislavi a diskriminacii(nechapem kto je diskriminovani). Tato tema bola o kupovani hlasov. Ten kandidat v normalnej spolocnosti by uz nemal sancu.Hladal som pravdu o kupovani volicov, co som sa dostal k informaciam od nas sa to nedialo. Presne to(informacie) co som hladal, mi poskytol ten clanok. V clanku klamu? Na vysledky v okrskoch som sa dozvedel, co som patral po kraji len v nasom meste a v susednom, ziadne ine info. preco? Info poskytli kandidati uspesni. Moju solidaritu som myslel vazne a uprimne. problemy budu a velke.
elfant Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 Dead, cakal som nejaku podobnu reakciu od elfanta, lebo sa do diskusie v tejto teme zapaja. Bud mu to nestalo zato, alebo si aspon nieco uvedomil, alebo si to nevsimol. Ty si blbsi ako delova gula, ale ta trochu chapem. Mam strach pred tym co sa deje v presovskom kraji, u nas to nieje. nedeje sa to. Mam strach aby sa to rozsirilo hlavne k nam. Ale deadovi by som to zelal. Hlupak to musi zazit na vlastnej kozi. uhadol si nestalo mi to za to :lol: ja mam zase strach z ludskej hluposti, a tu zazivame aj ked clovek nezije v presovskom kraji, vlastne nech zije v akomkolvek kraji inak zaujimavy moment, ty mas strach aby sa to nerozsirilo hlavne k vam, normalny clovek by sa obaval toho, ze sa to, co sa deje deje vobec, aj ked v inom kraji, ale vlastne za humnami to je asi tak vsetko k delovej guli :)
dead Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 slimak Tato tema bola o volbach do VUC :lol: A ked sa k nej mam aspon priblizit... Slovaci (mozno to je trochu zuzene, ale nepoznam ostatne narody natolko, aby som si dovolil ich hodnotit) vidia predovsetkym a iba nasledky. Nikdy nie pricinu. Netyka sa to len romskeho problemu, ale celej spolocnosti. Z toho dovodu Slovensko riesi nepriaznivu ekonomicku situaciu tak, ze si zvoli toho, kto bude viac rozdavat, z toho isteho dovodu je vela ludom sympatickejsia diktatura ako sloboda a ten isty dovod ma za nasledok fakt, ze snahy o segregaciu Romov sa tesia velkej podpore.
game Zverejnené 19. November, 2009 Autor Zverejnené 19. November, 2009 poprosím držať sa témy, Voľby do VÚC, aj s prípadnými neprávosťami, financovaním, kopovaním hlasov či dôsledkami. ďakujem. Voľby do VÚC
aljak63 Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 A tu ich máme - osem nových županov: ...::: BRATISLAVA - Pavol Frešo :::... Pavol Frešo - SDKÚ-DS, KDH, SMK, OKS, SaS Pavol Frešo je absolventom Elektrotechnickej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity. Politicky sa angažuje od roku 1992, kedy pôsobil vo funkcii podpredsedu ODS. V rokoch 2003 až 2005 bol predsedom revíznej a kontrolnej komisie DS. Od roku 2006 je členom prezídia SDKÚ-DS a poslancom Národnej rady SR. Je členom Výboru NR SR pre pôdohospodárstvo, životné prostredie a ochranu prírody. _______________________________________________________________________ ...::: TRNAVA - Tibor Mikuš :::... Tibor Mikuš - nezávislý s podporou Smer-SD, SNS, HZD, SZS Tibor Mikuš odštartoval politickú kariéru v roku 1995 v rámci ĽS-HZDS, od roku 1999 bol ministrom hospodárstva tieňovej vlády HZDS. Od roku 2002 bol za ĽS-HZDS zvolený za poslanca. Do čela trnavskej župy ho zvolili v roku 2005 v drese ĽS-HZDS, o tri roky neskôr však Vladimíra Mečiara opustil. V marci 2009 sa stal predsedom strany Nová demokracia, ktorú sam založil. _______________________________________________________________________ ...::: NITRA - Milan Belica :::... Milan Belica - Smer-SD, SDKÚ-DS, KDH Milan Belica vyštudoval Prevádzkovo-ekonomickú fakultu Vysokej školy poľnohospodárskej (dnes Slovenská poľnohospodárska univerzita). Na škole zostal pracovať do roku 1993, najskôr ako vedecký ašpirant, odborný asistent, docent, a v roku 1986 bol vymenovaný za prodekana. V roku 1993 sa stal riaditeľom nitrianskej filiálky Poľnobanky, v rokoch 1997-98 pôsobil ako generálny riaditeľ Poľnobanky a. s. Bratislava a do roku 2000 bol členom predstavenstva Poľnobanky. Od roku 2001 je županom Nitrianskeho samosprávneho kraja. _______________________________________________________________________ ...::: TRENČÍN - Pavol Sedláček :::... Pavol Sedláček - Smer-SD, ĽS-HZDS Pavol Sedláček vyštudoval Lekársku fakulty Karlovej Univerzity v Hradci Králové. Od roku 1998 bol poslancom Mestského zastupiteľstva v Trenčíne za HZDS. Členom ĽS-HZDS je podnes. Pôsobil v Rade Asociácie nemocníc Slovenska, v roku 2003 sa stal jej predsedom. Je členom viacerých odborných komisií MZ SR a MPSVaR. V roku 2006 sa stal predsedom Trenčianskeho samosprávneho kraja. _______________________________________________________________________ ...::: BANSKÁ BYSTRICA - Vladimír Maňka :::... Vladimír Maňka - Smer-SD, ĽS-HZDS Vladimír Maňka je absolventom bratislavskej Stavebnej fakulty Technickej univerzity. Od roku 1983 do roku 1992 pracoval pre Podpolianske strojárne Detva vo vedúcich funkciách. Politicky sa angažuje od roku 1995, kedy pôsobil vo funkcii predsedu Hospodárskej rady SDĽ, ale najmä od roku 1998, kedy ho zvolili za poslanca Národnej rady SR za SDĽ. V rokoch 1999 až 2005 bol primátorom mesta Zvolen. Od roku 2004 je poslancom Európskeho parlamentu, znovuzvolili ho v roku 2009. _______________________________________________________________________ ...::: ŽILINA - Juraj Blanár :::... Juraj Blanár - Smer-SD, ĽS-HZDS, SNS, SF, SZS Juraj Blanár je predsedom krajskej organizácie strany Smer-SD v Žilinskom kraji a zároveň členom predsedníctva strany. Vo volebnom období 2002 až 2006 pôsobil ako poslanec v Národnej rady SR. Ako poslanec bol členom Výboru NR SR pre životné prostredie a ochranu prírody a Výboru NR SR pre európske záležitosti. _______________________________________________________________________ ...::: PREŠOV - Peter Chudík :::... Peter Chudík - Smer-SD, ĽS-HZDS, SZS Peter Chudík vyštudoval Lekársku fakultu Univerzity P. J. Šafárika v Košiciach. Bol riaditeľom Nemocnice s poliklinikou v Prešove, stal sa prvým prednostom Krajského úradu v Prešove, neskôr nastúpil na uvoľnený post poslanca Národnej rady SR. V roku 2001 kandidoval za HZDS, v roku 2003 ho vylúčili z HZDS, potom vstúpil do Ľudovej únie, z ktorej po roku vystúpil. Od januára 2002 je predsedom Prešovského samosprávneho kraja. _______________________________________________________________________ ...::: KOŠICE - Zdenko Trebuľa :::... Zdenko Trebuľa - Smer-SD, SMK, ĽS-HZDS, Most-Híd, HZD, SF, SOS, Liga Zdenko Trebuľa začal svoju politickú kariéru ešte za čias komunizmu na Obvodnom národnom výbore Košice IV, kde dosiahol až na pozíciu vedúceho odboru. V rokoch 1986-1990 sa angažoval ako politický pracovník. Po niekoľkoročnej politickej prestávke v roku 1998 získal post námestníka košického primátora. Z tejto funkcie sa za odišiel, pretože zasadol na najvyššiu mestskú stoličku ako primátor Košíc. Od roku 2005 až dodnes je šéfom košického kraja. Zdenko Trebuľa bol členom SOP a neskôr vstúpil do Smeru-SD. _______________________________________________________________________
tiborco Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 Vyzerá to tak, že jedine v Bratislave majú rozum - som rád, že Frešo vyhral ...v ostatných krajoch už bohužiaľ toľko rozumu nie je...resp. niečo je, ale nakopal by som tých, ktorí síce frflú na Ficovládu, čo je síce správne, no voliť neidú.
slimak Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 Podla mna velmi pekny vysledok dosiahol aj Mikus v BB. 46 % nie je malo, skoda ze nemal viac. Ale nato ze lavicoveho kandidata podporovali aj madarske strany(MoSt aj SMK), nieje to zle. Druhy krat v zivote som volil SDkca a nemal som z toho zly pocit, mozno keby tu mali fresa by sa dostal aj v BB za zupana. Celkovo ma sancu pravica na vitazstvo v buducich volbach. A BB-kraj bude urcite na strane pravice.
tiborco Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 Obávam sa, že UV KS-Smer má stále dosť veľký náskok...takže ide o to, aby sa jej náskok zmenšil, čiže aby hlavne my, mladí, a stredná vstva šla voliť....potom by bolo reálna koalícia SDKU-KDH-SaS-Most...ale zázraky čakať nemôžeme, navyše Most ani SaS ešte nie sú ani v parlamente, najprv sa tam musia dostať (ale verím, že sa tam dostanú)...
lopata555 Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 a čo tak Smer - SDK-ú :lol: ... trošku humoru pre nedeľný večer
doll Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 v Trencianskom kraji ostavaju pri moci znova "cerveni" :lol:
slimak Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 Naskok Smeru pred dalsou stranou urcite je a je vyrazny. Ze pada SDKU mna len potesi.Skor verim ze sa dostanu cez 5% MoST a SaS ako SNS a HZDS. Ze by Smer mal dosiahnut 40% to urcite nehrozi, dosiahnu menej ako naposledy, teda 29%. Aj to je vela.Podla mna je velmi realne, ze v buducich volbach vyhra pravica, len nieco preto musi aj urobit, smer im pomaha ako moze.
informator Zverejnené 3. Október, 2017 Zverejnené 3. Október, 2017 Klus a spol. pocitili na vlastnej kozi, aka je ich popularita....spociatku sa pasoval div nie za vitaza volieb v BB kraji a teraz pred dnom "D" svoje ambicie na predsedu tohoto kraja s pokorou ponukol protikandidatovi, ktoreho podporuje Smer-SD....totalny politicky kolaps saS v priamom prenose... http://www.info.sk/sprava/136357/pellegrini-klusovo-odstupenie-je-porazkou-pre-kotlebu/ .....Klus a spol dali prednost kandidatovi, ktoreho podporuju tunelari, zlodeji, klamari, skratka je im milejsia skorumpovana "elita" a radsej taketo fiasko, ktore ich zaraduje do rovnakeho kosiara, ako okupuje Smer-SD....vrana vrane oci nevykole :) ....hahahaha.....tak toto je teda ukazka reality slovenskej politiky....tak koalicnej ako aj opozicnej. tak ja osobne by som takuto potupu a ponizenie polticky asi nepredychal. Inteligentnejsie riesenie by bolo, ked uz teda odstupenie, na sposob Pilata...umyt si ruky rozhodnutie nechat na volicovh V BB kraji. Tu by nehrozila ziadna strata tvare na politickej scene Slovenska...no ale kosela je vzdy blizsia, ako kabat... :)
Sniper Zverejnené 4. Október, 2017 Zverejnené 4. Október, 2017 Na jednej strane podľa mňa Klus sa vzdal príliš skoro, ale na druhej strane spravil len to, o čom sa kandidáti dohodli ešte pred prieskumami, takže Klus len splnil časť svojej dohody. Samozrejme info z toho hneď spraví fail storočia Predvčerom som sa zúčastnil predvolebného prieskumu, samozrejme dal som to Kaščákovej zo SaS (nech infa aj utrhne :P ) a nezabudol som skritizovať smeráka Bašku. Boli tam aj ľahké otázky, či viem čo všetko má na starosti VÚC, stačilo odpovedať na tri (všetko správne), asi testovali, či sa nepýtajú úplných dementov, čo volia za kúsok klobásy a 3 deci piva.ktoreho podporuje Smer-SD.... Aby si bol v obraze, Smer podporil toho kandidáta, ktorý v prieskume mal najvyššie preferencie. Lunter so Smerom nemá nič, to, že ponuku neodmietol, je len jeho vypočítavosť, a slizký Smer využil situáciu. Smeráci to nespravili prvý krát, toto isté spravili aj v Trenčíne, keď podporili za primátora nezávislého Rybníčka. Krátko predtým poslali do prdele vlastného kandidáta Žabára, ktorý nemal v prieskume hádam ani 1%. To bol fail a nie to, čo si vyhrabal vo svojej hlave pri Klusovi :P
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz