Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta do 20 rokov

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ako na vedľajšej koľaji popri končiacej kvalifikácii MS sa odohrali majstrovstvá sveta vo futbale do 20 rokov.

O 3.miesto sa stretli Maďarsko a Kostarika. Maďari ušli hrobárovi z lopaty, keď v druhom polčase pozahadzovali kopec šancí. Trest ich neminul a Kostaričania dali po peknej individuálnej akcii ešte krajší gól. Maďari vyrovnali v 92.minúte z penalty a v závere mali ešte zo dve možnosti. V penaltovom rozstrele vyhrali Maďari 2:0, keď maďarský brankár chytil Kostaričanom všetky štyri penalty. Maďari majú svojho Helmuta Ducadama. :lol:

Vo finále vyhrala Ghana nad Brazíliou 4:2 na penalty. (0:0 po predĺžení).

Názov zvolený všeobecne. Pri ďalších MS sa môže nadviazať... :)

• Odpovedí 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

2

• wysky

2

• Ryan Giggs

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Inak, keď som sledoval zápas Maďarsko-Kostarika o 3.miesto na MS 20 ročných, bola tam situácia. Maďar centroval od pokutového územia a Kostaričan to blokol na roh. A niekto z prítomných sa ozval.... "Keby tam bol Poliak ta GOL...!!!" :lol:

Zverejnené

Väčšinu zapasov som sledoval, umiestnenia su zaslužene.

Asi nie veľmi vhodna tema, ak tak to presuňte...

Prave začali MS 17-ročnych. Akurat ide zapas Nemecko - Nigeria a je to veľmi zaujimava podivana. Nigerijci prehravali 0:3 a dokazali vyrovnať. Veľmi dobry zapas. V druhom zapase tiež drama, Brazilia vyhrala s Japonskom 3:2 golom z 94. minuty. Zaujimave.

Zverejnené

ja som bol hlavne zvedavý na Maďarov

išli tam veľké peniaze do mládeže a výsledky sa začínajú dostavovať

v ďalších rokoch môžme očakávať pokusy o prinavrátenie 50.-60. rokov

Zverejnené

Maďari maju veľa mladych hračov najmä v Anglicku (len v Liverpoole su 4). Toto zrejme bude silna generacia.

Zverejnené

jj

v Maďarsku dokonca vysielajú zápasy Liverpoolského Bčka

a títo hráči sú považovaní za jedny z najväčších nádejí EPL

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov