wysky Zverejnené 17. Október, 2009 Zverejnené 17. Október, 2009 Ako na vedľajšej koľaji popri končiacej kvalifikácii MS sa odohrali majstrovstvá sveta vo futbale do 20 rokov. O 3.miesto sa stretli Maďarsko a Kostarika. Maďari ušli hrobárovi z lopaty, keď v druhom polčase pozahadzovali kopec šancí. Trest ich neminul a Kostaričania dali po peknej individuálnej akcii ešte krajší gól. Maďari vyrovnali v 92.minúte z penalty a v závere mali ešte zo dve možnosti. V penaltovom rozstrele vyhrali Maďari 2:0, keď maďarský brankár chytil Kostaričanom všetky štyri penalty. Maďari majú svojho Helmuta Ducadama. :lol: Vo finále vyhrala Ghana nad Brazíliou 4:2 na penalty. (0:0 po predĺžení). Názov zvolený všeobecne. Pri ďalších MS sa môže nadviazať... :)
wysky Zverejnené 21. Október, 2009 Autor Zverejnené 21. Október, 2009 Inak, keď som sledoval zápas Maďarsko-Kostarika o 3.miesto na MS 20 ročných, bola tam situácia. Maďar centroval od pokutového územia a Kostaričan to blokol na roh. A niekto z prítomných sa ozval.... "Keby tam bol Poliak ta GOL...!!!" :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 24. Október, 2009 Zverejnené 24. Október, 2009 Väčšinu zapasov som sledoval, umiestnenia su zaslužene. Asi nie veľmi vhodna tema, ak tak to presuňte...Prave začali MS 17-ročnych. Akurat ide zapas Nemecko - Nigeria a je to veľmi zaujimava podivana. Nigerijci prehravali 0:3 a dokazali vyrovnať. Veľmi dobry zapas. V druhom zapase tiež drama, Brazilia vyhrala s Japonskom 3:2 golom z 94. minuty. Zaujimave.
tomassi Zverejnené 25. Október, 2009 Zverejnené 25. Október, 2009 ja som bol hlavne zvedavý na Maďarovišli tam veľké peniaze do mládeže a výsledky sa začínajú dostavovaťv ďalších rokoch môžme očakávať pokusy o prinavrátenie 50.-60. rokov
Ryan Giggs Zverejnené 25. Október, 2009 Zverejnené 25. Október, 2009 Maďari maju veľa mladych hračov najmä v Anglicku (len v Liverpoole su 4). Toto zrejme bude silna generacia.
tomassi Zverejnené 25. Október, 2009 Zverejnené 25. Október, 2009 jjv Maďarsku dokonca vysielajú zápasy Liverpoolského Bčkaa títo hráči sú považovaní za jedny z najväčších nádejí EPL
Odporúčané príspevky