Skočiť na obsah

Motorové oleje


fijhaa

Odporúčané príspevky

Zdravím Vás

 

Objavil som stránku s motorovými olejmi

 

www.lifetimeoleje.sk

 

Tieto oleje už neporebujú výmenu. Interval výmeny je pol milióna kilometrov. Tak nám ta veda pokročila. A pritom v Nemecku už fungujú vyše 10 rokov. No ono to chvílu trvá kým sa aj my zobudíme. Predpokladám že to bude nejaká nanotechnológia.

 

S pozdravom

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 18
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • elfant

    8

  • game

    6

  • fijhaa

    3

  • Sniper

    1

samozrejme robí. keď ho nevymažeme, je príspevok upravený a link v spojleri.

 

mimochodom, kedysi bol taký sovietsko - ruský zázrak, volal sa mečta - nemám tu klávesnicu na azbuku, to sa nalialo do oleja a malo to dokonale blahodárne účinky, vytvorilo nejaký film, ktorý vyrovnával nerovnosti a všetko vrátane oleja vydržalo oveľa dlhšie.

ono to bol vynález tuším pre ponorky, po perestrojke a uvoľnení východnej európy sa to dostalo do predaja.

raz sme to vyskúšali, a bola to fajn vec.

 

potom neskôr sa objavili v tv shopoch podobné americké zázraky.

predpokladám že toto je niečo podobné, technológie sú stále dokonalejšie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

he, ale aj vydržalo, raz som riskla a kúpila to od jedného takého ... čo to predával spolu s nejakými inými blbosťami, to bolo kedysi v 90. rokoch, a skutočne to nebol podfuck, mečta vydržala niekoľko rokov, tuším až do zmeny auta :lol:

mečta sa osvedčila, až potom sa objavovali tie americké zázraky :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak jo, verím. už by sa mohol aj niekto iný vyjadriť k olejom, lebo sem príde nejaký moderátor a zruší to tu :lol:

 

teda k téme, tie zázračné oleje vlastne fungujú, a máme s tým akú takú skúsenosť :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Z určitého uhlu pohladu robím vlastne reklamu a ved prečo nie keď ide o dobrú vec. Len si predstavte koľko použitého oleja by sa nemuselo likvidovať. Ono na Slovensku sa na ekológiu ani moc nedbá keď si vezmete aký schválili zákon o obnoviteľných zdrojoch. To je výsmech ekológii. Ono musí prísť tlak z dola. Nečakajme od tých našich politikov že im pôjde o (čistý vzduch):lol: takéto nepatrné veci ako olej čo sa nemení vlastne podporuje ekológiu. Tak toť môj názor

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mozno by bolo este lepsie, keby tu ekologiu podporil aj vyrobca, popripade aj predajca a znizili si trochu marzu Obrázok

 

precital som si FAQ a konkretne tato pasaz, ma trochu pobavila a predpokladam ze by aj mohla byt dovodom obav ludi opatrnejsieho razenia

 

predstavil som si v praxi ako dokazujem likvidatorovi v poistovni, ze som olej ozaj nemiesal so ziadnym inym a nasledne zacal zhanat sudneho znalca, ktory mi vypracuje posudok, s ktorym by bola "znama poistovna" spokojna a vyplatila mi plnenie v celej vyske

 

8. Môj predajca hovorí, že keď použijem iný olej než predpisuje výrobca auta, stratím záruku na moje nové auto. Je to pravda?

Nie, nie je to pravda. Výrobná záruka u Vášho nového auta sa jednoznačne zachová. Nevykonaná výmena oleja nie je dôvodom pre zamietnutie garancie, keď napr. zlyhá elektronika. V prípade poruchy motora na základe nedostatočnej olejovej kvality však táto nebude pravdepodobne pokrytá.

 

Ale s produktmi Lifetime jazdíte vždy bez rizika. Pre Vašu bezpečnosť sme uzavreli zmluvu o záväznom poistení našich produktov a z nich vyplývajúcich rizík v známej poisťovni. Táto poistná ochrana istí Vaše požiadavky v prípade porúch, ktorá dokázateľne súvisí s chybou našich motorových a prevodových olejov. Poistná ochrana platí bez kilometrového obmedzenia a na dobu 10 rokov* po prvom naplnení. Pre zabezpečenie poistnej ochrany sa nesmú miešať oleje Lifetime s inými olejmi a aditívami a musia byť dodržané intervaly výmeny olejových filtrov, ktoré výrobca automobilu predpisuje.

 

 

to uz nehovorim o tom, ze

V prípade poruchy motora na základe nedostatočnej olejovej kvality

ide vacsinou o zadrety motor, co pri drahsom aute nie je az tak mala polozka

 

cirou nahodou som narazil na tuto spravu a je zaujimave co vsetko dokaze dobra reklama :lol:

http://ekonomika.sme.sk/c/5063923/briti-stopli-reklamu-na-actimel-je-to-len-jogurt.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zdravím

 

Ono ano bežný olej nemôžeš miešať s inou značkou akú máš v aute. A tento fakt či bol olej zmiešaný s niečim iným sa dá lahko dokázať testami. Ale veď prečo by to človek robil pokial nie je nejaký špekulant a požadoval by vyplatenie poistky. Tak ten actimel ma teda pobavil. Je až neskutočné čo dokáže reklama urobiť s človekom ale na druhej strane je dokázané že placebo efekt funguje. Takže nie actimel je ten zázrak čo pomáha ale sila mysle človeka:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Znacky miesat mozes, len musia mat rovnake specifikacie, do Shell syntetiky 5/40 mozes naliat syntetiku od ineho vyrobcu, pokial je tiez 5/40 ... to je priklad samozrejme. Ine je ked do polosytetiky nalejes plnu syntetiku, alebo naopak.

 

S tymi problemami s poistovnou som skor mieril na snahy poistovni vyplatit co najmenej a hladanie akehokolvek dovodu, preco nevyplatit vobec nic :lol:

Mam s nimi bohate skusenosti ako klient, aj ako zamestnanec.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov