Desdemona Zverejnené 26. September, 2009 Zverejnené 26. September, 2009 V lete tento seriál z právnického prostredia začali dávať na Joj-ke. Absolútne som ho nemala v úmysle pozerať ale keďže nič lepšieho v telke nebolo nechala som to a od toho dňa som na ňom priam závislá, dokonca vytlačil aj moju jednotku: Grey´s Anatomy. :) Pri každom diele som sa zastihla s otvorenými ústami, úžasné zvraty, ktoré absolútne neočakávate a do posledného dielu a vlastne v podstate ani po ňom neviete, čo je pravda. A taktiež sa to oplatí vidieť vďaka Glen Close, ktorá je tam excelentná a ktorá mimochodom prednedávnom vyhrala Emmy za úlohu Patty Hewes v tomto seriáli. Ja som včera som videla posledný diel druhej série a nedočkavo čakám na tú tretiu :lol: Je tu niekto, kto to pozerá tiež alebo som jediná závislá? :)
bobsapp Zverejnené 27. September, 2009 Zverejnené 27. September, 2009 Nepoznám, ale vidím vysoké hodnotenia.Keď bude čas, musím pozrieť pár dielov a uvidím či ma to chytí.Aj keď radšej tie 20min seriály, no lepšie ako tie 60minútové.
Eiensama Zverejnené 27. September, 2009 Zverejnené 27. September, 2009 Damages som pozerala uz len z nudy a musim povedat, nechytilo ma to. Popravde ma to skor miestami nudilo, hoci boli tam aj momenty, ktore sa mi pacili a zaujali ma. Citala som na to skvele recenzie, ale kolko ludi, tolko chuti, a mne to prave nesmakuje.
game Zverejnené 6. December, 2009 Zverejnené 6. December, 2009 Damages to tiež nedotiahlo priďaleko ... áno, je pravda, že to dáva joj, nie markíza, a joj Damages dáva už o druhej v nocipozerám celú kopu krimi seriálov, ale nie každý ma chytí, a nie je to len markízou. markízu ako takú nepozerám vôbec, výnimka je seriál NCIS. nič viac.všetko ostatné krimi na halmarku a na joj, a samozrejme Poirota na stv 1 len som si extra všimla voľaktorý deň, že po druhej v noci bol v programe Damages. neviem, kedy s tým začali, uniklo mi to. dávali to vôbec niekedy v normálnejšom vysielacom čase ?
Desdemona Zverejnené 30. December, 2009 Autor Zverejnené 30. December, 2009 Áno, v lete to dávali myslím, že tak okolo dvanástej v nedeľu... aj keď, ako pre koho je toto normálny vysielací čas....Potom to presunuli na tú druhú, čo som vážne nemala chuť byť tak dlho hore a keďže ma to tak chytilo, začala som sťahovať z internetu. Teraz približne v januári by mala začať tretia séria. :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz