Skočiť na obsah

Fotoknihy


doll

Odporúčané príspevky

juuuu, konecne mi prisla objednana fotokniha :lol:

ziadne tlacenie si fotiek, ale jednoducho spracovanie "knihy", prezentacie fotografii, zaslanie objednavky cez internet, a o dva tyzdne je nadherna kniha doma :) paradna kvalita ci tlace, ci papiera....krasna spomienka :)

 

budem takto "archivovat" kazdu dofcu ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 10
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • doll

    5

  • starsi

    1

  • Nokia

    1

  • Bijou

    1

Top prispievatelia v tejto téme

na akciu ma upozornila kolegyna...48 stranova kniha, pevny obal, je to ako ked si prezeras katalogy automobiliek, hruby leskly kvalitny papier :lol:, v akcii s postovnym 22 EUR

kniha formatu A4, design ci uz pozadie alebo velkosti ci umiestnenia fotiek je len na tebe, stiahnes si z ich stranky program na upravovanie...

no ja som sa s tym vyhrala, k dispozicii su rozne druhy "ramikov", pozadi, ja som si davala vlastne zosvetlene pozadia fotiek...a vo formate A3 ta fotka vyzera stale dobre :)

 

na stranke vsak ponukaju rozne velke a hrube fotoknihy, ci uz s makkym obalom alebo tvrdym

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie je to lacne...oplati sa vystihnut ked su akcie...ta moja bola 50% zlava z povodnej ceny

96 mi uz pride dost vela :lol: ja som tak tak "napratala" 48 stran :) :)

na jednu stranu som naaranzovala aj 6 fotiek, takze pohodicka

robila som aj "uvodne" stranky, cize ak som navstivila nejake mesto, to zacalo dvojstranou nejakej peknej pamiatky, a potom nasledovali stranky s fotografiami

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

skvelá cena tých 22 EUR, my sme si dali urobiť pred dvoma rokmi 29 listov, A4, tvrdá väzba - čiže presne to isté, čo ty, doll, vyzerá to výborne, ale bez akcie to bolo aj mrte drahé. Pri návrhu sme využili asi všetky možné rozmiestnenia a počty fotiek na stranu, zároveň to má aj ako keby príbeh - taký prierez celým jedným rokom od zoznámenia s frajírom po ročné výročie, cez rôzne akcie, dovču, bežné dni v škole a podobne :lol:

 

je to bomba vecička

 

blbé je, že som v súťaži vyhrala vyhotovenie ľubovolnej knihy zadara a myslím, že som prešvihla možnosť uplatniť si výhru :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mne ked to ukazala prvykrat kamoska, tak som len tak s udivom kukala :lol:

kedze fotky ulozene niekde na disku pomaly zapadaju prachom, je to skoda, niet nad to, listovat v albume a pozerat, spominat :)

 

bola som rozhodnuta vyuzit akciu aj na zhotovenie dalsieho albumu, ale cakala som na ten prvy, na kvalitu, ci sa to oplati...a akcia trvala do 15.9. :)

skoda

 

neva, isto pridu este nejake akcie, a potom to vyuzijem

navrhla som to aj kamaratovi...maju 4rocnu dcerku a vravel ze maju s nou kopec fotiek, uz ked bola malicka...tak toto by bol tiez dobry napad, fotoknihu, ako mala rastie, prve kroky a podobne ;)

 

je to uzasne...budem si takto zbierat "knizky" a mat to k dispozicii, po ruke, pripadne ked pride niekto znamy, moze si prelistovat album

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

Moja suseda to robí pravidelne už nejakú dobu má asi 8 fotokníh.

 

Už som to skúšal aj ja ale nikam som to neposielal to bola len skúška zo zvedavosti. Svoje si napalujem na CD aj s prípadným komentárom, aby to šlo aj na TV, ale skúsim si urobiť aj nejaký film z toho, už som to videl. Robil som si prezentáciu ale nejde to na TV zatial, uvidíme ako to vylepším v budúcnosti. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nuz, fotokniha ma svoje caro, teda aspon pre mna

mozes si dat na celu dvojstranu nejaku peknu foto z vyletu, nie je to len o zasuvani fotiek, pisani komentu perom ci fixou, ale zhotovenim celeho dizajnu po svojom (od obalu knihy, nazvu, cez jednotlive strany)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov