Sniper Zverejnené 17. September, 2009 Autor Zverejnené 17. September, 2009 OK, už by to malo byť fixnuté. Chyba bola v jednom inštalačnom php súbore, chýbalo tam lomítko. Kvôli jednému lomítku sa odpálila polovica stránky. Idem im vynadať nech si to fixnú.
elfant Zverejnené 17. September, 2009 Zverejnené 17. September, 2009 asi ano, v IE 7 to uz zobrazuje v poriadku
Sniper Zverejnené 17. September, 2009 Autor Zverejnené 17. September, 2009 Záhada je prečo to v predchádzajúcej verzii pracovalo aj bez lomítka. No nič, na paranormálne javy si už v poslednej dobe zvykám čoraz častejšie. Hlavne že to funguje a viem kde bola chyba.
elfant Zverejnené 17. September, 2009 Zverejnené 17. September, 2009 tak si to dobre zapamataj, lebo nabuduce to bude niekde uplne inde :lol: :) :)
elfant Zverejnené 8. Apríl, 2010 Zverejnené 8. Apríl, 2010 Blbne zobrazovanie historie chatu, ale len za vcerajsi den (7.4.2010). Bud je nejaky riadok roztiahnuty, alebo daco ine
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2010 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2010 Spôsobovalo to príliš dlhé slovo bez medzery. Môže sa to považovať za bug a aj fixnúť by sa to malo dať (pre novú verziu).
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Október, 2010 Zverejnené 3. Október, 2010 Bolo by asi lepsie vkladat do chatu linky v redukovanom tvare. Id est len adresa. Videostvorce zaberaju privela priestoru.
game Zverejnené 3. Október, 2010 Zverejnené 3. Október, 2010 ále, to zasa neukladáme videá každý deň, to len ja dnes svoje úlovky z youtube :rolleyes:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Október, 2010 Zverejnené 3. Október, 2010 Ved prave pre take pripady. Nie je tam napisana ani ciarka, a pritom cela plocha vytapetovana videami.
Sniper Zverejnené 4. Október, 2010 Autor Zverejnené 4. Október, 2010 Čo sa týka Chatu tam som nikdy veľa vecí neriešil, ale video sa neukáže ako video, keď sa nedá medzi [media][/media] tagy. Samozrejme dá sa to aj zakázať, výhodou tejto verzie Fóra je, že môžem povoliť kde a aké tagy sa môžu používať a aké nie.
lopata555 Zverejnené 4. Október, 2010 Zverejnené 4. Október, 2010 súhlasím z game keď tam raz za čas ja alebo ona dačo dáme je to podľa mňa OK dakedy to celkom oživí
game Zverejnené 4. Október, 2010 Zverejnené 4. Október, 2010 aha, zabudla som ... nedávala som linky medzi media tagy ... len čiste link na youtube, myslela som, že tam bude link a hotovo. ale ono sa to zobrazilo samo ako video včera som bola fascinovaná talentmi, tak som tam linkovala, ináč nezvyknem dávať videá, a keď som náhodou predtým dala, tak do tagov ... teraz ma to prekvapilo, že sa objavili videáale zasa to nie je ani tak často ani také hrozné :rolleyes:
lopata555 Zverejnené 16. Január, 2011 Zverejnené 16. Január, 2011 Kto, Kedy, a Prečo nastavil spam filter na chate ? ... každú minútu tam môžem písať ? to je pekná hlúposť ... takže ďakujem v mene všetkých členov čo tam ešte aspoň sem tam dakedy prišli, ešte raz vďaka
game Zverejnené 16. Január, 2011 Zverejnené 16. Január, 2011 je to vyriešené. xat funguje v poriadku.
Sniper Zverejnené 5. Február, 2011 Autor Zverejnené 5. Február, 2011 Súčastný chat *asi* bude musieť byť zrušený. Vývoj tohto chatu bol ukončený, starostlivosť o nové aktualizácie prevzal jeden developer, takže je už len čisto na jeho vôli či sa s chatom bude niečo robiť. Problém je, že zatiaľ nie je známe či tento chat bude kompatibilný s verziou Fóra 3.2.x ktorá príde niekedy na prelome jari/leta.Riešením je nainštalovať IP.Chat, ktorý síce vo free verzii umožňuje komunikáciu len piatich členov naraz (čo by možno aj stačilo :thumbsup:), ale jeho plusom je, že využíva zdroje na IPS serveroch, teda nezaťažuje zdroje servera na ktorom je toto fórum. Čo bude ďalej ukáže budúcnosť. Len treba počítať s touto možnosťou.
elfant Zverejnené 3. Marec, 2011 Zverejnené 3. Marec, 2011 Archiv chatu je vypnuty, alebo je problem ?
lopata555 Zverejnené 3. Marec, 2011 Zverejnené 3. Marec, 2011 archív nie je vypnutý ... mne zapať ide, ale problém je vtom že tomassi dal príliš dlhý príspevok tak v archíve nejde prehadzovať z jednej strany na druhú
Sniper Zverejnené 3. Marec, 2011 Autor Zverejnené 3. Marec, 2011 Ten archív je nejaký takvšelijakofungujúci, mne niekedy ide, niekedy nie a momentálne nemám čas riešiť prečo mi niekedy ide a niekedy nie.
elfant Zverejnené 3. Marec, 2011 Zverejnené 3. Marec, 2011 Ok, problem u mna je ten, ze mi zmizla ikonka na archiv. asi daco v nastaveni konta. Tak uz to mam v poriadku.
tomassi Zverejnené 5. August, 2011 Zverejnené 5. August, 2011 rekrod v nepísaní na chat(rozumej bez príspevku) je: 1deň : 22hodín : 58minút : 48sekúnd
Sniper Zverejnené 5. August, 2011 Autor Zverejnené 5. August, 2011 Keď nainštalujem Arkádu, tak bude určite ešte väčší :rolleyes:
Sniper Zverejnené 2. September, 2011 Autor Zverejnené 2. September, 2011 Je tu niekto komu nefunguje písanie na Chat?
game Zverejnené 2. September, 2011 Zverejnené 2. September, 2011 zatiaľ sa nikto nesťažoval, písať ide zrejme každémučo som zistila aj od ostatných xatárov, nejde nastaviť odosielanie príspevku enterom.neviem, či je to bug, alebo tak má byť, treba kliknúť na Odoslať, a nejde to zmeniť v Nastaveniach.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz