Strasidlo Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 Takže chcem sa s vami podeliť o tento film, keďže je skvelý! August Rush je film z roku 2007, ktorého hlavnými postavami sú 3 ľudia: mladá žena, mladý muž a chlapec. Žena aj muž sú hudobníci, spoznajú sa, zaľúbia sa do seba, ona je tehotná. Jej otec však nechce dovoliť, aby boli spolu a tak sa rozchádzajú s tým, že sa už nikdy neuvidia. Žena porodí chlapca, ale otec jej povie, že sa narodil mŕtvy (a dal ho do domova). Dieťa však zdedilo úžasný hudobnícky talent, má výborný sluch a dokáže komponovať, dirigovať a hrať na gitare (všetko objavuje postupne). Je však bezdomovcom. Zarába si hraním na námestiach. Napriek tomu, že odsek vyššie znel možno príliš Steelovsky, hlavnou témou filmu je talentovaný chlapec-génius a jeho osud. Okrem toho je tam veľa iných námetov, ktoré vás určite zaujmú a potešia. Druhú polku príbehu vám neprezradím, aby ste mali chuť pozrieť si tento jedinečný film. :lol: PS: potom sem zaskočte a napíšte svoje dojmy. :)
Aikaterine Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 film som videla už dávnejšie, takže tie dojmy nebudú až také čerstvé príbeh nič moc, žiadna originalita, občas prehnané klišé a zo záveru som vôbec nebola nadšená, ale dalo sa to čakať, vlastne iný si ani neviem predstaviť..i keď na druhú stranu - myslím, že celá naivita a sladkosť snímky bola úmyselná, nešlo ani tak o silný príbeh a dialógy, ako skôr o precítenie, či vnímanie hudby..príbeh nás mal naučiť skutočne počúvať hudbu bežných dní, ktorej nevenujeme pozornosť a predsa stále znie okolo ..a milujem tú scénku keď sa Evan stretne so svojím otcom v parku a dajú si to gitarové duo, tú som videla xkrát :lol: ku kladom treba spomenúť najmä skvelú kameru a hudbu + herecký výkon Freddie Highmore-a, pre toho chlapca mám slabosť :) za pozretie film stojí, ale rozhodne nič pre cynikov z povolania celkový dojem - 60%
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz