arwiel Zverejnené 8. Júl, 2009 Zverejnené 8. Júl, 2009 síce už máme tému o fajčení, o značkách a množstvách vyfajčených cigariet, no chýba mi tu témy o cigaretovom vychutnávaní... už neraz som mala dlhý rozhovor na túto tému... k čomu vám najlepšie padne cigaretka? kedy si radi zapálite? na akých miestach a s kým najradšej fajčíte? pri akých príležitostiach si radi zapálite? kedy si najviac vychutnáte cigaretu? ako také vychutnávanie u vás vyzerá? zapojiť sa môžu i nefajčiari, môžu porozprávať o tom, čo počuli... príspevky typu "fuj fajčenie" alebo "nemali by ste fajčiť" do tejto témy nepatria...
Eiensama Zverejnené 8. Júl, 2009 Zverejnené 8. Júl, 2009 k čomu vám najlepšie padne cigaretka? k vsetkemu... najviac kava, samozrejme, potom pivo, kofola, vino; pri takychto napojoch mi to najlepsie padne :] kedy si radi zapálite? hned ako vstanem zvycajne, po kazdkom jedle, pred jedlom, ked mam nervy, pri kave... vlastne vsetko je pre mna prilezitost si zapalit :lol: na akých miestach a s kým najradšej fajčíte? zvycajne fajcievam na balkone a sama, ale velmi rada si zapalim s kamaratkami pri kave, kofole, v nejakej kaviarni, restauracii a tiez velmi rada pri skole :] pri akých príležitostiach si radi zapálite? ah, pri kazdej, prakticky; vzdy ked mozem a mam chut kedy si najviac vychutnáte cigaretu? pri kave... jedine pri kafe... aj pri kofole, ale pri kave to ma taku tu spravnu chut, uch ako také vychutnávanie u vás vyzerá? videla si ma, tak vies; zvycajne si potiahnem a dym hned vypustim ale pozeram sa do blba ako sfetovana a niekedy mam aj mierny usmev na tvari... a prizmurujem ocami ako keby som nieco hnusne videla... vlastne pri tom vyzeram ako debil, ale tak si to vychutnavam... a pritom sexualne zneuctievam svoju cigaretu 1
arwiel Zverejnené 8. Júl, 2009 Autor Zverejnené 8. Júl, 2009 k čomu vám najlepšie padne cigaretka? mala som kedysi taký cigaretový obrad pri kapučíne ešte na strednej... posypala som si penu cukrom, lyžičkou som ju zjedla, zapálila si, nasypala cukor do kávy a pri miešaní fajčila,,, keď už mala káva správnu teplotu /to som už mala dofajčené/ som ju pomaly pri knižke usŕkavala a zapálila si ďalšiu... najradšej mám teda cigaretu ku káve... a pri alkohole fajčím jenu za druhou, či už je to pivo alebo víno, alebo vínny strik... už to beriem tak, že alkohol bez cigarety nevypijem... :lol: kedy si radi zapálite? po jedle... to sa až priam žiada... a potom navečer, keď je vonku príjemný vzduch, hviezdy nad hlavou... a ešte lepšie je, keď pri tom ležím v tráve, navôkol je ticho a ja počujem ako sa spaľuje papierik cigarety... na akých miestach a s kým najradšej fajčíte? najviac si ju vychutnám asi sama v tichu prírody, ale, samozrejme, aj s priateľmi v krčme, kaviarni, bare, v pizzérií a všelijakých možných podnikoch... pri akých príležitostiach si radi zapálite? pri príležitosti pitia kávy, keď je prestávky v škole /teda pred školou/, keď mám nervy, keď je pekne a najmä keď mám chuť... kedy si najviac vychutnáte cigaretu? keď som úplne uvoľnená či už sama alebo v niekoho spoločnosti ako také vychutnávanie u vás vyzerá? mám spomalené pohyby... keď si potiahnem, dlho v sebe nechávam dym a následne ho potom dlho vydychujem... a taktiež sa pritom tvárim tak blažene, až to vyzerá ako keby som bola šialená :) Edit: zabudla som na nočné kurenie na balkóne, to je úplne super!
slimak Zverejnené 8. Júl, 2009 Zverejnené 8. Júl, 2009 k čomu vám najlepšie padne cigaretka?kava, pivokedy si radi zapálite? som zavislak, fajcim vzdyna akých miestach a s kým najradšej fajčíte? na cerstvom vzduchu a sam kedy si najviac vychutnáte cigaretu? uz si ju nevychutnavam, pali ma jazyk Chcem a musim prestat. Naposledy som prestal presne pred rokom a nefajcil som 9 mesiacov(do marca). Prestal som kvoli tomu ze som mal zaludocne problemy a vyse mesiaca som ani nejedol ani nepil, bol som rad ked rano som sa zobudil a nemal som bolesti, cigareta ma ani nenapadla. 1
game Zverejnené 8. Júl, 2009 Zverejnené 8. Júl, 2009 bývalý fajčiar, ktorý pri čítaní tejto labužníckej témy cíti chuť cigarety ... k čomu vám najlepšie padla cigaretka? k pitivu, pijem nealko, café latte, colu, hocičo kedy ste si radi zapálili? hneď ránoi po vstaní, po jedle, pred spaním ... na akých miestach a s kým ste najradšej fajčili? bolo to jedno ... sama v tichu rozjímajúc aj v hlúčiku nepolepšiteľných fajčiarov, kde bola vždy lepšia nálada ako dnu medzi nefajčiarmi pri akých príležitostiach ste si radi zapálili? pri akejkoľvek kedy ste si najviac vychutnáli cigaretu? ráno večer po obede po jedle pri premýšľaní pri čaji pri káve pri pití ako také vychutnávanie u vás vyzeralo? zobrať cigy, šťuknúť, zapáliť, oprieť sa o lakte do okna, na balkón, kamkoľvek o stôl a fajčiť zapojiť sa môžu i nefajčiari, zapojili sa ... :lol:
chlapeczjuhu Zverejnené 9. Júl, 2009 Zverejnené 9. Júl, 2009 k čomu vám najlepšie padne cigaretka? ku kave kedy si radi zapálite? rano na akých miestach a s kým najradšej fajčíte? na balkone v noci a sam pri akých príležitostiach si radi zapálite? ked si vychutnavam uspech kedy si najviac vychutnáte cigaretu? po sexe ako také vychutnávanie u vás vyzerá? bez odpovede 2
arwiel Zverejnené 9. Júl, 2009 Autor Zverejnené 9. Júl, 2009 kedy si najviac vychutnáte cigaretu? po sexe hej, aj vtedy veľmi dobre padne... len nie vždy mám na to síl... :) najlepšia je ešte v posteli... :lol:
Eiensama Zverejnené 9. Júl, 2009 Zverejnené 9. Júl, 2009 kedy si najviac vychutnáte cigaretu? po sexe heh, tak o tom som uz kade-co pocula; asi na tom nieco bude, ked to kazdy fajciar co poznam hovori :lol: nuz, budem musiet niekoho znasilnit a odskusat :]
slimak Zverejnené 9. Júl, 2009 Zverejnené 9. Júl, 2009 Ja po sexe som nikdy nefajcil, nemam na to chut. Mam ine potreby.
pink Zverejnené 9. Júl, 2009 Zverejnené 9. Júl, 2009 tak - isto ked som vytocena, tak to potrebujem.. ale uz som sa naucila, ze ku kave nemusi byt v priebehu dna... kedysi som hulila aj na pracovnom stretku, dnes, aj ked stretko trva dve hodiny, tak si nezapalim, aj ked by som mohla... po jedle uz vobec nie... rano moze byt, ale rano o tej deviatej, po kakani a sprche... :lol: 1
Bijou Zverejnené 23. Júl, 2009 Zverejnené 23. Júl, 2009 pivo a cigareta - jedno bez druhého neexistuje u mňabejvávalo aj ku káve, už ani nie fajčenie sa u mňa spája s maximálnym uvoľnením, relaxom, preto si najlepšie vychutnám cigošku po fyzickej aktivite, alebo ako súčasť oddychu, načerpanie nových síl, pri čítaní, pri vylihovaní na brehu mora, keď sa nechávam sčasti zatopiť vlnkami a samozrejme, fajčenie si vychutnávam hlavne ako odmenu za dobre vykonanú prácu (najčastejšie v súvislosti so školou) rada si zapálim na výnimočne krásnych miestach, ku ktorým to jednoducho patrí, vtedy nič iné neexistuje len ja, dym, krajina, blaho :lol: 3
Mafalda Hopkirkova Zverejnené 19. Marec, 2010 Zverejnené 19. Marec, 2010 K čomu vám najlepšie padne cigaretka? Najlepšie mi padne samotná, pretože alkohol nepijem a kávu si dám len sem tam. Kedy si radi zapálite? Cigareta mi najviac chutí, pred školou a po škole. Na akých miestach a s kým najradšej fajčíte? Moc fajčiarov v mojom okolí nie je. Najradšej si zapálim s kamarátkou, ktorú poznám už od škôlky. :lol: Pri akých príležitostiach si radi zapálite? Nemusím mať príležitosť na to aby som si zapálila. Také niečo hľadať nemusím. Kedy si najviac vychutnáte cigaretu? Vychutnať si ju viem vždy. Najlepšie je to v čase, keď sa okolo mňa nevyskytujú frfľajúci nefajčiari. Ako také vychutnávanie u vás vyzerá? Len ja, cigareta a moje myšlienky. Niekde len tak sedieť a premýšľať.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz