Skočiť na obsah

Po čom ženy naozaj túžia?


Eiensama

Odporúčané príspevky

xenocide...mozno predpokladame ,ze to predpokladate aj vy muzi:) aspon si zelame, aby ste to predpokladali, ale je tu predpoklad, ze to nebudete predpokladat, lebo jednoducho uvazujete inak:)

 

Waddafaq?

 

Najlepsie je to skusit napisat - trebars aby sa to zmestilo do jednej twitterovej spravy, dobre? Jasne, strucne, jednoznacne. Pretoze spoliehanie sa na tamto vyssie... je asi prehnany optimizmus ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mile tu pritomne zeny a slecny, mozete mi vysvetlit o co tu kraca ?

 

Už jste někdy potkali skutečně divokou ženu? Takovou, která nebere vůbec žádné ohledy na své předepsané sociální role a programově odmítá být jednou z těch podřízených, vyčerpaných, utahaných, úzkostlivých a starostlivých slepic? Ženu, která jednoduše nechce být tam, kde ji chceme (všichni my skrznasrkz násáklí kulturou) mít, protože tak jsme na to zvyklí?

http://www.novebohatstvi.cz/2012/11/cesta-divoke-zeny.html
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takovou, která nebere vůbec žádné ohledy na své předepsané sociální role a programově odmítá být jednou z těch podřízených, vyčerpaných, utahaných, úzkostlivých a starostlivých slepic?

Autor citatu je oneskoreny o zopar desatroci... Takychto, co uspesne kaslu na uvedene "role", su plne ulice, mesta, sidliska, firmy a kluby. Nijaky problem.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ee ... prípadne na to skúsme ísť naopak ... :neviem:

 

chcú všetci ( chlapi ? ) nasiaknutí kultúrou mať okolo uťahané podriadené úzkostlivé starostlivé sliepky ? ktorou kultúrou má autor na mysli ? turecký vidiek, egyptský fundametalizmus, časy sufražetiek ... ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Plus navyse si autor protireci - tvrdi, ze muzi su zvyknuti mat "zenu sliepku" - pretoze im to zjavne vyhovuje. Co prirodzene znamena, ze nechcu mat zenu ne-sliepku. Logickym dosledkom je, ze co sakra ziska zena, ak bude presne taka, ako ju muzi NECHCU?

 

Aktivna a emancipovana zena na tureckom vidieku si ani neskrtne.

 

Plus tie kecy o "davnych dobach, ked zeny trsali s vlkmi a nepotrebovali muzov"... clanok vychadzajuci z beletristickej knihy o alternativnej historii ludstva, by sa naozaj nemal brat ako zmyslnuplny rozbor zien (alebo cohokolvek ineho). Ako taky sa moze vztahovat jedine k fikcii, z ktorej vychadza.

 

Pretoze pokial zeny nechcu muzov, tak proste nejak ziju bez nich. Bodka. Su pravne svojpravne, dokonca si mozu aj dieta adoptovat ci sa dat umelo oplodnit (v niektorych krajinach). Mozu uzatvarat zmluvy. Nie sme afganistan. Takze ked muzov nechcu, tak ziju bez nich. Cize sa riesi neexistujuci problem.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ono je pekne odvolavat sa na knizky, ale predsa len : Preco to sakra tie zenske nepovedia jasne??? :bezradny:

 

hm .. jasne - nejasne :happyroll: má v tom niekto chaos ? :D

muži majú dve možnosti:

buď žene vo všetkom porozumieť ...

alebo ju milovať.

 

to pochopiteľne platí aj opačne. buď mužovi vo všetkom porozumieť ...

alebo ho milovať.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov