Skočiť na obsah

Reputácia / Karma

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Aky bol dovod upravy ?

Pytam sa z dovodu predoslej diskusie, co sa naplnilo z nej.

Zverejnené

Axel nakoniec zrejme možnosť reputácie prehodnotil a rozhodol sa ju vypnúť, keďže bola využívaná iba niekoľkými ľuďmi a neplnila preto účel na aký bola určená.

Zverejnené

moj nazor, ktory som vyjadril aj v diskusii, je, ze reputacia bola skoro odpociatku zdiskreditovana pre sposob, akym sa s nou zaobchadzalo.

Zverejnené

cactales

Axel nakoniec zrejme možnosť reputácie prehodnotil a rozhodol sa ju vypnúť, keďže bola využívaná iba niekoľkými ľuďmi a neplnila preto účel na aký bola určená.

kusok nad tebou este pise o znizeni limitu udelovania reputacie, nie o zruseni a navyse, ak je to tak, ako pises, je cudne, ze rebricek top ten uzivatelov ostal viditelny a zamrznuty, aj ked bez detailov o pocte plusiek

LEG

moj nazor, ktory som vyjadril aj v diskusii, je, ze reputacia bola skoro odpociatku zdiskreditovana pre sposob, akym sa s nou zaobchadzalo.

je nahodou, ze sa prehodnocovalo kratko potom, ako si dosiahol svoj prvy hodnotny prispevok v erotike ?
Zverejnené

je nahodou, ze sa prehodnocovalo kratko potom, ako si dosiahol svoj prvy hodnotny prispevok v erotike ?

to som si nevsimol, takze zrejme je.

Zverejnené

Myslel som, ze o tom daco budes vediet, ale je to asi len casova zhoda

osobne by ma ozaj zaujimalo, v kontexte predoslej diskusie v tejto teme, co bolo dovodom konkretne, uz len preto ze som mal na karmu a reputaciu tiez svoj nazor

Zverejnené

kusok nad tebou este pise o znizeni limitu udelovania reputacie, nie o zruseni

Ku prehodnoteniu došlo zrejme až neskôr. K tým dôvodom dodal iba toľko, že podľa logov bola zrejme viac využívaná na základe sympatií k autorom príspevkov ako na základe kvality príspevkov a preto neplnila svoj účel.
Zverejnené

Nedalo sa ani cakat, ze sympatie k autorom nezohraju svoju ulohu. Ostatne sa o tom aj pisalo v tejto teme, ze to bude chciet cas, kym sa niektori ludia mozno vyburia.

Zverejnené

Hmmm, svojho casu tu niektori vehementne prehlasili, ze karmu na FSP maju u huby. Preco ich zaujima terajsi osud karmy je vo hviezdach.

Zverejnené

Tusim by ta rozdrapilo, keby si sa neozval :lol:

Posledne dni sa tu pise o karme ako funkcii FSP, nikto si tu nerozobera vlastnu karmu :)

Zverejnené

Keď trafená hus zagágala, tak ukážeme prečo gágala:

Reputation received for Bc. L.E.G. von Trips Veľká sexuálna anketa

dead 23. december 2009 - 16:01:12

game 23. december 2009 - 15:09:59

secretka 23. december 2009 - 07:14:23

elfant 21. december 2009 - 17:56:46

slimak 21. december 2009 - 00:07:34

Zaujímavé hodnotenie príspevku. Skôr mám dojem, že sa niekto na niečom dohodol, že elfant? :lol:

Tak ako napísal Cactales, reputácia je vypnutá z horeuvedeného dôvodu.

Zverejnené

Som rad, ze si konecne zareagoval a dakujem za odpoved.

Ked uz trafena hus zagagala, tak podme do detailov. :lol:

LEG mi doteraz neodpovedal, ci reagoval ako bezny uzivatel, alebo si zamoderoval, tak beriem do uvahy obe moznosti.

Pokial pisal ako bezny uzivatel, vyjadril svoj nazor a tym padom som svojim pluskom vyjadril tiez svoj nazor. Myslim, ze si to jeho reakcia zasluzila. Podla mna bola hodnotna, aj ked bol problem uz vyrieseny game. Mohol som sa s nim zacat hadat v teme, ale naco.

Pokial reagoval ako moderator, tak si to plusko a aj nasledne ohodnotenie "hodnotny prispevok" zasluzil rovnako, lebo to bol vskutku hodnotny moderatorsky pocin :) ... aj ked trochu s krizikom po funuse.

A dalsia vec, svojho casu tu niekto pisal o tom, ze "nestrpi" (presne slovo si nepamatam a nechce sa mi to hladat), ked sa bude na FSP zatahovat tema PF. Taketo prispevky budu mazane a autori budu postihovani. Nevies, kto to bol ? :) Ja to respektujem, ale mozno su z tohto nejake vynimky, o ktorych neviem.

Cela tato zapletka sa dala vnimat ako spatna vazba, ktoru si si ostatne sam pytal, alebo paranoicky, ako utok na nieco, alebo niekoho.

Zvolil si si vysvetlenie, ake si si zvolil, aj ked ma velmi necti, ze som potreboval az skoro tri dni, aby som zlomil troch ludi na to, aby dali LEG-ovi, tiez pluska. O slimakovi radsej ani nehovorim, ten ma dokonca iniciativne, o vyse ako 17 hodin, predbehol. ;) Presviedcat, ci k dohode doslo, alebo nie, ta nebudem. Je mi to jedno a moznost, ze minimalne styria ludia dosli k rovnakemu uzaveru, je zjavne prilis hypoteticka ;)

BTW Predpokladal som tento dovod zrusenia hodnotenia prispevkov, bol som len zvedavy ci je to ozaj tak. Samotne zrusenie nekomentujem, je to tvoje pravo ako administratora, pri zachovani mojho prava spravit si o tom svoj nazor.

Zverejnené

Pokial pisal ako bezny uzivatel, vyjadril svoj nazor a tym padom som svojim pluskom vyjadril tiez svoj nazor. Myslim, ze si to jeho reakcia zasluzila. Podla mna bola hodnotna, aj ked bol problem uz vyrieseny game. Mohol som sa s nim zacat hadat v teme, ale naco.

Pokial reagoval ako moderator, tak si to plusko a aj nasledne ohodnotenie "hodnotny prispevok" zasluzil rovnako, lebo to bol vskutku hodnotny moderatorsky pocin :lol: ... aj ked trochu s krizikom po funuse.

LEG tie body dostal z irónie. Snažiť sa to vysvetliť môžeš až budeš krv potiť. Ale bude to zbytočné.

ze som potreboval az skoro tri dni, aby som zlomil troch ludi na to, aby dali LEG-ovi, tiez pluska. O slimakovi radsej ani nehovorim, ten ma dokonca iniciativne, o vyse ako 17 hodin, predbehol. :) Presviedcat, ci k dohode doslo, alebo nie, ta nebudem. Je mi to jedno a moznost, ze minimalne styria ludia dosli k rovnakemu uzaveru, je zjavne prilis hypoteticka :)

Takže si musel lámať troch ľudí aby dali plusko príspevku, ktorý sa ťa snaží "uzemniť"? Teraz neviem či si taký masochista alebo si tú iróniu chcel vyhnať do extrémov. Ale skôr to druhé.

BTW Predpokladal som tento dovod zrusenia hodnotenia prispevkov, bol som len zvedavy ci je to ozaj tak.

Ano, to už bola posledná kvapka. Latky už nenastavujem vysoko.
Zverejnené

LEG tie body dostal z irónie. Snažiť sa to vysvetliť môžeš až budeš krv potiť. Ale bude to zbytočné.

krv nepotim a som rad ze si pochopil co som napisal :lol:

... aj ten zvysok :)

Zverejnené

Vzhľadom na viacero žiadostí reputácia bola zapnutá. Hodnotenie je nastavené na nízkych hodnotách, preto si dobre rozmyslite komu čo dáte, elfant.

Zverejnené

A môžem technickú otázku? Pod slovným spojením na nízkych hodnotách myslíš aké konkrétne číslo?

Zverejnené

Menej ako máš prstov na rukách (za predpokladu že si nikdy nemal menšiu nehodu na cirkulárke).

Zverejnené

čiže 5 hodnotení na sekciu, tému, hodinu, deň, . . . ???

Zverejnené

Vzhľadom na viacero žiadostí reputácia bola zapnutá. Hodnotenie je nastavené na nízkych hodnotách, preto si dobre rozmyslite komu čo dáte, elfant.

svoje hodnotenia som daval vzdy po dokladnom rozmysleni

to si mozes byt isty

a vykat mi nemusis, nepotrpim si na to :lol:

Zverejnené

Prve obdobie neukazalo vyuzitie reputacie v dobrom svetle. Ukazala sa ako bezcenna (pre vysoke hodnoty) aj ako potencialne zneuzitelny nastroj pre spekulantov. Reputacia reputacie je zatial dost mizerna :lol: A preto cim v mensich objemoch sa bude udelovat, tym lepsie.

Zverejnené

Mozno sa vyuzitie reputacie neukazalo v dobrom svetle, kazdopadne sa reputacia ukazala ako vseobecne vyuzitelna.

Mensie objemy budu nahraditelne minusovymi hodnotami, cim sa vlastne nic neziska.

A aby to Axel nebral zase ako provokaciu, tak nejaky cas nebudem davat vobec ziadne hodnotenia :lol:

Zverejnené

ach jaj, a keď už, najradšej by som začala úplne od nuly.

alebo nezverejňovala rebríček ... každý si to môže nájsť profile :lol:

Zverejnené

Pod vysokymi hodnotami som mal na mysli to, co spomenul tomassi - objem bodov, ktore moze clen rozdelit za urcite obdobie. Podla mna jeden z kamenov urazu, ktory reputaciu znehodnotil.

Zverejnené

Tiez som mal na mysli to iste. Potencionalny spekulant bude musiet mat len viac trpezlivosti a navyse moze narabat aj s minusovymi hodnoteniami.

Bude to mat len trochu menej jednoduche.

Probem hodnotenia nie je v jej zneuzitelnosti, ale skor v v tom, ake hodnoty pre niekoho moze predstavovat. Staci len ak sa stane predmetom sutazivosti za sucasnej existencie nejakych zaujmovych skupin a pri akomkolvek objeme bude vysledok rovnaky.

Stale je to vsak dobry prostriedok s velkou vypovednou hodnotou, len v nom treba vediet citat.

Zverejnené

čiže 5 hodnotení na sekciu, tému, hodinu, deň, . . . ???

Pár bodov na 24 hodín.

a vykat mi nemusis, nepotrpim si na to :)

Písal som to pre všetkých, len som mal potrebu tebe to zdôrazniť. Aby nedošlo k nedorozumeniu :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov