Sniper Zverejnené 3. Júl, 2009 Zverejnené 3. Júl, 2009 Na základe viacerých návrhov a pripomienok som vykonal nasledujúce zmeny skinu (vrátane zmien doteraz vykonaných): Písmo zmena základného písma 13px Arial na 12px Verdana, ak z nejakého mysteriózneho dôvodu nemáte Verdanu tak sa natiahne Tahoma a ak ani tu, tak predsa len ten Arial... Úprava sekundárneho menu zvýraznenie položiek Zmenšenie rozostupov kategórií medzery nad a pod subkategóriami zmenšenérozšírený hlavný stĺpeczmenšenie výšky kategórií o 20% (top žiadaná zmena) Header logo zmenšené o 30 pixs na výškespodná úzka lišta zmenená zo zelenej na modrúužívateľské výsuvné menu, zmenené pozadie položiek na modrútlačidlo Hľadať zmenené pozadie na modrú Citácie odtiene zelenej zmenené na odtiene modrej a šedej Ďalšie návrhy (elfant), pripomienky (game) alebo pindy (Nokia, weirdo) píšte do tejto témy. Myslím že ešte niečo tam bolo. Vzhľad som testoval iba v IE8.
Sniper Zverejnené 4. Júl, 2009 Autor Zverejnené 4. Júl, 2009 Takže zmenil som aj ikonky pri kategóriach, moc som sa s tým nehral, išlo najmä o to aby tam bolo niečo menšie, pôvodné boli 53x37, nové sú 39x17. Neskôr to ešte možno trochu vylepším a ešte niečo doplním, nezmenil som úplne všetky.
Sniper Zverejnené 11. Júl, 2009 Autor Zverejnené 11. Júl, 2009 Zmenil som na kategóriach farbu aby sa to trochu podobalo na modrú na starom Fóre.
Sniper Zverejnené 13. Júl, 2009 Autor Zverejnené 13. Júl, 2009 Zmenil som farbu kategórií, povedzte mi či je to krajšie alebo bolo krajšie to čo bolo.
Cactales Zverejnené 13. Júl, 2009 Zverejnené 13. Júl, 2009 Mne sa to viac páči ako to je teraz, ale možno by som ešte ostatné tmavé prvky v skine trochu zjemnil.
Sniper Zverejnené 14. Júl, 2009 Autor Zverejnené 14. Júl, 2009 Mne sa to viac páči ako to je teraz, ale možno by som ešte ostatné tmavé prvky v skine trochu zjemnil. Ktoré? Header a Footer (teda tam kde je hore logo a dole copyright) neplánujem meniť, to nechám tak ako je, zrejme.
Cactales Zverejnené 15. Júl, 2009 Zverejnené 15. Júl, 2009 To bol taký prvý dojem, možno som si na to potreboval trochu zvyknúť, zdalo sa mi to trochu kontrastné. Ale môže to už ostať takto, nevyzerá to zle.
Sniper Zverejnené 16. Júl, 2009 Autor Zverejnené 16. Júl, 2009 S Headerom a Footerom by bolo trochu viac roboty, v Headeri by som musel toho podstatne viac zmeniť a css pre Footer som ešte nenašiel :lol: ale pohľadám :) Pridal som anketu, je to len všeobecný prieskum, ktorý skin sa vám páči(l) viac, ten tmavomodrý čo tu bol pred pár dňami alebo ten čo som zosvetlil?
Odporúčané príspevky