Sniper Zverejnené 13. Júl, 2009 Autor Zverejnené 13. Júl, 2009 v ankete v erotike si kazdy rozmysli, ci tam da svoje sukromne info pod svojim nickom ... aj ked aj tam sa moze uplatnit princip cavovstva, je to ale uz na ukor vypovednej hodnoty samotnej ankety :lol:Samozrejme, preto som Cactalesovi odporučil, že keď bude reštartovať ankety nech tie v Erotike ponechá anonymné, nie každý by ochotne hlasoval koľko análnych orgazmov zvládne za noc :)
elfant Zverejnené 13. Júl, 2009 Zverejnené 13. Júl, 2009 niekto neda ochotne a iny zas o to ochotnejsie :lol: ok, povazujem za zodpovedane
Darkman Zverejnené 15. Júl, 2009 Zverejnené 15. Júl, 2009 Obcas sa mi na tomto novom fore stava, ze aj ked pribudli v temach nove prispevky, vo "View New Content" ich nevidim. Stalo sa mi to uz aj s touto temou, alebo naposledy s konspiracnymi teoriami.
Sniper Zverejnené 15. Júl, 2009 Autor Zverejnené 15. Júl, 2009 Myslím, že toto sa tu už hojne preberalo. Stačí si to nájsť v tejto téme, taktiež je tu môj vlastný fix ako aj fix a vylepšenie od IPS pre verziu 3.0.1.
wysky Zverejnené 15. Júl, 2009 Zverejnené 15. Júl, 2009 Technická poznámka vývojára... Pozeral som forum na nejakom IEcku, neviem teraz akom, a udaje v profile "Vek", "prezyvka" a pod. boli nahádzané v jednom riadku, namieto aby boli podelene podla jednotlivych poloziek. Bol z toho jeden zhluk udajov. Teraz pozeram forum na IE 8 a je to v poriadku. Ak to uz niekto pripomienkoval, tak beriem spat.
Sniper Zverejnené 15. Júl, 2009 Autor Zverejnené 15. Júl, 2009 To je myslím známy bug, tuším už aj fixnutý. Okrem toho neodporúča sa používať staršie IE ako 8. 1
wysky Zverejnené 16. Júl, 2009 Zverejnené 16. Júl, 2009 Malá poznámka od vývojára. Ak načítavam obrázok a nastvím sa kurzorom do prázdneho input okna a kliknem browse, hodí ma to do už predtým nalistovaného správneho adresára s mojimi fotkami. Ak ale mám zle vybratý obrázok a chcem ho opraviť, musím po browse opať listovať a hľadať môj adresár s fotkami. Detail, ale myslím, že sa dá opraviť pre dalšie verzie. :lol:
Sniper Zverejnené 16. Júl, 2009 Autor Zverejnené 16. Júl, 2009 Myslím, že to nie je chyba, práveže takto by to malo pracovať. Systém (a nejde iba o Fórum) si pamätá z ktorého adresára si pridával (alebo ukladal) dáta a pri ďalšom výbere ti logicky ponúkne ten istý adresár. Alebo podľa teba ako by to malo pracovať? Pri každom kliknutí na Browse by ti malo ponúknúť náhodný adresár? Ak ich máš v PC niekoľko tisíc tak to by si sa naklikal :lol:
wysky Zverejnené 16. Júl, 2009 Zverejnené 16. Júl, 2009 Chyba to nie je, to je pravda. To opravovanie snimky a hladanie adresara mi pripada skor ako za trest. "KED SI SA POMÝLIL, TAK HĽADAJ !!!". :lol: System si pamata, len si nepamata posledne pri oprave. V skripte je potrebne nieco zmenit a bude to fajn. Overim na vlastnych veciach, zaujima ma to z cisto technickeho hladiska.
Sniper Zverejnené 16. Júl, 2009 Autor Zverejnené 16. Júl, 2009 "KED SI SA POMÝLIL, TAK HĽADAJ !!!". :lol: Vidíš, nemáš byť mantavý :) Práve testujem novšie verzie, som spokojný že zopár nepríjemných chýb (týka sa to najmä blogov) je opravených. Keď bude nahodená novšia verzia, táto téma sa zamkne a otvorí nová, ktorá sa bude venovať aktuálnym možným problémom týkajúcich sa novšej verzie.
Odporúčané príspevky