elfant Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 pravda je uprostred, wyskyho mam v ignore tak jeho prispevok som nevidel ... ake jednoduche :) u mna bol pred tebou elfant nejaky ... :lol: len mi bolo divne, ze na mna oferujes dva prispevky, ked by stacil jeden :) nech to uzavriem, ak narazim este na nieco, co mi padne do oka, tak to sem napisem ;)teda co sa vzhladu noveho fora tyka ;)
wysky Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 Ja som netvrdil, ze je grafika matna... Len ze sa mi nie celkom paci. Ale to uz je moj problem... :lol: Inak, co sa tyka toho formulara pre rychlu odpoved, tusim usetrili jeden klik. :)
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2009 Autor Zverejnené 26. Jún, 2009 Rýchla odpoveď bola takto dostupná aj v starom Fóre, bolo to len treba nastaviť. OK, venujme sa téme lebo valcik vám dá ban.
weirdo Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 minimalne bold pismo by sa zislo .. inak mi to cele pride strasne roztahane, rozvlekle, pomaly na 4 obrazovky, nevyuzity priestor, strasne slabe graficke odlisnosti (na hlavnej stranke je vsetko jednym pismom + tie 2 druhy svetlomodrej sa na ntb krasne zlievaju, toto by chcelo upravit)
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2009 Autor Zverejnené 26. Jún, 2009 Treba vždy presne napísať čo by trebalo zmeniť, lebo ja tu mám desať druhov svetlomodrej.BTW na NB polovica stránok sa zobrazuje na hov... preto ho ani nechcem.
weirdo Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 dobre, zajtra ti to popisem presneteraz idem na film
Nokia Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 no neviem ako to povedat tak to poviem ako mi prve napadlovsetko je strasne VELKE...a to dokonca na 22ke monitore s rozlisenim 1680x1050 ked vsetko ostatne mam krasne malicke a tu si pripadam ako v rozliseni 640x480...uprimne, tato nova vizaz ma odradza od tohto fora...neuveritelne...ja mam rad jednoduchost, striedmost a nie cacky hracky
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 No neviem, v podstate sa len niečo preskinovalo, ale zásadné zmeny ja nevidím. Tento skin vyzerá takmer rovnako ako pôvodný dark, len je viac do modra. A či je niečo VEĽKÉ to už vôbec nie. Pošli screen čo vidíš.BTW ale ako som písal, na 22" monitore mne sa tiež nepáčilo fórum, dokonca sa to týkalo toho pôvodného. Platilo to pre viac stránok.
elfant Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 rozdiely vo velkosti nevidim, ci uz to bolo na povodnej 17-ke, alebo na terajsej 22-ke
Nokia Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 nehovorim ze to je realne velkelen mi to cele pripada take nafuknute...
aljak63 Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 Mne sa nové fórum tiež až tak nepáči, ale tak zvyknúť sa dá na všetko. S grafikou, ani s veľkosťou písmen problém ale nemám. Najviac mi vadí, to, že aby sa človek dostal na najnovšie príspevky, tak musí ísť na hlavnú stránku fóra a potom úplne dole. Praktickejšie to bolo veru, keď to bolo navrchu a prístupné z akejkoľvek stránky, témy, alebo hoci aj z profilu na fóre...
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 mam 22 monitor a straca sa to :lol: vsetko je strasne VELKE...a to dokonca na 22ke monitore s rozlisenim 1680x1050 ked vsetko ostatne mam krasne malicke a tu si pripadam ako v rozliseni 640x480 Keď jeden tvrdí to a druhý opak, tak sa obávam že chyba bude niekde inde. ja mam rad jednoduchost, striedmost a nie cacky hracky Čo konkrétne sú čačky hračky? Skin sa dá zmeniť, veľkosti aj farby, ale pokým presne nenapíšete čo tak jasi tu môžem losovať. Najideálnejšie by bolo dať screen s označením čo by bolo treba zmeniť. Najviac mi vadí, to, že aby sa človek dostal na najnovšie príspevky, tak musí ísť na hlavnú stránku fóra a potom úplne dole. Praktickejšie to bolo veru, keď to bolo navrchu a prístupné z akejkoľvek stránky, témy, alebo hoci aj z profilu na fóre... Hore vpravo, vedľa RSS ikony je link "Pozri nový obsah". To si myslel? Ale ako som už hovoril, skin je to najmenšie. Nové Fórum má oproti starému toľko výhod, že na dvojkovej verzii by to už dlho nevydržalo. Časom zistíte. Ale ako hovorím, ak niečo chcete tak píšte presne k veci.
Nokia Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 no toto napr mi vadihttp://tinypic.com/r/2u9qz9s/5na jednu celu obrazovku s rozlisenim 1680x1050 je akurat jeden prispevok...ako vravim vsetko mi pride VELKEdalej aj hlavne menu...aby som scrolloval tolko dole kym sa niekam dostanemmam rad male fonty, male pisma...nie toto ako pre slepcov...tie obrovske ikony pri temach strasia ako vo viste cacky hracky - zelena, modra, cervena, bohvie este ake farby uvidim, ta kombinacia sa mi moc nepaci...
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 na jednu celu obrazovku s rozlisenim 1680x1050 je akurat jeden prispevok...ako vravim vsetko mi pride VELKENo tak dať za príklad príspevok kde sú 3 citácie a ešte to dám do troch odstavcov myslím že ine je celkom vhodné. Podobne by sa to zobrazovalo aj na starom Fóre. Hlavné menu sa dá zmenšiť, to je vec CSS. mam rad male fonty, male pisma...Neviem kde vidíš malé fonty, aspoň u mňa sa nič nezmenilo, práveže na tomto Fóre sú menšie fonty, vo verzii 2 boli väčšie, viď čo písal elfant a čo som musel zmeniť. Základná veľkosť fontov je 13px (Arial). Dá sa to zmenšiť, len zase aby to pre iných nebolo príliš malé. Ikony pri témach sa dajú zmeniť, spusť Adobe a môžeš čosi zaujímavé vyprofilovať, ja to len uvítam :lol: zelena, modra, cervena, bohvie este ake farby uvidimKde je červená? A to si ešte nevidel že je tu aj fialová :) Minimálne tie citácie sa dajú spraviť. Ale ako vravím už asi po 16x, všetko je len vecou CSS, priority sú teraz inde. Takže trpezlivosť a zvyk treba.
Nokia Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 axel ono jeden prispevok bez citacii zabera pol strany aj to mi pride vela...mozno aj tym mi to pride velke, ze to je roztiahnute na celu sirkua k tej velkosti, vravim ze to je subjektivny pocit ze je vsetko velke....nevravim ze konkretne to a to ma o par pixelov ci cm naviac...najlepsie by bolo porovnat screen zo stareho a z noveho fora... a k tym farbam, mozno mi len vadi to logo v kombinacii s modrou a hned pod tym zelena na zvyrazenenie zalozky forums... ale celkovy dojem je takyto - neprehladnost a nafuknutost
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 mozno aj tym mi to pride velke, ze to je roztiahnute na celu sirkuTomuto tiež nerozumiem, čo je roztiahnuté na celú šírku?? a k tym farbam, mozno mi len vadi to logo v kombinacii s modrou a hned pod tym zelena na zvyrazenenie zalozky forums...Zelená sa dá zmeniť na modrú. Uvažoval som nad tým skôr. Add Quote: Takéto niečo?
weirdo Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 axel, 13 pixelov je vela aj pre moju babku ked pise vo worde. 11 by bolo optimum, by som povedal k tym farbam, vsimni si ako su slabo rozlisene odseky na hlavnej stranke .. myslim napr Komunita, Diskusie o fore, Moderovanie atd. mozno u teba to vyzera perfektne .. ale ako vravis, niekoho ineho taky jemnucky rozdiel moze obtazovat. navrhujem zvyraznit rozdiel farieb, alebo dat medzi ne nejaku zvyraznenu ciaru dalsia vec - jednotlive odseky (uz vyssie spomenuta Komunita, atd .. plati to pre vsetky) su na hlavnej stranke neumerne roztahane do vysky a je tam prazdneho miesta, ze by som tam kludne nad aj pod odsek narval 8kou este jeden riadok pisma. nove forum je skratka robene pre stroje s novymi kvalitnymi lcd s vacsim rozlisenim (na vysku aspon), ale nemyslim, ze na fore su tak na tom vsetci. zmena hore spomenuteho by sa podla mna premietla do vyssej prehladnosti a nutnosti menej scrollovat.
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 11px je malé. Ja neviem čo vy vlastne vidíte, u mňa sa prechodm Fóra na novú verziu nič nezmenilo, akurát to že písmo je Arial. To je všetko.
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 Kvôli vám som omylom revertol to čo som nemal. Takže naprv sa budem venovať jednej veci, čo je preklad Fóra a až potom keď si dokončím čo mám sa budem venovať ostatnému. Skin som vrátil do východzích hodnôt.
weirdo Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 preferoval by som skor verdanu, moj osobny pocit je ako vo Worde 97
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 Možno bude Verdana. OK, ideme na to z inej strany. Prvý je obrázok z IPB2, druhý je IPB3. Oba defaultné hodnoty. Ja osobne tam nevidím v písme takmer žiadny rozdiel, je tak?
weirdo Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 1) ak si vsimnes, tak ten druhy obrazok je vacsi o 50px, co robi cca 10%. podla mna dost. 2) aj tak to stale nie je to, o com vravim - ty si si zobral za priklad prispevok. ja hovorim o zakladnej stranke. moj nazor je ze pri dobrom nastaveni by sa jej vyska dala skruhnut na takych 75%, co by jednak zmensilo nutnost scrollingu a jednak zmenilo tu roztahanost, o ktorej vravi nokia. fakt je, ze na ipb2 sa mi toho na zakl. strane zmestilo na screen podstatne viac.
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 skúsim to potom switchnúť na Verdanu, a zmeniť veľkosť písma, čo to spravíTo sa budem musieť asi potom pohrať s CSS, momentálne neviem kde by sa to dalo nastaviť.Ja osobne v žiadnom bode nevidím problém, kvôli ktorému by som si rezal žily.
weirdo Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 na rezanie zil to nie je, ale aj dostupnostou a prehladnostou robis veci atraktivnejsie pre uzivatelov, a mne sa momentalne fsp v tomto smere zneatraktivnilo (fakt nic v zlom). css by to mohlo poriesit, mas pravdu
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2009 Autor Zverejnené 27. Jún, 2009 Zmenil som to na 11.5px Verdanu, ale vzhľadom na to že sa zmenilo písmo na celom Fóre, na niektoré položky to nevplýva dobre. Vidieť to hlavne na hlavnej stránke, Verdana je široké písmo a text sa roztiahol do šírky.
Odporúčané príspevky