Jump to content

Európska liga UEFA (sezóna 2009/2010)

Recommended Posts

Posted

Európska liga UEFA

(sezóna 2009/2010)

Skupinová fáza EL UEFA bude pozostávať z dvanástich štvorčlenných skupín. V nich sa stretnú tímy systémom každý s každým doma - vonku. Zo skupinovej fázy postúpia do šestnásťfinále najlepšie dve mužstvá z každého štvorlístka, ktoré na 32 klubov doplnia kolektívy z tretích miest základných skupín LM.

Zápasy Európskej ligy sa budú hrať vždy vo štvrtok v týždni, keď je na programe aj Liga majstrov, resp. v stredu a vo štvrtok, keď sa v danom týždni neuskutočnia duely Ligy šampiónov. Hrať by sa malo len v dvoch časoch (19.00 h SELČ, resp. 21.05 h SELČ) podľa dispozícií jednotlivých krajín.

Kvalifikácia do skupinovej fázy EL pozostáva zo štyroch fáz, okrem tradičných troch predkôl eliminácie sa na záver bude hrať aj tzv. play-off.

1. predkolo 2., resp. 9. júla

2. predkolo (16., resp. 23. 7.)

3. predkolo (30. júla, resp. 6. augusta)

play-off (20., resp. 27. 8.).

Skupinová fáza sa bude hrať v termínoch od 17. septembra do 17. decembra 2009,

vyraďovacia časť sa začne 18. februára 2010.

Finálové stretnutie premiérového ročníka Európskej ligy UEFA je na programe v stredu 12. mája 2010 v Hamburgu.

Kompletný zoznam účastníkov Európskej ligy UEFA 2009/2010:

1. predkolo kvalifikácie (46 mužstiev):

Nasadené tímy: Rosenborg Trondheim (Nór.), Anorthosis Famagusta (Cypr.), Helsingborgs IF (Švéd.), FC Motherwell (Škót.), Randers FC (Dán.), Polonia Varšava (Poľ.), Bnei Yehuda Tel Aviv (Izr.), SPARTAK TRNAVA (SR), Slaven Belupo Koprivnica (Chorv.), FC Lahti (Fín.), FK Vetra (Litva), Sligo Rovers (Ír.), FC Dinaburg Daugavpils (Lot.), Rudar Velenje (Slovin.), Dinamo Minsk (Bielor.), FC MTZ-RIPO Minsk (Bielor.), Široki Brijeg (Bosna a Herceg.), FC Haladás Szombathelyi (Maď.), FC Olimpi Rustavi (Gruz.), FC Zestafoni (Gruz.), Zimbru Kišiňov (Mold.), FC Keflavík (Isl.), Fram Reykjavík (Isl.)

Nenasadené tímy: FK Renova (Mac.), Inter Baku (Azerb.), PFK Simurq Zaqatala (Azerb.), FC Narva Trans (Est.), JK Nömme Kalju (Est.), FK Vllaznia Škodra (Alb.), KS Dinamo Tirana (Alb.), FC Irtyš (Kazach.), FC Okžetpes (Kazach.), FC Mika (Arm.), FC Banants Jerevan (Arm.), AFC Llanelli (Wales), The New Saints FC (Wales), FC Linfield (Sev. Ír.), FC Lisburn Distillery (Sev. Ír.), FC B36 Tórshavn (Faer. ostr.), NSÍ Runavík (Faer. ostr.), UN Käerjéng 97 (Lux.), CS Grevenmacher (Lux.), FK Budučnost Podgorica (Č. Hora), FK Sutjeska Nikšič (Č. Hora), FC Valletta (Malta), FC Birkirkara (Malta)

2. predkolo kvalifikácie (80 mužstiev):

Nasadené tímy: Steaua Bukurešť (Rum.), FC Bazilej (Švajč.), Galatasaray Istanbul (Tur.), Aalborg BK (Dán.), Crvena Zvezda Belehrad (Srb.), Bröndby IF (Dán.), Metalurg Doneck (Ukr.), MŠK ŽILINA (SR), Tromsö IL (Nór.), Rapid Viedeň (Rak.), Pacos Ferreira (Portug.), NAC Breda (Hol.), FC Larissa (Gréc.), Elfsborg IF (Švéd.), FC Falkirk (Škót.), PFC Černo More Varna (Bulh.), KAA Gent (Belg.), SK Sigma Olomouc (ČR), Legia Varšava (Poľ.), Sturm Graz (Rak.), Dinamo Tbilisi (Gruz.), FK Sevojno (Srb.), Maccabi Netanya (Izr.), Omonia Nikózia (Cypr.), St. Patrick´s Athletic (Ír.), Derry City (Ír.), NK Gorica (Slovin.), NK Rijeka (Chorv.), Rabotnički Skopje (Mac.), HJK Helsinki (Fín.), FC Honka (Fín.) :lol: + postupujúci z dvojzápasu 1. predkola EL UEFA 2009/2010 zahrňujúci tímy Rosenborg Trondheim (Nór.), Anorthosis Famagusta (Cypr.), Helsingborgs IF (Švéd.), FC Motherwell (Škót.), Randers FC (Dán.), Polonia Varšava (Poľ.), Bnei Yehuda Tel Aviv (Izr.), SPARTAK TRNAVA (SR), Slaven Belupo Koprivnica (Chorv.)

Nenasadené tímy: FK Suduva (Litva), FBK Kaunas (Litva), Liepajas Metalurgs (Lot.), Skonto Riga (Lot.), FC Naftan Novopolock (Bielor.), FK Slavija (Bosna a Herceg.), FK Sarajevo (Bosna a Herceg.), FC Újpest (Maď.), Dacia Kišiňov (Mold.), FC Iskra-Stal Ribnita (Mold.), KR Reykjavík (Isl.), FC Vaduz (Licht.), FK Milano (Mac.), FK Karabach Agdam (Azerb.), FC Flora Tallinn (Est.), KS Flamurtari Vlore (Alb.), FC Tobol (Kazach.), FC Gandzasar Kapan (Arm.), FC Bangor City (Wales), FC Crusaders (Sev. Ír.), HB Tórshavn (Faer. ostr.), FC Differdange 03 (Lux.), OFK Petrovac (Č. Hora), FC Sliema Wanderers (Malta), FC Santa Coloma (Andorra), AC Juvenes/Dogana (San Maríno) + postupujúci z dvojzápasu 1. predkola EL UEFA 2009/2010 zahrňujúci tímy FC Lahti (Fín.), FK Vetra (Litva), Sligo Rovers (Ír.), FC Dinaburg Daugavpils (Lot.), Rudar Velenje (Slovin.), Dinamo Minsk (Bielor.), FC MTZ-RIPO Minsk (Bielor.), Široki Brijeg (Bosna a Herceg.), FC Haladás Szombathelyi (Maď.), FC Olimpi Rustavi (Gruz.), FC Zestafoni (Gruz.), Zimbru Kišiňov (Mold.), FC Keflavík (Isl.), Fram Reykjavík (Isl.)

3. predkolo kvalifikácie (70 mužstiev):

AS Rím (Tal.), PSV Eindhoven (Hol.), Hamburger SV (Nem.), Fenerbahce Istanbul (Tur.), OSC Lille (Fr.), Sporting Braga (Portug.), FC Bruggy (Belg.), Austria Viedeň (Rak.), Metalist Charkov (Ukr.), Athletic Bilbao (Šp.), Hapoel Tel Aviv (Izr.), FC Fulham (Angl.), CSKA Sofia (Bulh.), Odense BK (Dán.), Lech Poznaň (Poľ.), Slovan Liberec (ČR), FC Aberdeen (Škót.), Krídla Sovietov Samara (Rus.), FC Vaslui (Rum.), PAOK Solún (Gréc.), Young Boys Bern (Švajč.), Valerenga Oslo (Nór.), Fredrikstad BK (Nór.), Vojvodina Nový Sad (Srb.), APOP Kinyras Peyias (Cypr.), IFK Göteborg (Švéd.), MFK KOŠICE (SR), Hajduk Split (Chorv.), Interblock Ľubľana (Slovin.), Honvéd Budapešť (Maď.) + 40 úspešných tímov postupujúcich z 2. predkola EL UEFA 2009/2010

Play-off kvalifikácie (76 mužstiev):

FC Everton (Angl.), Aston Villa (Angl.), FC Villarreal (Šp.), FC Valencia (Šp.), Lazio Rím (Tal.), FC Janov (Tal.), EAG Guingamp (Fr.), FC Toulouse (Fr.), Werder Brémy (Nem.), Hertha Berlín (Nem.), Amkar Perm (Rus.), Zenit Petrohrad (Rus.), Dinamo Bukurešť (Rum.), CFR Kluž (Rum.), Benfica Lisabon (Portug.), CD Nacional (Portug.), SC Heerenveen (Hol.), Ajax Amsterdam (Hol.), Hearts (Škót.), Trabzonspor (Tur.), Vorskla Poltava (Ukr.), Racing Genk (Belg.), AEK Atény (Gréc.), FK Teplice (ČR), FC Sion (Švajč.), Litex Loveč (Bulh.) + 35 úspešných tímov postupujúcich z 3. predkola EL UEFA 2009/2010 + 15 neúspešných tímov z 3. predkola LM 2009/2010 (majstrovská /10/ a nemajstrovská /5/ vetva).

Skupinová fáza (48 mužstiev):

10 neúspešných tímov z play-off kola (majstrovská /5/ a nemajstrovská /5/ vetva) Ligy majstrov 2009/2010

+ 38 úspešných tímov postupujúcich z play-off kola kvalifikácie EL UEFA 2009/2010.

profutbal.sk

Posted

1. predkolo (hracie dni 2. júla, resp. 9. júla 2009): :

FC MTZ-RIPO Minsk (Bielor.) - FK Sutjeska Nikšič (Č. Hora)

FC Lahti (Fín.) - KS Dinamo Tirana (Alb.)

FK Vetra (Litva) - CS Grevenmacher (Lux.)

Rosenborg Trondheim (Nór.) - NSÍ Runavík (Faer. ostr.)

FC Haladás Szombathelyi (Maď.) - FC Irtyš (Kazach.)

Sligo Rovers (Ír.) - Vllaznia Škodra (Alb.)

FC Olimpi Rustavi (Gruz.) - FC B36 Tórshavn (Faer. ostr.)

Anorthosis Famagusta (Cypr.) - UN Käerjéng 97 (Lux.)

Slaven Belupo Koprivnica (Chorv.) - FC Birkirkara (Malta)

Zimbru Kišiňov (Mold.) - FC Okžetpes (Kazach.)

Lisburn Distillery (Sev. Ír.) - FC Zestafoni (Gruz.)

Helsingborgs IF (Švéd.) - FC Mika (Arm.)

FC Valletta (Malta) - FC Keflavík (Isl.)

FC Dinaburg Daugavpils (Lot.) - JK Nömme Kalju (Est.)

FK Budučnost Podgorica (Č. Hora) - Polonia Varšava (Poľ.)

Rudar Velenje (Slovin.) - FC Narva Trans (Est.)

FC Motherwell (Škót.) - AFC Llanelli (Wales)

Široki Brijeg (Bosna a Herceg.) - FC Banants Jerevan (Arm.)

SPARTAK TRNAVA (SR) - Inter Baku (Azerb.)

Dinamo Minsk (Bielor.) - FK Renova (Mac.)

Randers FC (Dán.) - FC Linfield (Sev. Ír.)

PFK Simurq Zaqatala (Azerb.) - Bnei Yehuda Tel Aviv (Izr.)

The New Saints FC (Wales) - Fram Reykjavík (Isl.)

2. predkolo (hracie dni 16. júla, resp. 23. júla 2009):

Rosenborg Trondheim (Nór.) / NSÍ Runavík (Faer. ostr.) - FK Karabach Agdam (Azerb.)

Pacos Ferreira (Portug.) - Zimbru Kišiňov (Mold.) / FC Okžetpes (Kazach.)

FK Budučnost Podgorica (Č. Hora) / Polonia Varšava (Poľ.) - AC Juvenes/Dogana (San Maríno)

Sturm Graz (Rak.) - Široki Brijeg (Bosna a Herceg.) / FC Banants Jerevan (Arm.)

FC Bazilej (Švajč.) - FC Santa Coloma (Andorra)

FC Honka (Fín.) - FC Bangor City (Wales)

MŠK ŽILINA (SR) - Dacia Kišiňov (Mold.)

Anorthosis Famagusta (Cypr.) / UN Käerjéng 97 (Lux.) - OFK Petrovac (Č. Hora)

St. Patrick´s Athletic (Ír.) - FC Valletta (Malta) / FC Keflavík (Isl.)

Omonia Nikózia (Cypr.) - HB Tórshavn (Faer. ostr.)

NK Gorica (Slovin.) - FC Lahti (Fín.) / KS Dinamo Tirana (Alb.)

SK Sigma Olomouc (ČR) - The New Saints FC (Wales) / Fram Reykjavík (Isl.)

Legia Varšava (Poľ.) - FC Olimpi Rustavi (Gruz.) / FC B36 Tórshavn (Faer. ostr.)

FC Falkirk (Škót.) - FC Vaduz (Licht.)

Elfsborg IF (Švéd.) - FC Haladás Szombathelyi (Maď.) / FC Irtyš (Kazach.)

Rapid Viedeň (Rak.) - Sligo Rovers (Ír.) / Vllaznia Škodra (Alb.)

FC Naftan Novopolock (Bielor.) - KAA Gent (Belg.)

Liepajas Metalurgs (Lot.) - Dinamo Tbilisi (Gruz.)

FC Differdange 03 (Lux.) - NK Rijeka (Chorv.)

FK Suduva (Litva) - Randers FC (Dán.) / FC Linfield (Sev. Ír.)

FK Vetra (Litva) / CS Grevenmacher (Lux.) - HJK Helsinki (Fín.)

FK Milano (Mac.) - Slaven Belupo Koprivnica (Chorv.) / FC Birkirkara (Malta)

Dinamo Minsk (Bielor.) / FK Renova (Mac.) - Tromsö IL (Nór.)

KR Reykjavík (Isl.) - FC Larissa (Gréc.)

Bröndby IF (Dán.) - FC Flora Tallinn (Est.)

Aalborg BK (Dán.) - FK Slavija (Bosna a Herceg.)

Steaua Bukurešť (Rum.) - FC Újpest (Maď.)

Metalurg Doneck (Ukr.) - FC MTZ-RIPO Minsk (Bielor.) / FK Sutjeska Nikšič (Č. Hora)

Rabotnički Skopje (Mac.) - FC Crusaders (Sev. Ír.)

PFK Simurq Zaqatala (Azerb.) / Bnei Yehuda Tel Aviv (Izr.) - FC Dinaburg Daugavpils (Lot.) / JK Nömme Kalju (Est.)

NAC Breda (Hol.) - FC Gandzasar Kapan (Arm.)

PFC Černo More Varna (Bulh.) - FC Iskra-Stal Ribnita (Mold.)

FBK Kaunas (Litva) - FK Sevojno (Srb.)

KS Flamurtari Vlora (Alb.) - FC Motherwell (Škót.) / AFC Llanelli (Wales)

Lisburn Distillery (Sev. Ír.) / FC Zestafoni (Gruz.) - Helsingborgs IF (Švéd.) / FC Mika (Arm.)

Skonto Riga (Lot.) - Derry City (Ír.)

FC Sliema Wanderers (Malta) - Maccabi Netanya (Izr.)

FC Tobol (Kazach.) - Galatasaray Istanbul (Tur.)

Rudar Velenje (Slovin.) / FC Narva Trans (Est.) - Crvena Zvezda Belehrad (Srb.)

FK Sarajevo (Bosna a Herceg.) - SPARTAK TRNAVA (SR) / Inter Baku (Azerb.)

• 2 weeks later...
Posted

Kožuch sa už dvoma gólmi postaral o vylepšenie Trnavského renomé v pohárovej Európe

a na Trojke beží repríza

Manchester United -Chelsea Londýn

nevravím, že sa v Trnave hrá lepší futbal,

ale . . .

Posted

FC Lahti vs. KS Dinamo Tirana - 4:1

Pekne, pekne! Už len nepokaziť odvetu a v 2.kole sa Lahti môžu tešiť na portugalských FC Pacos de Ferreira

Posted

Tak ta Trnava vcera len 2:1... Mam zlu predtuchu, ze sa budu porucat z pohara(ligy) heď na začiatku aj tento rok. A to uz bude skutocne o hanbe.

Posted

Tak vieš, (použijem obľúbenú frázu slov.klubov) aspoň sa budú môcť sústrediť na ligu :lol:

Posted

ja dúfam, že Ivica to v Baku vychytá

alebo akoby povedal Jožko Adamec

doma sme vyhrali, teraz nám stačí hrať na 0:0

Posted

Inter Baku - Spartak Trnava 1:3 (1:2)

11. Guttierez Freitas - 34. Súkenník, 40. Kožuch, 48. R. Procházka,

ČK: 59. Ľ. Hanzel (Trnava)

- jediné, čo ma na tomto výsledku neprekvapilo, je červená pre Hanzela :)

ale vynikajúci výsledok :lol:

Posted

KS Dinamo Tirana vs. FC Lahti - 2:0 - konečné skóre 3:4, ďalej ide Lahti

No tak Lahti malo pekne namále, ešteže to takto dopadlo a postup do 2.kvalifikačného kola je zaistený!

Takže Lahti v 2.kole narazia na slovinský team ND Gorica, tak snáď im to výjde a pôjdú ešte ďalej.

Okrem toho v 2.kvalifikačnom kole aj ďalší fínsky zástupcovia:

FC Honka - a proti ním snáď prekonateľný súper z Walesu - Bangor City FC

HJK Helsinki - a budú sa snažiť zdolať team z Litvy - FK Vetra

...::: Lets Go HONKA, HJK & LAHTI :::...

Posted

...::: Second qualifying round :::

FC Honka vs. Bangor City FC - 2:0

Goals: 15. Perovuo, 74. Schuller

ND Gorica vs. FC Lahti - 1:0

Goals: 39. Kršič

FK Vetra vs. HJK Helsinki - 0:1

Goals: 15. Bah

2. kvalifikačné kolo bolo zahájené aj v Európskej lige a trom fínskym teamom sa celkom darilo.

FC Honka si na domácej fínskej pôjde spravili proti walesskému klubu Bangor City pred odvetou celkom dobrý náskok, vyhrali 2:0. Skóre otváral v 15.minúte Joel Perovuo, a v 2.polčase - v 74.minúte stanovil konečný výsledok na 2:0 mladučký hráč Rasmus Schuller. Do Walesu sa ide s náskokom, tak dúfam, že Honka to nepokazí a postúpi do 3.kola, tam by sa stretli s víťazom zápasu Rosenborg vs. Karabakh (ich prvý zápas skončil 0:0).

Nedarilo sa Lahti, ktoré po postupe z 1.kola (proti Dinamu Tirana) nastúpili v 2.kole proti slovinskému klubu ND Gorica a 1.zápas sa hral práve na ich pôde. O víťazstve Gorice rozhodol jeden jediný goal, ktorého autorom bol Admir Kršič a Honka tak po prehre 1:0 bude musieť zabrať doma a snáď to výjde. Víťaz tohto zápasu dostane v 3.kole ťažkého súpera z Belgicka - Club Brugge!

Tretí fínsky zástupca v Európskej lige - HJK Helsinki nastúpili v Litve proti klubu FK Vetra a 1.zápas vyšiel lepšie hosťom z Helsiniek. Rozhodol opäť len jeden jediný goal, ten padol už v 15.minúte a pripísal si ho gambijský útočník Dawda Bah. Víťaz z tejto dvojice (teda dúfam že to budú HJK) bude mať v 3.kole poriadne kvalitného súpera, z anglickej ligy - a je to Fulham FC!

V odvetách želám fínskym zástupcom kvalitný výkon a samozrejme postup!

Posted

...::: Second qualifying round :::

písať názvy klubov, resp. disciplín, etc. v angličtine by ešte išlo

ale toto???

nechcem buzerovať, ale nerád by som sa sa ako mod dostal do sporu s pánom Maďaričom a spol.

keďže pán prezident včera podpísal jeden zákon

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Tak pardóóń, to je oficiálny názov tej časti ako to nazýva UEFA. Ako aj preteky Indy-Car Series v Sonome majú názov " Peak Antifreeze & Motor Oil Indy Grand Prix of Sonoma County " - či aj to sa má prekladať ako " Indy-autová Veľká cena Sonomského kraju chladiacej nemrznúcej zmesy a motorového oleja " ?

btw. prečo je v tejto téme všetko BOLDom, tučným písmom?

Posted

Dam dokopy nase musztva aj ligu majstrov. Zilina je jasna( v postupe), ja jej verim aj proti hajduku. Mozno je to tazky super(vraj najtazsi z vyberu), ale podla mna zilina mala vysledky a hrala pekny futbal, vie to hrat,nevidim problem, iba ak by uz nevedeli.

Slovan(predpokladam ze postupy, ako aj trnava) s Olympiakosom, nema vela sanci, 5% im davam, trnava s svedmi? vsetko je mozne( postupia dalej divaci sa zblaznia , snad aj hraci). Kosice maju danov, maju sancu? Urcite ano, ale o kosickom muzstve mam najmenej info(nevidel som ich ziaden zapas). Ale verim ze postupia, poznam aspon Kozaka - trenera.

Celkovy moj typ 2 muzstva pojdu dalej, mozno odvazne,trnava dosial nic, aspon to baku. Ale verim, aj slovanu. resp. drzim palce.

aljak, toho vasho sampiona vam vyradi klub s podnesterskej oblasti(to nieje ani krajina,nie stat?ˇ

To turku nedostalo minule od rozpadajucej zadunajskej bratislave 3 goly doma?

• Downvote 1
Posted

poprosil by som slimáka aj ostatných,

aby rozdeľovali príspevky do príslušných tém

inak budem časť príspevku, kt. patrí do inej príslušnej témy mazať

• 2 weeks later...
Posted

Šošoni idú do odvety s nemastným neslaným výsledkom

moc im neverím, ale . . .

pri MFK je to o dosť radostnejšie, teda aspoň zatiaľ

uhrať vonku 0:2 je :lol:

inak, trafil sa aj Robo Vittek

Posted

Dnes sa rozpisem aj o futbale, vcera sa to nedalo. Na Zilinu sa od minuleho roku stale tesim, lebo hraju futbal a povedal by som lepsi ako nasa repre este su aj uspesni tak ma tesia. Ja som v minulosti sa o nas futbal aj zilinsky velmi nezaujimal, nasu ligu. Ale Zilinu sa oplatilo pozerat(monuly rok som nevynechal ich jediny zapas poharovy co bol v TV), aj dnes. Dnes som sa prvy polcas bavil. Druhy po nestastnom gole som aspon dufal ze vyrovnaju, zasluzili by si to. to som uz viac menej trpol(inak vcera som sa na Slovane bavil, prvych dvadsat minut nechapal).

Hajduk je urcite slabsie muzstvo ako sofia z minuleho roku. Ale si myslim ze o dost slabsia je aj zilina. Nechapem kam odisiel strba, preco ho pustili(je to uz starec urcite sa on ho nik nebil, ale je kvalitny hrac, myslim som ho naposledy videl v zapase v aprili proti cesku). V minulom roku mali mladeho praveho obrancu, bol dobry a jasne ze presiel do nemeckej ligy, na lavej strane proti sofii bol hviezda leitner, vraj je zraneny,ak nastupy v odvete urcite im pomoze ak bude hrat ako v minulom roku. predrokom bola zilima silnesia ale urcite mali aj silnejsieho supera. Hrali krajsi zapas, ale aj dnes mi to pripomenulo. inak dam link, dnes som ho game cital.

http://kois.blog.sme.sk/c/200471/Preco-vsetci-nenavidia-Slovan-Ved-kazdy-klub-ma-svojho-mecenasa.html

Mlady inteligentny slovanista sa vyjadril. Ja nechapem ako mohol slovan minuly rok vyhrat ligu. len z pohladu tychto dvoch zapasov, resp. porovnavam kader(hra) ziliny z minuleho roku. Slovan ma od 95 roku nejak nezaujima, predtym som im fandil a bol na nich hrdy aj na Galisa, ktoremu som drukoval este v minulej kvalifikacii. nevidel som ani jeden zapas v lige, slovan asi jeden zapas ked prehrali s kosicanmi na jar nejakych 15 minut nebavilo ma to.

Tak z hrniem, pocital som ze toto kolo prejdu dve kluby zo styroch. Ako sklamala trnava mozte vidiet teraz, ze kosice tam vyhravaju 2:0(nieje koniec zapasu), ono nase kluby by normalne BaH mali prechadzat ako maltu. iste aj im sa moze podarit vysledok, podaril sa aj lichtensteinskemu muzstvu. Zilina urcite ani dnes nieje horsia o hajduku, podla mna boli lepsi, lez maju strasnu obmenu kadru, ale paci sa mi ze sa snazia stale o technicky futbal. Narazacky, nahravky s prvej. Mna si zilina ziskala tou hrou. nicim inym, niesom janosik.

Prvy zapas v Ziline proti sofii kto to videl bol absolutne iny. Prvy polcas zilina nenormalne dominovala. myslim aj vtedy dala gol z penalty. A druhy polcas bol absolutne v rezii sofie. v nejakej polke II. polcasu dali gol a bol som rad ze to tak skoncilo. V sofii mozno mali aj stastie, mozno ho budu mat aj v splyte.

Podla mna je dolezita dlhodoba praca trenera, system klubu, nieco stabilne, nieco ako ziliny aj ked tam menili trenerov, ale maju zaujem o futbal a robia tam vsetko preto, ci artmedia - weiss -drzim mu prsty,mozno aj kosicky Kozak. Slovan je tragedia, vcera by som vyzdvihol ich fanusikov. prislo ich slusny pocet, a nerobili bordel.

• Upvote 1
Posted

Tak som si pozrel na nete aspon poslednych 5 minut. Zatlieskal som ziline a aj sebe ze mi vysiel typ. Zilina aj Kosice postupili(prispevok bodov do koeficientu), Slovan sa tiez prebojoval do 4. kola europskej ligy. Snad uvidime nejake zaujimave zapasy aj TV nabuduce. nechapem, ked uz nezabezpecili Zilinu co robili prenos(nemaju peniaze), preco neurobili aspon zapas v Kosiciach? ked uz davaju zensku hadzanu(ligu), podla mna aspon na ten futbal by pozeralo viac ludi.

Skoda tej trnavi.

Inak aljak ten klub "bez krajiny" presiel cez slaviu, ale mna to velmi neprekvapilo. Hra ligu majstrov uz aspon treti rok. A pamatam si ze robili problemy nejakemu moskovskemu klubu a videl som ich zapas na sparte pred rokom.

Posted

nasadenie tímov sa menilo jak počasie v apríli

naše mužstvé napokon skončili v koši pre nenasadených

Obrázok

uefa.com

• ak Košice v Ríme uhrajú priajteľný výsledok,
teda nedostanú fasuláš, tak Čermeľ naplnia aj keď sa za lístky bude platiť

myslím, že Janka Kozáka si v Taliansku oblúbia :lol:

• V Žiline mali problémy s fanúšikmi Hajduku,
ale myslím, že tento tréning teraz dostatočne ocenia

Žiline verím asi najviac a možnože aj ako jedinej :)

• Slovanisti sa pôjdu pozreť do Amsterdamu, dúfam, že fanúšikovia nenarobia v RedLighte hanbu :)
Posted

ak Košice v Ríme uhrajú priajteľný výsledok,

teda nedostanú fasuláš, tak Čermeľ naplnia aj keď sa za lístky bude platiť myslím, že Janka Kozáka si v Taliansku oblúbia :lol:

Oprava. KE hraju prvy zapas doma, lebo v Rime bude hrať prvy zapas Lazio.
  • Upvote 1
Posted

Tak ten AS je pekna sleha pre MFK Kosice. Dufam, ze sa dostanem na stadion. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Biľet už u meňa... Jeden koňar má tu drzosť, že ide vo štvrtok povzbudiť vraňarov... :lol:

Inak, na temu MFK Košice - AS Roma je tu jeden jeden zaujímavý blog :)

Posted

Tak ti treba! Budem na teba ukazovať prstom. :lol:

Posted

Snáď ste všetku muníciu nevystrieľali proti malému Rímu... :lol: a dačo nechali aj na veľký Rím... :)

Posted

Po dlhom čase som zašiel na futbal a oplatilo sa. Celkom dobry zapas, Škoda, že naši už na konci nevladali. Najlepši bol podľa mňa Viazanko. Novak mohol na konci rozhodnuť, nevadi. Aj ten bod do koeficientu sa počita.

Posted

jj

bol som prekvapený výkonom Košičanov, ale ešte viac AS

na štadióne to muselo byť perfektné

s Viazankom sa dá len a len súhlasiť, celý zápas šlapal

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy