Skočiť na obsah

Liga Majstrov (sezóna 2009/2010)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

A to minimálne mal ešte jeden gól na kopačke. Neviete aký bol kurz na neho či dá 4 góly, ak vôbec bol taký kurz? :lol: Pri dvoch a viac góloch bolo okolo 18,5.

Zverejnené

Čo je možno šokujuce, že to nebol ani zďaleka Messiho najlepši zapas. Teda z goloveho hľadiska ano, ale z herneho nie. V lige (sledujem každe kolo, takže mam prehľad) hra v každom druhom zapase podstatne lepšie.

To hej,

veď nepresadiť sa pri Denilsonovi a Silvestrem

by bol hriech

Zverejnené

ja som veľmi spokojný :lol: hlavne preto že postúpil Inter :) a Barca ma tiež potešila :)

Zverejnené

Srať na Inter. Dnes ide Manchestru o všetko a bohuotcuprisám ak ManU nepostúpia tak lopata dostane ban na chat.

• Pridať bod 1
Zverejnené

síce nemám proti Manchestru nič ale nech vyhrá Bayern pre tú srandu ;) :lol: ... len ma mrzí že môj obľúbený nemecký klub Dortmund nie je to čo býval

No inak Inter konečne po dlhej dobe sa dostal ďaleko ;) a srať na neho nemienime :)

tomassi ja za tebou nestojím ;)

a axel to na akú dlhú dobu :) ?

Zverejnené

no sakra, to bol úvod :lol: ja som to viac prial Bayernu :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak a tomu sa povie otočenie zápasu ... hurá hurá hurá ... ale už som sa bál keď to bolo 3:0 :lol:

Zverejnené

Tento idiotský systém treba zmeniť, nepostúpilo mužstvo ktoré vyhralo, namiesto toho tam budú nejakí natvrdlí Nemci. Dúfam že v semifinále dostanú taký výprask aký ani Hitler pri Stalingrade nezažil.

Zverejnené

LOL :lol:

ale inak fakt to nemá logiku, myslím si, že pre tých čo futbal skoro nesledujú je to dosť mätúce vidieť, že mužstvo kotré vyhralo ani nepostúpili, i keď zas predtým prehrali...ja pravda, že ani ja tak často nesledujem kopanú...no nevadí

Zverejnené

Tipovaciu sutaz som tipoval na 80% len na zaklade videneho , nieco som natipoval podla tabulky. Ale anglicka liga ma uz nudila. preto som aj prestal. Kto sutaze trosku sleduje mu bolo jasne ze ide dolu vodou. Nieje nahoda , ako dopadli anglicke muzstva. Ona je vyrovnana. Otazka je kto vie zaplatit slusneho utocnika. Ja si myslim, ak by messi bol aj v evertone(fulham som asi nevidel(CASTO) tak to tvrdit nemozem) maju titul.

Zverejnené

Tento idiotský systém treba zmeniť, nepostúpilo mužstvo ktoré vyhralo, namiesto toho tam budú nejakí natvrdlí Nemci. Dúfam že v semifinále dostanú taký výprask aký ani Hitler pri Stalingrade nezažil.

Manchester by mal postúpiť, prehra 1:2 nie je nič hrozné, ale za ten zbabraný zápas by si mali fanúšikov udobriť. Arsenal zažije výprask aký ani Púchov nezažil.

moc sa do toho nevyznám,

ale podľa tohto sa mi zdá, že vyhral aj Bayern

ak navrhneš systém,

kotrý bude spravodlivejší

a prinúti hosťujúce mužstvo vonku útočiť

nielenže Ťa budem uznávať,

ale každé narodeniny máš u mňa tortu

• Pridať bod 2
Zverejnené

Ja som spokojný :lol: Môže byť! Vždy lepšie Bayern ako ManU.

Ale pohár prajem Barcelone, to čo predvádzajú je skvelé :)

btw. semifinále LM po 7 rokoch opäť bez anglického klubu!

Zverejnené

Tužim po tom, aby Bayern postupil do finale a obetujem aj Inter aby vypadol. A dufam, že Barca naloži Bayernu tak, že sa z toho nespamätaju. Aspoň 5:0 by bola krasa.

Zverejnené

uuu, niekomu ostalo sucho v papulke :lol:

zatiaľ sa Bayern spamatal zo všetkého čo mu kto prichystal, Lyon by ešte mohli zvládnuť, no a keď už vo finále, tak to už sa berie iba víťazstvo :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

- poznám výsledky z posledných zápasov

- viem, že Barca cestovala 1000km busom

- viem, že Mourinho vie svoje mužstvo na ťažké zápasy veľmi dobre pripraviť

- . . .

tak prečo dám 2jku?

aby mi ušiel tiket na ktorom je 50E?

druhý polčas som už kvôli bolesti hlavy nepozeral,

ale rozhodcov s absolútnym necitom pre hru,

by mali trestať

Zverejnené

Ale teraz moze byt zaujimavy kurz na postup Barcelony.

Zverejnené

Ja somzápas síce nevidel ale tak ma veľmi potešili ked som to čítal :lol: hurá hurá hurá :) ... Inter porazil Barcelonu 3:1

Zverejnené

Ak Barca zaberie tak postúpi. Ale nesmú doma dostať gól, ináč to doserú ako Manchester.

Zverejnené

Samozrejme a ak Inter zaberie tak postúpi :lol:

Zverejnené

Inter vygumoval Messiho a Barca bola stratena. Navyše zachytal Cesar. Mourinho ušil super taktiku, hlavne tie centre za obranu.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov