tomassi Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Lega Calcio (sezóna 2009/2010) Serie A, Serie B, Coppa Italia, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Tak Inter si zrejme po prvom nevydarenom kole napravi chuť. V milanskom derby vyhrava polčas 3:0. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Tak napokon to skončilo 4:0. Čo je ale zaujimave, Inter ma konečne!!! po rokoch ofenzivneho založnika, tvorcu hry (Snejider). Na hre Interu to bolo vidieť hneď od prvych minut a ich hra ma konečne hlavu a pätu. Je to o level vyššie. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 Marek Hamšík sa nepoučil a pred repre pauzou si prináša bilanciu2 zápasy 2 góly AS už mení tréneravtipná táto liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Neapol dal gól, čiže gól dal aj Marek Hamšíktentokrát 2 Carrick, Anderson, resp. Lucas Leiva,by sa mali začať báť o svoje miesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Len aby neskončil niekde inde. Inak, pochybujem že Alex by sa zbavil Carricka aj keď možne je všetko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Hamšík najprv znížil, potom centroval na vyrovnávajúci gól a nakoniec strhol víťazstvo na stranu svojho mužstvatoto všetko sa udialo na pôde Juventusuktovie, či preč pôjde už v zime alebo si Neapolčania počkajú na MS a prípadné zvýšenie Marekovej hodnoty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Video zo zápasu http://www.youtube.com/watch?v=Sae4bE-g3HY Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 prosím Vásje jedno, či ste admin, mod alebo user toto je diskusné fórum a nie informačný portál takže, keď pridáte link, video, obrázok, . . . napíšte aspoň aký taký komentďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Ano pridal som video o zápase aby bolo jasné o aký zápas išlo, pretože inak tvoj príspevok má nulovú hodnotu, nehovorí absolútne o ničom. Nerád diskutujem o niečom o čom neviem čo sa dialo. Dúfam že už je to raz a navždy jasné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 to video je výnimočne jasné a zreteľné, som zvyknutá na videá z youtube, kde človek nerozozná loptu. ináč túto ligu vlastne teraz takmer vôbec nesledujem, nie je od veci spestriť už základné info videom, po čase to, čo sa tam odohralo, vyšumí. možno nie u skutočných fanúšikov, ale u mňa určite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 De Laurentiis (prezident SSC) pre Tuttosport "Hamšík nepôjde nikam. Je to profesionál, veľmi seriózny človek, ktorý fantasticky pristupuje ku svojim povinnostiam. Ak by ho chcel prezident Juventusu Jean-Claude Blanc predsa len získať do svojho mužstva, musel by mi dať všetkých svojich súčasných hráčov. Potom by to bol férový obchod," hh uvidíme, či sa to po týchto vyhláseniach v zime vyšplhá aspoň na 30mega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Ešte že nie všetci su ako Henry. Sice na inej urovni, ale predsa: http://sport.aktuality.sk/futbal/zahranicie/video-jednoducho-fair-play-gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Práve som to kukol na nete, fakt krásne športové gesto ... som v nemom úžase Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 možno krajšie by bolo,keby hrať prestali a gól by nedalitoto je také chytanie zajaca za chvost,ale obdiv im isto patrí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Keby prestali hrať a nedali gol, nikto by sa nad tym nepozastavil, to je normalne, deje sa to v každom zapase. Ku cti im služi prave to, že si uvedomili "chybu" a napravili ju. Obdiv si zasluži prave spôsob akym to urobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Bol som zvedavy na to videjko, ako sa prekluckoval do prazdnej brany, ale najlepsie bolo, ked dali gol a ten zraneny hrac vyspurtoval sa hadat. K fair play, piatok hrali finale davis capu, a niekolko chybnych rozhodnuti mal ciarovy rozhodca, potom uz aj vymeneny - novy rozhodca sa ukrikol, ale Nadal "nechal" loptu opakovat. ja ked hram tenis tazko viem sledovat ciaru a dopad lopticky, ked chcem hrat. Niekedy si aut vsimnem a niekedy to nepostrehnem.V sobotu hrala astana s ufou, nas Podhradsky strelil gol ako henri, naschval sa otacal, vedel ze patickou by to aj slo a vyslo mu to, aj sa radoval, aj si pre oslavu golu musel prist za spoluhracom a Stumpel mu potom poklepal po prilbe.Gol samozrejme a spravne neplatil. Vcera som videl trochu druhy polcas FC Janov - Parma, vcelku zaujimavy zapas. Do odpiskania nebolo jasne kto vyhra, lopta a hraci behali z jednej strany na druhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Tak aj odveta v milanskom derby viťazne pre Inter, keď vyhral 2:0. Titul by už nemal ujsť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Catania - Inter Miláno 3 : 1 Neapol - Fiorentina 1 : 3 Parma - Atalanta 1 : 0 Lazio - Bari 0 : 2 FC Janov - Cagliari 5 : 3 AC Miláno - Chievo 1 : 0 Udinese - Palermo 3 : 2 Livorno - AS Rím 3 : 3 Bologna - Sampdoria 1 : 1 Juventus - Siena 3 : 3 Hm... A vraj nudna, defenzivna liga. Videl som tento vikend sice len zapas AC - Chievo, ale bol to skvely futbal s kopou šanci hore-dole celych 90 minut. Ostatne (podľa vysledkov) neboli asi tiež zle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 Hamšík sa hotoval konečne vyhrať a nepomohla mu ani kapitánska pásakFialky sú zjavne vo forme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Dnes večer kľučovy zapas v hre o titul aj v Serii A, Lazio-Inter. Ak Inter vyhra, bude na 99% rozhodnute. 20:45 na Sport 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Tak Inter je 5.-krat po sebe majstrom. Jupiiii! Taliansky pohar už je doma, ligovy titul tiež, už len vyhrať v sobotu. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Ah, škoda ... dúfal som, že Siena to ešte zamieša. Aj keď zo Serie A vypadávajú - keby vyhrali nad Internazionale, aspoň by odchádzali s rešpektom a hlavne s ďakovnými rečami od AS ... Bohužiaľ, tak AS len 2.miesto. Škoda hlavne toho pokazeného zápasu so Sampdoriou 4 kolá pred koncom :) Blbá Sampdoria, ešte k tomu sú aj pred Palermom - som sa tešil, že Napoli tú Sampdoriu dneska porazí a Palermo sa pekne prešmykne na 4.miesto a pôjdu hrať predkolo LM! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Je vidieť, že Jose žije s mužstvom denne: http://www.youtube.com/watch?v=nUD4IxLIPuo&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts