Jump to content

LFP - Liga de Fútbol Profesional (sezóna 2009/2010)

Recommended Posts

Posted

LFP - Liga de Fútbol Profesional (sezóna 2009/2010)

Primera Division, Segunda Division, Copa del Rey, etc.

• 2 weeks later...
  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ryan Giggs

10

• tomassi

9

• weirdo

4

• bobsapp

3

Posted

Real ďalej nakupuje ako besny. Pribudol Benzema. Som zvedavy, či dôjde aj na obranu. Sice pribudol kvalitny stoper Raul Albiol, ale jeden hrač asi zazraky nespravi, obzvlašť ak v zalohe Kaka, Ronaldo, Robben alebo ini braniť určite nebudu. Akosi sa mi to cele nepozdava.

Posted

až nápadne to pripomína éru, keď odišiel Makelele

čiže Becks, Zizou, Figo, Ronaldo a o obranú činnosť sa starali iba defenzívny hráč

• 4 weeks later...
Posted

Ibrahimovic za Etoa, Hleba a nejakých vyše 40 mega.

FC sa chce podobať Realu :lol:

Posted

S jednym hračom asi ťažko. Inter urobil obchod storočia.

• 2 weeks later...
Posted

Včera smrť kosila vo futbalových radoch a smutná správa prišla z Coverciana vo Florencií. Kapitán klubu RCD Espanyol de Barcelona - Daniel Jarque vo veku 26 rokov navždy odchádza. Počas predsezónnej prípravy v Taliansku dostal na hotelovej izbe srdcový infarkt a stopér Espanyolu to neprežil. Pred mesiacom bol Daniel vymenovaný za nového kapitána svojho teamu, kde hral celý život a odohral v ňom 173 zápasov + v španielskych mládežníckych výberoch mal tiež svoje miesto. Bohužiaľ, na trávnikoch ho už neuvidíme. Daniel odchádza do futbalového neba predčasne!

Daniel Jarque González

Born: 1 January 1983

Died: 8 August 2009

Obrázok

• 3 weeks later...
Posted

Galacticos II maju za sebou prvy zapas (La coruňa - 3:2) a mal som pravdu. Do predu je to fajn, ale v zadu je to hrôza. S tym veru veľa vody nenamutia. Všetky veľke mužstva brania minimalne s 8. hračmi, no Real iba so 6. Tak sa trofeje vyhravať nedaju.

• 4 weeks later...
Posted

Pusinkám aj Modro-Červeným to pekne sype

ak to takto pôjde ďalej budú na čele tabuľky oni dvaja

a 20 bodový rozdieľ

inak som nepočítal, že Ronaldovi to pôjde až tak dobre

Posted

Podľa mňa to nie je nič prekvapujuce. V Španielsku sa tak nebrani ako v Anglicku.

• 2 weeks later...
Posted

Ch. Ronaldo nehral a hneď prehra v Seville

treba však povedať, že Seville to mmntálne ide

Posted

nj, som konečne našiel čas na real a on si nehrá

videl som síce tak dve tretiny, no každý útok Real horel...Pepe bol úplne nemožný

Posted

Veď už som to pisal inde. Oni ešte futbal nehrali. Resp. hrali v každom zapase max. 20-30 minut. Inak je to o ničom.

• 1 month later...
Posted

Prave skončilo El clasico vysledkom 1:0 pre Barcu. No mali dosť na male hlavne v 1. polčase. Real hral veľmi dobre, škoda nepremenenych šanci.

Posted

česť Madridčanov ako tak zachraňovalo Atlético, kt. dalo dole Espanyol

4:0

inak ja som na ElClassico takmer zabudol,

ktovie aké to mohlo byť,

vychutnať si tento zápas v kine

Posted

Christínka sa opäť raz prejavila v plnej paráde

gól, nafilmovaná penalta (už neviem koľká v poradí, ale stále bez akéhokoľvek náznaku trestu), výlúčenie

Posted

nafilmované penalty vypadajú inak

tuto bol kontakt

s ostatným súhlasím :lol:

• 4 months later...
Posted

poradte, kde pozerat Primeru Division .. nejaky kvalitnejsi a spolahlivy online prenos, pripadne tv stanicu (vseobecne dostupnu)

Posted

Primera Division vysiela aj česky Sport 1, resp. Sport 2. Minimalne Sport 1 je dostupny u všetkych veľkych platforiem (UPC, Skylink, Magio, Fiber TV, Digi TV...).

Posted

som na koleji takze mna kadejake platformy obchadzaju :lol: ale inak diky, nejak som to zvladol ..

• 3 weeks later...
Posted

V Španielsku to vyzera na to, že sa rozhodne až v poslednom kole. Barcelona hra v Seville.

• 3 weeks later...
Posted

Prva veľka ryba v prestupovej sieti. Barca ziskala Villu na 4 roky.

Posted

dúfam,

že to bola aj posledná takáto ryba

a špekulácie, kt. s Barcou čoraz častejšie spájajú Kanonierske č.4

sa nepotvdia

Posted

Tiež neželam Barci takyto zbytočny nakup.

Posted

co mate proti Villovi?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy