aljak63 Zverejnené 13. December, 2009 Zverejnené 13. December, 2009 No táto sezóna pre The Reds vyzerá dosť stratene, ale ešte sa dá niečo robiť. V tejto chvíli by ma potešilo aj keby skončili aspoň v tej TOP4, teda na 4.mieste - na ostatné 3 asi nemajú :lol: Škoda toho, ale aj ty Lpool - You'll never walk alone !!!
Ryan Giggs Zverejnené 13. December, 2009 Zverejnené 13. December, 2009 Su presne tam kam patria. :lol: Ešte by ich mohol nasledovať Arsenal. Chelsea poriešime neskôr. :)
tomassi Zverejnené 19. December, 2009 Autor Zverejnené 19. December, 2009 Su presne tam kam patria. :) Ešte by ich mohol nasledovať Arsenal. Chelsea poriešime neskôr. :lol: ja som sa už poučil vždy keď som sa vysmieval, tak nasledujúce kolo padli moji na pysk 3:0 to je výsledok zápasu Arsenal - Hull a nielen tohto zápasu padla ďalšia hlava no nie Benítezova, kt. opäť prehral, ale muža, kt. dokázal zvíťaziť - M. Hughesa nahradiť by ho mal Roberto Mancini uvidíme, či to pomôže mladému Weissovi nastupovať v zápasoch
Ryan Giggs Zverejnené 20. December, 2009 Zverejnené 20. December, 2009 Manu prehral za posledne obdobie 1 zapas, kdešto Pool je o inom. Navyše U-čka zvyknu mať najlepši zaver sezony zo všetkych. :lol:
tomassi Zverejnené 9. Január, 2010 Autor Zverejnené 9. Január, 2010 dnes nakoniec len 2 zápasy a to 2 remízyno som celkom rád,lebo to vyzeralo, že napíšembez Cesca, bez Songa, bez boduRosa pokrstil novú zmluvu som rád, že nám to dovolili odohraťinak by bol program až neznesiteľne nahustený
tomassi Zverejnené 14. Január, 2010 Autor Zverejnené 14. Január, 2010 návrátilec - Sol Campbell je vraj vo veľmi dobrej kondícii, takže som zvedavý na jeho výkon v prípadnom zápasovom štarte za Bčko to vraj ušlo Pool je von aj z FAcupu a aby toho nebolo málo FC Liverpool až šesť týždňov bez Fernanda Torresa duplom po včerajšom výkone, to s nimi vyzerá veľmi zle
aljak63 Zverejnené 14. Január, 2010 Zverejnené 14. Január, 2010 OK, táto sezóna je proste totálne fiasko :lol: Tak snáď ta ďalšia bude už o niečo lepšia... DÚFAM!
tomassi Zverejnené 14. Január, 2010 Autor Zverejnené 14. Január, 2010 no, môže byťale sezóna bez účasti v LM,resp. v ktoromkoľvek európskom pohári,bude pre takýto klub, viac než náročná
aljak63 Zverejnené 14. Január, 2010 Zverejnené 14. Január, 2010 Od pomyselného postupu do Európskej ligy ich delia 4 body, od aspoň predkola do LM 5 bodov. S tým sa ešte niečo dá robiť, ale bude to ťažké - bez Torresa veľmi ťažké... :lol:
tomassi Zverejnené 16. Január, 2010 Autor Zverejnené 16. Január, 2010 Pool to dnes opäť nedotiahol do konca, ale dvojica Škrteľ - Kyrgiakos, vyzerala veľmi dobre mužom tohto kola však istotne bude Sotiris Kyrgiakos(FUL) čo dnes predvádzal, sa len tak nevidí ešte by som chcel vyzdvihnúť rozhodcu postranného rozhodcu, z duelu EVT - MCT takto odmávať penaltu, si vyžaduje odvahu :lol: ktorý ďalší kanonier sa po Solovi vráti domov? kurzy Paddy Power : Mathieu Flamini - 1.83 Thierry Henry - 3.00 Alexander Hleb - 4.50 José Antonio Reyes - 10.00 Edu - 16.00 Gilberto - 20.00 Robert Pires - 25.00 /sport.co.uk/
tomassi Zverejnené 20. Január, 2010 Autor Zverejnené 20. Január, 2010 "Janko dnes v Malage podpísal trojročný kontrakt s novým zamestnávateľom. Na výslovné želanie klubu však nemôžeme zverejniť jeho meno,"povedal hráčov manažér Jozef Tokoš. http://futbal.sme.sk/c/5201814/mucha-podpisal-trojrocnu-zmluvu-klub-zostava-utajeny.html#ixzz0dAl0hEyl ja len dúfam, že to nebude Trabzonspor alebo niečo z Grécka neviem, čo ich tam ťahá? že si môžu chodiť po výplatu s igelitkou alebo . . . poľské médiá vraj špekulujú o UK takže asi Stoke alebo Sliepky(TTH)
Ryan Giggs Zverejnené 20. Január, 2010 Zverejnené 20. Január, 2010 Dufam, že minimalne Tottenham či Rangers. Do horšieho klubu ho je škoda.
tomassi Zverejnené 20. Január, 2010 Autor Zverejnené 20. Január, 2010 :lol: takže minimálne do soboty na čele
slimak Zverejnené 21. Január, 2010 Zverejnené 21. Január, 2010 no v zrejme bude v anglickej sutazi, ale tam brankar musi vediet chytat, ak chce byt uspesny. proste tam si zachyta do syta, hlavne ak sa upisal klubu z dolnej casti tabulky. taky reina vcera zabezpecil vitaztvo liverpoolu.
tomassi Zverejnené 21. Január, 2010 Autor Zverejnené 21. Január, 2010 ako tak čítam,tak podla The Times by mal aj Mucha chytať v Liverpoole,no na modrej strane rieky Mersey - Everton pri Howardovi to med nebude
Ryan Giggs Zverejnené 21. Január, 2010 Zverejnené 21. Január, 2010 Tak udajne to bude Everton alebo Tottenham. V Evertone si však popri Howardovi asi veľmi nezachyta.
Ryan Giggs Zverejnené 21. Január, 2010 Zverejnené 21. Január, 2010 Tak napokon sa to nepodarilo utajiť a podľa The Times je to Everton. Netrufam si odhadnuť, či vytlači Howarda i keď je to ešte ďaleko.
tomassi Zverejnené 21. Január, 2010 Autor Zverejnené 21. Január, 2010 myslím, že Howarda predajú - možnože sa vráti do Manchsterua za neho utržené peniaze, kt. by malo byť dosť použijú na nákupyresp. bude v rámci výmeny veď budú mať kvalitného Muchu za facku
tomassi Zverejnené 29. Január, 2010 Autor Zverejnené 29. Január, 2010 v nedeľu tu máme derby, ktoré na prelome tisícročí patrilo k najlepším na svete ARSENAL - MANCHESTER UTD. Gunners už v stredu nabehli na veľmi kvalitnú sériu zápasov 27.1. 20:45 (v)Aston Villa / PL 31.1. 17:00 (d)Manchester Utd. / PL 7.2. 17:00 (v) Chelsea / PL 10.2. 20:45 (d) Liverpool / PL 17.2. 20:45 (v) FC Porto / CL v Španielsku dávali El Clásico v kinách Briti sa nedajú zahanbiť a tento prenos ponúkajú v 3D Fanoušci ve třech „pubech“ v Londýně, ve dvou v Manchesteru, a po jednom v Cardiffu, Edinburghu a Dublinu budou moci při použití speciálních brýlí jako první v historii sledovat fotbalový zápas v „3D“. Sky Sports bude přenášet zápas v „3D“ a i v normálním rozlišení.gunners.cz
tomassi Zverejnené 31. Január, 2010 Autor Zverejnené 31. Január, 2010 a pokiaľ nedobije 17:00, doprajme si trošku sentimentu C L i C K
phersu Zverejnené 31. Január, 2010 Zverejnené 31. Január, 2010 aj po dnešku si môžeš v budúcnosti zaspomínať :lol:
tomassi Zverejnené 1. Február, 2010 Autor Zverejnené 1. Február, 2010 kopte, kopte ja to vydržímzvykol som si :lol: ale musíte uznať, že pozerať sa bolo na čo, po celý zápas
game Zverejnené 1. Február, 2010 Zverejnené 1. Február, 2010 ha ! a mne sa tomassi vyhrážal kdečím, keď nezmením svoj tip na zápas ! pche ! :lol:
Odporúčané príspevky