tomassi Zverejnené 11. Apríl, 2010 Zverejnené 11. Apríl, 2010 ja som sa k tej otázke iba vyjadril keď si s ňou ty spokojný a spýtal by sa ju,prečo nie ak by som chcel, vyjadril by som sa ku každej jednej otázke,pretože u mňa to ani tak nie je o otázke samotnejako o pátraní po nej
rmvn Zverejnené 11. Apríl, 2010 Zverejnené 11. Apríl, 2010 Drahý braček Tomassi. pokoj a dobro nech je medzi nami. Dakujem za tvoj posledný príspevok. Tá posledná veta je zaujímavá. Verím, že je pre mňa veľkým darom. Prajem pokojnú noc a nový deň
Tom Zverejnené 14. Apríl, 2010 Zverejnené 14. Apríl, 2010 poziadal by som ho o odpoved ano nie a opytal sa "Odpovieš nie?"nech vidime ci boh neklame :lol:Nic vazne ma nenapada
Scarlet Zverejnené 23. Júl, 2010 Zverejnené 23. Júl, 2010 Snad len prosbu..Vediet ze naozaj existuje,ziadne otazky by uz neboli nutne ..
lopata555 Zverejnené 24. Júl, 2010 Zverejnené 24. Júl, 2010 nutné by nemusel byť ale aj tak by za to stálo sa dačo spýtať
iskra Zverejnené 15. November, 2011 Zverejnené 15. November, 2011 :) Pripomenuli ste mi môj jeden živý sen. Keď mi zomrel blízky človek z rodiny, prisnilo sa mi s ním stretnutie. Komunikovali sme telepaticky a bolo to niečo veľmi príjemne, neopísateľné. Nablízku stála ešte jedna osoba a cítila som, že je mi blízka, ale nevedela som , kto to je, kam ho zaradiť, odkiaľ ho poznám... môj blízky zomrelý sa usmial a povedal:" Môj priateľ." mne také vysvetlenie v tej chvíli stačilo. Odchádzali spolu.. Keď som sa prebudila v tom okamžiku akoby sa mi odkrylo tajomstvo, ktoré doposiaľ malo byť zahalené a vyslovila som meno Ježiš..:) áno, bol to sen a niekomu sa to bude zdať neviem aké....., ale pre mňa, to bolo niečo veľmi, veľmi úžasné ...:)
Hellé Zverejnené 15. November, 2011 Zverejnené 15. November, 2011 hm..bola Hera taka zla v posteli, ze si ju furt podvadzal? :smile3:
informator Zverejnené 17. November, 2011 Zverejnené 17. November, 2011 Hera a postele?....to akosi k sebe nepasuje :)
littlewitch Zverejnené 18. November, 2011 Zverejnené 18. November, 2011 Menim svoju otazku z PRECO na DOKEDY ESTE?
sahara Zverejnené 18. November, 2011 Zverejnené 18. November, 2011 pytam sa casto, ale odpovede som sa este nedockal. :ermm:
Rayiner Zverejnené 19. November, 2011 Zverejnené 19. November, 2011 asi iba to či to nie je sen a či vážne existuje.
doll Zverejnené 19. November, 2011 Zverejnené 19. November, 2011 opytala by som sa ho, preco je taky nespravodlivy? 1
tomassi Zverejnené 19. November, 2011 Zverejnené 19. November, 2011 na to Ti zodpoviem aj ja- lebo je milosrdný a milosrdenstvo nie je o spravodlivosti(bližšie vysvetlenie podá alamo :zubiska: )
iskra Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 opytala by som sa ho, preco je taky nespravodlivy? možno by odpovedal: "Dôveruj mi".
doll Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 možno by odpovedal: "Dôveruj mi". pche, tak to je riadne alibisticke populista jeden 1
iskra Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 :) "Zmilujem sa nad tým, komu som milostivý"..dám silu, nádej, pokoj...
doll Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 :) "Zmilujem sa nad tým, komu som milostivý"..dám silu, nádej, pokoj... joj, iskra, kolko ludi sa modli, kolko ludi chce byt aspon trochu stastnych, alebo sa menej trapit a myslis ze vsetky tie prosby su vyslysane? ja som veriaca...ale odtial potial..
iskra Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 Nemyslím si, že všetky tie modlitby sú vyslyšané.Ono, tiež ani modliť sa len nestačí a tiež záleží ako sa modlíme, s akým úmyslom, či modlitba, je tou pravou modlitbou, či len diktujeme Bohu svoje priania..alebo modlíme sa s čistým srdcom, či predkladáme modlitbu tak, ako to ON od nás požaduje."Boh vidí ďalej ako človek", to som už písala aj minules takými otázkami sa radšej obráť na dobrého kňaza, alebo na človeka, ktorému budeš ešte viac dôverovať ako mne. :)
doll Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 takze on si este aj vybera, podla toho kto sa spravne modli? aky je rozdiel medzi modliacim sa leukemikom v jednej izbe, a modliacim sa v druhej?ten jeden, ktory to nerobi "spravne" si nezasluzi jeho milosrdnost? 2
tomassi Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 Exupéry (pozdravujem Hellé) má jednu báseň, v kt. hľadí na vtáčika, má pochybnosti o existencii Boha, sediaceho na vetvičke a hovorí si Bože ak existuješ, daj nech ten vták odletí vták neodletel a on si v tom povie dobre že neodletel, lebo čo by som si o takomto Všemohúcom Bohu pomyslel, keby to urobil len kvôli dôkazu svojej existencie s takými otázkami sa radšej obráť na dobrého kňaza, alebo na človeka, ktorému budeš ešte viac dôverovať ako mne. :) alebo na mňa aj keď bol môj koment opomenutý alebo na alama, no tu musíš počítať s novozaloženou témou
vlasto1 Zverejnené 22. November, 2011 Zverejnené 22. November, 2011 moja otázka by bola : bože bože cos to vyved, stálo ti to zato ?
alarm Zverejnené 22. November, 2011 Zverejnené 22. November, 2011 len jedna otázka????Prečo si väčšinou na dovolenke?
xenocide Zverejnené 22. November, 2011 Zverejnené 22. November, 2011 ten jeden, ktory to nerobi "spravne" si nezasluzi jeho milosrdnost? Ked nad tym dumam, tak v tom to asi bude. Mozno je potrebne obetovat pannu, zajatcovi vytrhnut srdce, alebo aspon obetovat jahna. Proste take nieco tradicne... Ked si to clovek vezme logicky a jeden postup nefunguje, tak by mal asi skusit iny :) A moja otazka: "Co chces?" ...dava zmysel, nie? :)
iskra Zverejnené 22. November, 2011 Zverejnené 22. November, 2011 :) modliť sa máme nábožne, s pokorou, s dôverou a odovzdane do Božej vôle. otázka: ????
xenocide Zverejnené 22. November, 2011 Zverejnené 22. November, 2011 Nie - uctievanie konkretneho bozstva zalezi na preferenciach tohoto bozstva. Keby si sa narodila na tomto mieste pred 2000 rokmi, asi by si verila tomu, ze modlenie k bohom zahrna nejake obete. Keby aj nie ludi, tak aspon zvierat a urody. Pokora ano, vzhladom na neobmedzenu moc bohov je uplne na mieste :) A otazka...ved logicky. Kym nebudeme vediet aky je naozaj ten "velky plan", ciel toho vsetkeho, umysel, - a budeme to mat len sprostredkovane cez knazov a samanov - nebudeme vediet, ci do toho nepremietli ludske chyby. A kym nebudeme vediet o co vlastne ide, tazko si mozeme najst svoje miesto. Takato otazka z pohladu dinosaura by priniesla pravdepodobne odpoved typu: "S tym sa netrap, o 20 milionov rokov po tebe nezostane nic a sluzis len ako evolucny predchodca sliepky." 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz