Skočiť na obsah

Čo by ste sa spýtali Boha, keby ste mali len jednu otázku?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Toto je konkretna otazka a Boh by vedel, k comu presne sa 'preco' vztahuje.

To som nemal odkiaľ vedieť. Potom beriem. :lol:
Zverejnené

nie.

"prečo", akékoľvek všeobecné, je sama o sebe konkrétna otázka ...

boh ako vševedúci a vševidiaci bude vedieť, na čo sa ho pýtajú ... on to dokonca bude vedieť pred položením otázky

Zverejnené

A ty by si sa co spytal? :lol:

Ja by som sa nepýtal nič. Načo? :)

Boh s tym nema nic spolocne. Je to cisto o viere, ktora je pevne spojena s ludskou myslou... Prameni odtial. Ked clovek uveri, ze sa vylieci, sam ovplyvni danu chorobu a stav sa mu moze zlepsit. Ak ty veris, ze "s bohom vela dokazes", tak dokazes. Ale je to len vecou psychiky :)

Keby som tie veci dokázal len vďaka svojej psychike, bol by som šťastný. ;)
Zverejnené

Ja by som sa nepýtal nič. Načo? :lol:

Mal by si tu jedinecnu moznost sa ho spytat cokolvek na tomto svete a ty by si tam len stal a usmieval sa? :) Ani na kafe by si ho nepozval?

Keby som tie veci dokázal len vďaka svojej psychike, bol by som šťastný. :)

No ak nemas dostatocne silnu psychiku na to, smola ;)

Zverejnené

Mal by si tu jedinecnu moznost sa ho spytat cokolvek na tomto svete a ty by si tam len stal a usmieval sa? :lol: Ani na kafe by si ho nepozval?

Ja sa ho môžem spýtať aj teraz. Počula si už o modlitbe?
Zverejnené

Ja sa ho môžem spýtať aj teraz. Počula si už o modlitbe?

Aj odpovie ? Alebo nie ?

Zverejnené

Modlitba je ako telefon. Je to ine ako osobny kontakt zoci-voci s danym clovekom :lol:

Zverejnené

Aj odpovie ? Alebo nie ?

Nechcem dať niekomu zámienku, aby ma mohol vysmiať, alebo niečo podobné.

Keby ti na tom záležalo, modlil by si sa. A keď ti nezáleží, ani ja ti neodpoviem. :lol:

Zverejnené

Nechcem dať niekomu zámienku, aby ma mohol vysmiať, alebo niečo podobné.

A teraz k téme ja sa nechcem nikomu vysmievať ale tá otázka na začiatku témy zanmenala tak / aspoň ja som jej tak pochopil / že sa opýtam jednu otázku a dostanem aj hneď odpoveď. Inak ja sa tiež modlím i keď len dakedy ale snažím sa :lol:

edit ... malá úprava :)

Zverejnené

A teraz k téme ja sa nechcem nikomu vysmievať ale tá otázka na začiatku témy zanmenala tak / aspoň ja som jej tak pochopil / že sa opýtam jednu otázku a dostanem aj hneď odpoveď. Inak ja sa tiež modlím i keď len dakedy ale snažím sa :lol:

To je super, že sa snažíš, tak potom odpoveď poznáš a nemusí ju nikto písať.

A k téme som sa vyjadril, že ja by som otázku nepoložil. Jednoducho nemal by som akú. Všetky moje otázky by boli v tej chvíli také malicherné a zbytočné, že by nemalo význam pýtať sa ich. A navyše by za mňa nehovoril môj um, ale moja duša. :)

Zverejnené

ja by som otázku nepoložil. Jednoducho nemal by som akú. Všetky moje otázky by boli v tej chvíli také malicherné a zbytočné, že by nemalo význam pýtať sa ich. A navyše by za mňa nehovoril môj um, ale moja duša. :lol:

Keby ze toto presne povies hned na zaciatku, tak nie je ziaden problem a nemusim sa ta pytat :)

Zverejnené

Veď som to tam vyššie aj napísal, že ja by som sa nespýtal nič. :lol: Si asi preskočila, alebo si si nevšimla.

Zverejnené

Ja som to videla, len ty si musel byt extra mysteriozny a dalej to nevysvetlit :lol: Stacilo normalne napisat ze co a ako a nie tu robit okolky :)

Zverejnené

Pozdravil by som a spýtal sa, či mu nebude vadiť, keď pôjdem po svojom... :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

ako to teda cele je... to by som sa ho opytala.. a kdeze boh neklame, tak by mi povedal celu pravdu... mozno.. :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

možnože problém je práve tu

teda v našej netrpezlivosti, resp. nechceniu čakať na odpoveď

Zverejnené

Nebeskúúúú

linku mááám

Zčasu na čáááás

Tam zavoláááám

Dnes však pomóóóc

nehľadáááám

Chcem im popriať

VŠETKO NÁÁÁÁJ.... !!!

:lol:

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

rmvn..tak toto je podla mna celkom zbytocna otazka. Pretoze sa vsade pise,ze Boh vsetkych nekonecne miluje,ci sme uz dobri,alebo zli...ak by si mu toto polozil ako otazku,bude mu hned jasne,ze v neho neveris.

Zverejnené

rmvn..tak toto je podla mna celkom zbytocna otazka. Pretoze sa vsade pise,ze Boh vsetkych nekonecne miluje,ci sme uz dobri,alebo zli...ak by si mu toto polozil ako otazku,bude mu hned jasne,ze v neho neveris.

... máš pravdu. Ked som sa nad tým tak zamyslel a spýtal sa Boha, tak mi prišlo na rozum, že lepšie by bolo sa opýtať : AKO MÁM MILOVAŤ ?

Zverejnené

ďalšia zbytočná otázka

Nový Zákon a Pavlove Listy sú plné návodov ako milovať

• Pridať bod 2
Zverejnené

ďalšia zbytočná otázka

Nový Zákon a Pavlove Listy sú plné návodov ako milovať

... a čo tak : "čo mám robiť, aby bol "Tomasii" šťastný stále a spokojný s mojou otázkou ?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov