Skočiť na obsah

Futbal na Slovensku - sezóna 2009/2010

Odporúčané príspevky

Zverejnené

som si zle prečítal článok

videl som tam spojenie Michalík - Čadca, tak mi hneď napadol Ľubomír

ono sa však jednalo o Rastislava

ospravedlňujem sa

Zverejnené

Lučenec dostal 5ku... Videl som asi 15min, ludia sa bavili.

Zverejnené

Navštivil som šlager 2. ligy Moldava - Vranov (3:0). Vyborny zapas, vyborna atmosfera (3500 divakov). Ani v CL sa niečo take nevidi. :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dubnica - Košice 1:0

Košičania sa čím dalej tým viac potápajú. Keď nezačnú zbierať body, tak... :lol:

Nepríjemné prekvapenie v Prešove. V 70.minúte zavreli brány štadióna a nedalo sa už dostať do vnútra. Tak ak niekto sa chcel ešte zastaviť na futbale, mal smolu. No hlavne, že sa futbal hrá pre divákov.

Zase nejaký horlivec úradoval.

• Pridať bod 2
Zverejnené

Práve sa okolo mňa túsia z obeda von hráči FK Bodva Moldava, ktorí dnes po dosť nevýraznom výkone prehrali v prešovským Béčkom 0:1.

A mohli dostať viac...

• Pridať bod 2
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Tak, Košice včera schytali doma výprask. 0:5 od Banskej Bystrice je veľavravných. Pomaly sa vykryštalizuje dvojica, ktorá bude hrať o záchranu.

Zverejnené

Včera hralo iba jedno mužstvo. Košičania akoby ani nenastupili na zapas. Dokonca, keby na zapas nenastupili, bolo by to lepšie, prehrali by len kontumačne. :lol: Kozakove dni su asi zratane.

Zverejnené

Som sa dnes zastavil na zápase 1FC Tatran Prešov B - MFK Banská Bystrica. Nejakí odborníci na tribúnke to zhodnotili len, že "Niečo tam (rozumej v Košiciach) musí byť prehnité".

Zverejnené

Myjava v pohári opäť ďalej

možnože to aj vyhrajú :lol:

Zverejnené

A Prešov podľa očakávania vypadol... Mal som radšej dať tento zápas ako niektoré z LM. :lol:

Zverejnené

Ehm, Žilina - Košice 1:2. WTF? :lol: Už vyhrať len v lige nejaky zapas.

Zverejnené

preto tam je ten smajlo

takže to upravím na

Košice sú pohárové(rozumej slovenský pohár)mužstvo.

Zverejnené

Ja som to pochopil, iba si mi nahral, tak som musel. :lol:

Zverejnené

Tak Košice včera schytali ďalší výprask a keďže Prešov včera v Dubnici nedokázal dať z niekoľkých dobrých možností gól a naopak jeden inkasoval, košická prvoligová loď sa ďalej potápa.

Zverejnené

Košičanom navyše mesto priškrtilo rozpočet, tak som zvedavy ako to s nimi dopadne.

Zverejnené

Áno, som čítal... Budú musieť nájsť investora. Mesto každopádne môže podiely v MFK predať, keď už tak chce šetriť.

Neodpustím si poznámku. Keď vznikal MFK, tak som kdesi písal, že ak to Košičania dodrbú aj s týmto mužstvom, tak si jednoducho futbal nezaslúžia. Zdá sa, že čierny scénár sa začína napĺňať.

A tradičný košický klub Lokomotíva Košice, ktorá bola vypudená z vlastného štadióna, hrá nejakú II.ligu.

Stačí nazrieť do knihy 100 rokov košického futbalu a človek hneď bude vedieť, akú históriu má futbal v Košiciach.

Zverejnené

Suhlasim, Lokomotiva chyba, najmä derby s VSS či neskôr 1. FC boli vždy vyborne. No potom prišiel Rezeš a Lokomotivu doj****.

Zverejnené

Dnes som si pozrel trochu futbal, nic moc, DAC ma sklamal, mal som vacsie ocakavania. Ale fanusikom DAC som rozumel dve skandovania, rozhodca je buzerant a sk Slovan sialena bratislava. Slovensky vedia co stale do nich rypu.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

v nedeľu máme derby

Petržalka - Slovan

viac ako na zápas som zvedavý na zrekonštruované Pasienky

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov