Skočiť na obsah

Koniec Špeciálneho súdu

Odporúčané príspevky

Zverejnené

To o čo sa usilovali pán Hrabín, Mečiar, Slota

sa stalo skutočnosťou

bola táto inštitúcia skutočne potrebná alebo išlo o ďaľšiu zbytočnosť, kde odtekali peniaze?

je to

koniec zbytočnej inštitúcie, či jednej z posledných bášt spravodlivosti v tomto štáte?

• Odpovedí 13
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

4

• wysky

4

• panslavista

2

• redkomu

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Začínam mať obavy o demokraciu na Slovensku. Takí ľudia ako Harabín, Mečiar a Slota by mali visieť. O rok máme nové parlamentné voľby tak dúfam, že dovtedy to ako-tak vydržíme, ale nemám veľké oči. Opozícia neznamená skoro nič.

Nesledoval som všetky okolnosti okolo tejto "kauzy" Špeciálneho súdu, ale podľa toho čo som zachytil nemám z toho dobrý pocit. Najmä keď Harabín (po voľbách jeho vymenovanie za ministra spravodlivosti som považoval za nechutný a príliš morbídny žart) má z toho radosť.

Zverejnené

no opozícia aj pán premiér

idú bojovať o znovuobnovenie špeciálneho súdu

uvidíme, čo z toho bude

Zverejnené

Je to veľmi zlé.... Už teraz špekulujú obhajcovia Fruniho, Majského a postavičiek z káuz nad rôznymi obštrukciami.

Podľa mňa je to rozhodnutie ÚS veľmi zlé. Je také suché, akési byrokratické.... Chýba tu akýsi nadhľad, uvedomenie si situácie. Oveľa lepšie by bolo, keby US zaviazal parlament dať existenciu Špeciálneho súdu do súladu s ústavou.

Zverejnené

pán premiér síce aj v tejto otázke robí ramená

ale sám si je vedomý, čo to môže neskôr pre neho znamenať

Zverejnené

a nie je náhodu špeciálny súd protiústavný? Je! Nie je o čom.

Zverejnené

Už teraz špekulujú obhajcovia Fruniho, Majského a postavičiek z káuz nad rôznymi obštrukciami.

moji zlaty a vy si myslite,ze taky vrach jak Majsky a spol,a ako citujem takeho pana s fora,wysky,uz len ja rozmyslam ako sa mi dakedy nechce ist do roboty a ako to ukecam,ale urcite ti zlocinci na specialnom sude o ziadnych obstrukciach nerozmyslaju a ich pravnici uz vobec nie

Zverejnené

Ja by som ta poprosil, aby si skusil popracovat trochu na slovoslede a ujasneniu, o ktoru osobu jednotneho, ci mnozneho cisla ide. Obcas sa nejaky preklep pritrafi kazdemu, ale tvoja vetna stavba je, mierne povedane, kostrbata.

A teraz ku tomu hlavnemu. Neviem, ci namietky typu "odsudil nas sud, ktory bol protiustavny" sa daju oznacit za obstrukcie, ale budu s najvacsou pravdepodobnostou padat. A muzno z toho vzniknu aj nove sudne procesy, takze pravoplatne odsudenie a vykon trestu sa mozno u niektorych tych "vrahov" da cakat az neskor.

Zverejnené

Neviem, ci namietky typu "odsudil nas sud, ktory bol protiustavny" sa daju oznacit za obstrukcie, ale budu s najvacsou pravdepodobnostou padat

Ja som to myslel tak, že mali by dačo spraviť v zákone aby to len protiústávne nebolo. Inak som za zachovnanie špeciálneho súdu.

Zverejnené

wysky

no a teraz k tomu hlavnemu ako hovoris,na sudoch bola vzdy obstrukcia,a hlavne u ludi typu Majsky, preto to boli zbytocne vyhodene peniaze

Zverejnené

Dnes bol "protestestne zhromazdenie" za zachovanie specialneho sudu. Neviem kolko ludi bolo v Kosiciach ale vraj Bratislave boli 3stovky. Povodne som chcel ist do Kosic, len 100 km. Ale minuly piatok som presiel vsetky stranky opozicnych stran a nic.

keby som o tom nevedel z priameho prenosu Ta3 ani by som nevedel ze sa nieco deje.

V pondelok som pocul Lipsica ze to nieje protest proti vlade, ale za zachovanie SS - uzma to prestalo bavit a zena mohla byt kludna ze nemusi nikam cestovat.

Je to zufale.

• Pred 4 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov