tomassi Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 To o čo sa usilovali pán Hrabín, Mečiar, Slotasa stalo skutočnosťoubola táto inštitúcia skutočne potrebná alebo išlo o ďaľšiu zbytočnosť, kde odtekali peniaze?je tokoniec zbytočnej inštitúcie, či jednej z posledných bášt spravodlivosti v tomto štáte?
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 Začínam mať obavy o demokraciu na Slovensku. Takí ľudia ako Harabín, Mečiar a Slota by mali visieť. O rok máme nové parlamentné voľby tak dúfam, že dovtedy to ako-tak vydržíme, ale nemám veľké oči. Opozícia neznamená skoro nič.Nesledoval som všetky okolnosti okolo tejto "kauzy" Špeciálneho súdu, ale podľa toho čo som zachytil nemám z toho dobrý pocit. Najmä keď Harabín (po voľbách jeho vymenovanie za ministra spravodlivosti som považoval za nechutný a príliš morbídny žart) má z toho radosť.
tomassi Zverejnené 21. Máj, 2009 Autor Zverejnené 21. Máj, 2009 no opozícia aj pán premiér idú bojovať o znovuobnovenie špeciálneho súduuvidíme, čo z toho bude
wysky Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 Je to veľmi zlé.... Už teraz špekulujú obhajcovia Fruniho, Majského a postavičiek z káuz nad rôznymi obštrukciami. Podľa mňa je to rozhodnutie ÚS veľmi zlé. Je také suché, akési byrokratické.... Chýba tu akýsi nadhľad, uvedomenie si situácie. Oveľa lepšie by bolo, keby US zaviazal parlament dať existenciu Špeciálneho súdu do súladu s ústavou.
wysky Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Tak žeby otázka postavenia Špeciálneho súdu bola prvou, na ktorej sa zhodne SMER a celá opozícia? http://www.sme.sk/c/4853060/specialny-sud-...ri-dohodnu.html
tomassi Zverejnené 22. Máj, 2009 Autor Zverejnené 22. Máj, 2009 pán premiér síce aj v tejto otázke robí ramenáale sám si je vedomý, čo to môže neskôr pre neho znamenať
panslavista Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 a nie je náhodu špeciálny súd protiústavný? Je! Nie je o čom.
redkomu Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Už teraz špekulujú obhajcovia Fruniho, Majského a postavičiek z káuz nad rôznymi obštrukciami. moji zlaty a vy si myslite,ze taky vrach jak Majsky a spol,a ako citujem takeho pana s fora,wysky,uz len ja rozmyslam ako sa mi dakedy nechce ist do roboty a ako to ukecam,ale urcite ti zlocinci na specialnom sude o ziadnych obstrukciach nerozmyslaju a ich pravnici uz vobec nie
wysky Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Ja by som ta poprosil, aby si skusil popracovat trochu na slovoslede a ujasneniu, o ktoru osobu jednotneho, ci mnozneho cisla ide. Obcas sa nejaky preklep pritrafi kazdemu, ale tvoja vetna stavba je, mierne povedane, kostrbata. A teraz ku tomu hlavnemu. Neviem, ci namietky typu "odsudil nas sud, ktory bol protiustavny" sa daju oznacit za obstrukcie, ale budu s najvacsou pravdepodobnostou padat. A muzno z toho vzniknu aj nove sudne procesy, takze pravoplatne odsudenie a vykon trestu sa mozno u niektorych tych "vrahov" da cakat az neskor.
panslavista Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Neviem, ci namietky typu "odsudil nas sud, ktory bol protiustavny" sa daju oznacit za obstrukcie, ale budu s najvacsou pravdepodobnostou padat Ja som to myslel tak, že mali by dačo spraviť v zákone aby to len protiústávne nebolo. Inak som za zachovnanie špeciálneho súdu.
redkomu Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 wysky no a teraz k tomu hlavnemu ako hovoris,na sudoch bola vzdy obstrukcia,a hlavne u ludi typu Majsky, preto to boli zbytocne vyhodene peniaze
slimak Zverejnené 27. Máj, 2009 Zverejnené 27. Máj, 2009 Dnes bol "protestestne zhromazdenie" za zachovanie specialneho sudu. Neviem kolko ludi bolo v Kosiciach ale vraj Bratislave boli 3stovky. Povodne som chcel ist do Kosic, len 100 km. Ale minuly piatok som presiel vsetky stranky opozicnych stran a nic.keby som o tom nevedel z priameho prenosu Ta3 ani by som nevedel ze sa nieco deje.V pondelok som pocul Lipsica ze to nieje protest proti vlade, ale za zachovanie SS - uzma to prestalo bavit a zena mohla byt kludna ze nemusi nikam cestovat. Je to zufale.
tomassi Zverejnené 6. Október, 2009 Autor Zverejnené 6. Október, 2009 Možno trochu offtopic, ale týka sa to hlavného predstaviteľa tejto témy takže neviete niekto o audio lebo video zázname Pašiách Štefana H.?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz