Skočiť na obsah

História závodov F1

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nechcem to dávať do žiadnej témy o F1, táto téma by mohla byť zameraná na históriu závodov formúl a všetkého čo sa toho týka. Dnešnú F1 sledujem už len veľmi minimálne, pre mňa bolo zlatým obdobím 90-te roky, keď sa po okruhoch premávali také mená ako Damon Hill, Gerhard Berger, Jean Alesi, Ayrton Senna, David Coulthard, Nigel Mansell, Mika Häkkinen, Eddie Irvine, Alain Prost, ale aj Michael Schumacher a ďalší.

Pred chvíľou som si pozrel jedno video z r. 1979: Gilles Villeneuve vs. Renè Arnoux. To je to, čo dnešnej F1 dosť chýba.

• Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

3

• moltom

2

• tomassi

1

• tiborco

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Axel, vela sa hovori o sterilite a nemoznosti predbiehania v dnesnej F1. Je to horsie ako v minulosti, ale zas taky rozdiel to nie je. Na justin.tv chodia niekedy cele preteky z 80 tych rokov, kusok som z toho pozeral a tiez sa toho na trati moc nedialo. Navyse sa mi tie monoposty zdali hrozne pomale...

A k tomu suboju - je urcite uzasny, ale suboj Kubica vs Massa v dazdom zaliatej Fuji 07 je rovnako stavnaty:

Stare casy sa uz nikdy nevratia, ale dufam ze este budu nejake "nove casy". Ak prejde ten 40 mil strop a velke tymi skoncia, koncim s F1 aj ja a budem kukat uz len moto GP.

Zverejnené

jj

F1 bez Ferrari, to je jak Calcio bez AC-čka

Zverejnené

suboj Kubica vs Massa v dazdom zaliatej Fuji 07 je rovnako stavnaty:

jj, celkom zaujímavé, čakal som kedy sa navzájom vysypú :lol: Nespomalil Massa na konci videa akosi príliš moc?
Zverejnené

axel

Bolo to posledné kolo, čiže práve prešiel cieľom...

• Pred 3 rokmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov