Sniper Zverejnené 17. Máj, 2009 Zverejnené 17. Máj, 2009 Nechcem to dávať do žiadnej témy o F1, táto téma by mohla byť zameraná na históriu závodov formúl a všetkého čo sa toho týka. Dnešnú F1 sledujem už len veľmi minimálne, pre mňa bolo zlatým obdobím 90-te roky, keď sa po okruhoch premávali také mená ako Damon Hill, Gerhard Berger, Jean Alesi, Ayrton Senna, David Coulthard, Nigel Mansell, Mika Häkkinen, Eddie Irvine, Alain Prost, ale aj Michael Schumacher a ďalší. Pred chvíľou som si pozrel jedno video z r. 1979: Gilles Villeneuve vs. Renè Arnoux. To je to, čo dnešnej F1 dosť chýba.
moltom Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Axel, vela sa hovori o sterilite a nemoznosti predbiehania v dnesnej F1. Je to horsie ako v minulosti, ale zas taky rozdiel to nie je. Na justin.tv chodia niekedy cele preteky z 80 tych rokov, kusok som z toho pozeral a tiez sa toho na trati moc nedialo. Navyse sa mi tie monoposty zdali hrozne pomale... A k tomu suboju - je urcite uzasny, ale suboj Kubica vs Massa v dazdom zaliatej Fuji 07 je rovnako stavnaty: Stare casy sa uz nikdy nevratia, ale dufam ze este budu nejake "nove casy". Ak prejde ten 40 mil strop a velke tymi skoncia, koncim s F1 aj ja a budem kukat uz len moto GP.
tomassi Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 jjF1 bez Ferrari, to je jak Calcio bez AC-čka
moltom Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 Dalsie zname videjko je sam velky Ayrton v Donnington Parku 1993 ako inac v dazdi: http://www.youtube.com/watch?v=Rkb51nahylQ
Sniper Zverejnené 22. Máj, 2009 Autor Zverejnené 22. Máj, 2009 suboj Kubica vs Massa v dazdom zaliatej Fuji 07 je rovnako stavnaty: jj, celkom zaujímavé, čakal som kedy sa navzájom vysypú :lol: Nespomalil Massa na konci videa akosi príliš moc?
tiborco Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 axel Bolo to posledné kolo, čiže práve prešiel cieľom...
Sniper Zverejnené 25. Jún, 2012 Autor Zverejnené 25. Jún, 2012 K histórii závodov F1 neodmysliteľne patria aj rôzne incidenty v pit stopoch. Síce toto video zahŕňa incidenty aj z iných pretekov ako z F1, dosť z nich si práve z F1 pamätám http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3d43403d41413b4338
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz