Skočiť na obsah
  • 0

Kontrola systému súborov?

Otázka

Zverejnené

stale ked zapnem notebook tak naskoci "KONTROLA SYSTEMU SUBORY NA D SYSTEM SUBORU JE TYPU NTFS. ..." (toto tam pise)

a stale musim cakat kym to dojde do konca :lol:

neviete co sa da robit?

a este som zabudol ze ked chcem defragmentovat disk D tak napise "program defragmentacia disku zistil, ze podla planu ma se zvezkom (D:) pracovat program CHKDSK "

• Odpovede 17
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

• jastrab1

10

• Cactales

5

• Darkman

2

• Nokia

1

Top Posters For This Question

17 odpovedí na túto otázku

Odporúčané príspevky

• 0
Zverejnené

Skús sa pozrieť, či to nemáš nastavené v plánovači úloh, prípadne si nájdi nejakú aplikáciu, ktorá ti zobrazí a umožní vypnúť programy spúšťané pri štarte.

• 0
Zverejnené

podla mna sa mu zle vypina a preto vzdy system zdetekuje nespravne vypnutie a pusti automaticky chkdsk...

• 0
Zverejnené

nasiel som takyto program: Uniblue SpeedUpMyPC 2009 4.0.0.1

(Chcete urychlit práci Vašeho počítače? SpeedUpMyPC Vám pomůže! Tento prográmek je rezidentní, je tedy kdykoliv dostupný z panelu nástrojů. S jeho pomocí můžete optimalizovat:

fyzickou a virtuální paměť

činnost CPU

internetové připojení

síťová připojení

programy spouštěné při startu počítače

Dále je součástí programu utilitka, která usnadní vypnutí problémových aplikací a slouží i jako prevence před pády systému. )

moze byt?
  • 0
Zverejnené

skús to radšej napríkad s programom Autoruns. Po jeho spustení na karte Boot execute budeš mať zrejme dvakrát označený program autochk. Zrušíš označenie spúšťania iba v riadku, v ktorom je za názvom programu uvedený aj názov jednotk.y (malo by to byť čosi ako

autocheck autochk /r \??\D:
)

podla mna sa mu zle vypina a preto vzdy system zdetekuje nespravne vypnutie a pusti automaticky chkdsk...

To najskôr napadlo aj mňa, ale potom nemám vysvetlenie, prečo má naplánovanú kontrolu už keď chce defragmentovať jednotku.
  • 0
Zverejnené

no takze stiahol som si ten program co mi poradil Cactales a vyzerat to takto Obrázok

a ked som to od "fajkol" a restartoval notebook tak mi naskocila modra obrazovka a pisalo tam daco ale potom sa bez problemov zapne :)

dakujem vam za POMOC a hlavne Cactales-ovi :lol:

• 0
Zverejnené

Pani pani : "KONTROLA SYSTEMU SUBORY NA D SYSTEM SUBORU JE TYPU NTFS. ..."

Odkedy sa NTFS particie kontroluju pri zlom vypinani?

• 0
Zverejnené

No, odnikedy :lol: NTFS uz nie je potrebne kvoli takym veciam kontrolovat.

• 0
Zverejnené
Obrázokpriseiel uz niekto na nieco? ak ano tak poradte prosim Obrázoklebo ten notebook Obrázok rozbijem :) :lol:
  • 0
Zverejnené

Pomôžte PROSIM !!!!

Obrázok

:lol:

Windows(WP sp2) bol nainštalovaní asi pred 2 mesiacmi

• 0
Zverejnené

Možno bude problém na jednotke D. Inak na správne vykonanie defragmentácie sa vyžaduje mať na disku aspoň 15 % voľného miesta, ty máš iba osem, to by však nemalo byť dôvodom opakovanej kontroly.

Skúsil si cez príkazový riadok spustiť:

chkdsk D: /f
a až potom defragmentovať jednotku D? (ak ti chkdsk vypíše nejakú chybu, môžeš to sem prípadne skopírovať)
  • 0
Zverejnené

Ak máš prípadne spustené v okne nejaké programy, môžeš ich najskôr ukončiť a keď ti ukáže rovnakú hlášku aj potom, tak to odpojenie zväzku D môžeš povoliť

• 0
Zverejnené

Obrázok

tri krat hura :lol:

uz to ide bez problemov aj defragmentaci (ci ako sa to pise :))

DAKUJEM Cactales

mas u mna pivo :) ;) ;)

• 0
Zverejnené

uz to ide bez problemov aj defragmentaci (ci ako sa to pise biggrin.gif)

dúfam, že si to skúšal aj po opätovnom spustení (reštarte) windowsu :lol:

mas u mna pivo pivo.gif biggrin.gif biggrin.gif

Možno ťa ešte zoberiem za slovo :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov