tomassi Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 Nedávno som počul, že do zubných pást sa pridáva fluór,pretože práve táto látka stimuluje mozgové centrum,kt. podporuje poslušnosť a lojalitu voči autoritám nevie niekto o tom čosi viacflash a spol.? s chalanmi sme rozmýšlali,že na tom bude aj čosi pravdy, keďže hipíci, bezďáci a spol.teda ľudia, kt. zubnú pastu nepoužívajú,autority viacmenej neakceptujú :lol: možnože aj preto nám rodičia pripomínajú a nútia nás ránopred odchodom do školy, kostola, . . . umývať si zuby
game Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 no krása ... doteraz som tak vedela, že fluór treba k stavbe zubov a kostí, a kedysi v školách prebiehala viacmenej pravidelne fluorizácia, čo tak nejako sa to volalo ... prišli do školy sestričky a nejaký zubár, mali veľké fľaše a čosi v nich namiešali, na škatuľkách a fľašiach bolo napísané čosi s fluórom ... nepamätám presnejšie, bolo to sakra dávno ... elfant bude vedieť :lol: museli sme si v ten deň priniesť do školy kefku na zuby a pohár, každý dostal z toho roztoku a tuším sme si s tým vyplachovali ústa ináč zadať do uja google slová "fluór poslušnost" - človek sa nestačí diviť napríklad tu ... akoby všetci opisovali jeden od druhého, čudné, poslušnosťou sa to len hemží ... otravy fluórom a poslušnosť ... ale možno je to nakoniec tak ako s brómom :)
Darkman Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 Nedotiahnute... mali to radsej vymysliet pre chlor... Na umyvanie zubov dost ludi z vysoka dlabe...ale chlorovanu vodu piju cele narody...tomu sa clovek len-tak nevyhne. 1
Sniper Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 kedysi v školách prebiehala viacmenej pravidelne fluorizácia, čo tak nejako sa to volalo ... prišli do školy sestričky a nejaký zubár, mali veľké fľaše a čosi v nich namiešali, na škatuľkách a fľašiach bolo napísané čosi s fluórom ... nepamätám presnejšie, bolo to sakra dávno ... elfant bude vedieť :lol: museli sme si v ten deň priniesť do školy kefku na zuby a pohár, každý dostal z toho roztoku a tuším sme si s tým vyplachovali ústaTo bolo bežné ešte aj vtedy, keď som ja chodil na ZŠ, niekde v 3-4 triede. Neskôr sa vraj zistilo, že ten fluór nepomáhal tak ako by mal a dokonca mal aj niečomu škodiť. Tak asi preto sa s tým prestalo. Zaujímavé je, že všetky zuby, ktoré som si "fluorizoval" mám zdravé. Tie čo narástli neskôr (osmičky) sú už na tom horšie.
vred Zverejnené 16. Máj, 2009 Zverejnené 16. Máj, 2009 Ano tiez som o tom cital. Vraj sa fluor pouzival kedysi aj ako jed proti potkanom. Inak fluor sa pridava aj do pitnej vody, ci nie?
tomassi Zverejnené 16. Máj, 2009 Autor Zverejnené 16. Máj, 2009 ja si myslím, že do pitnej vody sa pridáva aj fluór,no ešte o tom nevieme - americkej vláde sa to darí dobre tajiť
vred Zverejnené 16. Máj, 2009 Zverejnené 16. Máj, 2009 Do pitnej vody sa pridava chlorMyslim ze na dolezite.sk som cital ze fluor sa pridava aj do pitnej vody
valcik Zverejnené 20. Júl, 2011 Zverejnené 20. Júl, 2011 Mass fluoridation project sa spomínal vo Falloute. Zubnej pasty sa teda báť netreba, konšpirácia vznikla iba v predstavivosti autorov digitálnej hry. :dalbysomsi:
Tom Zverejnené 21. Júl, 2011 Zverejnené 21. Júl, 2011 To bolo bežné ešte aj vtedy, keď som ja chodil na ZŠ, niekde v 3-4 triede. Neskôr sa vraj zistilo, že ten fluór nepomáhal tak ako by mal a dokonca mal aj niečomu škodiť. Tak asi preto sa s tým prestalo. Zaujímavé je, že všetky zuby, ktoré som si "fluorizoval" mám zdravé. Tie čo narástli neskôr (osmičky) sú už na tom horšie. neviem comu skodil ale florizaciu prevadzkuju doteraz aj ked nie v skolach.
xenocide Zverejnené 22. Júl, 2011 Zverejnené 22. Júl, 2011 Okrem ineho, fluorizacia bola pekne draha - co bol jeden z dovodov, preco sa s tym seklo.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz