Skočiť na obsah

Fluór zabezpečuje poslušnosť a lojalitu voči autoritám

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nedávno som počul,

že do zubných pást sa pridáva fluór,

pretože práve táto látka stimuluje mozgové centrum,

kt. podporuje poslušnosť a lojalitu voči autoritám

nevie niekto o tom čosi viac

flash a spol.?

s chalanmi sme rozmýšlali,

že na tom bude aj čosi pravdy, keďže hipíci, bezďáci a spol.

teda ľudia, kt. zubnú pastu nepoužívajú,

autority viacmenej neakceptujú :lol:

možnože aj preto nám rodičia pripomínajú a nútia nás ráno

pred odchodom do školy, kostola, . . . umývať si zuby

Zverejnené

no krása ...

doteraz som tak vedela, že fluór treba k stavbe zubov a kostí, a kedysi v školách prebiehala viacmenej pravidelne fluorizácia, čo tak nejako sa to volalo ... prišli do školy sestričky a nejaký zubár, mali veľké fľaše a čosi v nich namiešali, na škatuľkách a fľašiach bolo napísané čosi s fluórom ... nepamätám presnejšie, bolo to sakra dávno ... elfant bude vedieť :lol:

museli sme si v ten deň priniesť do školy kefku na zuby a pohár, každý dostal z toho roztoku a tuším sme si s tým vyplachovali ústa

ináč zadať do uja google slová "fluór poslušnost" - človek sa nestačí diviť napríklad tu ... akoby všetci opisovali jeden od druhého, čudné, poslušnosťou sa to len hemží ... otravy fluórom a poslušnosť ...

ale možno je to nakoniec tak ako s brómom :)

Zverejnené

Nedotiahnute... mali to radsej vymysliet pre chlor... Na umyvanie zubov dost ludi z vysoka dlabe...ale chlorovanu vodu piju cele narody...tomu sa clovek len-tak nevyhne.

• Pridať bod 1
Zverejnené

kedysi v školách prebiehala viacmenej pravidelne fluorizácia, čo tak nejako sa to volalo ... prišli do školy sestričky a nejaký zubár, mali veľké fľaše a čosi v nich namiešali, na škatuľkách a fľašiach bolo napísané čosi s fluórom ... nepamätám presnejšie, bolo to sakra dávno ... elfant bude vedieť :lol:

museli sme si v ten deň priniesť do školy kefku na zuby a pohár, každý dostal z toho roztoku a tuším sme si s tým vyplachovali ústa

To bolo bežné ešte aj vtedy, keď som ja chodil na ZŠ, niekde v 3-4 triede. Neskôr sa vraj zistilo, že ten fluór nepomáhal tak ako by mal a dokonca mal aj niečomu škodiť. Tak asi preto sa s tým prestalo. Zaujímavé je, že všetky zuby, ktoré som si "fluorizoval" mám zdravé. Tie čo narástli neskôr (osmičky) sú už na tom horšie.
Zverejnené

Ano tiez som o tom cital. Vraj sa fluor pouzival kedysi aj ako jed proti potkanom.

Inak fluor sa pridava aj do pitnej vody, ci nie?

Zverejnené

ja si myslím, že do pitnej vody sa pridáva aj fluór,

no ešte o tom nevieme - americkej vláde sa to darí dobre tajiť

Zverejnené

Do pitnej vody sa pridava chlor

Myslim ze na dolezite.sk som cital ze fluor sa pridava aj do pitnej vody
  • Pred 2 rokmi...
Zverejnené
Mass fluoridation project sa spomínal vo Falloute. Zubnej pasty sa teda báť netreba, konšpirácia vznikla iba v predstavivosti autorov digitálnej hry. :dalbysomsi:
Zverejnené

To bolo bežné ešte aj vtedy, keď som ja chodil na ZŠ, niekde v 3-4 triede. Neskôr sa vraj zistilo, že ten fluór nepomáhal tak ako by mal a dokonca mal aj niečomu škodiť. Tak asi preto sa s tým prestalo. Zaujímavé je, že všetky zuby, ktoré som si "fluorizoval" mám zdravé. Tie čo narástli neskôr (osmičky) sú už na tom horšie.

neviem comu skodil ale florizaciu prevadzkuju doteraz aj ked nie v skolach.
Zverejnené

Okrem ineho, fluorizacia bola pekne draha - co bol jeden z dovodov, preco sa s tym seklo.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov