lopata555 Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 to určite nie ale mna tá reklame keď ešte ani nikto nespieval poriadne nasrala :lol:
weirdo Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 to aj mna ale ide o komercny nakladny projekt, takze bud sa s tym zmierime, alebo to nebudeme pozerat
lopata555 Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 tak to máš pravdu a preto som povedal našim nech ma zavolajú až tesne predtým keď dakto pojde spievať :lol:
game Zverejnené 16. November, 2009 Autor Zverejnené 16. November, 2009 to aj mna ale ide o komercny nakladny projekt, takze bud sa s tym zmierime, alebo to nebudeme pozerat vyberám si "nebudeme pozerať" :lol: ale vždy si tu prečítam, čo o tom píšu tí, čo to pozerajú, dokonale mi to stačí a je to bez reklám :) ... ináč dnes som hľadala jednu správičku aj na cas.sk a náhodou som sa začítala do toho, ako niekto z účinkujúcich v superstar dlabe na to, čo hovorí porota a že hejma zrejme pozeral inú superstar, lebo mal na všetko iný názor ako všetci ostatní ... potom som sa spamätala a prestala som čítať :)
aljak63 Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 Vypadáva: Ben Cristovao :lol: :) No KONEČNE !!! Už asi došiel kredit :)
weirdo Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 je fajn ze vypadol, hlasovo tam nemal co robit .. ale pacilo sa mi, ako to prijal, a dokonca zaspieval labutiu piesen tak ze sa mi v jeho podani pacila .. malo to uroven
Eiensama Zverejnené 16. November, 2009 Zverejnené 16. November, 2009 Tak, odisiel s urovnou. Dostojny odchod. V podstate som rada, ze vypadol prave on, kedze tam uz hlasovo nepatril, ale tiez sa mi paci, ako to zobral :lol:
doll Zverejnené 17. November, 2009 Zverejnené 17. November, 2009 on s tym ratal urcite uz davnejsie, a jemu samotnemu nebolo urcite najlepsie, ked videl, ze vypadavaju ludia, ktori boli x krat lepsi..
starsi Zverejnené 17. November, 2009 Zverejnené 17. November, 2009 Za týždeň uvidíme kto bude ďalší :lol:
aljak63 Zverejnené 20. November, 2009 Zverejnené 20. November, 2009 ..::: Česko-Slovenská SuperStar - 5.finálové kolo = Tribute to Karel Gott + Duets :::... Karel Gott - Už z hor zní zvon Karel Gott - Cesta rájem Karel Gott - Oči sněhem zaváté Karel Gott - Včelka Mája Karel Gott - C'est La Vie Karel Gott - Lásko má..::: Duety :::...Martin Chodúr & Jan Bendig : George Michael & Elton John – Don't let the sun go down on meMiroslav Šmajda & Dominika Stará : Ronan Keating & Lulu – We've got tonightDenis Lacho & Monika Bagárová : Luther Vandross & Mariah Carey – Endless Love
tomassi Zverejnené 20. November, 2009 Zverejnené 20. November, 2009 takže 5 dní od 20. výročia NežnejRevolúcievzdávame poctu pánovi normalizátorovi? pekne 1
lopata555 Zverejnené 21. November, 2009 Zverejnené 21. November, 2009 tomassi ako protest voči tomu to nepozeraj :) ono nie každý v tom vidí to čo ty :lol: ... je to pán spevák a je jedno či mu poctu vzdávame na VONR či NR alebo pri príležitosti preletu nad kukučím hniezdom :) 1
tomassi Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 ja by som to nepozeral ani taka pán spevák?umelo vytvorená ikona ja len že mu mohli "vzdať úctu"niekedy inokedy, keď si ho tak vážia 1
lopata555 Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 a pán spevák? umelo vytvorená ikona :lol: :) ;) ;) :) umelo vytvorená je akurát tak Depeche Mode ;) ale na Káju nám nešahaj 2
tomassi Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 hm lopata toto radšej nechám tak ale vysvetlím Ti, čo som chcel povedať a myslím, že budeš so mnou súhlasiť a dokonca mi dáš plusový bod chcel som poukázať na to, že tento týždeň boli médiá plné spomienok na nežnú revolúciu premiér Fico bol kritizovaný, za svoje cesty do Moskvy a Londýna a aj Markíza spomínala jeho výrok: "Nevšimol som si" tak, prečo práve v týždni, keď sa oslavuje 20. výročie Zamatovej revolúcie "zasvätia" kolo pánovi, kt. písal Gustávovi Husákovi nie je to prinajmenšom trochu pokrytické? nemohli spraviť kolo alá November '89, kde by sa hral a spieval Ivo Hoffman, Marta Kubišová, Hana Hegerová, Karel Kryl, . . .
lopata555 Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 neviem prečo práve v tomto týždni a môžem povedať že mi je to srdečne jedno, keď som počul že budú spievať pesničky Pána Gotta tak ma to veľmi potešilo, a nie preto že písal list Husákovi ... neviem prečo vo všetko chceš vidieť a zaťahuješ do toho politiku. nemohli spraviť kolo alá November '89, mohli ale načo by to robili ? I keď tý speváci nie sú zlý ale Kája je Kája toľko ocenení, predaných albumov, slávikov ... nemajú ani všetci tebou menový interpreti dokopy čo sa týka Fica to sem zaťahovať nebudem na to tu máme iné témy kde o tom kľudne dám stebou reč :lol: a bod som ti nedal :) 1
tomassi Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 nejak sa míňame v rozhovoroch,ale to sa deje vo viacerých témach a nielen so mnou,takže to radšej necháme tak
lopata555 Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 no hlavne že ty sa nemíňaš v rozhovor z nikým :lol: fúha pán dokonalý ja len chcem povedať každý nie je tak neskutočne zaslepený aby ho taká malichernosť trápila ako to že pár dni po NR budú spievať Gottove pesničky aby mu to vadilo, prepáč ale toto som počul fakt prvý krát.
tomassi Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 ja nie som dokonalý a nikdy som to ani netvrdil a to Ti nevyčitujem množstvo chýb v ostatných príspevkoch :lol: možno je to pre Teba malichernosť, ale mne to príde ako výsmech Nežnej revolúcii keď sa vzdáva úcta človeku, čo obdivuje normalizáciu v čase osláv prinavrátenia demokracie obdobný výsmech ako ísť v predvečer Nežnej rokovať s Putinom ako pred voľbami do VÚC snímať Martinákovú ako poskytovať neskutočne veľký priestor pre Harabína (Smotánka, Let's Dance)
lopata555 Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 ako ísť v predvečer Nežnej rokovať s Putinom ako pred voľbami do VÚC snímať Martinákovú ako poskytovať neskutočne veľký priestor pre Harabína (Smotánka, Let's Dance) Obrázok ako moderátor by si mohol vedieť že toto do tejto témy nepatrí :lol: možno je to pre Teba malichernosť, ale mne to príde ako výsmech Nežnej revolúcii dobre to si ty a mne to príde ako pocta spevákovi čo v živote dokázal veľmi veľa :) 1
tomassi Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 ale patrí, lebo to nadväzuje na predchádzajúcu diskusiua ak by to zašlo úplne niekde inde, tak sa to vytriedi
lopata555 Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 fajn keď sa vzdáva úcta človeku, čo obdivuje normalizáciu v čase osláv prinavrátenia demokracie ešte raz je to spevácka súťaž tak prečo na ňu hľadieť politicky ? ako ísť v predvečer Nežnej rokovať s Putinom ja som bol priamo 17.novembra v robote a som na to patrične hrdý, i keď som mohol byť doma ... Fico je svojprávny človek tak sa nestaraj do toho kam ide kedy ide / čisté sme / ako poskytovať neskutočne veľký priestor pre Harabína (Smotánka, Let's Dance) aký by bol podľa teba neskutočne malý priestor ?
littlewitch Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 chlapci,pozrite sa v akej teme diskutujete...upozornujem vas,inak to tu vymazem 2
starsi Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 Suhlasím, toto je téma o hudbe a nie o politike, na treba založiť novú tému a tam sa o tom môže diskutovať. Dnes to má podľa mňa najviac nahnuté Dominka Stará a Denis Lacho. :lol:
weirdo Zverejnené 22. November, 2009 Zverejnené 22. November, 2009 Dneska za top vykon oznacujem Mira Smajdu .. mal by ist Denis Lacho .. Monicku nam snad nevyradia a Dominika? ta ma skalnych tak ako Chodur (nie tolko, ale ma .. ti ju domov neposlu)
Odporúčané príspevky