starsi Zverejnené 28. Október, 2009 Zverejnené 28. Október, 2009 Aj keď s tebou vo väčšine súhlasím, nie je to na 100%. Asi som staromódny, ale podľa mňa by mal vyhrať ten čo najlepšie spieval, bez ohľadu na to, akej je národnosti, na tú by som sa pozeral, len keby spievali rovnako. Je to aj o tom aká pesnička sa bude spievať a ako to tomu dotyčnému sadne. Ak sa mi pesnička nepáči, ťažko dokážem dobre ohodnotiť speváka. Je to síce neprofesionálne voči spevákovi ale stáva sa to aj keď si to neuvedomujeme, dovolím si tvrdiť, že ak sa mi pesnička páči a spevák to tak perfektne nezaspieva vo svojom podvedomí mu to odpustím a hodnotím ho lepšie ako toho čo zaspieval perfektne ale pesnička sa mi nepáčila. Samozrejme je to v určitom rozsahu kvality spevu. A ten stres, ten je tam robený umelo a naschvál.:lol:
weirdo Zverejnené 28. Október, 2009 Zverejnené 28. Október, 2009 ze od nejakeho 8kola to bude ceska superstar, je takmer jasne, ale nie je to len kvoli dvojnasobku ceskych hlasujucich .. z ceskych spevakov je vyraditelny jedine Cristovao, zo zvysku vycnieva Chodur, ale prakticky kazdy z nich je vyborny spevak/cka s vlastnymi specifikami. u nas? Istvancova nie je zla, ale porovnatelna mozno s Konvickovou, inak ee. Lacho, to neviem, vraj je dobry, mna neocaril. Miro Smajda slusne kolise, v semifinale som ho mal za super spevaka ked spieval to kriklave aaaaah im fallin in love ci co to je. na spicku dla mna nema. jediny, kto si od nas naozaj zasluzi ist vyssie, je Dominika Stara, ak bude spievat takto a lepsie, tak sa moze prebojovat do top4, mozno aj 3. moj finalovy tip je Chodur a Bagarova. vyhra Chodur.
game Zverejnené 29. Október, 2009 Autor Zverejnené 29. Október, 2009 o Chodúrovom tančeku sa písali ódy, ja to nepozerám, ale dokonca vo včerajčej pravde mu bol venovaný článok, aj o tom, ako k tomu došlo ... začala som byť zvedavá, a tu je jednno také kombinované video ... http://www.youtube.com/watch?v=oBjDJhsakMEveľa tanečka tam nevidieť, ale aspoň náznak
aljak63 Zverejnené 30. Október, 2009 Zverejnené 30. Október, 2009 ..::: Česko-Slovenská SuperStar - 2.finálové kolo = Big Band / Orchestral :::... Carole King - You've got a friend Ben E. King - Stand by me Frank Sinatra - Fly me to the moon Michael Bublé - Feeling good Amy Winehouse - Valerie Shirley Bassey - Where do I begin (Love Story) Gene Kelly - Singing in the rain Marta Kubišová - Modlitba pro Martu Elán - Voda čo ma drží nad vodou Marika Gombitová - Vyznanie
starsi Zverejnené 1. November, 2009 Zverejnené 1. November, 2009 Skúsme si dnes zatipovať kto vypadne :lol:
doll Zverejnené 1. November, 2009 Zverejnené 1. November, 2009 ..no tak ja dufam ze Ben alebo Paulina... :lol: 1
aljak63 Zverejnené 1. November, 2009 Zverejnené 1. November, 2009 konečne sa dá v niečom s doll súhlasiť! Ben tam absolútne nemá čo hľadať - otrasné niečo!no a Ištvancová podobne, aj keď tej sa aspoň občas zadarí.inak aj Denis bol dneska oničom... Som zvedavý kto vypadne
starsi Zverejnené 2. November, 2009 Zverejnené 2. November, 2009 podľa mňa Ben a Ištvancová (ak jej foter zase nepošle min 1000 SMS) :lol: alebo Lacho dnes nič moc.
lopata555 Zverejnené 2. November, 2009 Zverejnené 2. November, 2009 nepozeral som tento krát :) respektíve som videl iba prvých 3 a potom som zaspal ako šípková ruženka, no ale tak aspoň kamoš vravel že Chodúr zase exceloval :lol: tak isto aj Stará a Šenková, dajako sa prestáva dariť Bagárovej / dúfam že sa zlepší /
aljak63 Zverejnené 2. November, 2009 Zverejnené 2. November, 2009 A ďalšia dvojica letí preč!!! KONEČNE končí Ištvancová :lol: No a von ide Markéta? To akože ma nasrali!!! Toto je pekné svinstvo! :)(((((((( A akože čo tam robí ten Ben? Boha - otrasné! Kedy dojde 15-ročným pubertiačkam kredit??? :)
Eiensama Zverejnené 2. November, 2009 Zverejnené 2. November, 2009 Ach, nestastny vyber, fakt, ale Bena mi je luto - i on sam vedel, ze takto to nemalo ist. :lol: Marketa mohla vypadnut asi len preto, ze nie je az taka vyrazna ako trebars niektori ostatni. Ona sama sa tak vyjadrila v jednom interview...
littlewitch Zverejnené 2. November, 2009 Zverejnené 2. November, 2009 Ben ma pekny hlas,ale zacina byt fadne jednotvarny. Kazdu piesen ,co zaspieva,mi znie od neho nejak rovnako. Je to tou farbou jeho hlasu,proste spieva rovnako dobre,ale uz je to take,akoby "nudne".. :lol:
slimak Zverejnené 2. November, 2009 Zverejnené 2. November, 2009 Ono porotcovia, nie vzdy zrejme vyberali do semifinale ludi co vedia spievat. Pri chlapcoch to bolo evidentne. A teraz su sami prekvapeni ako to vypalilo. Mna na superstar zaujimaju asi 4 ludia, ich podanie piesne, niekedy to vyjde niekedy nie(zavisi od pesnicky, nie vsetko dokazu, ani nemozu dobre interpretovat, su mladi,nemaju odzite). Podanie ceskeho ciganika Bumbumbum, ci nasej starej a jej francuzskej pesnicky, si budem pamatat ich vykon-vytvor. 1
Eiensama Zverejnené 2. November, 2009 Zverejnené 2. November, 2009 Benovi tie pesnicky proste nesadli. Osobne sa mi ani jedna k nemu nehodi a ma peknu, nie... Ma krasnu farbu hlasu, ale nemam pocit, ze s tym vie celkom narabat a nejako to vyuzit. Je fakt zlaty, ale ak uz mu mam poslat SMS, tak rozhodne nie za vyzor a sarm, ale za jeho spev. To avsak zatial nehrozi.
aljak63 Zverejnené 6. November, 2009 Zverejnené 6. November, 2009 ..::: Česko-Slovenská SuperStar - 3.finálové kolo = Madonna & Michael Jackson :::... Madonna - This Used To Be My Playground Michael Jackson - Heal The World Madonna - Don't Tell Me Michael Jackson - Billie Jean Michael Jackson - You Are Not Alone Michael Jackson - Beat It Michael Jackson - Dirty Diana Madonna - Like a Virgin
starsi Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Prekvapila ma Dominika Stará, podľa mňa zlý výber pesničky. Dnes by mal vypadnúť Ben.
game Zverejnené 9. November, 2009 Autor Zverejnené 9. November, 2009 mal by ? ben je ten, ktorý sa páči fanynkám ? :lol:mno ... dajte potom echo, kto vypadol a ako to dopadlo :)
doll Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Monika Bagarova nie a nie prekvapit...viac jej svedci male podium..tu nevynika, pre mna je nazaujimava Ben Cristovao - to ze urobi show je jedna vec, to ze nevie spievat druha..a ktora je asi tak podstatnejsia? Denis Lacho - pre mna nevyrazny typ, ktory stale spieva iba balady, uz je presladeny
weirdo Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 menim svoj hlas na Dominika Stara (vitazka).. i ked mi to pravdepodobne nevyjde, ale zacal som mat Chodura plne zuby .. kiezby tak dneska vypadol Cristovao, ten chlapec ma tam serie a jeho fanynky tiez .. no realne tipujem Smajdu, do trojky najpravdepodobnejsich pridavam Lacha a Moniku Bagarovu .. i ked u nej neverim, ze ju nepodrzia este ..
aljak63 Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Vypadáva: Leona Šenková :lol: Toto je poriadne neféééér!!!!!!!! Fuj, a taký idiot ako Ben je ďalej? O čom toto je ????? :) :) ;)
littlewitch Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Trochu som sokovana z vypadnutia Leony,aj ked toto kolo nepolichotilo asi nikomu a uz vobec nie jej,kedze ma trochu "potize" s angl.
weirdo Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 fakt skvele, tuto sutaz pozera banda 15rocnych trubiek, ktore vydrbavaju kredity na fesacikov .. aljak, Ben nie je idiot, akurat nevie spievat a dobre vyzera. pride mi ako jeden z tych normalnejsich.
doll Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 presne tak...zo spevackej sutaze sa stava sutaz o najkrajsiu prdelku...samozrejme tu CHLAPCENSKU.. holt, nastrocne publikum je obsiahle, a nie uplne chape princip sutaze
Eiensama Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Toto ma fakt vytocilo. Smajda sa mi paci - v jednom kole zaspieval fakt krasne a odvtedy je moj oblubeny, ale po jeho poslednom striptizovskom kole som bola sklamana. Cakala som od neho viac... Aj od Bena... Obaja celkovo sklamali... Ale, samozrejme, to fanusikov nezaujima. Vyzorovo su stale super a tak oni postupili, zatial co Leona so svojim uzasnym a silnym hlasom vypadla. Nadavala by som ako pohan.
Odporúčané príspevky