Skočiť na obsah

Superstar 2009: česko-slovenská

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Aj keď s tebou vo väčšine súhlasím, nie je to na 100%. Asi som staromódny, ale podľa mňa by mal vyhrať ten čo najlepšie spieval, bez ohľadu na to, akej je národnosti, na tú by som sa pozeral, len keby spievali rovnako. Je to aj o tom aká pesnička sa bude spievať a ako to tomu dotyčnému sadne. Ak sa mi pesnička nepáči, ťažko dokážem dobre ohodnotiť speváka. Je to síce neprofesionálne voči spevákovi ale stáva sa to aj keď si to neuvedomujeme, dovolím si tvrdiť, že ak sa mi pesnička páči a spevák to tak perfektne nezaspieva vo svojom podvedomí mu to odpustím a hodnotím ho lepšie ako toho čo zaspieval perfektne ale pesnička sa mi nepáčila. Samozrejme je to v určitom rozsahu kvality spevu.

A ten stres, ten je tam robený umelo a naschvál.

:lol:

Zverejnené

ze od nejakeho 8kola to bude ceska superstar, je takmer jasne, ale nie je to len kvoli dvojnasobku ceskych hlasujucich .. z ceskych spevakov je vyraditelny jedine Cristovao, zo zvysku vycnieva Chodur, ale prakticky kazdy z nich je vyborny spevak/cka s vlastnymi specifikami. u nas? Istvancova nie je zla, ale porovnatelna mozno s Konvickovou, inak ee. Lacho, to neviem, vraj je dobry, mna neocaril. Miro Smajda slusne kolise, v semifinale som ho mal za super spevaka ked spieval to kriklave aaaaah im fallin in love ci co to je. na spicku dla mna nema. jediny, kto si od nas naozaj zasluzi ist vyssie, je Dominika Stara, ak bude spievat takto a lepsie, tak sa moze prebojovat do top4, mozno aj 3.

moj finalovy tip je Chodur a Bagarova. vyhra Chodur.

Zverejnené

o Chodúrovom tančeku sa písali ódy, ja to nepozerám, ale dokonca vo včerajčej pravde mu bol venovaný článok, aj o tom, ako k tomu došlo ... začala som byť zvedavá, a tu je jednno také kombinované video ... http://www.youtube.com/watch?v=oBjDJhsakME

veľa tanečka tam nevidieť, ale aspoň náznak

Zverejnené

Obrázok

..::: Česko-Slovenská SuperStar - 2.finálové kolo = Big Band / Orchestral :::...

Obrázok
Carole King - You've got a friend

Obrázok
Ben E. King - Stand by me

Obrázok
Frank Sinatra - Fly me to the moon

Obrázok
Michael Bublé - Feeling good

Obrázok
Amy Winehouse - Valerie

Obrázok
Shirley Bassey - Where do I begin (Love Story)

Obrázok
Gene Kelly - Singing in the rain

Obrázok
Marta Kubišová - Modlitba pro Martu

Obrázok
Elán - Voda čo ma drží nad vodou

Obrázok
Marika Gombitová - Vyznanie

Zverejnené

konečne sa dá v niečom s doll súhlasiť!

Ben tam absolútne nemá čo hľadať - otrasné niečo!

no a Ištvancová podobne, aj keď tej sa aspoň občas zadarí.

inak aj Denis bol dneska oničom...

Som zvedavý kto vypadne

Zverejnené

podľa mňa Ben a Ištvancová (ak jej foter zase nepošle min 1000 SMS) :lol: alebo Lacho dnes nič moc.

Zverejnené

nepozeral som tento krát :) respektíve som videl iba prvých 3 a potom som zaspal ako šípková ruženka, no ale tak aspoň kamoš vravel že Chodúr zase exceloval :lol: tak isto aj Stará a Šenková, dajako sa prestáva dariť Bagárovej / dúfam že sa zlepší /

Zverejnené

A ďalšia dvojica letí preč!!! KONEČNE končí Ištvancová :lol:

No a von ide Markéta? To akože ma nasrali!!! Toto je pekné svinstvo! :)((((((((

A akože čo tam robí ten Ben? Boha - otrasné! Kedy dojde 15-ročným pubertiačkam kredit??? :)

Obrázok

Obrázok

Zverejnené

Ach, nestastny vyber, fakt, ale Bena mi je luto - i on sam vedel, ze takto to nemalo ist. :lol: Marketa mohla vypadnut asi len preto, ze nie je az taka vyrazna ako trebars niektori ostatni. Ona sama sa tak vyjadrila v jednom interview...

Zverejnené

Ben ma pekny hlas,ale zacina byt fadne jednotvarny. Kazdu piesen ,co zaspieva,mi znie od neho nejak rovnako. Je to tou farbou jeho hlasu,proste spieva rovnako dobre,ale uz je to take,akoby "nudne".. :lol:

Zverejnené

Ono porotcovia, nie vzdy zrejme vyberali do semifinale ludi co vedia spievat. Pri chlapcoch to bolo evidentne. A teraz su sami prekvapeni ako to vypalilo. Mna na superstar zaujimaju asi 4 ludia, ich podanie piesne, niekedy to vyjde niekedy nie(zavisi od pesnicky, nie vsetko dokazu, ani nemozu dobre interpretovat, su mladi,nemaju odzite). Podanie ceskeho ciganika Bumbumbum, ci nasej starej a jej francuzskej pesnicky, si budem pamatat ich vykon-vytvor.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Benovi tie pesnicky proste nesadli. Osobne sa mi ani jedna k nemu nehodi a ma peknu, nie... Ma krasnu farbu hlasu, ale nemam pocit, ze s tym vie celkom narabat a nejako to vyuzit. Je fakt zlaty, ale ak uz mu mam poslat SMS, tak rozhodne nie za vyzor a sarm, ale za jeho spev. To avsak zatial nehrozi.

Zverejnené

Obrázok

..::: Česko-Slovenská SuperStar - 3.finálové kolo = Madonna & Michael Jackson :::...

Obrázok
Madonna - This Used To Be My Playground

Obrázok
Michael Jackson - Heal The World

Obrázok
Madonna - Don't Tell Me

Obrázok
Michael Jackson - Billie Jean

Obrázok
Michael Jackson - You Are Not Alone

Obrázok
Michael Jackson - Beat It

Obrázok
Michael Jackson - Dirty Diana

Obrázok
Madonna - Like a Virgin

Zverejnené

Prekvapila ma Dominika Stará, podľa mňa zlý výber pesničky.

Dnes by mal vypadnúť Ben.

Zverejnené

mal by ? ben je ten, ktorý sa páči fanynkám ? :lol:

mno ...

dajte potom echo, kto vypadol a ako to dopadlo :)

Zverejnené

Monika Bagarova nie a nie prekvapit...viac jej svedci male podium..tu nevynika, pre mna je nazaujimava

Ben Cristovao - to ze urobi show je jedna vec, to ze nevie spievat druha..a ktora je asi tak podstatnejsia?

Denis Lacho - pre mna nevyrazny typ, ktory stale spieva iba balady, uz je presladeny

Zverejnené

menim svoj hlas na Dominika Stara (vitazka).. i ked mi to pravdepodobne nevyjde, ale zacal som mat Chodura plne zuby ..

kiezby tak dneska vypadol Cristovao, ten chlapec ma tam serie a jeho fanynky tiez .. no realne tipujem Smajdu, do trojky najpravdepodobnejsich pridavam Lacha a Moniku Bagarovu .. i ked u nej neverim, ze ju nepodrzia este ..

Zverejnené

Vypadáva: Leona Šenková :lol:

Toto je poriadne neféééér!!!!!!!! Fuj, a taký idiot ako Ben je ďalej? O čom toto je ????? :) :) ;)

Obrázok

Zverejnené

Trochu som sokovana z vypadnutia Leony,aj ked toto kolo nepolichotilo asi nikomu a uz vobec nie jej,kedze ma trochu "potize" s angl.

Zverejnené

fakt skvele, tuto sutaz pozera banda 15rocnych trubiek, ktore vydrbavaju kredity na fesacikov ..

aljak, Ben nie je idiot, akurat nevie spievat a dobre vyzera. pride mi ako jeden z tych normalnejsich.

Zverejnené

presne tak...zo spevackej sutaze sa stava sutaz o najkrajsiu prdelku...samozrejme tu CHLAPCENSKU..

holt, nastrocne publikum je obsiahle, a nie uplne chape princip sutaze

Zverejnené

Toto ma fakt vytocilo. Smajda sa mi paci - v jednom kole zaspieval fakt krasne a odvtedy je moj oblubeny, ale po jeho poslednom striptizovskom kole som bola sklamana. Cakala som od neho viac... Aj od Bena... Obaja celkovo sklamali...

Ale, samozrejme, to fanusikov nezaujima. Vyzorovo su stale super a tak oni postupili, zatial co Leona so svojim uzasnym a silnym hlasom vypadla.

Nadavala by som ako pohan.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov