Skočiť na obsah

Superstar 2009: česko-slovenská

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vcerajsie kolo bolo celkom... Zaujimave, hmm.

Ten Chodur je fantasticky, skvely hlas ma. Ta piesen sa mi nepacila, ale jeho talent je uplne zjavny. Aj Smajda bol celkom fajn, dokonca aj ten dalsi mlady, Denis, sa mi pacil... Inak ti nasi slovenski su akosi... hrozni. Pekni chlapci, fakt, ani to sa im neda zapriet, ale napriklad ked vcera spieval ten Lacko, skoro mi usi zacali krvacat, to bolo take strasne. Bena sice celkom dobre pochvalili, ale mne sa to i tak nepacilo, hmm... No co, moji favoriti - Chodur a Smajda - vari prejdu dalej :lol: Som zvedava dnes na baby.

Zverejnené

Ja som zvedava,kto vypadne z chalanov,uz to hodne prituhuje

Zverejnené

Tazko povedat, baby nedaju na tych krasavcov dopustit. At to je ten Machala, fakt sa zatial ako spevak nepreukazal... A potom Lacko. Za ten jeho posledny kvazi vykon by som ho bicom mlatila.

• Pridať bod 1
Zverejnené

na ceskej strane maju dvoch spevakov, na slovensku ani neviem, dvoch si pamatam co vedia spievat dalsi dvoch som asi nezachytil, ale dievcata dnes spievali velmi pekne su sikovne. Tam to bude huste.

Zverejnené

no to som zvedavý, kto dneska všetko vypadne. baby boli včera výborné a je to oveľa ťažšie nejakú vyradiť, aj keď asi by som dal preč z Češiek Anetu Galisovú a zo Sloveniek Paulínu Ištvancovú. Čo sa chalanov týka, tam mám jasno - ak nevypadne Machala a Lacko - bol by som dosť prekvapený (= nemilo sklamaný), títo dvaja by mali už konečne vypadnúť!!!

Zverejnené

z chalanov suhlasim s Aljakom, ale z bab naozaj nemam predstavu, koho by som vyradil .. na SK strane verim, ze ostane Karolina Majernikova a Dominika Stara, ale aj z Istvancovej a Balogovej mi je luto vybrat, vcera zaspievali nadherne. Z Cesiek by ma mrzeli Leona Senkova, o Monike Bagarovej ani nevravim .. skor by som tam nechal Anetu Galisovu, Konvickova mi nie je moc sympaticka. A este k tomu tie kozy .. :lol:

Zverejnené

to akoze si si myslel ze Adriana vie spievat? :lol:

ten jej nechutny, ani nie ze feeling, ... nedala sa vobec pocuvat...superstar by mala hlavne vediet spievat.. ale postupila dalej len preto, ze vzdy spievala len uryvky, kedy kazdemu padali len sanky...ale neskor si uvedomili, ze ona ani nic ine nevie..

Ja tiež súhlasím s Aljakom, že Adriana vie spievať... Mne osobne sa veľmi páčila, také chrapláky alebo ako to nazvať, mám ja rada. Ona bola iná ako všetky ostatné a zvyšok patrí podľa mňa do jednoho vreca. Možno ešte tá Leona mierne vyniká z davu tuctových speváčok, ale inak tam naozaj nezostala žiadna, ktorá ma nejako zaujala...

No ale veď je to "SuperStar", čo ja môžem čakať... :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

chraplak ma jedine tak Dominika Stara, resp vie kedy ho moze, ma pouzit /vynikajuco to vyznelo ked spievala Suzie Quatro/

a Adriana si myslela ze chraplakom vsetko zachrani...ale nie je chraplavy hlas ako chraplavy hlas

chcelo by to vyjadrenie nejakeho odbornika :lol:

Zverejnené

A posledné semifinálové jatky sú za nami, odchádzajú:

Leo Machala, Marek Lacko, Aneta Galisová, Karolína Majerníková

Obrázok Obrázok

Obrázok Obrázok

Super, Machala Lacko a aj Galisová konečne von !!! :)

A ľúto mi je jedine Karolíny :lol: Mala ísť Ištvancová!

Zverejnené

No sakra, nesledujem síce každý diel česko-slovenskej superstar, keďže jednak nemám čas a ani ma to tak netrhá, ale je mi ľúto, že práve Aneta vypadla...škoda

Zverejnené

dievcata to nakoniec zvladali lepsie ako chlapci :lol:

...vsak to prave...chlapci...nie muzi

:)

mala ist Istvancova, inak som spokojna :)

Zverejnené

doll..tiez som myslela,ze vypadne.

Chalani boli celkom spravodlivo "odsudeni" :lol:

Zverejnené

Z chlapcov vypadli fakt ti, ktori za tie posledne kola nic moc neukazali, takze s tym "vyberom" som spokojna, v dalsich kolach mi chybat nebudu :lol: Co sa tyka dievcat... Hm, Galisova bola celkom fajn, i ked mi tam celkom ako osoba nesedela, a preto mi taktiez nebude chybat. Zato Karolina mohla zostat, Istvancova mala skor ist. Ale no co uz, celkom dobra dvanastka je, na dalsie kola sa tesim :)

Zverejnené

Tak už tu máme aj anketu :lol: Môžete sa do toho pustiť, hlasujeme MAXIMÁLNE za troch vašich naj :) OK?

A ja už som zahlasoval, takže: Bendig, Chodúr, Stará

Zverejnené

Bagárová, Chodúr, Stará, Bendig

Za nahú postavu Galisová :lol:

Mám dojem, že česi spievajú o niečo lepšie ako naši.

Zverejnené

starsi..suhlasim,ze cesi maju trosinku navrch,hlavne u chlapcov to je poznat :lol:

Moj typ : Bagarova

Zverejnené

Obrázok

..::: Česko-Slovenská SuperStar - 1.finálové kolo = Môj IDOL :::...

Obrázok
Aretha Franklin - Say a little prayer

Obrázok
Beyonce - Listen

Obrázok
Mariah Carey - Hero

Obrázok
Justin Timberlake - My love

Obrázok
Elvis Presley - A Little less conversation

Obrázok
Michael Jackson - Black or White

Obrázok
Natasha Bedingfield - I bruise easily

Obrázok
James Morrison - You give me something

Obrázok
Madcon - Beggin'

Obrázok
Pink - Just like a pill

Obrázok
Led Zeppelin - Stairway to heaven

Obrázok
Kim Wild - You Came

Zverejnené

niektori spievali super, niektori nie .. 

kto si zasluzi kritiku, su zvukari, tych by mali do jedneho vyrazit na hodinu. spev prakticky nebolo pocut.

Zverejnené

Prví dvaja končia :lol: Škoda že aj Thomas! Balogová mi nevadí že vypadla!

(ja by som vyhodil Bena a Ištvancovú)

Obrázok

Obrázok

Zverejnené

Balogovej je skoda, mala super hlas vo vyskach, Pussykiller suverenne najslabsi, som spokojny ze ho poslali dom. Vyletiet mal Cristovao, ale kym mlade pipky budu dostavat uz len pri jeho vidine vlhky orgazmus, ostane tam.

Zverejnené

Takže už som dospela k bodu, keď SuperStar v podstate nepozerám... V podstate znamená to, že som sa so sestrou dohodla, že mi príde oznámiť, keď bude spievať Chodúr a ja si to na tie cca 3 minúty prepnem :lol: Mimochodom ten jeho tanček v nedeľu bol bohovský. :)

A v ankete som okrem neho zahlasovala aj za Šenkovú :)

Zverejnené

Tak,ako sa dalo predpokladat,nakoniec bude superstar o ceskych spevakoch. Je jasne,ze nasich cesi prehlasuju,takze ak chcu slovaci postupit,musel by sa stat zazrak,pretoze cesi maju po vsetkych strankach na vrch. Myslim,ze je jedno,kto to vyhra,hlavne nech to nie je taky stres pre ucinkujucich :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov