aljak63 Zverejnené 5. Október, 2009 Zverejnené 5. Október, 2009 No tak v súťaži Superstar nás už opustili 2 chalani a 2 dievčatá, týchto už neuvidíme: Lukáš Michna, Ján Ločaj, Deborah Kahlová, Dominika Maščuchová
Sniper Zverejnené 5. Október, 2009 Zverejnené 5. Október, 2009 Ale co som si vsimol porotcovia tam dali chlapcov co nevedia spievat a bol tam, cernoch, arab, cigan(ten sa mi pacil) a aziat. proti tym chlapcom abolutne nic nemam. neviem zhodnotit ani ich vykon, ale zda sa mi to zvlastne. Ale vraj dievcata dnes boli dobre a som sa tesil na multi-kulti. Len aby za 20 rokov sme tu nemali súťaž Slovensko hľadá SLOVENSKÚ SuperStar.
Ryan Giggs Zverejnené 7. Október, 2009 Zverejnené 7. Október, 2009 Hm, ak ma niekto v USA americke občianstvo, je automaticky považovany za Američana, bez ohľadu na to či je zeleny, modry alebo z Marsu. Nikoho ani len nenapadne aby o ňom uvažoval nejako inak. Ako vidim (čitam), mame veľa čo dohaňať.
tomassi Zverejnené 7. Október, 2009 Zverejnené 7. Október, 2009 takto to vyzerá, keď sa multikulturalizmus, resp. anti-multikulturalizmus začne zamieňať s rasizmom
game Zverejnené 7. Október, 2009 Autor Zverejnené 7. Október, 2009 nechcem tu zanášať tému niečím, čo sem nepatrí, ale americký národ je mnohofarebný ab ovo ... indiánov necháme teraz indiánmi ... mimochodom, je tu o podobných otázkach a postrehoch téma, nie jedna, je to nie o rasizme, ale multikulturalizme ... : ) tak jo ... akú má superstar vlastne sledovanosť ? kritika poroty alebo nejaké pikantnosti ? :lol:
littlewitch Zverejnené 7. Október, 2009 Zverejnené 7. Október, 2009 Tak mala pikantnost. Leos Mares nahlasil pri jednej ucastnicke zle telefonne cislo,tak ho obvinovali chvilku z jej vypadnutia. Ale napokon na to cislo prislo len par sms (myslim,ze 26) takze to vobec nebola jeho vina,ako titulkami zvelicoval dnesny Novy Cas :lol: Podozrivy koniec Debie.. zdroj: Novy Cas 1
Eiensama Zverejnené 7. Október, 2009 Zverejnené 7. Október, 2009 Kriste, to je fakt sprostost. Z komara robia somara. Samozrejme, ide o princip... Asi. Ale oni i ten princip dokalicili a urobili z toho tornado a nie jemny vetrik. Nad tym clankom krutim hlavou, zase len ide o to, aby media mohli kecat o kadeakych sialenostiach. :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 8. Október, 2009 Zverejnené 8. Október, 2009 nechcem tu zanášať tému niečím, čo sem nepatrí, ale americký národ je mnohofarebný ab ovo ... Ano, no mnohofarebnosť s tym nema nič spoločne.
aljak63 Zverejnené 9. Október, 2009 Zverejnené 9. Október, 2009 ...::: Česko-Slovenská SuperStar - 2.semifinále :::......::: Dievčatá (CZ) :::...Monika Bagárová (15) Peha - SpomaľAneta Galisová (19) Amy Winehouse - RehabAdriana Kopecká (21) Lucie Bíla - Hvězdy jako hvězdyLeona Šenková (16) The Cranberries - ZombieMarkéta Konvičková (15) 4life - Pro mě jsi...::: Dievčatá (SK) :::...Dominika Stará (15) Suzie Quatro - If You Can't Give Me LoveLucia Láncošová (15) Alesha Dixon - The boy does nothingNikoleta Balogová (16) Olivia Newton-John - Hopelessly Devoted to YouKarolína Majerníková (25) Kelly Clarkson - Because of YouPaulína Ištvancová (16) Extreme - More than words...::: Chalani (CZ) :::...Leo Machala (19) Leon Jackson - When you believeAhmad Hedar (19) Red Hot Chili Peppers - OthersideMartin Chodúr (19) Karel Gott - Lady CarnevalJan Bendig (15) Honza Nedvěd - PodvodBen Cristovao (22) Al Green - Let’s stay together...::: Chalani (SK) :::...Denis Lacho (15) Elton John - Sorry seems to be the hardest wordRené Bošeľa (18) Peter Nagy - Kristínka iba spíThomas Puskailer (28) Joshua Kadison - JessieMiroslav Šmajda (20) Chris Isaak - Wicked gameMarek Lacko (23) Cat Stevens - Wild world
Bijou Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 dnes ako sme to mali zapnuté v izbe ma normálne odtrhla od pc tá holka, čo spievala Zombie, to bolo supr :lol:
lopata555 Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 No mne sa páčila tá čo spievala Spomaľ to som sa skoro rozplakal
Eiensama Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 Dnes sa mi vsetky baby pacili, pekne spievali. :) Niektore viac, niektore menej, ich mena si vsak uz nepamatam. Aj chlapci boli fajn, ale fakt uz dufam, ze Leo Machala vypadne... Z chlapcov sa mi najmenej paci... Hlas ma, ale fakt mam pocit, ze ho stale nieco brzdi... A na pussykiller nedam! :lol: 1
littlewitch Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 Vidiet,ze sa decka z jedneho kola do druheho viac a viac zdokonaluju.Holky boli vcera skvele :lol:,mna zaujalo dievcatko,ktorej stale vraveli,ze chodi do kostola,ze ci ju toto v nom naucili :)
aljak63 Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 no som zvedavý koho dneska vyhodia,osobne by som z chalanov vyhodil Lea Machalu (alebo Bena) a Mareka Lacka,a z báb tú Nikoletu Balogovú a buď Konvičkovú alebo Galisovú.
aljak63 Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 Ďalší 4 idú kade ľahšie ... ostáva už len 16!!! Opúšťajú nás títo: Ahmad Hedar, René Bošeľa, Adriana Kopecká, Lucia Láncošová :lol:
Bijou Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 no tak teraz to už vážne nemám prečo ani náhodou pozerať...
aljak63 Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 No akože tiež ma dneska riadne nahnevali, že René je von a aj Adriane :) Sakra! :lol: A nech už vyhodia toho Lacka a Machalu !!!!!!!!! :)
Desdemona Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 Asi tak... Tú mladú celkom chápem, že vyhodili, ak mám pravdu povedať mne sa vôbec nepáčila...Ale ostatní traja naspäť! :lol:
Eiensama Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 Fakt skoda, ze prave henti styria isli... Ten Machala mohol ist, vobec mi nie je sympaticky to ani vyzorom a spravanim a uz toboz nie spevom. Och, skoda tej Adriany... :lol: 1
lopata555 Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 ja zas som toho názoru že škoda že Machala :lol: vypadol a tých ostatných mi nie je ľúto :)
aljak63 Zverejnené 16. Október, 2009 Zverejnené 16. Október, 2009 ...::: Česko-Slovenská SuperStar - 3.semifinále :::......::: Dievčatá (CZ) :::...Monika Bagárová (15) Stevie Wonder - Fun DayAneta Galisová (19) Rihanna - Take a BowLeona Šenková (16) Marie Rottrová - Lásko voníš deštěmMarkéta Konvičková (15) Faith Hill - There You'll Be...::: Dievčatá (SK) :::...Dominika Stará (15) Lara Fabian - Je Suis MaladeNikoleta Balogová (16) Michael Jackson - BenKarolína Majerníková (25) Eva Cassidy - Somewhere over the RainbowPaulína Ištvancová (16) Lauryn Hill - Can't Take My Eyes off You...::: Chalani (CZ) :::...Leo Machala (19) Robbie Williams - AngelsMartin Chodúr (19) Leonard Cohen / Jeff Buckley - HallelujahJan Bendig (15) Alicia Keys - If I ain't got youBen Cristovao (22) Pink - Family Portrait...::: Chalani (SK) :::...Denis Lacho (15) Marián Čekovský / IMT Smile - Myslím, že môže byťThomas Puskailer (28) Bill Whithers - Ain't no SunshineMiroslav Šmajda (20) Daughtry - HomeMarek Lacko (23) The Calling - Wherever You Will Go
game Zverejnené 16. Október, 2009 Autor Zverejnené 16. Október, 2009 čítanie v prestávke : kým prídu ďalšie prekvapivé senzácie o vyradení nádejných superstar, našla som jeden článok o Hviezdnych pechotách ... ich tradícia je staršia a história zaujímavejšia, než to na prvý pohľad vyzerá : ) Hvězdy Hvězdné pěchoty
lopata555 Zverejnené 16. Október, 2009 Zverejnené 16. Október, 2009 ja zas som toho názoru že škoda že Machala ;) vypadol a tých ostatných mi nie je ľúto :lol: samozrejme že som myslel Bošelu :) Machala kľudne môže ísť von :)
doll Zverejnené 16. Október, 2009 Zverejnené 16. Október, 2009 No akože tiež ma dneska riadne nahnevali, že René je von a aj Adriane ;) Sakra! :lol: A nech už vyhodia toho Lacka a Machalu !!!!!!!!! :) to akoze si si myslel ze Adriana vie spievat? :) ten jej nechutny, ani nie ze feeling, ... nedala sa vobec pocuvat...superstar by mala hlavne vediet spievat.. ale postupila dalej len preto, ze vzdy spievala len uryvky, kedy kazdemu padali len sanky...ale neskor si uvedomili, ze ona ani nic ine nevie.. som spokojna s tym koho vyhodili...samozrejme, su tam aj ini adepti to ze vypadol Ahmad ma neprekvapuje...moc sa nehodi do tohto biznisu, zial, tato sutaz nie je len o speve co ma mozno prekvapilo, bolo skore vypadnutie Bosalu
aljak63 Zverejnené 16. Október, 2009 Zverejnené 16. Október, 2009 Samozrejme že vie ... Každý z tejto TOP24 čo bola v semifinále vie iste spievať, akurát niekto lepšie a niekto horšie. Niekomu k tomu stačí, že je sladký chlapček alebo cukríková bárbina, niekomu to fakt ide. Adriene sa mi páčila, lebo bola proste iná ako ostatné. Mala svoj štýl, ale aj svoje chyby - keby vypadla po 1.kole keď spievala tú Aguileru, tak nič nepoviem. Ale tá Bíla v jej podaní bola dosť vydarená. Ale ty iste rozoznáš každý falošný tón a každú rytmickú chybu - takže nebudem ti protirečiť, každý má iný vkus a každému sa páči niečo iné.
Odporúčané príspevky