Skočiť na obsah

Superstar 2009: česko-slovenská

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Skoro som sa zadrhol od smiechu keď sa tomu 15-ročnému zasranovi kýchlo keď spieval od Luneticu Máma :lol:

Zverejnené

Tento diel Hviezdnej pechoty nemá chyby :lol: Som sa dobre na tom pobavil !!!

Zverejnené

Ja som zase pri niektorych ucinkujucich musela odist,lebo sa to nedalo prezit ani so zapchatymi usami :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

ľudia zlatí, vy ste masochisti ... alebo škodoradostní škaredí ľudkovia :lol:

tak vyprávajte :)

Zverejnené

Inak dnes bola skvela aj ta hitparada najkratsich vystupeni 1.miesto spieval nejaky mladik 1,48 sekundy,ak som si to dobre zapamatala :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Rota dnes bola kvalitná, škoda len že videá na stránke Superstar sú nepozerateľné. Tie baranie hlavy čo tú stránku prevádzkujú by sa mali zamyslieť nad tým, či je dobré keď video sa vôbec necachuje (aby sa božechráň neporušovali autorské práva), lebo pri tom návale čo je po každej Superstar sa videá len v jednom kuse načítavajú a fakt ma nebaví pozerať na video, ktoré sa 5 sekúnd prehráva a pol minúty načítava.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Poznáme semifinalistov

podľa vás kto má najväčšie šance na víťazstvo ? :)

Obrázok

dobrá je ta dievčina v hornom rade 3 z ľava :lol: a ten chalanisko posledný v hornom rade :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

kde sú kritiky ? ako to pozeráte ? musím vás trochu popohnať, na vymytie mozgu to nie je rovnako dobré ako panelák a spol. ? :)

ako sa vám to páči ? akú to má vôbec sledovanosť ? :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

mam viacero favoritov, ale moj no.1 nasadeny je ostravak neviemakejejehomeno .. ten, co spravil z Robbieho Williamsa Toma Jonesa

Zverejnené

game

bohužiaľ nemám možnosť vidieť každý diel v TV :) ... ale viem môj favorit je favorit aj weirda :lol: ...a ešte sa mi zdá že porota naposledy vyhodila toho ich favorita čo spieval na kastingu tú ludovečku / ten mal hlasisko poriadny / inak nemám nejáke veľké výhrady voči porote :)

Zverejnené

Keď mám čas tak si to pozriem. Tieto kastingy a divadlo ma ešte bavili ale ako sa to prešupne do semifinále, teda poprípade finále postupom času to prestávam sledovať...

A môj favorit? Z tých ksichtíkov, ktoré som tam zahliadla sa mi asi najviac pozdáva taktiež ten "Tom Jones" a potom takzvaná česká Macy Gray. Zo Slovákov ma nezaujal vôbec nikto :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Pozrel som kastingy, pozrel som tú našu zlatú hviezdnu rotu, znova ma pobavili, no a ďalej ma to zaujímať nebude. Sranda skončila, ide sa mávať vreckovkami a hystericky podporovať svoje "doživotné idoly". Predpokladám, že kto pošle aspoň 1 sms bude zaradený do zlosovania o bryndzové halušky alebo knedlo-vepřo-zelo varené v samom závere absolútnym víťazom za asistencie Leoša a Adelky. Na dobrú chuť vám zaspieva celá finálová dvanástka nejaký ďalší pošahaný spoločný song, ktorý im medzitým stihne napísať Peteraj alebo kto.

Tož, nenechajte sa rušiť a užívajte :lol: Ja si idem pustiť Muziku.

• Pridať bod 2
Zverejnené

Blackmoon,zrejme nas tato show nemoze oslovit,kedze mame "svojsky pohlad" na hudbu :lol:. Pozeram superstar,asi tak,ze si lahnem do postele,pretoze komp je prave obsadeny a citam knihu. Takze vnimam ci nevnimam to,co je v telke,podla hlasitosti a mojho sustredenia :)

Pamatam si prvu seriu superstar,ked bezala,tak to bola masova hysteria. Minule som robila poriadky a nasla ich CD s jednou piesenkou :)

Takze trosku nostalgie ,prosim ;)

Kým vieš snívať

spominate ?

• Pridať bod 1
Zverejnené

Poznáme semifinalistov, podľa vás kto má najväčšie šance na víťazstvo ? :lol:

No ja to sledujem viacmenej tak priemerne, ale vždy mám pustenú telku keď to je a vnímam to ... ako kedy. No ale zatiaľ nemám favorita, lebo niektorí z týchto semifinalistov dostali naozaj málo miesta na obrazovke zatiaľ a niektorých si ani za svet neviem vybaviť, že ako spievali ... Takže počas semifinálových kôl už dostane každý rovnako priestoru a si lepšie veru už zapamätám, kto je kto a koho si obľúbim. Určite dám potom vedieť :)

Zverejnené

Obrázok

..::: Česko-Slovenská SuperStar - 1.semifinále :::...

..::: Dievčatá (CZ) :::...

Obrázok
Monika Bagárová (15)
R.Kelly - I believe I can fly

Obrázok
Aneta Galisová (19)
Ilova Csáková - Teď královnou jsem já

Obrázok
Adriana Kopecká (21)
Christina Aguilera - Beautiful

Obrázok
Deborah Kahlová (16)
Macy Gray - I try

Obrázok
Leona Šenková (16)
Věra Špinarová - Tak já ti mávám

Obrázok
Markéta Konvičková (15)
Rihanna - Umbrella

..::: Dievčatá (SK) :::...

Obrázok
Dominika Stará (15)
Jennifer Hudson - One night only

Obrázok
Dominika Maščuchová (23)
Zdenka Predná - Vietor

Obrázok
Lucia Láncošová (15)
Katarína Knechtová - Môj Bože

Obrázok
Nikoleta Balogová (16)
Whitney Houston - Saving all my love for you

Obrázok
Karolína Majerníková (25)
Pussycat Dolls - Sway

Obrázok
Paulína Ištvancová (16)
Jennifer Lopez - Let’s get loud

..::: Chalani (CZ) :::...

Obrázok
Lukáš Michna (24)
Dan Bárta - On my head

Obrázok
Leo Machala (19)
Lucie - Chci zas v tobě spát

Obrázok
Ahmad Hedar (19)
Oasis - Wonderwall

Obrázok
Martin Chodúr (19)
Tom Jones - Venus

Obrázok
Jan Bendig (15)
Karel Gott - Dám dělovou ránu

Obrázok
Ben Cristovao (22)
John Legend - Save room

..::: Chalani (SK) :::...

Obrázok
Denis Lacho (15)
Enrique Iglesias - Hero

Obrázok
René Bošeľa (18)
Maroon 5 - This love

Obrázok
Thomas Puskailer (28)
Jason Mraz – I’m yours

Obrázok
Miroslav Šmajda (20)
Nirvana - Come as you are

Obrázok
Marek Lacko (23)
IMT Smile - Nadá sa újsť

Obrázok
Ján Ločaj (18)
Gladiator - Láska
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Fešáčikovia (a fešandičky) len čo je pravda, zase pôjde v smsmkách o to kto je ako oblečený a aký milučký ksichtík nahodí, o ten spev ani nie, to bude hodnotiť iba porota.

Inak vsimajte ten vekovy priemer - 10 ludi ma hlboko pod 18, ake deticky tam nechavaju spievat, hlavne teda tie baby myslím.

Zverejnené

Blackmoon amno a maju detstvo v prec..Ale spominat mozu na to,aky mali pestry zivot ,ked boli mladunki,no ako ich to poznaci,ostane pre verejnost prikryte ruskom tajomstva

• Pridať bod 1
Zverejnené

Prec - neprec, s tymto celym kolotocom automaticky suhlasili uz ked si poslali prihlasku (urcite su teda so vsetkym co ich caka oboznameni aspon priblizne). Nezavidim im tam ani sekundu, uz len z titulu ze ja nie som predvadzaci typ a asi by som tam zosalel kazdy tyzden stat na podiu a potom sa toho vsetkeho chytia media, kazdu tvoju chybu na podiu a mimo neho rozpitvaju - toto by nemalo byt pre neplnoletych, su vystavovani tlaku, ktoremu sa nebudu vediet postavit a ustat to.

btw. To "CD" nie je dufam tak uplne tvoje, vsak? :lol: :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Blackmoon,nie,nie je moje :lol: myslim,ze sme ho niekde dostali,asi ako cenu na karnevale.

Tak vies,casto za tymi detmi stoja aj ambociiozni rodicia vid,ten Martin,co bol v minulej superstar,nepamatam si jeho meno,len viem,ze mu uz vsetko manazoval otec .

• Pridať bod 1
Zverejnené

títo dvaja sa páčia aj mne, ešte aj monika bagárová, má tiež strašne peknú farbu hlasu, ostatných som moc ani nepočula v tých krátkych zostrihoch, a zas ten drobný bendig mi potom už liezol na nervy, to je len kôpka nervov

Zverejnené

vcera som pozeral chlapcov, vraj nevedia spievat, ja to velmi posudit neviem, ale tiez som nebol nadseny.

Ale co som si vsimol porotcovia tam dali chlapcov co nevedia spievat a bol tam, cernoch, arab, cigan(ten sa mi pacil) a aziat. proti tym chlapcom abolutne nic nemam. neviem zhodnotit ani ich vykon, ale zda sa mi to zvlastne.

Ale vraj dievcata dnes boli dobre a som sa tesil na multi-kulti.

Zverejnené

Tak z dievcat ma mierne a prijemne sokovala ta holka,co spievala Rihannu - Umbrella. Tak to bolo skvele.

Potom aj ta mladunka ceska,co mala pesnicku od R.Kelly.Teda 15rocna a hlas mno parada.

Slovenky ma dost sklamali,ani neviem,ci sa mi nejaka pacila :lol:

• Pridať bod 1
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov