littlewitch Zverejnené 7. September, 2009 Zverejnené 7. September, 2009 Tak kto dnes pozrel dalsi diel ?:lol:Dnes som si dala zalezat a miesto pobehovania a odbehovania od tv som si na okamih sadla a zahladela sa na porotu,aby som posudila ocami malej bosorky,co tie dve damy.A musim suhlasit,skutocne ta brunetka ma ovela viac do seba a Dara pri nej posobi ako taka blondata fiflenka,co v hlave nema vela toho.Dnes som stihla aj trochu z moderatorov a tu musim povedat,ze ma Adela hodne na vrch. S chladnym usmevom slovenskej blondiny zaskoci ceskeho moderatora primeranou hlaskou,na co sa on,ako co-to moderator zmore odpovedou - smichem do kolen ..ale asi to tak maju v scenari:) 2
game Zverejnené 7. September, 2009 Autor Zverejnené 7. September, 2009 nedala by som na to krk ... adela má v hlave, a ako jedna z mála na to má, nesledujem blafy v tv, ale adelu som sem-tam videla, tá baba má neskutočný talent, nerobí zo seba mesiačik aj s hviezdičkami, len je jednoducho dobrá. a ako speváci ? 1
Sniper Zverejnené 7. September, 2009 Zverejnené 7. September, 2009 Keď som to zapol tak akurát jedna tmavovlasá Češka tam niečo spievala. Spievala dobre a podľa toho ako sa Habera ksichtil som vedel, že postúpi ďalej. Od radosti potom na schodoch skoro aj topánku zabudla.
littlewitch Zverejnené 7. September, 2009 Zverejnené 7. September, 2009 Pocula som "16 rocneho Karla Zicha " :lol:,ktory ma v podla Haberu, v ociach "mrd",takze ten bol taky,mno nebolo to akoze zle,mal rozladenu gitaru :),postupil akoze kvoli Haberovi a este jedneho casnika,ten mi bol neprijemny svojim vystupovanim. Doslova prepichol Jandovu pohladom,ked ho zastavila,aby o sebe nekecal a spieval ,ak chce a ak nechce moze ist. Myslel si asi,ze ju svojim prenikavym pohladom nejak zmatie,alebo co,ale pacilo sa mi,ako mu ten jeho neprijemny pohlad zniesla. Uff dusno .. 2
Eiensama Zverejnené 7. September, 2009 Zverejnené 7. September, 2009 No ja musim povedat, ze sa mi ta dnesna cast fakt pacila. Konecne uz ukazali i casting a videla som viac i z poroty a tak :lol: Adela je fakt skvela moderatorka, niekde som citala, ze Leos sa prilis snazil vsetko robit sam, kedze bol ako moderator zvyknuty sam vsetko robit, ale nezdalo sa mi to tak. Skor to vyzeralo, ze Adele to ide lepsie. Ale pacili sa mi fakt obaja, az som tam videla taku zvlastnu a peknu chemiu :] Porota bola vtipna... Daru by som na balkon zavesila a prudko vyprasila. Akurat svoje prsia ukazovala a tie jej poznamky... Ach. Ta druha zena je zenskejsia, krajsia, lepsia, nevytrca zatial a pozdava sa mi :] Palko je Palko, kategoria sama o sebe a ten dalsi Cech bol podareny :] A k samotnemu vyberu... Ta nadejna superstaristka sa mi nepacila :] Ale zato ten... Och, ake korene to mal? Nejake africke... A mal fajne meno. Strasne sa mi pacil, este v tej prvej pesnicke som zachytila velmi zaujimavu farbu hlasu a dufala som, ze sa dostane dalej. A ejho, dostal sa :] Tak mu i nadalej palce drzim. Ale ceresnickou na torte bol ten posledny typek :) :) 1
arwiel Zverejnené 8. September, 2009 Zverejnené 8. September, 2009 absolútne to nesledujem, videla som možno prvú a posledné časti druhej... nezaujímam sa o to, ak si náhodou pozriem, tak posledné časti, kde už fakr budú "tí najlepší" a budem možno niekomu fandiť, alebo zistím, že nič-moc a nechám to tak... sleduje to u nás brat, matka to rázne odmieta, tatko rockovo založený videl asi len z minulých Superstar rockové kolá... ja si radšej počkám na výsledok a potom si ho ešte ja sama zhodnotím... 1
Ryan Giggs Zverejnené 9. September, 2009 Zverejnené 9. September, 2009 Pozrel som si zo zvedavosti 1. diel, ale nevydržal som pri ňom dlho. Je to vrchol nevkusu, o kulturnej urovni, ktora sa rovna nule ani nehovoriac. Navyše zabavu a vtip to nevidelo ani z vesmiru. Jandova a Habera su vulgarnejši ako drevorubači v krčme po vyplate(to ich ešte chudakov drevorubačov uražam). Je to dokonale zrkadlo toho, kde sa tie 2 televizie nachadzaju. V kulturnom bahne. Ak si niekto takto predstavuje televiznu zabavu, tak ďakujem pekne za taky narod. :lol: Ale dam aspoň šancu finalovym kolam, uvidime... 1
weirdo Zverejnené 9. September, 2009 Zverejnené 9. September, 2009 podla mojho nazoru je Jandova v pohode a Pali az na niekedy vulgarny jazyk je v pohode tiez. ze si robia kruty recesisticky humor z ludi, to je normalne, vela ludi si ho robi, len si to neuvedomuje a potom sa im zda, ze to vyznieva z obrazovky drsne. vtip to ma, iskru tiez, moderatori su na urovni a aj samotny komentar obsahuje slusnu davku sarkazmu a recesie co ocenujem. 1
Ryan Giggs Zverejnené 9. September, 2009 Zverejnené 9. September, 2009 Od recesie to ma podľa mňa veľmi ďaleko.
weirdo Zverejnené 9. September, 2009 Zverejnené 9. September, 2009 tak si asi pozeral nieco ine, prip. ak nevnimas ze napr. 'Adela je najznamejsia slovenska anorekticka' je kus z tej recesie, ktoru tam nevidis, tak recesiu nechapes. 1
Eiensama Zverejnené 9. September, 2009 Zverejnené 9. September, 2009 Ryan, proti gustu ziaden disputat. :lol: No jo, ak sa ti to nepaci, tak popravde fakt o nic neprichadzas. Nejde o nejaky obrovsky kulturny zazitok, len ja osobne mam akusi velku slabost pre tieto "reality show", plus sa na tom viem niekedy uzasne pobavit... A plus rada pocuvam tych nadejnych spevakov a vyzivam sa v tych rozmanitych farbach ich hlasov. Pripadne do tejto temy mozes vrazit o par tyzdnov a aspon sa dozvies, ci tie posledne kola maju nieco do seba a ci tam ti ludia aj fakt dobre spievaju. A to si uz potom mozes uzit :) Inak... Jandova a Habera su vulgarnejši ako drevorubači v krčme po vyplate(to ich ešte chudakov drevorubačov uražam) Nenazvala by som to vulgarnostou, len popravde sa mi zdaju tie ich niektore poznamky dost nemiestne, i ked su myslene dobre. Asi. Myslim? Vari ano... :) Sila zvyku, mozno sa po case ich nevymachane huby ustalia aj pre tvoj vkus, pripadne aj pre ten moj, zatial vsak tomu ja davam volnost a som zvedava, ako sa budu postupne ukazovat i v dalsich castiach ;) 1
Ryan Giggs Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 tak si asi pozeral nieco ine, prip. ak nevnimas ze napr. 'Adela je najznamejsia slovenska anorekticka' je kus z tej recesie, ktoru tam nevidis, tak recesiu nechapes. Sorry, zle som sa vyjadril. Ta recesia tam je, ale myslel som to tak, že rozhodne (pre mňa) nie je ani zďaleka vtipna či zabavna. Skôr mi to pride trapne a prvoplanove. 1
weirdo Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 to je ine .. no ako napisala Eien, je to vec nazoru.
lopata555 Zverejnené 11. September, 2009 Zverejnené 11. September, 2009 "Zapracuj na sebe. Už nikdy v živote žiadny hamburger, ani hranolky, žiadne, iba zeleninu a veľa vody,“ povedala mladej speváčke priamo do očí porotkyňa Jandová a Habera ju podporil. "Dobre si jej povedala," dodal. "Ona si už ani ruky nedá k telu. Ako si potom umyje prirodzenie?“ povedala Jandová a Habera ešte viac šokoval: "Ako si umyje riť?“, tvrdo poznamenal. Toto si mohli teda odpustiť :lol: zdroj A bude to mať aj súdnu dohru ... asi Mladá a talentovaná speváčka 22-ročná Radka Semivanová sa nevzdáva. Podľa našich informácií, si už hľadá právnikov a porotu, ktorá ju pred kamerami zosmiešnila kvôli jej postave, chce dať pred súd zdroj
game Zverejnené 11. September, 2009 Autor Zverejnené 11. September, 2009 hm. svetoví sú. bez jandovej a odborných znalostí haberu by tam bolo úplne sucho.to je tá kráska, ktorá je tou väčšou ozdobou poroty ?
Eiensama Zverejnené 11. September, 2009 Zverejnené 11. September, 2009 Inak ako neslusne hentake spravanie komentovat neviem, to je drzost na entu hento povedat niekomu. Ci je to zena ci chlap, vseobecne je fyzicky vzhlad velmi citlivou temou pre vacsinu ludi a este takto aby ju zosmiesnili a este k tomu pred kamerou? Maly dvor a velky bic na nich :lol: 1
Bijou Zverejnené 11. September, 2009 Zverejnené 11. September, 2009 ako sa raz niekto prihlási do Superstar a "reality show" tomu podobnej musí s tým počítať... v tomto formáte ide len o to jedno: prekračovať hranice a sledovať tých laboratórnych potkanov ako zareagujú, čo budú robiť, aké sú ich vlastné osobné príbehy... na tyčku 1
littlewitch Zverejnené 14. September, 2009 Zverejnené 14. September, 2009 Tak,ake boli posledne dve casti??Myslim,ze sme sa uz v castingoch presupli na slovensku zem. 1
Eiensama Zverejnené 14. September, 2009 Zverejnené 14. September, 2009 v tomto formáte ide len o to jedno: prekračovať hranice a sledovať tých laboratórnych potkanov ako zareagujú, čo budú robiť, aké sú ich vlastné osobné príbehy... na tyčku Len aby ich ten laboratorny potkan raz nepohryzol do zadkov, pretoze mozu raz natrafit na osobu, ktora si to neda a vrati im to... A to nepekne. A ked sa to stane, tak si sadnem do prveho radu a pozriem si to :] Tak,ake boli posledne dve casti?? Myslim,ze sme sa uz v castingoch presupli na slovensku zem. Mhm, presne ako hovoris. Tu cast v nedelu som nepozerala, akosi som sa prilis venovala PC, och, ale dnes som to ako-tak vnimala... Celkom v pohode to bolo, avsak prakticky take iste ako tie predosle casti. Mierne mi to pripomina telenovelu - tam tiez clovek moze vynechat zo 150 casti 140 a o nic nepride...
Sniper Zverejnené 17. September, 2009 Zverejnené 17. September, 2009 Toto je iná psychiatria :lol: :) http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3a433941413f414338
littlewitch Zverejnené 17. September, 2009 Zverejnené 17. September, 2009 Axel,toto som videla,ale to je uz hodne trapne,prekrocilo to hranice vsetkeho. Normalne som sa hanbila ja za neho. 1
Sniper Zverejnené 17. September, 2009 Zverejnené 17. September, 2009 "Mám strach, mám strach, mám strach!""Né, von je hodnej.""La laa la la la laaaaaa la la laa..." :lol:
tomassi Zverejnené 17. September, 2009 Zverejnené 17. September, 2009 špatný, špatný, moc špatný v takýchto šou, by mali ľudia podpisovať papier,v kt. by stálo niečo takéto:ak porota rozhodne, že môj výkon bol trápnyzaberám čas a vyslovene si z nich robím srandudostanem fyzický trestnapr. 30 rán po pätách
game Zverejnené 18. September, 2009 Autor Zverejnené 18. September, 2009 kúsok z rozhovoru, len nadvihnutie opony, ale celkom poučné Zo SuperStar, zdá sa, vzniká nenásytná obluda, ktorá šliape po ľudskej dôstojnosti. Mladí ľudia sa chcú zviditeľniť aj za túto cenu a médiá si z toho robia biznis. Každý potrebuje z niečoho žiť. Sú však niekde hranice? SuperStar? Nikdy viac za žiadne peniaze
littlewitch Zverejnené 19. September, 2009 Zverejnené 19. September, 2009 Tak som si to prave docitala,Game,moc zaujimavy rozhovor. Kazdy si je strojcom svojho stastia. A k superstar to dobre povedala "nenasytna obluda" 1
Odporúčané príspevky