Skočiť na obsah

Superstar 2009: česko-slovenská

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ty vole .. pozeram ze medzi mnou a aljakom je 6minut .. markiza by si mala vstupit do svedomia a spravit online tv kde nie je taky saleny delay

Zverejnené

Vyhrá Chodúr. Je absolútne nemysliteľné aby v česko-slovenskej súťaži vyhral Slovák. Vypadnutie Starej bol čisto marketingový ťah. Ak by vyletel nedajbože Chodúr tak by sledovanosť klesla o značný počet českých divákov. No a to si samozrejme TV nova nesmie dovoliť.

• Pridať bod 4
Zverejnené

u 15-tok Chodúr nie je tak populárny ako Šmajda. Možno nakoniec ten môj malý sused bude mať pravdu, že Šmajda vyhrá. :lol:

Zverejnené

kiezby .. uz len preto, aby chodur dostal po pysku s tou svojou aroganciou

Zverejnené

Obrázok

..::: Česko-Slovenská SuperStar - Veľké Finále :::...

Obrázok
Robbie Williams - Supreme
Marvin Gaye - Heard it through the grapevine
Frank Sinatra - White Christmas

Obrázok
Karel Gott - C'est La Vie
Alter Bridge - Watch over you
Wham! - Last Christmas

Zverejnené

premýšľala som, že teraz, keď zostali dvaja, by sme mohli hlasovať nanovo ... kto z koho :lol:

kto to podľa vás bude ?

Zverejnené

game, tak kľudne tam daj pod to ešte jednu anketovú otázku :lol:

ja hlasujem za Chodúra !!!

Zverejnené

Keďže bola anketa doplnená o ďalšiu otázku, tí, ktorí už v ankete zahlasovali budú musieť, pokiaľ chcú hlasovať aj v druhej otázke, najskôr svoje hlasovanie vymazať a nanovo zahlasovať aj v prvej otázke (tu by bolo vhodné, keby každý zahlasoval rovnako ako hlasoval pôvodne). Pôvodné výsledky hlasovania skopírujem aj sem:

Komu fandíte v Superstar najviac?

• Obrázok Monika Bagárová (1 hlasov [4.00%] - Zobraziť) Percento hlasovania 4.00%
  • Obrázok Nikoleta Balogová (0 hlasov [0.00%]) Percento hlasovania 0.00%
  • Obrázok Jan Bendig (1 hlasov [4.00%] - Zobraziť) Percento hlasovania 4.00%
  • Obrázok Ben Cristovao (0 hlasov [0.00%]) Percento hlasovania 0.00%
  • Obrázok Martin Chodúr (8 hlasov [32.00%] - Zobraziť) Percento hlasovania 32.00%
  • Obrázok Paulína Ištvancová (1 hlasov [4.00%] - Zobraziť) Percento hlasovania 4.00%
  • Obrázok Markéta Konvičková (0 hlasov [0.00%]) Percento hlasovania 0.00%
  • Obrázok Denis Lacho (1 hlasov [4.00%] - Zobraziť) Percento hlasovania 4.00%
  • Obrázok Thomas Puskailer (0 hlasov [0.00%]) Percento hlasovania 0.00%
  • Obrázok Leona Šenková (3 hlasov [12.00%] - Zobraziť) Percento hlasovania 12.00%
  • Obrázok Miroslav Šmajda (3 hlasov [12.00%] - Zobraziť) Percento hlasovania 12.00%
  • Obrázok Dominika Stará (7 hlasov [28.00%] - Zobraziť) Percento hlasovania 28.00%
Zverejnené

jednoznacne Chodur..to ze je niekomu nesympaticke jeho spravanie...hm, to nie je sutaz iba o sympatiach...ak si mam porovnat spevacke vykony tychto oboch finalistov, nie je o com...Smajda je showman, a nevie zaspievat hocco, len to co mu sadne..Smajda sa mi tiez paci co sa jeho vykonov tyka, ale nechyta sa na Chodura

Chodur je pan spevak

ak to vyhra Smajda, nabrala by som pocit, ze vitazstvo si zasluzil hlavne vdaka dievcenskemu publiku, za to, ako vyzera, za to, aky je bezprostredny..

• Pridať bod 1
Zverejnené

Neuveriteľné, ale Konečne môžem napísať niečo, čo som len tak skoro nečakal:

KONEČNE SÚHLASÍM S DOLL !!! :lol: :) :)

Zverejnené

Chodur mal ist do sutaze ako Cesko ma talent ako imitator Toma Jonesa, tam by bol skvely. Spevak sice je, ale kedze pouziva/pouzil prakticky len jednu polohu s vynimkou v troch pesnickach, zacal ma nudit.

Superstar navyse nie je len o speve - ale aj o sympatiach, soumenstve, chyteni publika a pod. Miro ma v tomto smere vsetko, co Chodur nema, je ten spravny soumen, ta spravna star. Povedala by si, ze napr. spevak Rammsteinu alebo kadejakych punkovych skupin (odhliadnime teraz od marketingu) lepsie spieva ako Chodur? urcite nie. Lenze oni maju na rozdiel od neho pridanu hodnotu vo vyssie spominanych veciach.

• Pridať bod 3
Zverejnené

btw, ti co napisali ze by si priali aby vyhral Smajda, co keby napisu aj dovod? resp preco su toho nazoru? :lol:

weirdo..pozor, Rammstein ma vlastne publikum, resp fanusikov, ktori uprednostnuju tento zaner, vela ludi ich vystupovanie, ich texty vzbudzuje pohorsenie..tak byt tebou neporovnavam to zrovna s Rammsteinom

a co sa tyka Chodura, ten uz davno nespieva v style a la Tom Jones

tak ako si Chodur ziska cast publika, ziska si aj Smajda..co sa vsak tyka tvorby, urcite bude "plodnejsi" Chodur.. tieto ostatne hviezdicky ako kazdy rok, chvilu zasvietia a potom zmiznu nevedno kam.. az na par vynimiek

• Pridať bod 1
Zverejnené

odhliadnuc od faktu, ze si spomenula Rammstein ale nie tych x punkovych skupin, kde sa len vresti a nespieva, a su popularne a ludia ich maju radi, mas pravdu. ale v tom pripade mna (a nielen mna) poburuje celkovo Chodurove vystupovanie na verejnosti. toz to sme tam kde sme boli.

co keby napisali Chodurovi fanusikovia nejake dovody na to, preco by mal vyhrat? :lol: skuste to napisat pozitivisticky.

ja vymenujem len tie pozitivne pre Mira - je soumen, je vyborny spevak (v sucasnosti druhy najlepsi v superstar :) ), ma obrovsku charizmu a strhava ludi nielen svojim hlasom, je otvoreny a dokaze skvele komunikovat, takze sa do showbusinessu hodi a perlicka na zaver: popularita ho neskazila

Zverejnené

btw, ti co napisali ze by si priali aby vyhral Smajda, co keby napisu aj dovod? resp preco su toho nazoru? :)

ja vymenujem len tie pozitivne pre Mira - je soumen, je vyborny spevak (v sucasnosti druhy najlepsi v superstar :lol: ), ma obrovsku charizmu a strhava ludi nielen svojim hlasom, je otvoreny a dokaze skvele komunikovat, takze sa do showbusinessu hodi a perlicka na zaver: popularita ho neskazila

Presne kvoli tomuto. :) To, ze Chodur vie spievat, je proste znamy fakt. Ale jeho styl mi nesedi. On mi nesedi. Hlas ma riadny a vie ho pouzit, ale vidim ho ako imitatora Toma Jonesa. Na druhej strane Smajda je sympaticky clovek, jeho spev sa mi vzdy pacil a vseobecne sa mi paci taky styl spevu. Toto je moja osobna preferencia. Co uz vyhra ten alebo ten je mi jedno. Drzim palce Smajdovi, ale ak nevyhra, nepodrezem si kvoli tomu zily. Proste viem, ze ak obaja vydaju CD, rozhodne si kupim to Smajdove.

• Pridať bod 2
Zverejnené

samozrejme ze ani mne nebude vadit ak Chodur nevyhra, pretoze Smajda nie je zly

ale ak to mame hodnotit z pohladu spevackej show, tak podla mojho nazoru by si zasluzil vyhrat Chodur

a dovod "ja to Chodurovi nedoprajem lebo je suveren a bla bla bla" su detinske neprajne nazory..

a aby som ja odovodnila dovod preco by mal Chodur vyhrat? dovod je jednoduchy...nik z tohtorocneho ucatnikov SS nema taky hlas ako on, nikto nevie tak zaspievat ako on

to ze nevie prejavovat emocie a ze neplace pri vyhodeni kazdeho z ucastnenych a neobjima ich niekolko minut este neznamena ze je bezcharakterny...nazvala by som to skor zrely, dospely, triezvy, ktoremu sa mozno tazsie davaju najavo pocity

vsetci ostatni su podla mna deti, Smajda uz take nieco medzi :lol:

nechajme sa prekvapit :)

Zverejnené

skor som za to, ze chodur je skor introvertny, ako vyzrety ..

jedna myslienka na zamyslenie, doll. mas skvely napad na nieco, mozno objav storocia. ja mam vyborny napad, ale neda sa ani porovnat s tvojim. ja ho vsak dokazem dokonale predat a ty nie. kto z nas je lepsi?

Zverejnené

jedna myslienka na zamyslenie, doll. mas skvely napad na nieco, mozno objav storocia. ja mam vyborny napad, ale neda sa ani porovnat s tvojim. ja ho vsak dokazem dokonale predat a ty nie. kto z nas je lepsi?

Velmi dobry priklad na tuto situaciu superstarovsku :] Smajda to vie predat, zaujat, dostat ludi. Viem si ho predstavit pred stotisicovym publikom. Chodura si viem predstavit v malom podniku s maximalne 100 ludmi. Ci je introvert alebo nie, nie je podstatne... Nevie to predat. Ma svoj styl, nuz dobre, ale v porovnani s tym, ako to robi Smajda... Je to nic.

• Pridať bod 1
Zverejnené

ano..to (urcite nie sto)tisicove publikum bude tvorit vekova kategoria 10-15 rocnych, ktore neocenia vykony spevaka, ale jeho look

a mi nevravte ze Chodur by sa nevedel predat... dobry spevak nepotrebuje odhalovat hrud, nepotrebuje robit dojem svojim usmevom...

uspech spevaka sa nemeria poctom nahadzanych plysakov na podium

ked uz, popri Chodurovi mal stat Bendig, nie Smajda

Zverejnené

Dolezitost publika sa na druhej strane nemeria podla veku a toho, ci nieco hadzu alebo nehadzu na podium. Je to publikum. A je dolezite. Ak si ho spevak vie ziskat, tak si ho proste ziska a musi si ho udrzat. Toto nie je ako minula ci predminulorocna superstar, tak sa do 10 najlepsich dostal ten maly emo chlapec, ktory by podla mna nevedel riadne zaspievat, ani keby mu o zivot slo.

Smajda spievat vie a je spontanny, sialeny, uziva si to a ked pozeram jeho show, tak mam fakt pocit, ze sa tym clovek moze dat fantasticky strhnut. Mam pocit, ze si to uziva hlavne on, a ze sa vazne snazi o komunikaciu s ludmi, ze tam je nieco viac ako len technicka dokonalost hlasu.

• Pridať bod 1
Zverejnené

a mi nevravte ze Chodur by sa nevedel predat... dobry spevak nepotrebuje odhalovat hrud, nepotrebuje robit dojem svojim usmevom...

neviem ci vie alebo nevie, ale zatial to rozhodne nerobi. spev naozaj kvalitny, prejav nula. ako eien povedala, do kabaretu s nim, tam si svojich priaznivcov stopro najde. na hviezdu potrebuje viac.

btw, toto nie je sutaz Ceskoslovensko hlada najlepsieho spevaka .. toto je Superstar .. a pravdupovediac, chystame sa s frajerkou obaja poslat Smajdovi hlas .. a ani jeden z nas nie je 15rocna pipka.

• Pridať bod 1
Zverejnené

vsimol som si tu taku drobnostku a neda mi nereagovat ..

a dovod "ja to Chodurovi nedoprajem lebo je suveren a bla bla bla" su detinske neprajne nazory..

suhlasim, ze je to neprajny nazor, ale detinsky rozhodne nie. Chodur je suveren takym sposobom, na aky zatial nema narok. komentare k Davidovym piesnam, 'King of pop' napis, cele jeho spravanie svedci o arogancii a taky clovek mi sympaticky nebude. a nesympaticky clovek by sa podla mojho nazoru Superstar stat nemal. stale vravim, ze Superstar nie je len o hlase, ale o tom, ci ma clovek 'whole package', alebo okrem spevu aj pridanu hodnotu, nazvi si to podla lubovole. Chodur nema a nic detinske na tom nie je, je to subjektivne, ked uz.

akekolvek ine vysvetlenie je len dezinterpretacia z tvojej strany.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Chodúr spieva lepšie ako Šmajda, ale ja tipujem, že vyhrá Šmajda, pretože táto súťaž nie je na 100% o spievaní.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Víťazom Česko-Slovenskej SUPERSTAR sa stáva:

...::: Martin Chodúr :::...

:lol: ;) :) :)

Obrázok

... aspoň nejaká spravodlivosť tu existuje ...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov