Skočiť na obsah

Superstar 2009: česko-slovenská

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vcerajsie kolo sa mi cele nepacilo, nic mi nesadlo. Vsetci mi tam pilili usi. :lol: Mirova show sa mi pacila, je to blazon, v superstar by mi chybal, keby vypadne, ale ktovie... Dufam, ze to buduce bude lepsie :]

Zverejnené

Soutěž nesleduji, ale je dobré že je to (aspoň zatím) takto vyvážené a nemusíte být na nás naštvaní :lol:

tak ale ty si Moravák

na Teba sa to nevzťahuje :)

Zverejnené

Miro by chybal, uz by to bola nuda. A toho Duchona by zaspieval najlepsie Chodur, tam by som sa na neho aj tesil.

Zverejnené

Do TOP3 Superstar sa nedostal a vypadáva: Jan Bendig :lol:

Obrázok

Zverejnené

Kristusat, Aljak, to si kedy stihal? Pred par sekundami to vyhlasili a ja pridem sem a uz si to sem hodil? Co si cihal tuto temu? :lol:

Bendig... Nuz. Takto asi - mal hlas ako zvon, ale nikdy sa mi nepacil jeho spev, pripadalo mi to ako prilisne vrieskanie do mikrofonu. Ale uznavam, ze dostat sa tam dostal zasluzene.

Zverejnené

aljak ako zatvrdily fsp informator chraniaci si svoju povest a vysadu v tomto smere ma otvorene 4 pripravene okna aj s obrazkami a len cihal so slinkou v kutiku ust, aby mohol dat enter .. :lol:

skoda Honzika .. podla mojho nazoru najlepsi hlas spomedzi chalanov .. bol snad jediny, koho by som v tomto kole netipol na vypadnutie

Zverejnené

Ale normálka :lol: Len som skopíroval príspevok, kde som písal že vypadla Monika, prepísal som meno v linku a napísal to hore a bolo .. to neni žiadna veda hh. 4 okná som určite nemal otvorené, aj keď dobrý nápad pre budúcnosť hheh :)

Čo sa týka rozhodnutia, nevadí mi že vypadol Bendig. Aj keď radšej by som bol keby skončil Šmajda ... Nevadí. Hlavne že DOMINIKA postúpila, a som zvedavý na najbližšie kolo - aj keď je to trošku diskriminácia že tie kolá venované na počesť nejakého interpréta - že sú to vždy len mužskí interpréti a tým pádom je jasné, že to viac sadne chalanom. :)

Zverejnené

Môj mladý sused má 10 včera povedal doobeda, že to Šmajda vyhrá. Takto podobne prehlásil, že vypadne Leona a ona v ten deň vypadla. Nejaký talent na tipovanie. :lol:

Neviem si predstaviť čo bude Dominika spievať od Mulera. Má to teda ťažké.

Zverejnené

Jana je skoda, ale niekto musel vypadnut. Uz nech sa to skonci. Chodur je pre mna nudny. Ma stary styl spievania, mne sa nepacil nikdy, ale uznavam ze vie spievat, len sa mi nepaci(nevybrali mu dobru piesen - ten duchon by bol super). je to dvojicka mladeho krausa ale ten ma 10x viac zaujal. Ked neviete o koho ide, je to ten clovek, co napisal a spieval pesnicku Zuzano(Norisova). Chodur je lepsi spevak ako ti dvaja nasi, sl. Stara sa mi niekedy paci.

Posielate aj SMS? Ja som raz poslal v semif.kole v 1.casti nasej superstar, nejakej Mikulasanke, co sa prestahovala zo Srbska. Povedal som si pekne spieva, mala to tazke a urcite tu nema siroku rodinu.

Zverejnené

Môj mladý sused má 10 včera povedal doobeda, že to Šmajda vyhrá. Takto podobne prehlásil, že vypadne Leona a ona v ten deň vypadla. Nejaký talent na tipovanie. :lol:

no ale ved to je jasne :)

vsak hlasuju same nastky :) ;) ja fakt nemozem, ale tato sutaz je proste o najfesi chlapcovi .. dlho bol v popredi Bendig, ale akonahle obnazil svoju detsku hrud Smajda, vsetky koceny boli z toho hotove, a nasli si noveho fesiho

prekvapivo dlho sa drzi Dominika

btw, chvilu som skusala mysliet tak ako tie nastky, a bola som v tom ze to ma v rukave Bendig..asi som sa moc zapocuvala, a to je chyba ;)

Zverejnené

stará chyba, vyprávam to furt, hlasovať od desať, počúvať tak od osemnásť vyššie, sem tam pozerať nad dvadsaťpäť, nepozerať vôbec od tridsaťpäť ... alebo tak akosi, ale približne to sedí. v každom prípade spev je podružná záležitosť :lol:

Zverejnené

Neviem si predstaviť čo bude Dominika spievať od Mulera. Má to teda ťažké.

napríklad Baroko by mohla spievať, tá pesnička sa mi moc páči

Zverejnené

alebo

Stín Stíha Stín, resp. niečo šansónové

ak je dobrá speváčka,tak to odspieva

veď Muller viac recituje ako spieva

nie nadarmo sú za najlepšie česky spievajúcich šansoniérov,

považovaní Richard Muller a Hana Hegerová

Zverejnené

Obrázok

..::: Česko-Slovenská SuperStar - 8.finálové kolo = Richard Müller / Unplugged :::...

Obrázok
Richard Müller - Rozeznávam
Richard Müller - Cigaretka na 2 ťahy
Lady Gaga - Paparazzi

Obrázok
Richard Müller - Srdce jako kníže Rohan
Richard Müller - Nebude to ľahké
Aerosmith - Dream On

Obrázok
Richard Müller - Štěstí je krásná věc
Richard Müller - Tlaková níž
Heart - Alone

Zverejnené

No ostala tam trojica ktorá je veľmi veľmi schopná. Včera boli všetci skvelí. Fandím Dominike, tak bolo by fajn keby sa dopracovala až do finále, no ale včera bol najlepší aj tak Chodúr - spočiatku som ho moc nemusel, ale čím ďalej tým viac sa mi pozdáva. No a najmenej sa mi včera páčil Šmajda - kiežby letel práve on dneska OUT!

Zverejnené

ja si prajem slovenske finale, ale to sa mi asi nesplni .. a starsi bude mat tentokrat asi pravdu

Zverejnené

Tesne pred bránami veľkého finále končí: Dominika Stará

To neni fér ;) :) :lol: :) ;)

Obrázok

To spravodlivosť už vôbec neexistuje??? ;) SAKRA!

Aj tak je pre mňa morálnou víťazkou Dominička ;)

Zverejnené

a vypadava

Dominika Stara

kurna, skusal som ci to stihnem odkliknut pred aljakom, ked to kukam online .. to sa neda :lol:

a po dakovnej reci, ktora zahrnula asi aj manazerku podlahovych krytin, sa mozeme tesit na ceskoslovenske finale .. a tentokrat sa veru nebudem srat s kreditom a poslem mirovi smsku

Zverejnené

OK, tak keď už nevyhral ten kto je najlepší

tak nech to vyhrá ten druhý NAJ, čiže Chodúr

Zverejnené

tak domča je preč, škoda ... teraz by sa mali Slováci zmobilizovať :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov