Eiensama Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 Vcerajsie kolo sa mi cele nepacilo, nic mi nesadlo. Vsetci mi tam pilili usi. :lol: Mirova show sa mi pacila, je to blazon, v superstar by mi chybal, keby vypadne, ale ktovie... Dufam, ze to buduce bude lepsie :]
tomassi Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 Soutěž nesleduji, ale je dobré že je to (aspoň zatím) takto vyvážené a nemusíte být na nás naštvaní :lol: tak ale ty si Moravák na Teba sa to nevzťahuje :)
slimak Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 Miro by chybal, uz by to bola nuda. A toho Duchona by zaspieval najlepsie Chodur, tam by som sa na neho aj tesil.
aljak63 Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 Do TOP3 Superstar sa nedostal a vypadáva: Jan Bendig :lol:
Eiensama Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 Kristusat, Aljak, to si kedy stihal? Pred par sekundami to vyhlasili a ja pridem sem a uz si to sem hodil? Co si cihal tuto temu? :lol: Bendig... Nuz. Takto asi - mal hlas ako zvon, ale nikdy sa mi nepacil jeho spev, pripadalo mi to ako prilisne vrieskanie do mikrofonu. Ale uznavam, ze dostat sa tam dostal zasluzene.
weirdo Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 aljak ako zatvrdily fsp informator chraniaci si svoju povest a vysadu v tomto smere ma otvorene 4 pripravene okna aj s obrazkami a len cihal so slinkou v kutiku ust, aby mohol dat enter .. :lol: skoda Honzika .. podla mojho nazoru najlepsi hlas spomedzi chalanov .. bol snad jediny, koho by som v tomto kole netipol na vypadnutie
aljak63 Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 Ale normálka :lol: Len som skopíroval príspevok, kde som písal že vypadla Monika, prepísal som meno v linku a napísal to hore a bolo .. to neni žiadna veda hh. 4 okná som určite nemal otvorené, aj keď dobrý nápad pre budúcnosť hheh :) Čo sa týka rozhodnutia, nevadí mi že vypadol Bendig. Aj keď radšej by som bol keby skončil Šmajda ... Nevadí. Hlavne že DOMINIKA postúpila, a som zvedavý na najbližšie kolo - aj keď je to trošku diskriminácia že tie kolá venované na počesť nejakého interpréta - že sú to vždy len mužskí interpréti a tým pádom je jasné, že to viac sadne chalanom. :)
starsi Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 Môj mladý sused má 10 včera povedal doobeda, že to Šmajda vyhrá. Takto podobne prehlásil, že vypadne Leona a ona v ten deň vypadla. Nejaký talent na tipovanie. :lol: Neviem si predstaviť čo bude Dominika spievať od Mulera. Má to teda ťažké.
slimak Zverejnené 7. December, 2009 Zverejnené 7. December, 2009 Jana je skoda, ale niekto musel vypadnut. Uz nech sa to skonci. Chodur je pre mna nudny. Ma stary styl spievania, mne sa nepacil nikdy, ale uznavam ze vie spievat, len sa mi nepaci(nevybrali mu dobru piesen - ten duchon by bol super). je to dvojicka mladeho krausa ale ten ma 10x viac zaujal. Ked neviete o koho ide, je to ten clovek, co napisal a spieval pesnicku Zuzano(Norisova). Chodur je lepsi spevak ako ti dvaja nasi, sl. Stara sa mi niekedy paci. Posielate aj SMS? Ja som raz poslal v semif.kole v 1.casti nasej superstar, nejakej Mikulasanke, co sa prestahovala zo Srbska. Povedal som si pekne spieva, mala to tazke a urcite tu nema siroku rodinu.
doll Zverejnené 8. December, 2009 Zverejnené 8. December, 2009 Môj mladý sused má 10 včera povedal doobeda, že to Šmajda vyhrá. Takto podobne prehlásil, že vypadne Leona a ona v ten deň vypadla. Nejaký talent na tipovanie. :lol: no ale ved to je jasne :) vsak hlasuju same nastky :) ;) ja fakt nemozem, ale tato sutaz je proste o najfesi chlapcovi .. dlho bol v popredi Bendig, ale akonahle obnazil svoju detsku hrud Smajda, vsetky koceny boli z toho hotove, a nasli si noveho fesiho prekvapivo dlho sa drzi Dominika btw, chvilu som skusala mysliet tak ako tie nastky, a bola som v tom ze to ma v rukave Bendig..asi som sa moc zapocuvala, a to je chyba ;)
game Zverejnené 8. December, 2009 Autor Zverejnené 8. December, 2009 stará chyba, vyprávam to furt, hlasovať od desať, počúvať tak od osemnásť vyššie, sem tam pozerať nad dvadsaťpäť, nepozerať vôbec od tridsaťpäť ... alebo tak akosi, ale približne to sedí. v každom prípade spev je podružná záležitosť :lol:
lopata555 Zverejnené 8. December, 2009 Zverejnené 8. December, 2009 Neviem si predstaviť čo bude Dominika spievať od Mulera. Má to teda ťažké. napríklad Baroko by mohla spievať, tá pesnička sa mi moc páči
tomassi Zverejnené 8. December, 2009 Zverejnené 8. December, 2009 alebo Stín Stíha Stín, resp. niečo šansónovéak je dobrá speváčka,tak to odspievaveď Muller viac recituje ako spievanie nadarmo sú za najlepšie česky spievajúcich šansoniérov, považovaní Richard Muller a Hana Hegerová
aljak63 Zverejnené 11. December, 2009 Zverejnené 11. December, 2009 ..::: Česko-Slovenská SuperStar - 8.finálové kolo = Richard Müller / Unplugged :::... Richard Müller - Rozeznávam Richard Müller - Cigaretka na 2 ťahy Lady Gaga - Paparazzi Richard Müller - Srdce jako kníže Rohan Richard Müller - Nebude to ľahké Aerosmith - Dream On Richard Müller - Štěstí je krásná věc Richard Müller - Tlaková níž Heart - Alone
starsi Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 Mám dosť silný dojem, že kočena to má zrátané. :lol:
weirdo Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 to ohlasujes uz piatykrat snad :lol:
lopata555 Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 a ja pevne dúfam že to povie aj šiesty :lol:
aljak63 Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 No ostala tam trojica ktorá je veľmi veľmi schopná. Včera boli všetci skvelí. Fandím Dominike, tak bolo by fajn keby sa dopracovala až do finále, no ale včera bol najlepší aj tak Chodúr - spočiatku som ho moc nemusel, ale čím ďalej tým viac sa mi pozdáva. No a najmenej sa mi včera páčil Šmajda - kiežby letel práve on dneska OUT!
weirdo Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 ja si prajem slovenske finale, ale to sa mi asi nesplni .. a starsi bude mat tentokrat asi pravdu
aljak63 Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 Tesne pred bránami veľkého finále končí: Dominika Stará To neni fér ;) :) :lol: :) ;) To spravodlivosť už vôbec neexistuje??? ;) SAKRA! Aj tak je pre mňa morálnou víťazkou Dominička ;)
weirdo Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 a vypadava Dominika Stara kurna, skusal som ci to stihnem odkliknut pred aljakom, ked to kukam online .. to sa neda :lol: a po dakovnej reci, ktora zahrnula asi aj manazerku podlahovych krytin, sa mozeme tesit na ceskoslovenske finale .. a tentokrat sa veru nebudem srat s kreditom a poslem mirovi smsku
aljak63 Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 OK, tak keď už nevyhral ten kto je najlepšítak nech to vyhrá ten druhý NAJ, čiže Chodúr
lopata555 Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 tak domča je preč, škoda ... teraz by sa mali Slováci zmobilizovať :lol:
Odporúčané príspevky