Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2010

Odporúčané príspevky

Zverejnené

weirdo

nechcem byt velmi vyzvedavy, ale koho? SDL?

priznám sa že som dosť uvažoval aj nad týmto ... ale nakoniec som sa rozhodol pre Paliho Kapurku ... prestávam dajako dôverovať týmto našim stranám

tomassi

nechaj ho

lopata sa za svoju voľbu hanbí

darmo to z neho budeš ťahať jak z chlpatej deky

prečo by to mal ťahať? každý si môže pozrieť koho som zaškrtol

a vysvetli mi z čoho usudzuješ že sa za svoju voľbu hanbím ty expert na psychológiu :lol:

Zverejnené

a ešte tak mimo tému ... koho si myslíš že pôjdem :lol:

Zverejnené

aby mal lopatoš srdco na mieste

mám dôvodné podozrenie(viď predchádzajú príspevky),

že bude voliť jedného z trojlístka SMER, KSS, SDĽ

SMER to asi nebude, lebo tých volí väčšina a lopata je lavičiarom hlavne preto,

aby sa odlišoval od väčšiny

zostávajú nám KSS a SDĽ

určiť presnú voľbu si netrúfam

no väčšie šance dávam SDĽ

je to podobný fenomén ako u voličov pravice SaS

niečo nové iné

celý tento príspevok však teraz môžme skrčiť a zahodiť,

lebo lopata urobí presný opak, len aby som nemal

pravdu

ale vlastne o lopatovo nevolenie ľavice mi vlastne išlo, či . . .

Zverejnené

Najprv odpoviem na toto

Podľa mňa všetkých šokuje a bude voliť Kotlebu.

;) :lol:

tomassi

SMER to asi nebude, lebo tých volí väčšina a lopata je lavičiarom hlavne preto,

aby sa odlišoval od väčšina

tak v tomto si ma fakt vystihol :) :) ;) ;)

no väčšie šance dávam SDĽ

je to podobný fenomén ako u voličov pravice SaS

niečo nové iné

no dá sa povedať že aj v tomto máš pravdu ale nie tak celkom ... áno dosť uvažujem nad SDĽ ale zatiaľ som sa nepriklonil na ich stranu

Zverejnené

Obrázok

:) :lol: :)

inak na internete som našiel že ak dakto nie je rozhodnutý koho voliť tak si má spraviť tento test

link

Obrázok

• Pridať bod 2
Zverejnené

Akože mariškárov blaváckych elitkárov ? Nikdy ! A v Sdkú som sa sklamala.

Najradšej by som volila SPS, ale veľmi som sa na nich spoliehala, že nazbierajú podpisy.

Za to HZDS sa veľmi hanbím.

post-846-127540350599_thumb.gif

Zverejnené

lopata vidím, že tvoje ľavicové presvedčenie sa otriasa v základoch :lol:

Zverejnené

Veď tam ani žiadna ľavicová strana nie je okrem Smeru. A v programe omieľajú stále to isté, pretože sú pomalí a nič nestihli.

Zverejnené

Oni toho stihli az az. Emisie, nastenku, socialne podniky, myto, tipos, 9miliardova dialnica, zachranky, restitucie, sabotovany druhy pilier...

• Pridať bod 3
Zverejnené

a potom také veci ako

akceptácia antismetizmu a podnecovanie k rasovej a etnickej neznášanlivosti, spolčovanie sa s drogovými mafiánmi, ohrozenie slobody tlače a prejavu, zatváranie si oči pred klientelizmom, resp. jeho podpora, popieranie prezumpcie neviny samotným premiérom a ministrom vnútra, . . .

ono sa toho nájde veľa

Zverejnené

Pripomeňme si ako dopadli voľby pred 4 rokmi:

• Smer-SD: 29,14%
  • SDKÚ-DS: 18,35%
  • SNS: 11,73%
  • SMK: 11,68%
  • ĽS-HZDS: 8,79%
  • KDH: 8,31%

Výsledky Smeru a SDKÚ by som bral všetkými desiatimi. SNS bude mať o dosť menej. SMK tiež. SAS nahradí straty pravice. KDH tiež mierne získa. HZDS bude balansovať na pokraji zvoliteľnosti.

Zverejnené

Prelepovanie bilboardov môže po čase smerovať k zaujímavému výsledku

Obrázok

Zverejnené
Tu píšu že kvôli povodniam padli preferencie Smeru o 5%. Tak vidíte, už aj matka príroda sa bráni tejto pliage menom Smer.
  • Pridať bod 2
Zverejnené

vyzerá to tak, že predsa len tie voľby sú ... už ste si odvolili ??? :lol:

Zverejnené

odvolené už o 0930

takže

hor sa voliť Slováci - agrárny národ

dokonca som si odložil lístok, kt. sa končí Mečiarova politická púť

• Pridať bod 1
Zverejnené

ešteže som sa včera s nikým nestavila ... mala som taký nedobrý pocit, že bude málo voličov.

do večera ešte ďaleko, ale v rade, aby som mohla odvoliť, som už dávno nestála ... a v kuse ľudia a autá prichádzali, a to bola len jedna volebná miestnosť.

no uvidíme večer, čo sme porobili

ako národ čo dokážeme odpustiť a nakoľko a čo si zaslúžime. a kto za nás odvolí to, čo nechceme. či tak akosi.

ostatné lístky som pretrhla na polovicu, s chuťou.

Zverejnené

ja som ešte nebol nechávam si to až keď sa najem ... ale nech to už dopadne akokoľvek dúfam že účasť bude aspoň okolo 75 %

Zverejnené

hoci ako sledujem a dostávam info odinakiaľ, všade je dosť voličov, 75 % je dosť nereálne číslo

ale zaujalo ma ďalšie rozčuľovanie sa pána premiéra ... nemalo by sa stať, ale aj volebné lístky zostavovali ľudia, od toho ich je tam toľko, preveria, napravia

evidentne sa stalo aj inde, ale pán premiér sa ročuľoval

špeciálne si počkali na jednu určitú osobu, aby jej dali balíček, kde chýba ten jeden určitý lístok ...

ľudia sú omylní, pán premiér. len toľko.

11:48 Prvovolič - študent Pavol Sekerka volil v bratislavskej Petržalke na Prokofjevovej ulici a medzi volebnými lístkami mu chýbal lístok SDKÚ.

11:38 Premiér a predseda strany Smer Robert Fico odvolil aj s manželkou Svetlanou vo volebnej miestnosti na bratislavských Dlhých Dieloch. Jeho manželke však v obálke, ktorú dostala od členky volebnej komisie, chýbal volebný lístok číslo 17, ktorý patrí práve strane Smer. Fico sa rozčuľoval a pýtal si vysvetlenie, ale členovia komisie netušili, ako sa to mohlo stať.

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/c/5419307/volby-minutu-po-minute-ficova-manzelka-nedostala-volebny-listok-smeru.html#ixzz0qdMP9EDV

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov