lopata555 Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 weirdo nechcem byt velmi vyzvedavy, ale koho? SDL? priznám sa že som dosť uvažoval aj nad týmto ... ale nakoniec som sa rozhodol pre Paliho Kapurku ... prestávam dajako dôverovať týmto našim stranám tomassi nechaj ho lopata sa za svoju voľbu hanbí darmo to z neho budeš ťahať jak z chlpatej deky prečo by to mal ťahať? každý si môže pozrieť koho som zaškrtol a vysvetli mi z čoho usudzuješ že sa za svoju voľbu hanbím ty expert na psychológiu :lol:
tomassi Zverejnené 30. Máj, 2010 Zverejnené 30. Máj, 2010 nie je to nič konkrétne proste mám pocit, že ho voliť nepôjdeš celkom peknú kampaň rozbehol štorlístok z kandidátky HÍDu jak keby ich jeden Orwell mal
lopata555 Zverejnené 31. Máj, 2010 Zverejnené 31. Máj, 2010 a ešte tak mimo tému ... koho si myslíš že pôjdem :lol:
tomassi Zverejnené 31. Máj, 2010 Zverejnené 31. Máj, 2010 aby mal lopatoš srdco na mieste mám dôvodné podozrenie(viď predchádzajú príspevky), že bude voliť jedného z trojlístka SMER, KSS, SDĽ SMER to asi nebude, lebo tých volí väčšina a lopata je lavičiarom hlavne preto, aby sa odlišoval od väčšiny zostávajú nám KSS a SDĽurčiť presnú voľbu si netrúfam no väčšie šance dávam SDĽje to podobný fenomén ako u voličov pravice SaSniečo nové iné celý tento príspevok však teraz môžme skrčiť a zahodiť,lebo lopata urobí presný opak, len aby som nemalpravduale vlastne o lopatovo nevolenie ľavice mi vlastne išlo, či . . .
Sniper Zverejnené 31. Máj, 2010 Zverejnené 31. Máj, 2010 Podľa mňa všetkých šokuje a bude voliť Kotlebu.
lopata555 Zverejnené 1. Jún, 2010 Zverejnené 1. Jún, 2010 Najprv odpoviem na toto Podľa mňa všetkých šokuje a bude voliť Kotlebu. ;) :lol: tomassi SMER to asi nebude, lebo tých volí väčšina a lopata je lavičiarom hlavne preto, aby sa odlišoval od väčšina tak v tomto si ma fakt vystihol :) :) ;) ;) no väčšie šance dávam SDĽ je to podobný fenomén ako u voličov pravice SaS niečo nové iné no dá sa povedať že aj v tomto máš pravdu ale nie tak celkom ... áno dosť uvažujem nad SDĽ ale zatiaľ som sa nepriklonil na ich stranu
lopata555 Zverejnené 1. Jún, 2010 Zverejnené 1. Jún, 2010 :) :lol: :) inak na internete som našiel že ak dakto nie je rozhodnutý koho voliť tak si má spraviť tento test link 2
Klingonka Zverejnené 1. Jún, 2010 Zverejnené 1. Jún, 2010 Akože mariškárov blaváckych elitkárov ? Nikdy ! A v Sdkú som sa sklamala. Najradšej by som volila SPS, ale veľmi som sa na nich spoliehala, že nazbierajú podpisy. Za to HZDS sa veľmi hanbím.
Sniper Zverejnené 1. Jún, 2010 Zverejnené 1. Jún, 2010 lopata vidím, že tvoje ľavicové presvedčenie sa otriasa v základoch :lol:
Klingonka Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 Veď tam ani žiadna ľavicová strana nie je okrem Smeru. A v programe omieľajú stále to isté, pretože sú pomalí a nič nestihli.
Darkman Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 Oni toho stihli az az. Emisie, nastenku, socialne podniky, myto, tipos, 9miliardova dialnica, zachranky, restitucie, sabotovany druhy pilier... 3
tomassi Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 a potom také veci akoakceptácia antismetizmu a podnecovanie k rasovej a etnickej neznášanlivosti, spolčovanie sa s drogovými mafiánmi, ohrozenie slobody tlače a prejavu, zatváranie si oči pred klientelizmom, resp. jeho podpora, popieranie prezumpcie neviny samotným premiérom a ministrom vnútra, . . .ono sa toho nájde veľa
Sniper Zverejnené 7. Jún, 2010 Zverejnené 7. Jún, 2010 Pripomeňme si ako dopadli voľby pred 4 rokmi: Smer-SD: 29,14%SDKÚ-DS: 18,35%SNS: 11,73%SMK: 11,68%ĽS-HZDS: 8,79%KDH: 8,31% Výsledky Smeru a SDKÚ by som bral všetkými desiatimi. SNS bude mať o dosť menej. SMK tiež. SAS nahradí straty pravice. KDH tiež mierne získa. HZDS bude balansovať na pokraji zvoliteľnosti.
Cactales Zverejnené 7. Jún, 2010 Zverejnené 7. Jún, 2010 Prelepovanie bilboardov môže po čase smerovať k zaujímavému výsledku
majuska Zverejnené 9. Jún, 2010 Zverejnené 9. Jún, 2010 Este jedno velmi zaujimave predvolebne zuctovanie :-)))
tomassi Zverejnené 10. Jún, 2010 Zverejnené 10. Jún, 2010 a ešte jedno zúčtovanie správa o stave krajiny 1
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2010 Zverejnené 10. Jún, 2010 Tu píšu že kvôli povodniam padli preferencie Smeru o 5%. Tak vidíte, už aj matka príroda sa bráni tejto pliage menom Smer. 2
game Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 takmer som zabudla že budú voľby ... zaoberám sa chodením po lekároch a tým, že mi je zle jak psovi, jediné svetielko v tv je futbal, a zrazu bum ! vybafnú na mňa nejakí politici so sugestívnymi rečami z obrazovky ... hanba mi :lol: všetko späť, voľby nebudú, všetko je nelegálne !http://volby.sme.sk/c/5418579/fico-tvrdi-ze-kampan-je-nelegalna-pomoze-aj-policia.html
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 vyzerá to tak, že predsa len tie voľby sú ... už ste si odvolili ??? :lol:
tomassi Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 odvolené už o 0930takže hor sa voliť Slováci - agrárny národ dokonca som si odložil lístok, kt. sa končí Mečiarova politická púť 1
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 ešteže som sa včera s nikým nestavila ... mala som taký nedobrý pocit, že bude málo voličov. do večera ešte ďaleko, ale v rade, aby som mohla odvoliť, som už dávno nestála ... a v kuse ľudia a autá prichádzali, a to bola len jedna volebná miestnosť. no uvidíme večer, čo sme porobili ako národ čo dokážeme odpustiť a nakoľko a čo si zaslúžime. a kto za nás odvolí to, čo nechceme. či tak akosi. ostatné lístky som pretrhla na polovicu, s chuťou.
lopata555 Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 ja som ešte nebol nechávam si to až keď sa najem ... ale nech to už dopadne akokoľvek dúfam že účasť bude aspoň okolo 75 %
tomassi Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 lopatahttp://www.youtube.com/watch?v=wnXVN7IyGhI 50-55% ak sa to vyšplhá na 60%, tak to bude prekvapko
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 hoci ako sledujem a dostávam info odinakiaľ, všade je dosť voličov, 75 % je dosť nereálne číslo ale zaujalo ma ďalšie rozčuľovanie sa pána premiéra ... nemalo by sa stať, ale aj volebné lístky zostavovali ľudia, od toho ich je tam toľko, preveria, napravia evidentne sa stalo aj inde, ale pán premiér sa ročuľoval špeciálne si počkali na jednu určitú osobu, aby jej dali balíček, kde chýba ten jeden určitý lístok ... ľudia sú omylní, pán premiér. len toľko. 11:48 Prvovolič - študent Pavol Sekerka volil v bratislavskej Petržalke na Prokofjevovej ulici a medzi volebnými lístkami mu chýbal lístok SDKÚ. 11:38 Premiér a predseda strany Smer Robert Fico odvolil aj s manželkou Svetlanou vo volebnej miestnosti na bratislavských Dlhých Dieloch. Jeho manželke však v obálke, ktorú dostala od členky volebnej komisie, chýbal volebný lístok číslo 17, ktorý patrí práve strane Smer. Fico sa rozčuľoval a pýtal si vysvetlenie, ale členovia komisie netušili, ako sa to mohlo stať. Čítajte viac: http://volby.sme.sk/c/5419307/volby-minutu-po-minute-ficova-manzelka-nedostala-volebny-listok-smeru.html#ixzz0qdMP9EDV
Odporúčané príspevky