Sniper Zverejnené 2. September, 2009 Zverejnené 2. September, 2009 ako môže byť niekto veľmi nespokojný a neísť voliť takúto kombináciu, by nedal asi ani anarchista Žeby ľudia boli z politiky takí znechutení, že sú im voľby ukradnuté? Minimálne 10% potencionálych voličov tak uvažuje. Fico pred voľbami bliakal ako sa kradne za Dzurindu, ale táto jeho svorka čo robí hravo zahanbí všetky tri vlády pred ním.
Eiensama Zverejnené 2. September, 2009 Zverejnené 2. September, 2009 ako môže byť niekto veľmi nespokojný a neísť voliť takúto kombináciu, by nedal asi ani anarchista Ja by som ju dala a vlastne som ju i dala :lol: Nespokojna som vseobecne so vsetkymi politikmi a ich zvastami a teda aj s kazdou stranou. Len otvoria huby a uz mi je z toho zle. Mozno som pocula len tych zlych politikov. Mozno. Rodicia su dzurindovci a volakedy som bola... ASI... aj ja. Teraz uz nie. A volit nejdem. Musela by som mat vacsi a lepsi rozhlad v politike ako mam teraz. Nepojdem si predsa len tak zavolit, ked nie som celkom v obraze :)
lopata555 Zverejnené 2. September, 2009 Zverejnené 2. September, 2009 Nepojdem si predsa len tak zavolit, ked nie som celkom v obraze vieš koľko ľudí ale nie je v obraze a aj tak ide voliť :lol:
Eiensama Zverejnené 2. September, 2009 Zverejnené 2. September, 2009 A vies potom ako to dopadne? Asi tak, ako ked Meciar skoro prezidentske volby vyhral - polka SR sa potom z toho pojde pototo. :lol:
Sniper Zverejnené 2. September, 2009 Zverejnené 2. September, 2009 Je jedno ako voľby dopadnú, každý bude nadávať rovnako.
tomassi Zverejnené 2. September, 2009 Zverejnené 2. September, 2009 Žeby ľudia boli z politiky takí znechutení, že sú im voľby ukradnuté?jasné to je pravda ale akceptovať názor, že všetci idú do politiky, len kvôli tomu, aby sa tam nabalili? to je čo? chcem dať dôraz na to, že nie každý tam ide za peniazmi na výber máme stačí počúvať ušami a pozerať očami, samozrejme nevynechať mozog no a toto nadhodenie na smeč si újsť nenechám vieš koľko ľudí ale nie je v obraze a aj tak ide voliť :lol: minimálne ty
lopata555 Zverejnené 2. September, 2009 Zverejnené 2. September, 2009 tomassi hlavne že ty si v obraze :lol:, mohol by si si ruku podať z mojou babkou :)
Sniper Zverejnené 2. September, 2009 Zverejnené 2. September, 2009 ale akceptovať názor, že všetci idú do politiky, len kvôli tomu, aby sa tam nabalili? to je čo? chcem dať dôraz na to, že nie každý tam ide za peniazmi Nikde som nenapísal, že každý tam ide za peniazmi. Ale pri politike sú snáď najväčie možnosti ako zbohatnúť. Vie o tom mečiarova prvá vláda počas privatizácie a vedia aj o tom svoje mikiho vlády počas lákania investorov na Slovensko. V oboch prípadoch išlo o miliardy. A nikdy sa nezabúdalo na "drobné všimné".
tomassi Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 jasné, ľudia sú znechutení, veď majú byť aj z čohoako najčastejší dôvod, prečo nejdú voliť, uvádzajú,že všetci, kt. sa dostanú ku korytu, budú hrabať pre sebaponiektorí vravia, že ani oni, by nerobili inak ja chcem, len poukázať na to, že sa dá voliť bez toho,aby si volil menšie zlo,čiže nevidím dôvod neísť voliť lopatainštrumentál, nie genitív
Darkman Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 ja chcem, len poukázať na to, že sa dá voliť bez toho,Za to, ze ty tam mas stranu, ktora ta uputala svojim programom a sposobom politiky este neznamena, ze kazdy si v tom nasom spektre najde podobnu stranu. Nato, aby som volil bez pocitu mensieho zla, musi najprv existovat nejaka strana, ktora sa bude zhodovat s mojimi nazormi/hodnotami a bude tieto nazory aj presadzovat. edit: Dal som sice SaS, lebo to je strana, ktoru by som volil rad. Ale aj tak to zatial vyzera na SDKU (kvoli preferenciam), co bude z mojej strany zas len vobla mensieho zla.
lopata555 Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 lopata inštrumentál, nie genitív hmmm už zas začínaš odbočovať od témy :lol: ale tak u teba som si na to už zvykol :)
tomassi Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 jjodbočujem, lebo s Tebou sa mi o tomto nechce baviť,resp. je to absolútne zbytočnéalebo by si mi mohol poradiť ako reagovať na tvoj odkaz darktak potom som asi šťastlivecavšak nevravím, že každý musí takto voliť,vravím len, že sa tak voliť dá ako som už býval písal pri prezidentských voľbáchmám dosť voľby a špekuláciíproste zvolím toho koho chcem, s kým sa najviac stotožňujem asi som naivný, ale ak by sa nešpekulovalo nad väčším-menším zlomneprišli by sme o strany ako DS, tak ako teraz prichádzame o KDH
lopata555 Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 jj odbočujem, lebo s Tebou sa mi o tomto nechce baviť, resp. je to absolútne zbytočné alebo by si mi mohol poradiť ako reagovať na tvoj odkaz reagoval som úplne podobným štýlom ako si ty zareagoval na môj príspevok adresovaný eien :lol: a to že je to zbytočné to máš absolútnu pravdu :) ale ja vravím aspoň je sranda keď sa bavím s tebou :)
Darkman Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 proste zvolím toho koho chcem, s kým sa najviac stotožňujemNie vzdy taky niekto musi byt. Celkom realne sa ti mozu hnusit vsetci.100% volit toho, premna, najsympatickejsieho moze byt dost kratkozrake.
Sniper Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 edit: Dal som sice SaS, lebo to je strana, ktoru by som volil rad. Ale aj tak to zatial vyzera na SDKU (kvoli preferenciam), co bude z mojej strany zas len vobla mensieho zla. Takto uvažujem aj ja. Možno by bola lepšia alternatíva keby stredopravé strany kandidovali spolu. Ale to je málo pravdepodobné, najradšej každý by bol predsedom v strane a premiérom zároveň.
tomassi Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 dark tvrdenie, že sa mi hnusia všetci je dosť alibistickéstačí si dať trošku námahy a dá sa vybraťmmntálne máme veľmi široké spektrum možnostíod liberálov po konzervatívcov, od ľavice po pravicu, . . . ešte razbudem voliť tú stranu, kt. pre mňa nie je menším zlom - volím toho koho chcem a nešpekulujem nad percentamito však neznamená, že jej výroky hlcem bez rozmýšľaniaa hneď a zaraz sa stotožňujem so všetkým, čo povie s kým sa najviac stotožňujem, čiže to nemusí byť 100%ale aj keď s niekým nesúhlasím na 100%, tak to neznamená,že sa jedná o menšie zlo
Darkman Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 tvrdenie, že sa mi hnusia všetci je dosť alibistické stačí si dať trošku námahy a dá sa vybraťRovnako alibisticke ako tvoje ignorovanie druheho kola prezidentskych volieb?
tomassi Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 nielebo tam som si musel vyberať z menšieho zlanemal som dostatočne široký výber v prvom kole som voliť bol, čiže prezidentské voľby som neodignoroval
Darkman Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 V prvom kole si bol volit, lebo si mal koho volit. V druhom kole si nebol volit, lebo uz zrazu si nemal koho volit. To ze je moznost volby z dvoch, alebo z 200 este neimplikuje, ze si skutocne z tych moznosti clovek musi najst nieco, co bude volit "rad". Tvrdit, ze vsetci si mozu vybrat, lebo si si ty vybral je alibizmus.
tomassi Zverejnené 3. September, 2009 Zverejnené 3. September, 2009 jasné, že počet možností nezabezpečuje možnosť výberukeď budeme mať na výber len s SDLiek, SMERov, KSSiek, . . . dôležitá je ponúkaná rôznorodosť a tá v parlamentných voľbách isto jeod ľavice po pravicu, od liberálov po konzervatívcov, . . .a tú som v druhom kole prezidentských volieb nevidel to je to o čom píšemnevravím, že každý si musí vybrať, lebo som si vybral ja,ale preto, lebo je z čoho si vyberať
Jozef50205 Zverejnené 3. September, 2009 Autor Zverejnené 3. September, 2009 to máš pravdu je z čoho, ale ja sa vraciam do svojho niekdajšieho tábora a to je ... :lol: :) KDH , no a byť konzervatívcom má aj svoej výhody...
game Zverejnené 5. September, 2009 Zverejnené 5. September, 2009 jasné, že počet možností nezabezpečuje možnosť výberu keď budeme mať na výber len s SDLiek, SMERov, KSSiek, . . . dôležitá je ponúkaná rôznorodosť a tá v parlamentných voľbách isto je od ľavice po pravicu, od liberálov po konzervatívcov, . . . ... nevravím, že každý si musí vybrať, lebo som si vybral ja, ale preto, lebo je z čoho si vyberať " dôležitá je ponúkaná rôznorodosť a tá v parlamentných voľbách isto je " len toto tu v tomto divokom nevyprofilovanom kapitalizme, ktorý nevie či má byť lavicový či pravicový, kde sa miliardami pohadzuje akoby rástli na stromoch, kde nie je trpezlivosť a vôľa veci dotiahnuť do konca, ešte stále je z čoho brať, krajina sa zadlžuje, kríza zmieta, a riešime veci, ktoré ani zďaleka nie sú pre to, aby krajina šlapala, ani trochu dôležité ... je tu celá hromada drobných strán, to nie je vlastne o výbere ... doba, keď z novej strany vzišiel dokonca prezident, sú dávno preč vlastne sa dá očakávať, že sa to bude točiť okolo nejakých päť či koľko väčších strán, u tých menších maximálne o jedného dvoch poslancov, keď sa stane zázrak a dostanú sa nad hranicu chcem tým povedať, že mať dvadsať strán ešte neznamená, že je z čoho voliť. zasa zrejme skončí kopa voličov pri tom, že bude voliť menšie zlo. čo zasa nemusí byť pravda, lebo aj v posledných voľbách priveľká túžba stať sa premiérom nám priniesla na krk niečo, čo sme volili minimálne
Lolisha Zverejnené 8. September, 2009 Zverejnené 8. September, 2009 View PostDarkman, on 3. September 2009 - 10:17:21, said: edit: Dal som sice SaS, lebo to je strana, ktoru by som volil rad. Ale aj tak to zatial vyzera na SDKU (kvoli preferenciam), co bude z mojej strany zas len vobla mensieho zla. Takto uvažujem aj ja. Možno by bola lepšia alternatíva keby stredopravé strany kandidovali spolu. Ale to je málo pravdepodobné, najradšej každý by bol predsedom v strane a premiérom zároveň. napodobne. velmi nespokojny a dala som SaS. Ci ale dam vo volbach SDKU alebo SaS...to neviem sucasneho SDKU mam plne zuby a keby som ich mala volit, tak zo skripajucimi zubami a velmi nespokojna...ale este menej mam rada SMER podla mna by SaS mohla mat sancu ziskat 5 %...poznam vela vela ludi byvalch volicov SDKU, co podobne vahaju akurat mam pocit, ze vacsina z nich, mozno aj ako ja, predsa len pojdu voolit mensie zlo neviem, SaS je aj nejake mrtve teraz...maju sice nove bilboardy, na ktorych mi sice vadi trochu populizmus, ale co uz...ale inak ziadne aktivity
Nokia Zverejnené 8. September, 2009 Zverejnené 8. September, 2009 dal som nespokojny a ze nepojdem volit...ale este uvazujem nad alternativou B, ale ta pride do uvahy az za inych podmienok
Sniper Zverejnené 8. September, 2009 Zverejnené 8. September, 2009 Možno som mal dať anketu Koho budete voliť a Koho by ste volili. Porovnanie by bolo zaujímavé. No nič, reštartovať to už nebudem, necháme si to na voľby 2014, ak nebudú predčasné, ktoré by vyhrala Pospolitosť.
Odporúčané príspevky