Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2010

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Som zvedavý ako sa budú odlišovať skutočné výsledky od odhadov agentúr, lebo zatiaľ to vyzerá úplne inak :lol:

Zverejnené

Slovensky narod sa snad konecne nauci rozdelovat ludi a slusnych a neslusnych a nie na madarov a nemadarov.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ved SLota mal peknu rec na tuto temu :-)))) je koniec slovenskemu slusnemu ako je koniec s nim :-)))))

uz len mame pockat na Madarov :_)))

Zverejnené

Prečo ten moderátor na Markíze začal koktať keď hovoril o výsledkoch zo Štatistického úradu?

Zverejnené

Jamam zapnute STV a tam sa s priebeznymi vysledkami SR zlepsila nalada. Klud, treba si pozriet kolko okrskov a odkial boli spracovane. SMK zatial nedosahuje ani tri percenta.

Z bratislavi ziaden okrsok. Ale k tim madarom, mna pozitivne prekvapili. V dunajskej strede zatial most vyhrava nad SMK. Tiez neviem ci to niesu okrsky len od samorina.

Zverejnené

V prvom príspevku na každej strane tejto témy je obrázok, v ktorom sa automaticky aktualizujú výsledky.

Zverejnené

ale sakra pomaly lezú tie percentá správnymi smermi :lol:

Zverejnené

Velmi pomaly, ale HZDS je zatial out, to je dobre. Este 0.24% a bolo by out aj SNS a to by bolo uplne fenomenalne (aj ked je to skor sen, ako nieco realne).

Zverejnené

už zkraja večera som to písala, že mať tak slota dôvod k plaču, jáááááááj ...

štvrť percenta. no čo je to.

ale smer sa mi nepáči. stále je akosi vyšší ako všetky odhady.

ale smk je pod 5 ... a to je zatiaľ gól

toto je lepšie ... alebo horšie ako detektívka ... ohryzené nechty a nejde od nej odísť :lol:

edit.

neodvážim sa už ani dýchať ...

sns má práve len 5,20 % ....

Počet okrskov, z ktorých sú prezentované priebežné výsledky: 3 153

Podiel okrskov, z ktorých sú prezentované priebežné výsledky: 53,17

Zverejnené

Zatiaľ to vyzerá na veľmi tesnú pravicovú koalíciu. Pomer 76:74 nie je bohviečo. Takáto koalícia pri vnútorných problémoch môže byť nestabilná.

Zverejnené

Este ked si uvedomime, ze by v nej boli SaS + KDH, tam staci jedna citliva tema a je po vlade.

Zverejnené

uz je to zasa 76/74, treba ist spat a rano sa uz do niecoho zobudit :lol:

Zverejnené

99,64% hotovo, vyzerá to tak, že to skončí 79:71. Takže v lepšom pomere ako pred 8 rokmi. Idem už spať, analýzam sa budem venovať poobede, keď sa potvrdia konečné výsledky :lol:

Zverejnené

79:71 ... vyhrali sme! :lol: Verím, že včera sa naozaj blýskalo na lepšie časy!!!

Škoda, že SNS nemalo o 0,07% menej! :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ja len dufam, ze si strany ako KDH a SaS schovaju svoje kontroverzne temy (trava + registrovane partnerstva vs vyhrada svedomia + interupcie..), a budu sa venovat temam, ktore skutocne trapia Slovensko. Dufam ze sa SaS podari ziskat ministerstvo socialnych veci a rodiny (imho daleko klucovejsie ako min. financii), pre pana Mihala, tento urad potrebuje odbornika v obore ako sol.

Zverejnené

To dúfam aj ja.

Keby si nepostavili kampaň na tej dekriminalizácií/registrované partnerstvá, tak by som ich možno aj volila.

Zverejnené

Oni si vobec nepostavili kampan na dekriminalizacii a registrovanych partnerstvach, to boli len konfliktne temy, ktorych sa chytali media a ktore vsetci vytahovali aby nasli nejaku konfliktnu temu pre SaS.

Nosnou temou SaS od vzniku je reforma odvodoveho systemu a na tomto si postavili aj kampan.

• Pridať bod 3
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov