tomassi Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 ja som zase dostal 2 lístky SMKsom myslel, že to tam rozrúbemako sa toto môže stať v právnom Slovenskom štáte2 lístky SMK to je provokácia:lol:iba hlupák sa môže rozčuľovať nad takouto chybouak chýba, tak doplnia, nič sa nedeje
tiborco Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Odvolené - SaS :lol:teraz už len čakať a dúfať... 1
aljak63 Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Hlasovací lístok už je v urne: Číslo 15 - SDKÚ-DS 1. Iveta Radičová 2. Ivan Mikloš 7. Martin Fedor 26. Tatiana Rosová
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 ja som zase dostal 2 lístky SMK som myslel, že to tam rozrúbem ako sa toto môže stať v právnom Slovenskom štáte 2 lístky SMK to je provokácia :lol: Mal by si o tom informovať vedenie SNS. To by bolo zas tankov na Budapešť.
majuska Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 bola som rano a stala som v rade :-)))) co sa mi uz davno nestalo, vela ludi, miesilo sa to stale. volila som SDKU na CT 24 budu mat relaciu o nasich volbach od 22.00, myslim ze bratia su pozornejsi ako my, venovali sme sa len uz vysledkom, oni budu s nami v noci ratat :-))), paci sa mi to. Byva vzdy zaujimane sledovat blizkeho ale nijak nezainteresovaneho brata.
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Fico považuje za zlý žart, že jeho manželka nedostala lístok Smeru Čítajte viac: http://tv.sme.sk/v/15978/fico-povazuje-za-zly-zart-ze-jeho-manzelka-nedostala-listok-smeru.html#ixzz0qfAv7ZBb ten človek už úplne stratil glanc. no nehovorila som, že to špeciálne mali pre ňu prichystaný balíček, kde nebol smer ? schválne čakali, celá volebná komisia, až im bude pán premiér nadávať a bude mať o čom vyprávať novinárom. ach jaj. 19:41 "To som ešte nevidel, aby ľudia v radoch stáli a čakali, kedy môžu prevziať volebné lístky. Boli to zástupy ako voľakedy na ovocie," prirovnal záujem voličov prednosta úradu v bratislavskej Dúbravke, František Guth. Čítajte viac: http://volby.sme.sk/c/5419307/volby-minutu-po-minute-ucast-prijemne-prekvapuje.html#ixzz0qfCoyNqc toto sa dialo na mnohých miestach. mňa to prekvapilo už ráno. len teraz vyčkať, čo sme vymamlasili ... :lol:
majuska Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 len som si vsimla ako vyzera jeho zena a aj Slotova, pridu mi utrapene a otravene , asi sa vela nenasmeju
lopata555 Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 tomassi prečo sa smeješ ? ja som napísal že dúfam ...
aljak63 Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Fico považuje za zlý žart, že jeho manželka nedostala lístok Smeru ten človek už úplne stratil glanc. no nehovorila som, že to špeciálne mali pre ňu prichystaný balíček, kde nebol smer ? schválne čakali, celá volebná komisia, až im bude pán premiér nadávať a bude mať o čom vyprávať novinárom. ach jaj. Neviem ako vy, ale ja na videu, ktoré zverejnili Hospodárske noviny na svojej web-stránke presne v 22.sekunde je počuť vetu : "DAJ SI TO DO TAŠKY", a následne sa Fico začal náramne smiať ... celé je to nejako podozrivé. Kto vie, kde je nakoniec pravda ... a či sa to vôbec dozvieme? VIDEO 1
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 to video je rozhodne zaujímavé. a koniec. tak si počkáme.
Darkman Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 No prve odhady vyzeraju velmi zaujimavo. HZDS out, a SMER + SNS bez sance na vladu.
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Zatiaľ to vyzerá na pravicovú koalíciu. Zatiaľ.
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 odhady sú okolo 52 % účasti ? prečo stáli všade rady ? hm
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Predbežné výsledky podľa Infostatu (čo sú relevantnejšie výsledky ako podľa agentúr MVK atď., ale relevantné budú asi až za nejakú 3/4 hodinu, hodinu).
majuska Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Axel, to mas skadial take vysledky? Ved su to hluposti
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 majuska, sleduj počet sčítaných okrskov mení sa to podľa pridávaných sčítaných lístkov.
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 To nie sú žiadne hlúposti, ale riadne spočítané výsledky z 32 okrskov. Ešte treba spočítať zvyšných 5897. potom sa to upraví. To že Smer má zatiaľ 43% znamená že spočítali hlasy tam kde Smer volilo veľa ľudí. Obrázok by sa mal sám aktualizovať:
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 a Slota je na Markíze a straší slovenský národ maďarskými stranami je mu do plaču vraj. a zo slovákov je mu smutno. a povedal jednu krásnu vec na koniec : akí ľudia, taká vláda. / jeho bašovania štyri roky sa to netýkalo, to myslel na terajšiu situáciu / :lol:
Klingonka Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 prečo stáli všade rady ? hm a) Lebo sú voľby iba 1 deň b/ Veľa "spiacich" voličov :lol: Ešte tam není BA, to bude samá mariškáreň
Odporúčané príspevky