lopata555 Zverejnené 7. Apríl, 2009 Zverejnené 7. Apríl, 2009 Myslím že z každej strany stačí predstaviť prvých štyroch SMER-SD * Boris Zala * Vladimír Maňka * Monika Flašíková Beňová * Monika Smolková SNS * Dušan Švantner * Jaroslav Paška * Vladimír Čečot * Daniel Plačko ĽS-HZDS * Sergej Kozlík * Pter Baco * Irena Belohorská * Ján Kovarčík SDKÚ-DS * Eduard Kukan * Peter Šťastný * Milan Gaľa * Pavol Kubovič KDH * Martin Fronc * Ján Hudacký * Anna Záborská * Miroslav Mikolášik SMK * Edit Bauer * Alajos Mészáros * Attila Lancz * Sándor Albert KDS a OKS * Vladimír Palko * Peter Osuský * Alojz Rakús * František Mikloško KSS * Karol Fajnor * Ján Husár * Karol Ondriaš * Michal Zozuľák, edit: doplňujúce info o stranách : V eurovoľbách sa o hlasy pre svojich kandidátov uchádza spolu 17 politických strán, ktoré Ústredná volebná komisia (ÚVK) pre voľby do EP zaregistrovala 7. apríla. Všetkých 17 politických subjektov má spolu 185 kandidátov. Jedinou stranou, ktorú ÚVK nezaregistrovala pre neuhradenie zákonom stanovenej volebnej kaucie, je Slovenská ľudová strana. S číslom jedna sa o priazeň voličov bude uchádzať Ľudová strana - HZDS, dvojku ÚVK vyžrebovala strane Sloboda a Solidarita a trojku strane SMER - sociálna demokracia. Strana zelených má číslo 4, Slovenská demokratická a kresťanská únia - DS - 5, Demokratická strana - 6, MISIA 21 - Hnutie kresťanskej solidarity - 7, Agrárna strana vidieka - 8, Konzervatívni demokrati Slovenska - Občianska konzervatívna strana - 9, Strana maďarskej koalície - Magyar Koalíció Pártja - 10, Komunistická strana Slovenska - 11, Rómska iniciatíva Slovenska - 12, Slovenská národná strana - 13, LIGA, občiansko-liberálna strana - 14, Strana demokratickej ľavice - 15, Slobodné fórum - 16 a Kresťanskodemokratické hnutie má číslo 17. g.
lopata555 Zverejnené 8. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2009 No je pravda že som na SaS zabudol ale kľudne môžete doplniť toho koho chcete voliť.
weirdo Zverejnené 8. Apríl, 2009 Zverejnené 8. Apríl, 2009 do Europarlamentnych volieb sa zapojilo 17 stran, nie 8. Ocakavam teda, ze ked si uz s touto temou zacal, tak si dokoncis domacu ulohu a doplnis tam aj kandidatov chybajucich stran, aby to nebolo polovicate. Zdoraznujem to preto, lebo prvy prispevok (a tym aj kandidati v nom uvedeni) sa zobrazuje stale, ostatne nie. Jedinou stranou v tvojom liste, ktora v parlamente nema ani jedneho zastupcu, je KSS, co sice zodpoveda tvojmu politickemu postoju, ale ocakavanej pluralite ani najmenej.
Cactales Zverejnené 8. Máj, 2009 Zverejnené 8. Máj, 2009 Mestá a obce začali doručovať voličom spolu s oznámením o voľbách aj zoznam kandidátov zaregistrovaných pre tieto voľby. Objavilo sa tam pár mien, ktoré trochu prekvapili, najviac asi kandidát č. 3 za Stranu demokratickej ľavice. Od Ibrahima Maigu by som nečakal že bude mať tiež ambície zastupovať Slovensko v EP. Alebo žeby už dráha slobodného umelca nebola natoľko atraktívna...? Alebo to iba bolo jediné známe meno, ktoré táto dnes už takmer neznáma strana dokázala ponúknuť?
game Zverejnené 8. Máj, 2009 Zverejnené 8. Máj, 2009 maigovi už asi došli prachy a nemá na mladé krásky ... a nemá to nič spoločné preboha s rasizmom, len si myslím, že už dlho nemá čo ponúknuť, ten pán bol sezónny výkrik módy ... ale poslanec za EÚ ... hm, za bačovské zásluhy ? celé tieto voľby sú zatiaľ nehorázne nudné a asi to bude pekné fiasko ... a kto sú SDĽ, preboha ?
Cactales Zverejnené 8. Máj, 2009 Zverejnené 8. Máj, 2009 Za tie dva alebo tri desaťročia čo žije na Slovensku sa v médiách prezentoval dosť, ale ani o jeho politických názoroch, ktoré chce teraz presadzovať, som doteraz veľa nepočul. ten pán bol sezónny výkrik módy ...možno toto mal byť pokus o nový výkrik módy... tentokrát trochu v inej forme k SDĽ - pôvodná SDĽ sa ku koncu roku 2004 slúčila so SMERom. Táto bola založená s rovnakým názvom v nasledujúcom roku.
game Zverejnené 8. Máj, 2009 Zverejnené 8. Máj, 2009 stranička ktorá vtiekla do smeru, aby z neho potom po troške odtiekla, s prestarnutým zabávačom, ktorý vie zabávať len jedným smerom, keď sa bača zunuje, stane sa politikom ... hm hm ... radostná kombinácia :lol: ale na druhej strane keby mlčal, mohli by nás mať v eú radi akí sme nekonfliktní a demokratickí a ideme s dobou ... pardon, ale mne ten maiga akosi ... mno... nesedí v eú parlamente ani ako kandidát :) ešte si počkám na kandidátky, bude tam aj viac zázrakov, zrejme :)
Sniper Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 Strana zelených má číslo 4, Jana Budáčová na kandidátke Zelených č. 1 Dnes sme sa náhodou stretli, chvíľu sme pokecali, celkom milá mladá žena. Pôvodne som nemal záujem sa volieb zúčastniť, ale rozhodol som sa inak a poruším tradíciu, že nebudem hlasovať za stredopravú stranu. Takže jej dám môj hlas.
Nokia Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 axel odkedy sa voli na zaklade napnutych trenirok? :lol:
Tom182 Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 no presne podobna otazka napadla aj mna :lol: ze kolkych takychto volicov si ziska :)
bobsapp Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 sympaťáčka v mojom veku s nejakými zelenými názormi, prečo nie.ešte som sa na lístkoch zastavil pri SaS a zo zvyku pri SDKú. ešte neviem. Neviem ako je na tom KDH ale všimol som si v okolí množstvo plagátov ich strany, zatiaľ ako jedinej a konkrétne jedného ich kandidáta. Je to môj poisťovák auta ;) . Niekde som to možno aj písal, akú som mal s ním vymakanú skúsenosť :lol:Šak jasné, možno ej to vhodný človek, zas bližšie ho nepoznám, ale keď si predstavím ten plat "zaslúžený" ;)Proste ručne mi vypisoval lajstro, mrte dlho, v kuse odbiehal, nakoniec sa pomýlil v sume konečnej...no a ešte mal Strašnýý opasok na nohaviciach :) , ale zas, dal mi automapu :)
littlewitch Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 Bolo by to teda aspon s mojho pohladu,nestastne riesenie,ak by sa do EU - parlamentu dostal tento pseudoumelec,ktory myslim politike nerozumie ani za mak a bol by tam len niekto,kto si chodi pre vyplatu. Uz sme tam mali nicrobiaceho hokejistu
Sniper Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 Tu vyzerá ešte lepšie Okoloidúcim ľuďom rozdávala med v takých malých miskách. Ja som dostal dve :lol:
tomassi Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 a druhá voľba bude ktorozprávkar Chmelár? :lol:
game Zverejnené 23. Máj, 2009 Zverejnené 23. Máj, 2009 Janička Budáčová :lol:dilema veľká ... mám, nemám ? :) ach jaj ... no čo už ... pre zeleným vyrába veškerú reklamu jedna známa reklamná agentúra, vrátane tých medíkov, majú na to v agentúre brigádničky, ktoré im tam lepia nálepky, práve majú naskladaných už 15000 hotových medíkov na ďalšiu distribúciu medzi voličov, záujemcov či jednoducho milovníkov zelených či medu :)na začiatku akcií po dohodách spolupráce a úspešného začiatku spoločná akcia s firmou, u ktorej objednali reklamu, bilboardy, plagáty, medíky a všetko čo k tomu patrí, menili to zelení v štádiu výroby a jeden objednal to a druhý ono, ale tak to s klientami chodí, nakoniec sa nejako dohodli a slečna janka na recepcii skončla veľmi skoro pogrckaná v kríčkoch, kým riaditeľ agentúry v smokingu reprezentoval ...ale v zelených kríčkoch ... štýlovo ;)
wysky Zverejnené 24. Máj, 2009 Zverejnené 24. Máj, 2009 V čom spočíva tá najproeurópejskosť Strany zelených? Podľa výzoru kandidátky sa síce voliť dá, ale aby to nedopadlo ako s tou poslankyňou SDKU, čo nevedela, koľko členských krajín má EU /Plháková/. Axel, aspoň by si si ju mal niekde vypočuť, čo rozpráva, aby to nedopadlo ako s tými ľuďmi čo nás síce zaujmú, až kým nezačnú rozprávať. V Čechách sa jednej poslankyni SZ podarilo strápniť v programe Jána Krausa, keď nevedela vysvetliť čo je to biomasa.
aljak63 Zverejnené 24. Máj, 2009 Zverejnené 24. Máj, 2009 Aj týchto volieb sa zúčastním, rozhodoval som sa medzi SDKU, SMK a SaS. Napokon som sa rozhodol, že hlas dám SDKÚ-DS : Eduard Kukan a Peter Šťastný
tomassi Zverejnené 24. Máj, 2009 Zverejnené 24. Máj, 2009 myslím, že tieto voľby majú významkeď už pre nič iné, tak aby nás nerepreznetovali-nerobili hanbu ľudia z SNS a podobne
bobsapp Zverejnené 28. Máj, 2009 Zverejnené 28. Máj, 2009 Včera prišla brožúra SasOslovili maRozhodol som sa pre nich
weirdo Zverejnené 28. Máj, 2009 Zverejnené 28. Máj, 2009 tiez som sa rozhodol pre SaS .. len skoda ze cez volby nebudem doma. s Janickou sa niekto pekne vyfotosopil, ale tie bieloskuvce zuby prehnal.
Sniper Zverejnené 28. Máj, 2009 Zverejnené 28. Máj, 2009 Podľa výzoru kandidátky sa síce voliť dá, ale aby to nedopadlo ako s tou poslankyňou SDKU, čo nevedela, koľko členských krajín má EU /Plháková/. Axel, aspoň by si si ju mal niekde vypočuť, čo rozpráva, aby to nedopadlo ako s tými ľuďmi čo nás síce zaujmú, až kým nezačnú rozprávať.Však som na ňu hneď narukoval s otázkou s akým programom chce vstúpiť do parlamentu, jeden z nich bol taký ako napr. aby si svoj titul mohol využívať v celej EU a nie iba na Slovensku a pod. Ano, čo sa týka fotiek, je to photoshop. Videl som ju naživo tak viem porovnať, ale ani v realite nevyzerala zle. Osobne som zvedavý na výsledok SaS. Čo sa týka Plhákovej to si asi Miki pred voľbami spravil srandu na kandidátke.
weirdo Zverejnené 28. Máj, 2009 Zverejnené 28. Máj, 2009 Však som na ňu hneď narukoval s otázkou s akým programom chce vstúpiť do parlamentu, jeden z nich bol taký ako napr. aby si svoj titul mohol využívať v celej EU a nie iba na Slovensku a pod.Pokial viem, tak v ramci EU sa uznava vacsina titulov, nie? Ano, čo sa týka fotiek, je to photoshop. Videl som ju naživo tak viem porovnať, ale ani v realite nevyzerala zle.No vidis .. a aj tak ta lamka zabudla odstranit kruhy pod ocami :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz