Sniper Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 Riešim jednu malú dilemu a síce je tu dosť tém, ktoré nie sú aktuálne, ale možno sa ešte niekedy hodia a preto sú v archívoch. Čo je podľa vás lepšie, mať tieto témy roztriedené v archívoch podľa toho čoho sa týkajú (teda tak ako to je momentálne teraz - sú v subkategóriách príslušných sekcií) alebo pre archívne témy vytvoriť vlastnú sekciu kam by sa to všetko ukladalo a bolo pokope?
game Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 hm ... zvykla som si na tento triedený systém, ale na druhej strane nie je zlý ani ten, že čo nenájdem, vykutám v jednom archíve, keď nevykutám, tak také nie je :lol: zatiaľ sa neviem rozhodnúť, dilema :)
Cactales Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 Hlasoval som síce za ponechanie súčasného systému, som už naňho tiež zvyknutý, ale nevidím problém ani v zmene na spoločný archív. Myslím, že výhody a nevýhody oboch spôsobov sú v podstate vyrovnané.
Ignatius Zverejnené 30. Marec, 2009 Zverejnené 30. Marec, 2009 Hlasoval som za súčasný systém, človek je zvyknutý... Aj keď ako bolo povedané - vyhľadávanie existuje, prípadne prehľadať jednu kopu keď si človek dodá chuti je zvládnuteľný problém... :lol:
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2009 Autor Zverejnené 30. Marec, 2009 Ale či nevadí že v každej subkategórii je ďalšia sub-subkategória kde je archív. Či tam tých subiek nie je príliš moc.
elfant Zverejnené 30. Marec, 2009 Zverejnené 30. Marec, 2009 podla mojej skusenosti, ludia skor hladaju podla vecneho zaradenia, ako by sa mali hrabat v jednom velkom baliku.triedenie sub - sub -sub je pre uzivatela prehladnejsie, aj so zaratanim vrodenej lenivosti a nechuti sa hrabat niekde
Ignatius Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Mhm, mne to neprekáža - to zanorenie sa o kúsok hlbšie mi nevadí ak je to potrebné, veď viem či tam potrebujem alebo nie práve na základe toho, v akej subkategórii som... :lol:
Odporúčané príspevky