Skočiť na obsah

Archívy

Sniper

Archívy  

7 členovia hlasovali

1. 1. Zotriedenie archívnych tém

• Ponechať tak ako to je
      7
    • Vytvoriť vlastnú sekciu
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Riešim jednu malú dilemu a síce je tu dosť tém, ktoré nie sú aktuálne, ale možno sa ešte niekedy hodia a preto sú v archívoch. Čo je podľa vás lepšie, mať tieto témy roztriedené v archívoch podľa toho čoho sa týkajú (teda tak ako to je momentálne teraz - sú v subkategóriách príslušných sekcií) alebo pre archívne témy vytvoriť vlastnú sekciu kam by sa to všetko ukladalo a bolo pokope?

• Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• Ignatius

2

• game

1

• Cactales

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

hm ... zvykla som si na tento triedený systém, ale na druhej strane nie je zlý ani ten, že čo nenájdem, vykutám v jednom archíve, keď nevykutám, tak také nie je :lol:

zatiaľ sa neviem rozhodnúť, dilema :)

Zverejnené

Hlasoval som síce za ponechanie súčasného systému, som už naňho tiež zvyknutý, ale nevidím problém ani v zmene na spoločný archív. Myslím, že výhody a nevýhody oboch spôsobov sú v podstate vyrovnané.

Zverejnené

Hlasoval som za súčasný systém, človek je zvyknutý... Aj keď ako bolo povedané - vyhľadávanie existuje, prípadne prehľadať jednu kopu keď si človek dodá chuti je zvládnuteľný problém... :lol:

Zverejnené

Ale či nevadí že v každej subkategórii je ďalšia sub-subkategória kde je archív. Či tam tých subiek nie je príliš moc.

Zverejnené

podla mojej skusenosti, ludia skor hladaju podla vecneho zaradenia, ako by sa mali hrabat v jednom velkom baliku.

triedenie sub - sub -sub je pre uzivatela prehladnejsie, aj so zaratanim vrodenej lenivosti a nechuti sa hrabat niekde

Zverejnené

Mhm, mne to neprekáža - to zanorenie sa o kúsok hlbšie mi nevadí ak je to potrebné, veď viem či tam potrebujem alebo nie práve na základe toho, v akej subkategórii som... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov