iamwhite Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 Sup y'all Vidim ze tu chyba thread o NFL, takze zakladam :lol:
Tom182 Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 chybat chyba..ale staci si pozriet temy o inych zamorskych sutaziach NHL ci NBA...tam zdochol pes a nic sa tam nedeje, teda ak vybrany hraci nezahraju "bozsky" :lol:a kym v NFL nebude hrat nejaky slovak o ktoreho niekto z tejto krajiny zakopne, vela prispevkov sa tu neobjavi :) ja mam NFL velmi rad, ten sport mi je sympaticky, no sledujem ju len velmi okrajovo :)
iamwhite Zverejnené 23. Marec, 2009 Autor Zverejnené 23. Marec, 2009 a kym v NFL nebude hrat nejaky slovak o ktoreho niekto z tejto krajiny zakopne, vela prispevkov sa tu neobjavi Uvidime. Na Post fore to bol minulu sezonu taky miniblog mna a oilera :lol: Temu som zalozil v predstihu, pocas offseason, uvidime kolko sa nas tu do kickoff game v buducej sezone nazbiera :) Co sa tyka Slovakov, myslim ze je to skor o tom ze americky futbal tuto na Slovensku nema moc tradiciu, historiu a ergo ani popularitu. Co je ovsem skoda.
Tom182 Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 tradiciu nema, co je naozaj skoda a som zvedavy ci sa niekedy vobec dostane do podvedomia ludipozri hokej ma na SK popularitu, ale do temy NHL sa pichnu len ked da nejaky hossa gol alebo podobne...preto v tom nevidim uspech..kiez by som sa mylil :lol:
iamwhite Zverejnené 23. Marec, 2009 Autor Zverejnené 23. Marec, 2009 Mno, v tematicky zameranych forach sa to melie viac, tu sa len obcas ludia podelia o postreh :lol: Co sa tyka NFL a narodnostneho zlozenia tak je to asi posledna zamorska velka liga kde hraju v drtivej vacsine Americania. Su samozrejme nejake vynimky (viacero Nigerijcov, alebo povedzme Morten Andersen bol z Danska) ale nie je tam taka situacia ako povedzme v NHL ci MLB.
aljak63 Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 Fíha, aká téma :lol: Ale ja rád uvítam každú športovú tému, a NFL síce pravidelne nesledujem, ale ak náhodou na to narazím v TV tak si to pozriem, lebo tento šport sa mi veru celkom pozdáva a získal si u mňa obľubu aj dosť najmä kvôli filmom s touto tématikou. No a najviac fandím St.Louis Rams, ale priznám sa že fakt to nesledujem prakticky vôbec. Fandím im len preto, lebo v NHL fandím Blues a v MLB fandím Cardinals. Proste šport St.Louis mám poriadne v obľube :) Občas kuknem tabuľku ako sa darí "mojim" Rams, ale to je fakt asi všetko. No a samozrejme ak to beží a natrafím na to náhodou a hrajú dokonca Rams, to je fakt už zázrak :) iamwhite ... a iné zámorské súťaže nesleduješ? (teda myslím NHL) OFF TOPIC: no a bol tu spomenutý oiler ako len chýba v téme NHL! Clovek čo mal objektívne názory a dobrý rozhľad. Kiežby sa tak vrátil!
Tom182 Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 no je tiez pravda ze ja som sa k mojim oblubenym Denver Broncos dostal skrze Colorado Avalanche :lol:
iamwhite Zverejnené 23. Marec, 2009 Autor Zverejnené 23. Marec, 2009 iamwhite ... a iné zámorské súťaže nesleduješ? (teda myslím NHL) NHL tuto sezonu dost flakam, cas od casu mrknem nejaky zapas ked hraju Flyers a sčekujem tabulky, inac nic. Ale trebars minuly rok som fandil poctivo, aspon teda vacsinu prenosov co bezali na Galaxe a Sport1 som videl :lol: NBA naozaj len vynimocne a ked uz tak Lakers. MLB je uplne mimo mna. St.Louis Rams ; Proste šport St.Louis mám poriadne v obľube Heh, to sme vlastne rivali :) Aj ked dlhsiu dobu sa uz uvazuje o tom ze by sa Rams vratili naspat do Los Angeles, kde momentalne nie je ziadna franchise. Nedavno som akurat cital clanok o tom, ze v L.A. odkleplo mesto vystavbu noveho stadionu, tak uvidime ci sa niekto bude stahovat alebo sa caka na expansion team. Inac prave zapasy Rams je problem sledovat aj na nete, malokto dava stream. Minuly rok sa mi podarilo vidiet zapas proti Skins a proti Cowboys a zhodou okolnosti to boli tie jedine dva zapasy v sezone co ste vyhrali :)
aljak63 Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 NHL tuto sezonu dost flakam, cas od casu mrknem nejaky zapas ked hraju Flyers a sčekujem tabulkyNo to je škoda, rád by som ťa videl aj v témach NHL, kde väčšinou vediem debatu len ja a už nikto iný :lol: Minuly rok sa mi podarilo vidiet zapas proti Skins a proti Cowboys a zhodou okolnosti to boli tie jedine dva zapasy v sezone co ste vyhrali :)Tak tomu sa vraví fakt šťastie, keď človek vidí aj ako sa Rams tešia z víťazstva :)
tomassi Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 Americký futbal moc nemusímprečo sa to vlastne volá footballcelý čas sa lopta drží v rukách, resp. hádžea kope sa iba pri istých situáciách :lol: oveľa radšej mám rugbyAm. futbal je dosť nezáživný, hlavne kvôli tomu,že je veľmi rozkúskovaný a nesúvislý ale aby som nebol až tak mimotrošku som to sledoval v 97, keď som hral John-a Madden-atakže obľúbený tím nemohol byť nik iný ako Dallas Cowboys príjemnú diskusiumňa tu uvidíte, len ak by Vás trebalo umravniť :)
Ryan Giggs Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 NFL je už v sučasnosti žiaľ skomercionalizovana sra*ka. Tento šport ako taky sa mi pači, horšie je, keď človek sleduje prenosy. Posunu sa o par yardov, čo trva 10-15 sekund a potom človek čaka aj viac ako minutu kym začnu hrať zase. No čo už, reklamy maju prednosť. Bohužiaľ, tento mor zasiahol aj hokej. Už len čakam, kedy sa vo futbale začne piskať komerčna prestavka.
bobsapp Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 jj, to sa na rugby nechytá (aj keď to nechcem moc porovnávať, ale tomassi to už spomenul :lol: ), tam sa ani počas zranenia neprerušuje.
iamwhite Zverejnené 23. Marec, 2009 Autor Zverejnené 23. Marec, 2009 Rugby je o dost slabsie ako americky futbal.
iamwhite Zverejnené 23. Marec, 2009 Autor Zverejnené 23. Marec, 2009 Takze buduca sezona sa zacne zapasom na Heinz Fielde v Pittsburghu, uradujuci sampioni Steelers budu hostit Titanov z Tennesse :lol:
bobsapp Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Rugby je o dost slabsie ako americky futbal.ako v čom? kedy si som ťa mal rád biely :lol: v tom, že chlapci s nfl makajú tak 5 sekúnd a potom minútu pauzujú? alebo v tom že v nfl majú na sebe tak o 30 kg viac chráničov a sú tam väčšie hity? ak hej tak potom v poriadku :)
iamwhite Zverejnené 24. Marec, 2009 Autor Zverejnené 24. Marec, 2009 Ale nie, vazne teraz ;)Rugby je fajn sport. Ked to bezi v telke, tak mam rad tie pacificke muzstva ako Tonga ci New Zealand, najprv haka a potom si vyrazia z tela dusu. Americky futbal ma tvrdsie hity, specializovane pozicie, a viac taktiky. Preto ho mam radsej. Akurat si vsimam ze takmer vzdy ked sa niekde v Europe zalozi thread o NFL/NCAA tak tam dojdu ludia s tvrdenim ze futbal/rugby/hokej/basketbal/vodne polo je lepsie :) To je cele. Inac, Bob Sapp, byvaly offensive lineman za University of Washington :lol: :)
iamwhite Zverejnené 24. Marec, 2009 Autor Zverejnené 24. Marec, 2009 Bavili sme sa tu o Slovakoch v NFL, takze spomeniem jedneho: Chuck Bednarik, center/linebacker, hral za Eagles a je clen Hall of Fame. Video jedna Video dva :lol:
Tom182 Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 no ked si mam ja vybrat ci NFL ci rugby...tak je to u mna jednoznacne, neviem preco, ale ked je v telke rugby, nebavi ma to ale ked stastim natrafim na NFL, tak ma to hned zaujme, je to mi akosi blizsie
bobsapp Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 jj, v nfl mi príde že je tam oveľa viac taktiky. Viem to od EA sports :lol: (Madden NFL 08)Bob Sapp, presne šport pre takéto nadopované hovädká. :)Bednarik, zaujimavé vedieť, ale zrejme to aj tak tento topic neposilní :)
iamwhite Zverejnené 25. Marec, 2009 Autor Zverejnené 25. Marec, 2009 Ovsem ked sa vyslovi meno Sapp, tak fanuskovi NFL napadne zvacsa niekto uplne iny a to slavny DT Warren Sapp. Inac jeden z mojich najoblubenejsich hracov vsetkych cias, napriek tomu ze hral v drese diviznych rivalov.
iamwhite Zverejnené 1. December, 2009 Autor Zverejnené 1. December, 2009 tak co, sleduje niekto tuto sezonu? :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz