Skočiť na obsah

Google Chrome


weirdo

Odporúčané príspevky

  • Pred 4 rokmi...
  • Odpovedí 26
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    13

  • Rayiner

    3

  • dead

    2

  • weirdo

    2

Top prispievatelia v tejto téme

Operator ako dovod prechodu na Chrome. Nebolo to nijako cielene len chrome bol akurat po ruke tak...

 

Neviem ako sa vola ten prehliadac co je predinstalovany na starsich androidovych smartfonoch a doteraz snim problemy neboli (aj napriek tomu ze na android je mnoho prehliadacov v ponuke vratane opery, firefoxu a chrome) som nikdy nechcel iny lebo ma nieco co ine nemali ze dalo sa fixne nastavit aj minimalna velkost pisma. Mozno vam sa to nestalo lebo xchat je jedna z tisic stranok mozno co ma strasne male pismenka a ked som dal lupu roztiahnutim prstov zvacsit tak po kazdom nacitani bolo treba znova zvacsovat. Vacsina prehliadacov ma ze velkest textu vseobecne a na tom integrovanom sa dala nastavit aj minimalna velkost s tym ze maximalna zostavala.

 

Avsak stala sa taka vec co este nikdy ze u telekomu ked precerpam gigabajty tak ma presmeruje na stranku kde mam moznost zakupit si dalsie alebo pokracovat so snizenou rychlostou... U inych operatorov som dal druhu moznost a vsetko bolo v pohode ale pri telekome ma to stale presmerovava na tu stranku darmo kliknem ze chcem pokracovat znizenou rychlostou. Tak som spustil chrome lebo aj ten som mal v mobile predinstalovany a ten to nerobi. A celkom ma prekvapil ze je taky krajsi, rychlejsi... Proste potesil. Takze kombinujem ze klasicky prehliadac pouzivam len na xchat jedina stranka kam ma pusti a vsetko ostatne cez chrome. Aj ten integrovany prekladac je dobry lebo vela veci je v anglictine po nete a hned mi ponuka preklad.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov