Skočiť na obsah

Morské príšery

Odporúčané príspevky

Zverejnené

šuška, kozy, cecky, vták... muslicka?!?! sexik, trt, atd... preco sa tomu tak hovori?? :)

celkom chapem, ked niekto povie vtak miesto penis, ci p**a miesto vagina, ale tak... take nieco ako muslicka... neviem, pani, pokial viem, tak mi este nestihli na tele narast morske prisery... takze preco tomu tak hovorite? tomu naozaj nechapem... aj sexik. je to sex. nie sexik. ked niekto pouzije vyraz, ktory je kratsi ako ten povodny... nu dobre, to sa da pochopit, ale sex je kratsie ako sexik a sexik mi znie uplne primitivne... a co sme deti na zakladnej skolke? :lol:

preco sa tomu takto hovori? preco nepovedat priamo - prsia, penis, vagina? a ak to pouzivate... z akeho dovodu? zeby to znelo "chutne"?! :) alebo sexy?!!?!... ano, som z toho poburena ;) z akeho dovodu sa clovek radsej vyjadri uplne inym nazvom? ;) taky povod slova "muslicka" na oznacenie zenskych pohlavnych organov by som rada poznala a danu osobu, co to prvykrat povedala, by som ovalila kyblom po hlave.

• Odpovedí 22
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Eiensama

6

• Sniper

3

• doll

3

• wysky

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Zabudla si na bobra. Síce nie je morskou príšerou ale od vody tiež nemá ďaleko. Skoro som sa potešil že to bude téma o záhadných tvoroch niekde v moriach, ale zrazu vidím že kategória je Erotika... :lol:

take nieco ako muslicka... neviem, pani, pokial viem, tak mi este nestihli na tele narast morske prisery...

ľahni si pred zrkadlo a doširoka roztiahni nohy a pozri sa na šušku. Však vyzerá ako mušla?
Zverejnené

suska. muslicka. argh, idem si z toho vlasy vytrhat. problem je v tom, axel, ze akosi sa vo mne neskryva perla a nechapem PRECO taky nazov? oo, no jasne, podobnost... uzasne. a preco potom vtak? akosi vam k tomu chybaju kridla, chlapci... muslicka mi znie tak uplne primitivne... arwiel osobne vie ako velmi. ved tiez sme raz niekde boli a ja som z nicoho nic zacala kecat o tom, ako neznasam to slovo... a ona sa mohla len divit.

a bobor... :) vdaka bohu, ze to nie je bobor... inak by ste sa mali drzat dalej, ved tie zuby, co maju bobri... :lol:

Zverejnené

preco nepovedat priamo - prsia, penis, vagina?

Alebo rovno latinske nazvy...

Zverejnené

a preco potom vtak?

Lebo celé dni vysedáva na vajciach. A raz za čas dostane chuť na mušlu.
Zverejnené

presne pomenovania ako prsia, vagina, penis...to mi pride strasne neosobne...a skor vhodne na prednasku do skoly

z hore uvedeneho menneho zoznamu neevidujem v svojom a v partnerovom slovniku ani jeden vyraz :lol:

netreba sa zamyslat nad tym preco to ten ci onen vola tak ci tak ...

Zverejnené

prenesene pomenovania sa pouzivaju z toho dovodu, ze dana oblast v urcitej kulture podlieha fenomenu nazyvanemu tabu. sexualne veci sem patria spolu so smrtou, vylucovanim, menstruaciou, a tak dalej. vyrazy ako penis, vagina a podobne, ktore pre nas na slovensku maju urcity 'specificky' vyznam, su po latinsky, resp. v prislusnych jazykoch, zase len bezne slova - prenesene pomenovania.

Zverejnené

ale ved je to blbe :lol: v skole sa normalne baby bavia a vtakoch a k***toch a ked ja poviem penis tak sa hraju, ze horsie a nechutnejsie slovo este nepoculi... to je tiez poriadna blbost.

doll - hm, pri, pred, po sexe je to fuk, ako to povies... samo, ze by bolo divne povedat "mas peknu vaginu"... vlastne to by bolo tak vseobecne divne povedat, ale zase preco ludia aj v beznej konverzacii radsej povedia suska a muslicka ako normalne to pomenovat? ma to svoj nazov :) niekto nahodne nevzblkne, ked to povie, ale predsa sa stretavam s tym, ze clovek radsej zahresi, ako keby to mal spravne pomenovat... nechapem :)

Zverejnené

ja mam na to proste moje pomenovanie, "šušu" :)

je to mile, nie je to vulgarne, a da sa pouzit kedykolvek

vtaka vtakom nenazyvam.. slaka, teraz ma ani nenapadne ako "mu" hovorim :lol:

Zverejnené

:lol: na penis som uz pocula rozne veci... Johny, Marek, Matus... Moj tiger...

...

:)

Zverejnené

ja som asi stara skola :lol:

akosi mi vadia take pomenovania...dokonca aj "muslicka" mi pride ako nieco umelo povedane... :)

Zverejnené

mne sa všeobecne páči tu osvedčený weirdov vynález Jonatán ...

a zrejme budem puritánska škola, lebo na verejnosti o tom moc nevyprávam, keď, tak oficiálne úd a vagína, prípadne v nadávkach k. a p. , ale to je moc zriedkavo a musím byť poriadne najedovaná ...

a v súkromí to nevolám nijak ... :)

a neznášam na prsia slovo kozy, melóny a podobné čudá ... pripadá mi to také ... degradujúce akési :lol:

Zverejnené

tie kozy a melony vadia aj mne.

a neznášam na prsia slovo kozy, melóny a podobné čudá ... pripadá mi to také ... degradujúce akési

prisiel mi na um jeden stupidny vtip.

Ako sa delia zenske prsia?

A, B, C, D, E, F

A - arašidy

B - broskyne

C - citróny

D - dyne

E - ej ciboha

F - fuj ciboha

:lol:

Zverejnené

a neznášam na prsia slovo kozy, melóny a podobné čudá ... pripadá mi to také ... degradujúce akési :)

:) tak tak, degradujuce... nie je tazke napisat prsia... je to aj celkom pekne slovo a vobec nie vulgarne... ale potom ze cecky a atd... jazyk sa musi vyvijat, pravda, ale toto vobec nie je jeho sucastou. este pred nedavnom som sa cudovala, ze kamoska pouzila slovo "prsia", lebo v tejto dobe aj baba na vlastne prsia povie "hrudnik" alebo "cecky"... ;)

jonatan... daj mi jonatana? :lol: nie, ani to nie... sice zaujimavy vynalez, ale odteraz sa uz nebudem moct pozriet nejakemu cloveku menom jonatan do oci ;)

Zverejnené

Používa sa aj vemená alebo gajdy. Ale to je už extrém takou kozou by som nechcel po papuli dostať.

Zverejnené

jonatan... daj mi jonatana? :lol: nie, ani to nie... sice zaujimavy vynalez, ale odteraz sa uz nebudem moct pozriet nejakemu cloveku menom jonatan do oci :)

neee ... jonatán je prísne fórumácky výraz, keď je nutné použiť niečo slušné a vtipné pre pánske prirodzenie, tak je to jonatán, osvedčil sa tu, ale ja ho používam minimálne.

a hovorím, že v súkromí nijako. bez mien, bez personifikácií a zdrobnelín a šuškových hájov ....

Zverejnené

mne sa najviac pacia píčička a kokôtik .. aj s frajerkou sme to zoparkrat pouzili zo srandy .. a musite uznat, ze to je take mile a vtipne, ze je to aj skoda cenzurovat :lol:

Zverejnené

šuška, kozy, cecky, vták... muslicka?!?! sexik, trt, atd... preco sa tomu tak hovori?? :)

celkom chapem, ked niekto povie vtak miesto penis, ci p**a miesto vagina, ale tak... take nieco ako muslicka... neviem, pani, pokial viem, tak mi este nestihli na tele narast morske prisery... takze preco tomu tak hovorite? tomu naozaj nechapem... aj sexik. je to sex. nie sexik. ked niekto pouzije vyraz, ktory je kratsi ako ten povodny... nu dobre, to sa da pochopit, ale sex je kratsie ako sexik a sexik mi znie uplne primitivne... a co sme deti na zakladnej skolke? :lol:

preco sa tomu takto hovori? preco nepovedat priamo - prsia, penis, vagina? a ak to pouzivate... z akeho dovodu? zeby to znelo "chutne"?! :) alebo sexy?!!?!... ano, som z toho poburena ;) z akeho dovodu sa clovek radsej vyjadri uplne inym nazvom? ;) taky povod slova "muslicka" na oznacenie zenskych pohlavnych organov by som rada poznala a danu osobu, co to prvykrat povedala, by som ovalila kyblom po hlave.

trochu sa odkláňame od témy, aby sme nemuseli cenzurovať, skúsime sa vrátiť

otázka je, prečo sa to bežne nazýva x vymyslenými a spodobovacími a expresívnymi či pejoratívnymi výrazmi, keď tie orgány majú svoje poctivé mená

prečo používate tie názvy ?

prečo nepomenovať prsia, ale celú plejádu zvierat, ovocia a zeleniny ?

Zverejnené

ani k***t, ani penis, ani ud, ani vtak, ani ziadne ine nie je prilis "poctive pomenovanie". to iste pre vsetko ostatne, azda okrem - prsia. to je mozno jediny poctivy vyraz. aj to zrejme preto, lebo prsia su este taky pomerne bezne videny, slabo tabuizovany organ :lol:

Zverejnené

preco sa tomu takto hovori? preco nepovedat priamo - prsia, penis, vagina?

lebo ľudia su už raz taký, radi všetkému dávajú milión pomenovaný a potom je človek z toho len pomýlený :lol:

a ak to pouzivate... z akeho dovodu?

používam normálne osvedčené názvy .................. asi som staromódny

Zverejnené

no ano, ale to stale nic nevysvetluje... preco je tu ta nudza to radsej inak povedat? lebo je to tabu? lebo povedat vagina znie tak uplne nudne, neosobne, nesexy? no popravde, muslicka znie degradativne, a tak isto aj ine pomenovania takeho typu... ja som radsej za povodne nazvy :) a slovo penis som si celkom oblubila, lebo je pekne :lol: ... ale iba to slovo.

Zverejnené

ja mam na to proste moje pomenovanie, "šušu"

peknééé... až teraz mi došlo, čo to znamená

ŠUŠUŠÚÚ... poďme spolu k návršú.... (to má tiež eroticky motív)

Zverejnené

vsetky pomenovania su rovnake. to, ze pre niekoho nieco posobi degradujuco alebo velebne, tak, alebo onak, sa odohrava v dotycnych hlavach. rozni ludia mozu tym vyrazom prisudzovat rozmanite vyznamove odtiene. podla mna nema velmi vyznam polemizovat o nazvoch. iste je iba to, ze je to vskutku tabu.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov